Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

kako da uradim alle up na nba 2k11 nasao sam na forumu jednu opciju ali nece nikako dali je neko pokusavao drugacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

interesuje me kako da nađem traning za NBA2k11...da vjezbam slobodna bacanja i puacanje trojki  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nba 2k11
mirkossam kaže...

kako da uradim alle up na nba 2k11 nasao sam na forumu jednu opciju ali nece nikako dali je neko pokusavao drugacije

Neznam kake su ti kontrole, All uglavnom pritisne zajedno brzo trcanje i lazni bas (ono da trzne da ce dat pas) i tad ce Alley Up a onda samo igracem koji je tu ispod kosa ili utrcaje prtisnes brzo trcanje i sut i zavrseno :D Nadam se da si skonto

hare mn kaže...

interesuje me kako da nađem traning za NBA2k11...da vjezbam slobodna bacanja i puacanje trojki {#}

Idi pod games mode i vidices pise practition (tako nekako) nez tacno i tu imas te treninge. 

A inace evo prije par sekundi sam se oprostio od ove igre. Zelio sam da je drzim na kompu dok ne instaliram NBA 2k12 all ett sta cu kad nemam vise vremena za nje. 

dzix
16 godina
neaktivan
Re: Nba 2k11

hvala..bio sam brzi od tebe  {#}{#}

13 godina
neaktivan
Nba 2k11

mozeli mi neko rec kako se igrica instalira bas sam je skino sa neta pa molim pomoc?????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nba 2k11

u mene imaju dresovi,znakovi...

ali rosteri i nazivi od timova su od nba

sta da raadim?

problem je sto u mene nema appdata da ubacim rostere

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nba 2k11

Dakle skinuo sam Nba2k11 i kad uđem u igru počne štekati trebam li neke postavke složit il šta?!

0 1
1 2
0 3
0 4
1 5
Im

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Probaj stavit sve na low pa vidi onda kak radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nba 2k11

A zna li neko nasta se zakucava? Dugo igram NBA 2k11 i nikako da provalim nasta i kako se zakucava?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice