dosao skoro do kraja stagea 2, barem tako mislim...
igram 20tak min
igra je prekratka, tako djeluje
nis posebno, ambijent je stvarno predobar, vodopadi, sume, vjetrenjace, magla, itd.
ali auti kako se ponasaju - neznam, lose...
plus sta sam otkrio bug jedan: kad dodes na cilj sa pola duzine prednosti (u zadnjem zavoju sam ih 4 prestigao, like a boss haha) nije mi se priznalo i pisalo da nisam uspio, nabijem ih...pokusao ponovno i opet ista stvar u zadnjem zavoju ih predem 3-4, samo sam sad imao malo vise nitra, pa sam opet dosao ispred svih, ali neznam za koliko, a i cini mi se da cim sam prosao ciljem, je protivnik iza mene naletio ispred mene, no posto sam ja valjda prvi prosao ciljem sa CIJELIM autom, valjda se to gleda, pa nek se slika sad on, nabijem ih svih...
zabavna je, ali nimalo koliko je driver bio, prelinearno je, trka, pa cekpojnt, pa trka, pa opet cekpojnt i tako...barem za sad...
stavio na ultra detalje i primjetio da se igra usporila (no fraps nije zabiljezio pad fps-a) dok su mi u neposrednoj blizini 2-3 protivnika, kad sam sam, ide lepo 20tak fps-a, poneki vise...vratio sam na high i nisam primjetio razlike ni u grafici, ni u fps-u, dakle 20-22 kako kad...ali barem nema usporavanja voznje...
za moju baju 9600GT (koja je cak ispod minimuma za igranje igre) ja prezadovoljan, jedino sa igrom nisam zadovoljan nikako...
jedva cekam shift 3 ili neki ozbiljniji nastavak sa policijom i bez price