Nasao sam način kako da igram online a nemam orginal igru. pa ako nekoga zanima ...
zanima mene ajd objasni mi kako mozes igrati ako nemas cd key i acc posto kod mene nije orginal i nemogu je igrati
Nasao sam način kako da igram online a nemam orginal igru. pa ako nekoga zanima ...
zanima mene ajd objasni mi kako mozes igrati ako nemas cd key i acc posto kod mene nije orginal i nemogu je igrati
i mene zanima ...?
Ima li netko rješenje za treperenje u igri?
Jesi probao upaliti/ugasiti vsync unutar igre?
Jesam i nije pomoglo.
Krenuo sam igrat sezonu s Chicagom, i i mam problem s Noahom. Kak s njime pogodit koš, baca nekak jadno loptu ?
moze mala pomoc, igram asocijaciju i nece da mi radi intentional foul, a cekiran je na on, moze pomoc????
Jedno malo pitanjce vezano uz igru. Igram sa Washingtonom i zanima me bili se isplatilo tradeat Arenasa za Andrew Bynuma? Hvala unaprijed.
Ja imam pitanje,da li netko zna koliko bi otprilike trebao dobiti fps-ova sa radeon hd 6790 ddr5 1gb
Pitam jer sam ju jučer nabavio pa nevidim neki poseban pomak u odnosu na staru geforce 8800gt,jel bi trebao igru ponovo instalirati ili jednostavno nije tolika razlika između te dvije grafičke
Zasto to raditi kada imas JaValee McGee-a ... koji bi mogao za 2-3 godine biti bolji od Bynuma ... trade-aj Arenasa za neku 3-icu recimo Mickael Pietrus i ostavis J.Walla na 1 ... po meni savrsen line-up od Wiz je PG:Wall SG:Young SF:Lewis PF:Blatche C:McGee (trenutno)
hahaha...ima los release...2ksports mu je stavio realan ali tezak release,promijeni u editoru i pocni ponovno ili nemoj uopce sutirati s njime
Pitam jer sam ju jučer nabavio pa nevidim neki poseban pomak u odnosu na staru geforce 8800gt,jel bi trebao igru ponovo instalirati ili jednostavno nije tolika razlika između te dvije grafičke
možda ti je procesor slab pa grafička nemože iskoristiti svu snagu.Koji procesor imaš?
@Antimadridista Intel Core Duo E7200
Samo ta grafika izgleda mutnija nego ikad, ali muzika i potezi su O.K.
Nikad se nisam nadao da cu ovo pitat hahahah
Skinuo sam sa trrenta igru,od TPTB-a i install napravio,igrao i ne svida mi se. Medutim,kako napravit UNINSTALL???
U Control panelu je nema.. Help?
to niti ja neznam.
jel si možda skužio ako jesi daj mi reci plizz sa kojom tipkom da zakucam onda?
e al ja trebam za nba 2k9.
Nikad se nisam nadao da cu ovo pitat hahahah
Skinuo sam sa trrenta igru,od TPTB-a i install napravio,igrao i ne svida mi se. Medutim,kako napravit UNINSTALL???
U Control panelu je nema.. Help?
Bump.. Jos uvijek trazim rijesenje...
Imam problem, valjda ko moze pomoc .
Naime nisam igrao igru jedno 15 dana, i kada sam je igrao igrao sam samo My Player mode i sada ja udjem da igram obicnu utakmicu i sve mi kao u My Player mode-u, kamera i ono samo uprvljam jednim igracem.Moze neko pomoc kako da rjesim problem :D
Imam problem, valjda ko moze pomoc .
Naime nisam igrao igru jedno 15 dana, i kada sam je igrao igrao sam samo My Player mode i sada ja udjem da igram obicnu utakmicu i sve mi kao u My Player mode-u, kamera i ono samo uprvljam jednim igracem.Moze neko pomoc kako da rjesim problem :D
tako je i meni bilo,ali nažalost trenutno nemam igru instaliranu,ali mislim da trebaš ići po controller settings i tamo namjestiti,neznam kako se točno zove opcija jer nemam igru trenutno.
Narikto sam :) samo osao tamo da igram kako Jordan mode i tu igra cjela ekipa i onda i tamo bude kako treba :)
jedno pitanje...kako instalirati patch za nba 2k11. dali ima neki download centar ili kako jer nikako to ne mogu nac ?
gdje cu naci kako ubaciti neki patch imali negdje tutor