Da li se moze namjestiti da se brzine mjenjaju manuelno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li se moze namjestiti da se brzine mjenjaju manuelno?
Ne, mozes ti promijeniti jednu-dvije brzine gore ili dole(Shift/Ctrl), ali ce on sam vratiti u onu koja odgovara za tu brzinu auta
Pokazalo se da Bugati veyron nije nadmašio mclarena, mclaren je i dalje ostao king u S klasi.
Zanima me da li neko zna kakav je Bugati za drag?
Pokazalo se da Bugati veyron nije nadmašio mclarena, mclaren je i dalje ostao king u S klasi.
Zanima me da li neko zna kakav je Bugati za drag?
U dragu je bolji od McLarena, ali ne i od Zonde na dužim stazama. Nemoj se iznenaditi, ako te budu pobjeđivali sa 997 ili Roadsterom. Moguće je uz double shifting.
Javite mi ovde kad bude besplatno obnavljanje TH-a, hvala
e el se vi mozete logirat na nfs world stranicu meni pise maximum failed login attempts a tocno sam uneso podatke i tek sam danas osposobio pc i nisam se niti jednom probao logirat i ovo mi bio prvi put na novom pc-u
e el se vi mozete logirat na nfs world stranicu meni pise maximum failed login attempts a tocno sam uneso podatke i tek sam danas osposobio pc i nisam se niti jednom probao logirat i ovo mi bio prvi put na novom pc-u
Probaj sa drugim browserom.
probao sam nista i s chromom i sa IE i firefoxom
Možda ti je netko pokusao provalit, i nije uspio. Trazi povrat lozinke ili kontaktiraj njih i mozda ti osposobe račun.
tako je i meni bilo danas nakon reinstalacije sustava. probaj se loginat preko origina pa onda preko njega skinuti nfs world te ćeš uspjeti (OK, meni je uspjelo nakon 4-tog pokušaja jer sam 2 puta failao lozinku a zadnji put je bacilo grešku oko login informacija da nisu točne)
evo postat ću novi igrač nfs worlda. imate li nekih savjeta kako najbolje počet igrat.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=568133726573896&set=a.145965088790764.44200.145957162124890&type=1&theater
kod za 7 dana rep i cash 25%
U mene radi, znaci samo je do tebe, vjerovano i jest neko pokusao provaliti
Nisi jedini, sada na facebooku čitam da ih ima još... https://www.facebook.com/NeedForSpeedWorldRedeemCodes?hc_location=stream
Možda ti je netko pokusao provalit, i nije uspio. Trazi povrat lozinke ili kontaktiraj njih i mozda ti osposobe račun.
To nema veze sa provaljivanjem, jer mu logiranje u igru vjerojatno radi bez problema.
U mene radi, znaci samo je do tebe, vjerovano i jest neko pokusao provaliti
I kod mene je tako. To ima veze s ovim novim kodom i novim protjerivanjem (brisanjem) računa o kojima priča cijeli forum
ZA SVE ONE KOJI SE NE MOGU ULOGIRATI NA HOMEPAGE,
logirajte se u igricu, uđite u garažu i u gornjem denom kutu kliknite na "top up". Prebacit će vas na stranicu gdje su ponude za booste. U gornjem desnom kutu kliknite "home". Kad se pojavi homepage, trebali bi biti ulogirani. Jednostavno upišite kod i to je to. Ako, nakon prebacivanja na homepage, ne budete ulogirani, upišite kod i kliknite "redeem", sljedeći ekran će vas tražiti da se ulogirate i trebalo bi raditi. Barem je meni na 3 accounta
Ja sam uspio da upisem kod bez problema i dobio giftove za +25% cash-a na 7 dana i +25% xp-a na 7 dana
Ja sam uspio da upisem kod bez problema i dobio giftove za +25% cash-a na 7 dana i +25% xp-a na 7 dana
To si već napisao 5 postova prije ovoga ovoga
Nisam, tek poslije posta sam vidio da ima kod free :D
Nisam, tek poslije posta sam vidio da ima kod free :D
Msilio sam na to da si se ulogirao...
kako da čovik kupi auto za obične pare koji ku*ac ja tribam plaćat za glupe aute
kako da čovik kupi auto za obične pare koji ku*ac ja tribam plaćat za glupe aute
Malo kulture nije na odmet.
Evo ovdje imaš aute koji su za IGC.
http://nfs.wikia.com/wiki/Need_for_Speed:_World/Standard_Cars_(Cash)
Ako se ne možeš ulogirati, probaj onako kako sam opisao prije par postova. Meni je uspjelo...
ZA SVE ONE KOJI SE NE MOGU ULOGIRATI NA HOMEPAGE,
logirajte se u igricu, uđite u garažu i u gornjem denom kutu kliknite na "top up". Prebacit će vas na stranicu gdje su ponude za booste. U gornjem desnom kutu kliknite "home". Kad se pojavi homepage, trebali bi biti ulogirani. Jednostavno upišite kod i to je to. Ako, nakon prebacivanja na homepage, ne budete ulogirani, upišite kod i kliknite "redeem", sljedeći ekran će vas tražiti da se ulogirate i trebalo bi raditi. Barem je meni na 3 accounta
Ne radi na ovaj način, barem meni
Ako se ne možeš ulogirati, probaj onako kako sam opisao prije par postova. Meni je uspjelo...
Probao ali i dalje ne moze. :S
Napokon nesto dobro iz Treasure Hunt-a !
Sto se toga tice, meni daje kao sto nikada nije davalo...
5 ultra dijelova za 15 dana TH-a
evo vratio se ja :D danas cu bit online navece ako je ko za vozit i el zna ko kad ce bit free tresure hunt revival?