Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 570.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ma netKar Pro je zakon {#}

Shift vjerovatno nikad neće biti nešto kao što je rFactor, GTR, L4S, netKar i ostale racing simulacije, prvenstveno iz novčanih razloga jer bi izgubio ogroman broj igrača, ljudima bi igra bila preteška. Druga stvar, igra se radi i za konzole što odmah uključuje širu populaciju, od djece do starijih ljudi i zato igra mora biti igriva svima odmah iz paketa, a većina to i traži. Simulacije kao rFactor imaju svoj krug igrača koji vole takve igre, dok će "prosječan" igrač prije odigrati Shift nego rFactor. Zato jedan rFactor nikad neće biti popularan kao jedan Dirt ili Shift, niti će imati toliko zaradu, a u današnje vrijeme se samo lova gleda. Race PRO je izašao za Xbox pa nije ni približno ostvario ono što je zaradio Dirt, Grid i sl.

Na svu sreću da imamo Simbin i ISI kojima je još uvijek PC prioritet, a nadam se da će tako i ostati..

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
thesekiman kaže...

Simulacije kao rFactor imaju svoj krug igrača koji vole takve igre, dok će "prosječan" igrač prije odigrati Shift nego rFactor

ili ce netko igrati oboje :)

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

GT3 klasa, utrka od TRI kruga, onaj progress bar do sljedećeg lvl.... I neznam kome daju da to vozi! Pa to je sramota!! Ili to da privuku one koji žele kroz zavoj punim gasom i da vide ukoliko izlete da nema nikakvih problema...guranje auta...

Ali stvarno kao da daju djetetu od 5 godina da vozi. Užas. Šta će mi habanje guma ako ću vozit tri kruga svaku utrku?! Endurance utrke od 45 minuta?!?!

A i odmah mi se riga kada u onim najavama roknu "real drivers"... Da sigurno "real drivers" dobivaju bodove da izguraju jedan DBR9 sa staze.

Uproaštena licenca, ništa više. Bio bi mi gušt sjest u Vitaphone MC12/Sumo Power GT-R i odvozit utrku kako spada, a onaj tko to ne želi neka vozi šta i kako hoće. Pa zar je tako prokleto teško to ubacit u igru. GT1/GT3 prvenstvo, a tko ne želi neka vozi ovu karijeru koja te časti bodovima kada nekog izguraš sa staze ili prođeš zavoj po idelanoj putanji - vau špica, prošao sam zavoj kao "real driver" i dobio 590 bodova, a u sljedećem sam skršio suparnički AUDI i za to zaradio 660 bodova plus 1000 bodova COMBO jer se je sve dogodilo unutar 1 kilometar...

SMS - nula bodova

Upotpunosti se slažem, treba napravit igru u kojoj su sva pravila i taktike preneseni i gdje uopće nema hud-a, sve se obavlja pomoću elementa u autu.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
14 godina
protjeran

Ne razumijem zašto nema Ferrarija.

Znam glupo zvuči, ali prijašnji NFS-ovi su ih imali, a i u jednom od DLC-ova za Shift je bila licenca Ferrarija, zapravo svi su auti bili Ferrariji.Njih 10-ak.

eee...kuda ovaj svijet ide...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVO kaže...

... igru ... gdje uopće nema hud-a, sve se obavlja pomoću elementa u autu.

Općenito da, ne bih imao ništa protiv, ali, igra služi za zabavu prvenstveno. Misliš da je svakome zabavno to što se tebi (ili meni) sviđa? NFS je namijenjen upravo toj publici, svima, da svatko nađe nešto zabavno u toj igri, nit je bio, niti bi ikada trebao biti ta "igra" o kojoj ti govoriš. Neka samo oni piče ovako kako su i do sada, imali su uspona i padova, probali sve i svašta, a SHIFT je širokoj publici pružio sate i sate zabave, vjerujem da će i SHIFT 2 napraviti istu stvar.

It's all about the feel of speed!

3D Designer
14 godina
protjeran

Pa zapravo ima polurješenje: stavi visoku rezoluciju i isključi HUD!

16 godina
neaktivan

To nije bio official DLC, nego fanmade DLC, i to nije bilo pod licencom. I prijašnji NFSovi nemaju Ferraria vec ohoho dugo.

14 godina
protjeran

Yups.Jos od HP-a...

17 godina
Mitsuoka kaže...

To nije bio official DLC, nego fanmade DLC, i to nije bilo pod licencom. I prijašnji NFSovi nemaju Ferraria vec ohoho dugo.

Nula bodova. Xbox ekskluziva Ferrari DLC - na računala su ljudi konvertirali jer papci nisu izdali za PC...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

E pa to mislin za PC, tako da za PC nije official, i ovaj za PC je bio malo lose napravljen, od nedostatka stete na nekim autima, pa do toga da su stop svjetla bila lose pozicionirana kod nekih automobila (na BMWu M1 su svjetlili zmigavci recimo)

14 godina
protjeran

da ali uvijek su tu dobri stari  moderi koji su ga prebacili na PC.

14 godina
neaktivan

Što je već izašao Shift 2? Vidim ga sad na game.co.uk imaju ga za 30 eura???

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Pre-order?

3D Designer
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
nick54312 kaže...

Pre-order?

Da tek sad sam vidio.

Kruger
15 godina
neaktivan

JA nečekam Shift 2, ja čekam modove za Shift 2 xD

0 1 hvala 0
15 godina

Da li samo meni driftanje u jedini djeluje previse cudno? Odnosno nikako da zavolim taj nacin driftanja.

Kao da vozim po ledu i onda uzmem isti auto u utrci i totalno druga prica.

Da li ce u dvojci driftanje biti na isti nacin? To driftanje me ubija u pojam.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
thechosenfreak kaže...

Da li samo meni driftanje u jedini djeluje previse cudno? Odnosno nikako da zavolim taj nacin driftanja.

Kao da vozim po ledu i onda uzmem isti auto u utrci i totalno druga prica.

Da li ce u dvojci driftanje biti na isti nacin? To driftanje me ubija u pojam.

neće, fizika auta će biti ista u svim modovima za razliku od jedinice...

0_o
15 godina

od kud ti to? nisam nasao nigdje takvu informaciju...

super onda!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

od kud ti to? nisam nasao nigdje takvu informaciju...

super onda!!!!

Bilo je u nekom opsežnom članku koju stranicu ranije.

3D Designer
15 godina

Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

Novi Q&A: LINK

Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

Q: I like to challenge my friends with selected car on selected tracks but I need to be sure, they hadnt use any asistance - will there be a way, how to check this? (in Shift 1 we have to record replay with fraps and show that settings in menu)

A: There is no option to filter by a specific handling mode, but you can now filter by camera view. So if you want to ensure everyone is driving from helmet cam the option is available.

Nebi im škodilo da su ubacili filtere za limitirat assistance..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ne oni će izdat update ekslkuzivan za konzole pa im mi PC gameri možemo pophushit. S DLCima za vrući prušut su me stvarno rasphizdhili.

15 godina
neaktivan

Ma iskreno briga me... Nek izdaju šta oće za konzole, igra će biti prehebena! Ima da se naguštam, već bacam oko na pre-order, a bome pikiram laganini i Logi-ja G27 {#}

I može se ko šta oće žalit na ovo na ono, ali reci mi koja igra pruža takav feeling vožnje?! Ma, nema meni do dobrog starog NFS-a. A SHIFT sam dugo dugo halao s guštom, i to na običnoj tipkovnici! A tek stari Porsche Unleashed, eeeee, to sam svaki dan kod frenda išao halat jer je je imao volan, to su bili dani.

3D Designer
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Koliko čitam iz EA-a su najavili da će DLC-i biti samo za je.... konzole, uf šta ih mrzim! Čini se da PC gaming ide zbilja u 3PM, još malo pa će nas zaboraviti potpuno. Da se mene pita sve konzole bih bacio na veliku hrpu i spalio!

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Life is good.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 0:43 (DuxTm).
Moj PC  
2 15 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Koliko čitam iz EA-a su najavili da će DLC-i biti samo za je.... konzole, uf šta ih mrzim! Čini se da PC gaming ide zbilja u 3PM, još malo pa će nas zaboraviti potpuno. Da se mene pita sve konzole bih bacio na veliku hrpu i spalio!

Da, bezveze, ne kuzim tu logiku, pa i ljudi sa PC-a bi kupovali DLC-e, to bi im bila dodatna zarada.

Al ajde, tako je bilo i sa DLC-ovima za Shift 1, pa su modderi konvertirali Xbox DLC-ove za PC, tako da smo DLC-ove dobili free.

Nadam se da će tako biti i sa Shift dvicom

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 9:59 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
DuxTm kaže...

Zadnji ok nfs je bio Carbon, makar i njega nisam zavolio zbog mnogo zavoja.

Od 2005 još uvijek nije izašao normalan nfs, ovi u EA-u kao da se zahebavaju.

Inace sam fan Gran Turisma i mogu reć da Shift nema nikakve veze sa simulacijom. Shift je sve, samo ne to. Oni koji hvale Shift vjerojatno nisu nikada zaigrali GT, a preporučam da zaigraju.

Ali traileri su im dobri, šteta što igre nisu.

Joj daj, GT ima žešćih mušica isto... A ko je rekao da je SHIFT sim uostalom? SHIFT je sve, samo ne GT... A ne vidim zašto bi trebao biti GT...

3D Designer
16 godina
DuxTm kaže...

Zadnji ok nfs je bio Carbon, makar i njega nisam zavolio zbog mnogo zavoja.

Od 2005 još uvijek nije izašao normalan nfs, ovi u EA-u kao da se zahebavaju.

Inace sam fan Gran Turisma i mogu reć da Shift nema nikakve veze sa simulacijom. Shift je sve, samo ne to. Oni koji hvale Shift vjerojatno nisu nikada zaigrali GT, a preporučam da zaigraju.

Ali traileri su im dobri, šteta što igre nisu.

Najjači su mi ovakvi koji se osjećaju kvalificiranim govoriti o simulacijama, a GTR-u a kamoli rFactoru u životu nisu prismrdili. {#}

15 godina
neaktivan
A zadnji dobar NFS mu je Carbon... Sta vise reci...
3D Designer
Moj PC  
9 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice