Need for Speed: Most Wanted 2

poruka: 677
|
čitano: 117.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Need for Speed: Most Wanted 2
zelenbic kaže...

Jesam ja jedini ovdje kome se svidaju criterionove igre?

To tuniranje po meni vise nije "in" to je vec zastarjelo priej su mi tu tunurani auti bili zanimljivi sad si mislim koja smeca.

Vise volim ove licencirane aute(da bar dodaju ferrari neki kao u TDU 2) a osim toga nije ni TDU2 simulacija pa ima cockpit view.

Ako bi dodali tuniranje onda bi po meni trebalo ici sa smislom tipa da ti spolier poboljsa aerodinamiku da nevalja prespusten auto itd.

a ne ovo samo nabacas spoiler body kit da lijepo izgleda, trebalo bi pobolsavati preformanske automobila.

TDU 2 je zapravo "wannabe" simualcija, no u realnosti je vise GTA IV simulacija voznje nego ta igra lol..... ja volim tuning, ali isto tako volim i licensirane aute kao npr. Hot Pursuit 2 koji je po meni legendaran NFS (ovdje govorimo o NFS/Burnout-u).

Problem je u imenu, zasto jednostanvo nisu smislili novi IP? pa ono, nije da me cudi, ipak je NFS vjerojatno uspjesniji globalno od Burnouta (prodajni rezultati) pa ce im novi IP mozda zabiti noz u leda bez obzira kakva igra bila po kvaliteti kada pola ljudi mozda nece niti znati za nju. MW je poznat po tome sto je imao kakvu-takvu radnju, tuning etc... onda to i ocekujem od novog MW 2, ne vidim razloga zasto nebi ocekivao.

Nigdje takoder nisam rekao da ne volim njihove igre... pa Burnout mi je jedna od najboljih fransiza svih vremena, nisam bezveze imao PS1, PS2 i PS3 jbt... ali i NFS spada pod te omiljene, jednostavno ne zelim da mijesaju fransize, zasto ne bismo imali dvije dobre fransize? ovako su prakticki jednu fransizu unistili... ehm, cek, teoretski zapravo dvije jer je pitanje hoce li ikada izaci nova Burnout igra, mozda im je sljedeci projekt Underground 3 i ako tamo failaju sa tuningom, jadna mi majka.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 22:19 (lovac82).
13 godina
lovac82 kaže...
zelenbic kaže...

Jesam ja jedini ovdje kome se svidaju criterionove igre?

To tuniranje po meni vise nije "in" to je vec zastarjelo priej su mi tu tunurani auti bili zanimljivi sad si mislim koja smeca.

Vise volim ove licencirane aute(da bar dodaju ferrari neki kao u TDU 2) a osim toga nije ni TDU2 simulacija pa ima cockpit view.

Ako bi dodali tuniranje onda bi po meni trebalo ici sa smislom tipa da ti spolier poboljsa aerodinamiku da nevalja prespusten auto itd.

a ne ovo samo nabacas spoiler body kit da lijepo izgleda, trebalo bi pobolsavati preformanske automobila.

TDU 2 je zapravo "wannabe" simualcija, no u realnosti je vise GTA IV simulacija voznje nego ta igra lol..... ja volim tuning, ali isto tako volim i licensirane aute kao npr. Hot Pursuit 2 koji je po meni legendaran NFS (ovdje govorimo o NFS/Burnout-u).

Problem je u imenu, zasto jednostanvo nisu smislili novi IP? pa ono, nije da me cudi, ipak je NFS vjerojatno uspjesniji globalno od Burnouta (prodajni rezultati) pa ce im novi IP mozda zabiti noz u leda bez obzira kakva igra bila po kvaliteti kada pola ljudi mozda nece niti znati za nju. MW je poznat po tome sto je imao kakvu-takvu radnju, tuning etc... onda to i ocekujem od novog MW 2, ne vidim razloga zasto nebi ocekivao.

Nigdje takoder nisam rekao da ne volim njihove igre... pa Burnout mi je jedna od najboljih fransiza svih vremena, nisam bezveze imao PS1, PS2 i PS3 jbt... ali i NFS spada pod te omiljene, jednostavno ne zelim da mijesaju fransize, zasto ne bismo imali dvije dobre fransize? ovako su prakticki jednu fransizu unistili... ehm, cek, teoretski zapravo dvije jer je pitanje hoce li ikada izaci nova Burnout igra, mozda im je sljedeci projekt Underground 3 i ako tamo failaju sa tuningom, jadna mi majka.

jako je jednostavno zasto su nazvali most wanted 2 zbog novaca jer je to vecini bio najbolji nfs ikada napravljen pa su htjeli zaraditi novac na staroj slavi kao mass effect 3 itd.(makar o ovoj igri nemogu suditi ali cujem da su je ljudi dosta popljuvali).

Da ti radis u criterionu isto bi tako nazvao jer im je najvazniji novac kao i vecini tvrtki

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
zelen

jako je jednostavno zasto su nazvali most wanted 2 zbog novaca jer je to vecini bio najbolji nfs ikada napravljen pa su htjeli zaraditi novac na staroj slavi kao mass effect 3 itd.(makar o ovoj igri nemogu suditi ali cujem da su je ljudi dosta popljuvali).

Da ti radis u criterionu isto bi tako nazvao jer im je najvazniji novac kao i vecini tvrtki

Upravo si dao odgovor zašto je ljudi i pljuju jer po viđenom MW2 nema skoro nikakve veze i sličnosti s prethodnikom, žele zaraditi na starom imenu i izbaciti isprdak od igre.

13 godina
vrinho kaže...
zelen

Upravo si dao odgovor zašto je ljudi i pljuju jer po viđenom MW2 nema skoro nikakve veze i sličnosti s prethodnikom, žele zaraditi na starom imenu i izbaciti isprdak od igre.

ali nisu je jos isprobali pa bas i neamju puno prava pljuvati ajde da ste vi direktor criteriona sta bi napravili igru koja zahtjeva malo posla i koja ce donijeti npr. 150 mil.$ ili igru koja ce donijeti iste novce ali ce biti puno bolja,zahtjevnija za izradu i duze vremena ce se izradivat?

14 godina

Što sam dosad vidio po ovim videima i nekoliko screenova di na tablici od auta piše Burnout {#} (failčina svjetska), ne vidim razloga zašto ju nebi pljuvao pošto ne vidim skoro nikakvu poveznicu s MW i tu će se Criterion opeči jer ovo je NFS Burnout nikakvi MW2. Ali nadam se da će slušati fanove i ubaciti ono što traže i na kraju dobiti dostojnog nasljednika MW ali teško. Nažalost NFS postaje svake godine sve izlizanija franšiza i mislim da će uskoro nestati a Criterion će uvelike ubrzati taj proces.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

svi koji zele tuniranje (pretpostavljam neonke, branici do poda sa rupama, spojleri sa 4 profila, felge 24", vinile) - DJECA

ja samo zelim da ova igra priusti puno zadovoljstva, zabave, kao sta vidim po zadnjem gameplayu da u multiju ce biti hebeno...nista vise mi ne treba...za simulaciju tu je shift, rfactor, lfs (ili gt ili forza za konzole)...

od most wanteda 2 zelim samo sate i sate zabave jurcanja sa murijom, zelim da mi ubace 911ku novi carrera 4S i nitko sretniji od mene!

boli me njonja ako ce liciti na burnout, ako nece bacati na MW1, meni je nfs kralj medu igarama...igram ga od 1994 i uzivao sam u svakome (u nekim vise, u nekom manje) i svaki mi je poseban na svoj nacin...

Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Svatko ima svoje mišljenje, ali ja se ne osjećam djetetom ako želim imati tuning i styling u igrama, i da meni su zakon i neonke i branici do poda sa rupama te spojleri i felge, onaj osjećaj koji sam imao dok sam kao mlađi igrao NFS Underground 2 mi je bio preheben kada bi sredio auto nešto neprocjenjivo. Meni je to sasvim u redu, a mislim da i igračima koji će igrati multiplayer nebi smetalo da u igri ima mali milijun body kitova, spojlera, felgi, neonki, lambo vrata te ostalih styling mogućnosti.

I ovo prvo što si napisao, gdje si nabrojao ove djelove to nije tuning nego styling.

Poštujem svakoga al' se nikoga se bojim !
12 godina
neaktivan
nezz... vidjet cemo kad probamo,al i meni se cini malo tak.. al necemo znati jos
cupko :D
15 godina

Need For Speed Most Wanted Gameplay Video 2

1 0 hvala 0
14 godina

a biće SUV-ovi?konačno nkea pozitivna stvar :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

hummer nije SUV

i naravno da ce biti pozitivna stvar za vas klince odrasli na NFS UG

Moj PC  
3 8 hvala 0
14 godina
RuskeGTT kaže...

hummer nije SUV

a šta je H1 nego SUV?na wikipediji isto piše large truck/SUV

15 godina
neaktivan

Na čemu odrastao da odrastao, moraš volit veliku mašineriju u ovakvim igrama.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
luka94 kaže...
RuskeGTT kaže...

hummer nije SUV

jel ti znas uopce definiciju SUV?

hebo wikipediju...bas si interner čuner

14 godina
RuskeGTT kaže...
luka94 kaže...
RuskeGTT kaže...

hummer nije SUV

jel ti znas uopce definiciju SUV?

hebo wikipediju...bas si interner čuner

sports utility vehicle?

ajde onda fino obijasni šta je H1,kad sve znaš....

15 godina
Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zaš ne ignorirate ovog trola. Vjerovatno neki nadobudni klinac pun sebe.

Nek stave sve što je bilo i u prvom mw i tuning i ukrašavanje auta. Sjećam se kad smo se znali skupit kod mene i samo sređivat aute pa onda nakon toga vozit drag da vidimo ko će imt bolje vrijeme :)

ah stara vremena,..nadam se simpatičnoj igri, a što ćemo dobiti bumo vidjeli

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma kakva stara vremena, mi i dalje to radimo :D svaki put kad dođemo kod nekoga s igrom na kompu. Doduše, draži nam je drift.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 16:23 (thuglife).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

ja se rađe natječem ko može napravit ružniji auto ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da...ja klinac super...vi ste 95% klinaca ovdje mladi od mene, tako da ne hebite...

hummer nije SUV, SUVovi su auti tipa X6, Q7, i slicnih sminkera wannabe dzipova...

pravi dzipovi su tipa hummer, lada niva, land rover defender, dakle oni koji imaju redukcije, speru i slicno (neznas sta je to? ha, tko je onda klinac?)

to sta su ovi u UG2 nazvali hummere, cadillace i koje vec szipove SUV ne znaci da je tocno...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
RuskeGTT kaže...

da...ja klinac super...vi ste 95% klinaca ovdje mladi od mene, tako da ne hebite...

hummer nije SUV, SUVovi su auti tipa X6, Q7, i slicnih sminkera wannabe dzipova...

pravi dzipovi su tipa hummer, lada niva, land rover defender, dakle oni koji imaju redukcije, speru i slicno (neznas sta je to? ha, tko je onda klinac?)

to sta su ovi u UG2 nazvali hummere, cadillace i koje vec szipove SUV ne znaci da je tocno...

super,znaš svašta o autima,al se opet ponašaš ko klinac(znam da si punoljetan),mislim ko se stalno hvali time da je igro svaki NFS od 94'?samo klinci se hvale takvim glupostima....

15 godina

Zasto sam "Hummer" onda navodi da se radi o SUV-u ili middle SUV-u? Pa oni valjda znaju najbolje sto je....

BTW kakvi klinci? sto sam onda ja, odrastao uz NES i DOS, prve NFS-e pa se ne ku**im time... ne spominjem to, osim ako se o tome raspravlja tak da pusti te price jer ovdje ima puno starijih bez obzira sto ti mislio.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 18:00 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Nemojte mu se uopće obraćat, ne hranite ga, vidite da liječi komplekse. Možeš imat 30 god ali kad se ponašaš ko klinac znam na koliko ti je mozak.

Idem malo pokrenuti U1, imam instaliran sa nekim modom koji malo grafiku sredi, ajaoja kad skyline pusti onaj reski zvuk :)))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

jesam li gdje ovdje sad spomenuo nfs1?

a bas ste zatucani...

hummer nije SUV i nikad nece biti (eventualno onaj najmanji H2 ili H3 kako se vec zove), al ovo je H1...onaj prvi i najstariji najsiroviji dzip...

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

gore si napiso da igraš NFS od 94',i usput si ti pokrenio onu glupu SUV raspravu,ja sam samo reko da će bit SUV-ovi u igrici,kad nešta tebi nepaše se odma ponašaš ko curica od 6 godina,cmizdriš dok neko kaže da mu je NFSU2 najboji NFS (i to je dio gdje skoro uvijek napišeš da si igro svaki NFS i da je U2 s*anje),ti nemožeš prihvatit da su U2 i MW2 najpopularniji naslovi iz cijelog serijala?i reci mi gdje je problem kod tuninga(mislim na vizualno),pogotovo kad igraš u MP je meni baš hebeno imat auto koji je unikatan po izgledu,to je meni zabavnije nego igrat sa normalnim autima...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jednostavno bi trebali promijeniti ime igre u NFS:Burnout.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mind Control kaže...

Jednostavno bi trebali promijeniti ime igre u NFS:Burnout.

ili jos bolje, svima dati otkaz koji rade na njemu i prethodnim(HP,Undercover) i zabraniti daljni razvoj NFS-ova.

15 godina

Ako ne bude Aventadora necu je ni skin...kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imas aventador,ne brini :D

cupko :D
13 godina
Vi koji necete kupiti igru nemate se pravo žaliti!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice