Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Nba 2k11
gennaro_gattuso kaže...

Nasao sam način kako da igram online a nemam orginal igru.  pa ako nekoga zanima ...  

zanima mene ajd objasni mi kako mozes igrati ako nemas cd key i acc  posto kod mene nije orginal i nemogu je igrati

17 godina
neaktivan
Nba 2k11

Da li netko ima problema s treperenjem u igri?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i mene zanima ...?

15 godina
Nba 2k11

Upravo sam ovo složio. :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ima li netko rješenje za treperenje u igri?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jesi probao upaliti/ugasiti vsync unutar igre?

17 godina
neaktivan
Nba 2k11

Jesam i nije pomoglo.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Krenuo sam igrat sezonu s Chicagom, i i mam problem s Noahom. Kak s njime pogodit koš, baca nekak jadno loptu ?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

moze mala pomoc, igram asocijaciju i nece da mi radi intentional foul, a cekiran je na on, moze pomoc????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Jedno malo pitanjce vezano uz igru. Igram sa Washingtonom i zanima me bili se isplatilo tradeat Arenasa za Andrew Bynuma? Hvala unaprijed.

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis

0 0 hvala 0
14 godina

Ja imam pitanje,da li netko zna koliko bi otprilike trebao dobiti fps-ova sa radeon hd 6790 ddr5 1gb

14 godina
neaktivan
Nba 2k11
30-60 FPS.
Ovisi o ostalim komponentama.

0 0 hvala 0
14 godina

Pitam jer sam ju jučer nabavio pa nevidim neki poseban pomak u odnosu na staru geforce 8800gt,jel bi trebao igru ponovo instalirati ili jednostavno nije tolika razlika između te dvije grafičke

14 godina
neaktivan

Zasto to raditi kada imas JaValee McGee-a ... koji bi mogao za 2-3 godine biti bolji od Bynuma ... trade-aj Arenasa za neku 3-icu recimo Mickael Pietrus i ostavis J.Walla na 1 ... po meni savrsen line-up od Wiz je PG:Wall SG:Young SF:Lewis PF:Blatche C:McGee (trenutno)

you know me the cool dude
14 godina
neaktivan

hahaha...ima los release...2ksports mu je stavio realan ali tezak release,promijeni u editoru i pocni ponovno ili nemoj uopce sutirati s njime 

you know me the cool dude
15 godina
Hazar kaže...

Pitam jer sam ju jučer nabavio pa nevidim neki poseban pomak u odnosu na staru geforce 8800gt,jel bi trebao igru ponovo instalirati ili jednostavno nije tolika razlika između te dvije grafičke

možda ti je procesor slab pa grafička nemože iskoristiti svu snagu.Koji procesor imaš?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina

@Antimadridista Intel Core Duo E7200

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 6:53 (Hazar).
14 godina
Nba 2k11

Samo ta grafika izgleda mutnija nego ikad, ali muzika i potezi su O.K.

0 0 hvala 0
14 godina
Nba 2k11

Nikad se nisam nadao da cu ovo pitat hahahah

Skinuo sam sa trrenta igru,od TPTB-a i install napravio,igrao i ne svida mi se. Medutim,kako napravit UNINSTALL??? 

U Control panelu je nema.. Help?

Mr.AstraOwner
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 17:44 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Evo jedan Game Winner u stilu Kobea Bryanta :

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11

to niti ja neznam.
jel si možda skužio ako jesi daj mi reci plizz sa kojom tipkom da zakucam onda? 

Karlo Jelak
14 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11

e al ja trebam za nba 2k9.

Karlo Jelak
14 godina
drahic kaže...

Nikad se nisam nadao da cu ovo pitat hahahah

Skinuo sam sa trrenta igru,od TPTB-a i install napravio,igrao i ne svida mi se. Medutim,kako napravit UNINSTALL??? 

U Control panelu je nema.. Help?

Bump.. Jos uvijek trazim rijesenje...

Mr.AstraOwner
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Imam problem, valjda ko moze pomoc .

Naime nisam igrao igru jedno 15 dana, i kada sam je igrao igrao sam samo My Player mode i sada ja udjem da igram obicnu utakmicu i sve mi kao u My Player mode-u, kamera i ono samo uprvljam jednim igracem.Moze neko pomoc kako da rjesim problem :D

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dzelo kaže...

Imam problem, valjda ko moze pomoc .

Naime nisam igrao igru jedno 15 dana, i kada sam je igrao igrao sam samo My Player mode i sada ja udjem da igram obicnu utakmicu i sve mi kao u My Player mode-u, kamera i ono samo uprvljam jednim igracem.Moze neko pomoc kako da rjesim problem :D

tako je i meni bilo,ali nažalost trenutno nemam igru instaliranu,ali mislim da trebaš ići po controller settings i tamo namjestiti,neznam kako se točno zove opcija jer nemam igru trenutno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Narikto sam :) samo osao tamo da igram kako Jordan mode i tu igra cjela ekipa i onda i tamo bude kako treba :)

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

jedno pitanje...kako instalirati patch za nba 2k11. dali ima neki download centar ili kako jer nikako to ne mogu nac ?

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Jedan mod koji me jako zanima, od ovoga dosta očekujem.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11
poz trebam pomoci oko 2k11 napalio sam se na igricu jer je stvarno full.neznam masu stvari kako se posesava dali mi neko moze postaviti screnschot kako je posesen djojstik.cini mi se kada igram protiv igraca na tastaturi da je brzi od mene i bolji u prodoru bas dosta.dalli to moze biti
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

gdje cu naci kako ubaciti neki patch imali negdje tutor

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice