NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 151.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
NBA 2k12

O ima. Animacije su pa skoro blizu savršenstva. Driblinzi, crossoveri također. čak sam napravio ono što sam radim bez problema - in out pa korak u stranu i okrenem ga rolingom ili kroz noge. Ukratko nakon par tekmi mogao sam raditi točno promjene koje hoću. Ono što me fasciniralo je okoliš - publika, klupa svi se deru, navijaju, emocije rade atmosfera je ukratko brutalna samo fali komentator da me dodatno nabrije. Zatim ulazi pod koš nema više onoga da se zabiješ u igrača pa ona retardirana animacija gdje se okrenes sastrane i ideš silovati nekakav šut sa 2 ruke.... Sad sve fino kontroliraš npr ono što sam i sam znao raditi kad probiješ iz kuta, kreneš na igrača koji je u polukrugu i lagano se odbiješ od njega i samo položiš a sudac ti svira faul. Tu sam fkt ostao ono wow. Težina nije baš neka ali AI nije ni glup, cima pokušava ispivotirati ispod tebe koji skočiš i dobiti faul... Jedini minus je što sam onu Kobejevu fintu da cimaš šut pa pivotiraš oko vanjske noge i onda šutneš uspio napraviti sa fernandezom (animacija je bila bolesno glatka) - to samo Kobe smije!!! {#}

He who is brave is free.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Izgleda da će bit najbolja sportska igra ove godine. {#}

Razer_Copperhead

1 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

Nema sumnje uopće, igrao sam i FIFU koja ima dosta poboljšanja al ono 2K12 mi je bolje "sjeo" :D A niš sad mogu igrat ovih jadnih 4min i čekat da dobijem igru vjerojatno tek negdje 15.10 -.-

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Jedva čekam sad igru, a kak se kreću igrači priliko time outa, dali je sada kretanje konačno prirodno i glatko?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k12
Razer_Copperhead kaže...

Mene u 2k11 smeta što kad trčem kontru igrač kao da zašteka i kad je koš razlike pri kraju utakmice isto tako trčem kontru, a igrač uspori te ovaj protivnički igrač dođe i napravi faul. {#} Nadam se da će u 2k12 to biti bolje izvedeno. Ostalo puno ne igram osim zakucavanja koje je ove godine katastrofa zbog podjeljenog ekrana.

Da li su ispravili ovo što? {#}

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 17:28 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

izasli su demo za xbox i ps,zna li tko kada izlazi za PC??

kobe

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: NBA 2k12
nbafan kaže...

izasli su demo za xbox i ps,zna li tko kada izlazi za PC??

ostali smo zakinuti za demo - NE IZLAZI za PC -.-"

16 godina
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Mene u 2k11 smeta što kad trčem kontru igrač kao da zašteka i kad je koš razlike pri kraju utakmice isto tako trčem kontru, a igrač uspori te ovaj protivnički igrač dođe i napravi faul. {#} Nadam se da će u 2k12 to biti bolje izvedeno. Ostalo puno ne igram osim zakucavanja koje je ove godine katastrofa zbog podjeljenog ekrana.

Da li su ispravili ovo što? {#}

Wade ide u kontru ja iza s novitzkim fraer je išao položit pobrao je bananu samo takvu {#} Nema više onako šugavo da sam nezna dal bi te skeljio il samo skače bzvz. A da ti odgovorim na pitanje kolko sam vidio nitko me još nije tako uspio faulirat i kucam u kontri bez problema (fernandez) a jednom kad smo ostali 1 na 2 obrambeni AI se fino povuče i čeka pass a onda kad prođem slobodno ipak krene na mene ali tup, alley-oop na chandlera {#}Al ajde baš ću sad probat isforsirat još takvih situacija pa da vidim.

He who is brave is free.
16 godina
NBA 2k12

Uspio sam ozlijediti Bosha, fraer je šutirao ja sam ga zakačio poslije šuta sa Nowitzkim i lik se razletio na pod. Sljedeća scena vidiš fraera kako se valja i drži za donji dio leđa, odmah cijela klupa Heata skače svi neke zabrinute face a ovaj Bosh bolje glumi od C. Ronalda jbt samo što mu suza nije kanula... Skoro da mi ga je bilo žao {#}

He who is brave is free.

2 1 hvala 0
16 godina
Dwyane Wade kaže...

Uspio sam ozlijediti Bosha, fraer je šutirao ja sam ga zakačio poslije šuta sa Nowitzkim i lik se razletio na pod. Sljedeća scena vidiš fraera kako se valja i drži za donji dio leđa, odmah cijela klupa Heata skače svi neke zabrinute face a ovaj Bosh bolje glumi od C. Ronalda jbt samo što mu suza nije kanula... Skoro da mi ga je bilo žao {#}

ahahaha mogu misliti :D trebao si to mobom snimiti :) zavidim ti sto vec imas igricu :P

16 godina
DangerousB kaže...
Dwyane Wade kaže...

ahahaha mogu misliti :D trebao si to mobom snimiti :) zavidim ti sto vec imas igricu :P

A znam da sam trebao jbg {#} A nemam to je samo demo, time nemrem pozvati -.- Zavidim ja frendu koji ima modani xbox i moć će ju igrat čim izađe na tracker. A niš morat ću se skrpat pa ga zgazit, sve isto kao prošle god kad je došao 2k11 {#} Sad čekam da vidim koje će reklame napraviti

ova mi je prežestoka čak sam nabrzinu u photoshopu napravio tu istu majicu (I got schooled) i tagirao frenda da malo provociram, bilo je brutalno smijanje {#}

EDIT: Kontra 2 na 0, Kidd baca alley-oop od table Butleru - jeee*eeeno :)

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 1:41 (Dwyane Wade).
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Evo malo gameplaya sa X360, svidami se dosad videno, ali mene zanima jedna stvar jesu li popravili AI i tezine u myplayeru, a ne da bude kao i u 2k11 na HoF-u da protivnika nemozes dobit i da su ti suigraci retardirani.

EDIT: um, tek sam sad pogledao video do kraja, Dirk ima crossover, behind the back nebi da je Rajon Rondo, ako ovo bude u full verziji onda nista od svega. Sve mi se cini da ce im se dogodit ista stvar kao i sa PES-om, unistit ce sami sebe jedino sta nemaju konkurenciju nikakvu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:35 (JackD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
JackD kaže...

EDIT: um, tek sam sad pogledao video do kraja, Dirk ima crossover, behind the back nebi da je Rajon Rondo, ako ovo bude u full verziji onda nista od svega. Sve mi se cini da ce im se dogodit ista stvar kao i sa PES-om, unistit ce sami sebe jedino sta nemaju konkurenciju nikakvu.

Istina znao sam i ja koji put napravit kroz noge pa iza leđa malo je smiješno jer je promjena ista ona koju ima Ginobili xD Mislim to mogu lako popraviti nije strašno nego ono što mene više živcira a desilo mi se 2-3puta je recimo đejms koji ide sam u kontri dunkat i skoči kao životinja i kad je na vrhu kao da uspore mrvicu da bude dramatičnije pa dok pada završetak izgleda eksplozivnije, pa trganje obruča bla bla. Ugl retardirano malo NEMOŽEŠ mi imati toliki hang time to jednostavno nije u redu. Želim da fino explozivni skok i kucanje i da to normalno traje pa jbt nema jetpack na leđima...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:52 (Dwyane Wade).
16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Istina znao sam i ja koji put napravit kroz noge pa iza leđa malo je smiješno jer je promjena ista ona koju ima Ginobili xD Mislim to mogu lako popraviti nije strašno nego ono što mene više živcira a desilo mi se 2-3puta je recimo đejms koji ide sam u kontri dunkat i skoči kao životinja i kad je na vrhu kao da uspore mrvicu da bude dramatičnije pa dok pada završetak izgleda eksplozivnije, pa trganje obruča bla bla. Ugl retardirano malo NEMOŽEŠ mi imati toliki hang time to jednostavno nije u redu. Želim da fino explozivni skok i kucanje i da to normalno traje pa jbt nema jetpack na leđima...

Prepostavljam da su isli uzdignut te zvijezde malo (tipa James, Durant, Dwight itd)...cak mi te animacije i nebi toliko smetale koliko to da mi Dwight ima ubojiti crossover kao Iverson. Nista nakon ovog cu ipak pricekat sa kupnjom, da vidim reakcije nakon sto igra izade.

14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Evo malo gameplaya sa X360, svidami se dosad videno, ali mene zanima jedna stvar jesu li popravili AI i tezine u myplayeru, a ne da bude kao i u 2k11 na HoF-u da protivnika nemozes dobit i da su ti suigraci retardirani.

Ovisi koliko dobro i koliko igraš. Ni meni na početku nije bilo lako ali sada bez problema pobjeđujem na HoF u 2k11.

Ni meni se ono sa crossoverom ne sviđa ali to neće igru napraviti lošom. Dapače,NBA 2k12 biti će jedna od najboljih sportskih igara ikada napravljena.

Mnogi su za 2k11 rekli da je najbolja sportska simulacija ikad a 2k12 donosi mnogo poboljšanja.

16 godina
NBA 2k12

To je istina, uopće nema sumnje da će 2K12 biti najbolja sportska igra godine (sorry FIFA ostaje ti 2.mjesto). Moraju malo dići te zvijezde al gle demo je vjerojatno na Rookie ili na Pro težini znači nikakva težina a postavke nisu na simulation ziher. Zato mi ulazi 95% trica, nemogućih šuteva gdje se u zraku držim par sekundi i tih stvari... Nema čekanja s kupnjom ni otkazivanja preordera (nije to BF3 pa da ga nemoram imat i uzet COD xD). {#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 21:33 (Dwyane Wade).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

gledam da si pred-naručim NBA 2k12....gdje ste vi to obavili dečki? ps3 sam dobio prije mjesec dana tako da vrebam sad nove naslove....između ostalog moram imati NBA...moram!

EDIT: našao sam Hr shop, www.infomark.hr

vidim i po forumima ih hvale...cijena je za naše pojmove i više nego dobra...bolja nego kod sophosa i ostalih...prednaručio! nadam se da je ok....

http://www.infomark.hr/kategorije/96

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 1:24 (alan_poh).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

patch123 kaže...
JackD kaže...

Evo malo gameplaya sa X360, svidami se dosad videno, ali mene zanima jedna stvar jesu li popravili AI i tezine u myplayeru, a ne da bude kao i u 2k11 na HoF-u da protivnika nemozes dobit....

Ovisi koliko dobro i koliko igraš. Ni meni na početku nije bilo lako ali sada bez problema pobjeđujem na HoF u 2k11.

Ni meni se ono sa crossoverom ne sviđa ali to neće igru napraviti lošom. Dapače,NBA 2k12 biti će jedna od najboljih sportskih igara ikada napravljena.

Mnogi su za 2k11 rekli da je najbolja sportska simulacija ikad a 2k12 donosi mnogo poboljšanja.

A slusaj posto sam dosao u godine kad vise i nemam vremena nego da igram sportske igre, vjeruj mi da sam se lipo ispraksira na NBA-u. Tarem i ja protivnike na HoF-u kad igram Quick Game/Assosiation ali me iritira nepogresivost AI-a kod My Playera, imaju postotak suta nevjerovatnih 60-70%, i skoro pa jedini nacin da ih dobijes je da imas prosjek tripple-doubla, smijesno.

Sigurno da je najbolja sportska igra ikad, ali to je ne cini imunu na greske i kritike. Doduse nisam jos ima priliku je odigrat, ali nemogu me kupit samo s tim da su poboljsalji publiku i atmosferu. Sve procitano dosad je za pet, stvarno su si dali truda, ali sve je to za mene palo u vodu kad sam vidia Dirka kako dere crossover i behind the back...al eto to sam samo ja, nadam se da je to samo tako u Demo-u. Jer bi inace moga umrit bez NBA ove godine, uz lockout jos samo fali da mi zaseru igru.

16 godina
JackD kaže...

A slusaj posto sam dosao u godine kad vise i nemam vremena nego da igram sportske igre, vjeruj mi da sam se lipo ispraksira na NBA-u. Tarem i ja protivnike na HoF-u kad igram Quick Game/Assosiation ali me iritira nepogresivost AI-a kod My Playera, imaju postotak suta nevjerovatnih 60-70%, i skoro pa jedini nacin da ih dobijes je da imas prosjek tripple-doubla, smijesno.

Sigurno da je najbolja sportska igra ikad, ali to je ne cini imunu na greske i kritike. Doduse nisam jos ima priliku je odigrat, ali nemogu me kupit samo s tim da su poboljsalji publiku i atmosferu. Sve procitano dosad je za pet, stvarno su si dali truda, ali sve je to za mene palo u vodu kad sam vidia Dirka kako dere crossover i behind the back...al eto to sam samo ja, nadam se da je to samo tako u Demo-u. Jer bi inace moga umrit bez NBA ove godine, uz lockout jos samo fali da mi zaseru igru.

A nezz kak ja sam prošle godine My Player gazio, napravio sam lika kao ja visina 6'4'', 171lbs, i na SGa. U 2 sezone sam došao do ratinga 90, nakon što bi 5-6tekmi igrao samo trash time malo po malo bi me stavljao sve više i nakon 25tekmi sam svaku tekmu bez problema imao ocjenu A+ redovito zabijao preko 30koševa i 10assista. To mi je recimo skroz jednostavno bilo za igrati jer igram samo sa sobom, znam kako se trebam postaviti, što raditi, što ne, a i nije bilo preteško malo zaspati na liniji dodavanja pa maznut steal i onda kucanje u kontri. Htio bi vidjeti neke bolje maštovitije zadatke (ono što moram napraviti za vrijeme tekme i to) i htio bi da mi se protivnici prilagođavaju. Recimo ako dobijem lika manjeg od sebe logično je da ću šutirati preko njega kad hoću, okrenuti ga na leđa i te stvari. Sad ako to radim jednu,dvije, tri tekme zaredom i izvan reketa šutiram 80% lopti onda očekujem da se priljepi za mene i proba me spriječiti u tome, da mi otvori stranu i digne ruku gore... Ono što mi se sviđa u demu je rotacija igrača u obrani koja je savršena - probijem lijevo po 45 na mene ne ide igrač sa strane na kojoj sam probio sa prve linije dodavanja nego fino sa suprotne strane centar a ovaj iznad njega rotira dolje.  Kad sam to vidio malo sam ostao ono nisam to očekivao tako da mi se taj segment sviđa samo da bude konstantan i u My Playeru i u utakmicama. Problem koji sam uočio u demu je kada obrana ostane u reketu i ja imam slobodno i loptu sa strane Nowitzki koji treba šutirati slobodno se jednostavno smrzne, sve fino ide ekipa se dere sa strane, skače i to zvuka ima samo što ovaj nikako da šutne pa moram restartat - bolje im je da to poprave inače kakvo sam đubre ako budem gubio online iskoristit ću to bez imalo grižnje savjesti. A to fkt nije u redu...

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
JackD kaže...

A nezz....

Nije problem napravit dominantnog igraca u my playeru, imam SG-a koji ima prosjek triple-double ucinka. Stvar je u tome sto su mi suigraci glupi a protivnik nepogrjesiv. Na Superstaru tarem a kad prebacim na HoF onda jednostavno nemogu vise sam nego mi bas trebaju suigraci. Uostalom meni nije zabavno imat prosjek od 40-tak koseva po utakmici, rade bi da imam 15-20 assista svaki put i 10 koseva kao PG, a ocjenu A+ mozes skupit u jednoj cetvrtini (ja igram 12 min. cetvrtinu)...rating i nema bas nekog znacenja jer se rugam na ratingu od 75 jednom Rondu i CP3-u.

16 godina
JackD kaže...

Nije problem napravit dominantnog igraca u my playeru, imam SG-a koji ima prosjek triple-double ucinka. Stvar je u tome sto su mi suigraci glupi a protivnik nepogrjesiv. Na Superstaru tarem a kad prebacim na HoF onda jednostavno nemogu vise sam nego mi bas trebaju suigraci. Uostalom meni nije zabavno imat prosjek od 40-tak koseva po utakmici, rade bi da imam 15-20 assista svaki put i 10 koseva kao PG, a ocjenu A+ mozes skupit u jednoj cetvrtini (ja igram 12 min. cetvrtinu)...rating i nema bas nekog znacenja jer se rugam na ratingu od 75 jednom Rondu i CP3-u.

To je istina, ja sam igrao četvrtinu na 8min i ono izdr**vanje svaku tekmu i to po igračima koji bi me trebali prožvakati i pljunuti. Rekli su da je na My Player potrošeno puno vremena i da ima dosta promjena pa ono vidjet ćemo.

He who is brave is free.
14 godina
NBA 2k12

Slažem se da je My Player prelagan (da vi s ovrlom 60 u 1. sezoni ubijate Ronda itd..).. 

No pogledajte npr. da nakon 5 sezona dosegnete nivo Ronda(baš sam nešto zapeo za njega danas :D), pa ko bi onda igrao igricu?..

Onda bi morao odigrati 500 utakmica i 200 treninga da ti igrač dosegne nivo Ronda..

Bilo bi preteško i većina ljudi nebi igrala igricu..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

jos samo 4 dana juhuuuuuu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

Dođem s faxa vidim izašao za X360, odmah zovem frenda koji ima modani box kupuj DVD i doleti kod mene da ti spržim. Onda pogledam bolje i skužim da je igra u XGD3 i da je još nemože igrati. {#} Kakav hladan tuš, izgleda da ću ipak ja prvi igrat kad mi dođe iz UK {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

jos samo 4 dana juhuuuuuu :)

Jedva čekam

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Skida se...Can't wait...:D

UP THE IRONS!!! \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iron_guitar kaže...

Ja sam već odigrao nekih sat vremena.

Jako mi se sviđa,sutra ću napisati nešto više dok se upoznam sa kontrolama i svim mogućnostima.

16 godina
NBA 2k12

I kaj se žalite meni je tek poslan za X360 {#} A niš skinuti za Xbox i zvati frenda da odhalamo koju na starom dok čekam {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iron_guitar kaže...

Odakle si skinuo ? 

elvir
16 godina
NBA 2k12

Imaš za komp 3DM, nije scene release ali radi. Baš ga seedam na THRu.... {#} Al ne planiram to igrat na kompu, osjećao bi se malo seljački, bez uvrede svima na PCu {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice