DLC je već vani i spreman za DL.
Jel može link? Jer ja ne vidim ništa na Originu...
DLC je već vani i spreman za DL.
Jel može link? Jer ja ne vidim ništa na Originu...
http://www.needforspeed.com/post/shift-2-unleashed-legends-speedhunters-dlc-packs-coming-pc%E2%80%A6-free?source=shift2
Izgleda da mi je reading comprehension fejla.
http://www.needforspeed.com/post/shift-2-unleashed-legends-speedhunters-dlc-packs-coming-pc%E2%80%A6-free?source=shift2
kako misliš ? na stranici su najavljena 2 dlc-a , to bi sutra trebalo doc?
Da, sutra ali on je bio krivo pročitao pa mislio da dolazi danas. Al, nema veze, preživit ću do sutra, ionako danas dolazi SDK i editor za Crysis 2, ne bi ni stigao sve odjednom proučiti tak da je ovo super ispalo
Da, sutra ali on je bio krivo pročitao pa mislio da dolazi danas. Al, nema veze, preživit ću do sutra, ionako danas dolazi SDK i editor za Crysis 2, ne bi ni stigao sve odjednom proučiti tak da je ovo super ispalo
Gledao sam nešto po no grip forumu i naletio na temu gdje je rasprava kako skinut DLC, što me odmah navelo na to da je on već vani. Veselim se dlc kao malo dijete. Dugo nisam igrao zabavniju vožnju.
heh znam kako ti je, ja sam danas po jubitou gledao standing mile i drag natjecanja i ostao sam
jedva čekam da skinem i da provozam drag
jedva cekam i ja drag, fali mi jos od undergrounda i tadasnjih igara...
iako nemogu rec da mi je shift igriviji i zabavniji od dirta
stovise, neki dan kad sam cuo da se sprema uskoro DLC, isao sam u shift da se malo "prisjetim" i bome jako jako jako lose sam vozio, morao sam mjenjati postavke volana, sensitivity i slicno, posto mi onako kako sam prije igrao nije odgovaralo...previse sam se naucio na dirt i cimanje volanom kod svakog zavoja, pa pumpanje pedale gasa, dok u shiftu je sve vise manje gas-koci-gas-koci :) dobro pretjerujem, ali ima manje pumpanja i motanja volanom nego dirt...izgleda da je to tako kod mene, tako sam i dirt2 igrao dobro, pa presao na nfs neki, pa se vratio na dirt i nisam znao vise igrat :)
kako god, standing mile - JEDVA CEKAM! obavezno na rucnom mjenjacu ufffffff
ok jel može neko reč jel se da to kak ubaciti u jogurt verziju igre??...jbga...nisam uzeo oriđiđi, mada sam trebo...drag je ziher epic na multyplayeru...
Ja sam skinuo sa origina, ali kad sam instalirao neće da mi exe prebaci na 1.0.2.0 vidim da ima dosta ljudi taj problem i većini neće kontroler da reagira nakon dlc-a.
ja uzeo na originu dlc al mi ne nalazi nista pod my games (najvjerojatnije radi jogurta)...pa me interesira dali neko zna kak ih staviti u igru ako je dotična iz mliječne industrije...ehmm, znam da nesmem o tome ode al eto...zajebo sam se sta nisam kupio oriđiđi...
EDIT: Fuk yeah skidam si ga....yeeeeeeeee yuuuhuuu ,huh to te ja pitam...
kako napraviti verify e-mail na originu??
ne mogu nikako staviti @ znak, a ni copy paste napravit od maila koji sam uneso polje iznad, da stavim da skida dlc
edit: sređeno, skida se dlc sa origina
Pozdrav svima,evo ovako skinuo sam jucer ta dva dlc-a sa origina i to mi se instaliralo i sve to ali kad udem u igru nista se nije promijenilo ni auti ni staze,dali ima neka fora di se mora ici u izborniku ili?
@scOOby druze jel radi jogurt i dlci?
Pozdrav svima,evo ovako skinuo sam jucer ta dva dlc-a sa origina i to mi se instaliralo i sve to ali kad udem u igru nista se nije promijenilo ni auti ni staze,dali ima neka fora di se mora ici u izborniku ili?
Nije ti verzija exe-a 1.0.2.0 nego je ostala na 1.0.0.0. Ista stvar se i meni događa.
Znaci nista od tih dlc-ova za nas?steta nabrijem se na drag i ono zuja...
lol dlc-ovi su na originovoj stranici besplatni za download pc verzije samo ja nikako da uspijem , ne vidim gdje se na originu moze registrirat a ovasko ne mogu direct downloadat dlc
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.232181600/
za dan dva će se pojavit crack 1.0.2.0, tako je bilo i sa prvim patchem
tako da samo se moramo malo strpit
@scOOby druze jel radi jogurt i dlci?
ma nabijem Zbregov i Dukat i sve...ništa bez "poklopca", koji če valjda uskoro doč...e sve mi je sad više žao šta nisam uzeo MEGLE ,a ne ove poluproizvode...al nije kasno...key je na base hostu 199kn...
aj ekipa koji imate oriđiđi i instalali ste DLC mi se javite u PP...
hvala
Koji ste vi carevi
Biće i jogurta i poklopaca kada modovi krenu u pohod
Anyways... odličan mi je DLC, auti i staze su super, drag je fora, tu bi se ovi Underground optimisti mogli pronaći.
Prestanite s pitanjima kad će "jogurt" i dal vam netko može dati link do "jogurta", jer će bit kartona.
moramo nać drugo tajni naziiv ajde preko pm-ova ce mo
Već sat vremena pokušavam pobjedit noćni nurburgring, igram na hard jer je medium pre lagano, imam 1.0.1 tako da se da vozit al AI je katastrofalan. AI je nastrojen tako da bi ti smetao na tvom putu do vrha a ne kako bi trebalo biti-da konkurira za pobjedu. AI nikad ne popušta, čak ni kad im je to zapravo u interesu, npr. popusti ovaj zavoj pa te prođem i stisni sljedeći pa ti mene pređi. Ne, AI u shiftu to radi ovako, ne popuštam ovaj zavoj nikako, apsolutno nikako, nije bitno oce li to i mene i tebe izbaciti iz utrke, ja ne popuštam! I AI jako rijetko mene prestiže, jedino ako izletim il me veyron pređe na ravnici, jedino tad... Isti problem je bio i u shiftu 1...
EDIT: po mome misljenu, ova igrica je zadnje smeće, ostavit cu je na hardu samo za koji solo krug po ringu, AI me ubio
Već sat vremena pokušavam pobjedit noćni nurburgring, igram na hard jer je medium pre lagano, imam 1.0.1 tako da se da vozit al AI je katastrofalan. AI je nastrojen tako da bi ti smetao na tvom putu do vrha a ne kako bi trebalo biti-da konkurira za pobjedu. AI nikad ne popušta, čak ni kad im je to zapravo u interesu, npr. popusti ovaj zavoj pa te prođem i stisni sljedeći pa ti mene pređi. Ne, AI u shiftu to radi ovako, ne popuštam ovaj zavoj nikako, apsolutno nikako, nije bitno oce li to i mene i tebe izbaciti iz utrke, ja ne popuštam! I AI jako rijetko mene prestiže, jedino ako izletim il me veyron pređe na ravnici, jedino tad... Isti problem je bio i u shiftu 1...
EDIT: po mome misljenu, ova igrica je zadnje smeće, ostavit cu je na hardu samo za koji solo krug po ringu, AI me ubio
Ne vidim što je tu loše?!? Više vremena ćeš provest igrajući i kad pobjediš bit će veći gušt. Doduše A.I. je iritantan, ali opet može se samo treba malo vremena i sreće. Kud si baš izabrao Ring i noćnu vožnju?? To je već pomalo kažnjavnje samog sebe, uzmi sporiji auto stavi na sumrak i uživaj.
isuse ove endurance utrke su ubitaćne , sat vremena sam ja vozio 20 krugova mount haruane , cijeli sam znojan ali ovaj lamborghini gallarado sa works kitom je stvarno pila od auta , daleko stabilniji i jednostavniji za vozit od veyrona.
e ljudi lik mi nudi shift 2 promo za gta iv al za ps3 pa me zanima sto je promo ... govori mi lik da je to obicna kutijica i obican cd sa cjelom igrom koji se daje novinarima da je recenziraju i sa me zanima dal se vrijedi zamjenit :S
Loše je to što nemogu završit utrku, uvijek me zabiju u zid. Vozim ring jer sam tu došao sa karijerom. Nije samo ring, probao sam npr. endurance na spa, pile-up uvijek u prvom zavoju. Ozbiljno, 5 puta za redom smo se nagomilali u eau-rougeu, onda sam rage-quito :D. Al pre glupo je to sto u A kategoriji utrke su po monacu i miamiu, a to je nemoguce vozit s autom od 600 konja... stvarno se pitam jer itko isprobao ovu igru prije nego što je puštena u prodaju.
Loše je to što nemogu završit utrku, uvijek me zabiju u zid. Vozim ring jer sam tu došao sa karijerom. Nije samo ring, probao sam npr. endurance na spa, pile-up uvijek u prvom zavoju. Ozbiljno, 5 puta za redom smo se nagomilali u eau-rougeu, onda sam rage-quito :D. Al pre glupo je to sto u A kategoriji utrke su po monacu i miamiu, a to je nemoguce vozit s autom od 600 konja... stvarno se pitam jer itko isprobao ovu igru prije nego što je puštena u prodaju.
šlušaj , nemaš skilla , A kategorija stvarno je zayebana , ja sam je odvozio sa veyronom i to mi je bila pogreška jer je to auto jako teško za vozit , uzmi lamborghini gallarda i stavi mu works kit , brutalno je stabilan , jutros sam s njime vozio endurance , neka staza u češkoj i nakon sat vremena voznje u zadnjem yebenom kurugu blown engine , AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
šlušaj , nemaš skilla , A kategorija stvarno je zayebana , ja sam je odvozio sa veyronom i to mi je bila pogreška jer je to auto jako teško za vozit , uzmi lamborghini gallarda i stavi mu works kit , brutalno je stabilan , jutros sam s njime vozio endurance , neka staza u češkoj i nakon sat vremena voznje u zadnjem yebenom kurugu blown engine , AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Brno -.-'