Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Može li mi netko dati link odakle mogu skinuti najnovije rostere (ne one od 17.11,izašli su noviji)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11

bote kako sam sad dobru tekmu odigrao
gubim 116:115
 i suparnik ima zadnji napad 25 sekundi prije kraja
a ja dotad 11 koševa i 19 asistencija
i obrani Wade napad
svi u napad zadnji za nas i meni lopta 2 sekunde prije kraja, ja Jamesu za svoju 20- u asistenciju i njegov 40 koš i pobijedimo 117:116
predobra tekma

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nba 2k11

Mogu li igrati, quick game, s momčadi s kojom sam išao igrat sezonu?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 19:10 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11
patch123 kaže...

Može li mi netko dati link odakle mogu skinuti najnovije rostere (ne one od 17.11,izašli su noviji)

ZNA LI ITKO ?

Ako netko ima nove rostere koje je dobio putem automatskog updatea (koji meni ne radi) molio bih ga da mi uploada i ja mu lupim puno HVALA.

Rostere možete pronaći ovdje  C:\Users\your user name\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves

TKO IMA NOVE ROSTERE MOLIM GA DA MI UPLOADA.HVALA

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Imam jedan problem...neznam kako instalirati Euro rostere.

Skinem sa interneta patch i pojavi se jedan file. Kamo dalje sa tim. Molim vas pomažite, jer imam želju igrat sa uskoro bivšim klubom Cibonom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

i obrani Wade napad
svi u napad zadnji za nas i meni lopta 2 sekunde prije kraja, ja Jamesu za svoju 20- u asistenciju i njegov 40 koš i pobijedimo 117:116
predobra tekma

Jel ti to prva sezona ? Kako si upa u heatse ?

15 godina
neaktivan
vikipros kaže...

Skinem sa interneta patch i pojavi se jedan file. Kamo dalje sa tim. Molim vas pomažite, jer imam želju igrat sa uskoro bivšim klubom Cibonom :)

ako su u pitanju samo rosteri onda ideš ovdje

C:\Users\your user name\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves

E sad možeš napraviti 2 stvari.

Prekopirati preko rostera u igri ili kopirati samo te rostere pa ih onda loadirati kad uđeš u igri tako da ne izgubiš one stare

@JackD  

ja sam sredinom svoje prve sezone upao u Lakerse,uopće nije teško

ali slabo igram my player,više mi nije zanimljivo,draže mi je igrati obične utakmice

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 20:51 (patch123).
15 godina
protjeran
JackD kaže...
Kora kaže...

i obrani Wade napad
predobra tekma

Draftali me Bucksi u drugoj rundi 7 pick, nakon 5 solidnih tekmi, gledaju me Heat kao potencijalni trade, i ja odem da se odlučim koga preferiram ako dođe do trejda, stavio Heat na prvo mjesto, Lakerse na drugo i Heat me trejdao. Službeno sam 6 igrač, ali uđem nakon 2 minute i igram u prosjeku 38 minuta po tekmi od mogućih 48, tako da se smatram starterom jer igram sigurno 5 puta duže nego pravi PG starter

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
JackD kaže...
Kora kaže...

i obrani Wade napad
predobra tekma

Draftali me Bucksi u drugoj rundi 7 pick, nakon 5 solidnih tekmi, gledaju me Heat kao potencijalni trade, i ja odem da se odlučim koga preferiram ako dođe do trejda, stavio Heat na prvo mjesto, Lakerse na drugo i Heat me trejdao. Službeno sam 6 igrač, ali uđem nakon 2 minute i igram u prosjeku 38 minuta po tekmi od mogućih 48, tako da se smatram starterom jer igram sigurno 5 puta duže nego pravi PG starter

Ma nemaju oni pravog PG-a inace....kvragu mene Hornetsi draftali i ja zatrazio trade jer mi je zapadna obala dosadna i stavija 1. Heat 2. Orlando i 3. Knicks i odem u Orlando, a nista pokusat cu sljedecu sezonu se prebacit.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Moram priznati da mi je igrica malo dosadila.

My player mode mi se ne igra,ne znam zašto.

Igra mi se association mode ali mi je predugo igrati svaku utakmicu u sezoni ili čak pola njih.Ali s druge strane ako ne igram utakmice nije mi zanimljivo.

Vjerovatno sam se zasitio igrice jer je igram svaki dan po najmanje 3 sata.

Nakon kojeg dana će me opet uhvatiti želja za igrom,a posebno me iritira to što CPU uvijek radi iste akcije te nakon nekog vremena igra postaje dosadna što se tiče obrane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
vikipros kaže...

ako su u pitanju samo rosteri onda ideš ovdje

C:\Users\your user name\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves

E sad možeš napraviti 2 stvari.

Prekopirati preko rostera u igri ili kopirati samo te rostere pa ih onda loadirati kad uđeš u igri tako da ne izgubiš one stare

@JackD  

ja sam sredinom svoje prve sezone upao u Lakerse,uopće nije teško

ali slabo igram my player,više mi nije zanimljivo,draže mi je igrati obične utakmice

E a kako se loudaju u igri ti rosteri???

15 godina
neaktivan
vikipros kaže...
 E a kako se loudaju u igri ti rosteri???

imaš u igri opciju load

nisam siguran ali mislim da ideš na options-load-izabereš rostere (ne znam napamet)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 18:36 (patch123).
17 godina
patch123 kaže...

Moram priznati da mi je igrica malo dosadila.

My player mode mi se ne igra,ne znam zašto.

Igra mi se association mode ali mi je predugo igrati svaku utakmicu u sezoni ili čak pola njih.Ali s druge strane ako ne igram utakmice nije mi zanimljivo.

Vjerovatno sam se zasitio igrice jer je igram svaki dan po najmanje 3 sata.

Nakon kojeg dana će me opet uhvatiti želja za igrom,a posebno me iritira to što CPU uvijek radi iste akcije te nakon nekog vremena igra postaje dosadna što se tiče obrane.

tako je i meni u 2k10 bilo, ass. mode prenaporan protiv najjače AI, u my playeru nisam upao u nba i nisu me zvali iz D-lige ni nakon 110 utakmica

u 2k11 sam već u nba, ne igram ass. ne da mi se opet toliko utakmica igrat (iako je zabavno slagat svoju ekipu)

jedino ti je multiplayer preostao čini mi se (a taj je bio očajno riješen u 2k10)

BC2: NoobsMcKenzie_HR
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

association mode ne valja jer je pun bugova! A najviše iritira onaj da nema fauliranja na kraju ako je gusta utakmica!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kova19 kaže...

association mode ne valja jer je pun bugova! A najviše iritira onaj da nema fauliranja na kraju ako je gusta utakmica!

ma kako vi imate taj problem?! Meni sasvim normalno obavezno rade prekrsaj a ja namjerno Bryantu jer s njim je najveca vjerovatnost da ce uc
Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Kakvi pederi ovi komentatori, sam me podcjenjuju svojim komentarima haha, ja ubacim 6 trica zaredom i sedmu profulam, on kaže: "With his shooting ability he could have shoot that one from half court".  Kakvi likovi, a ja double-double imao i 6 trica, omfg

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Evo nakon tjedan dana odmaranja od igre odem bacit jednu na my player. Sta sam se izzivcira sad 48 min...>.<. Igramo protiv Portland TrailBlazersa doma, gubimo konstantno nekih 10-13 razlike, priblizemo se 3-5 koseva pa opet. Carter ocajnih 3/15 FG, ali smo na kraju uspjeli ih pobjedit 108-100, sricom je Howarda islo. Uzasno me zivcira razmisljanje trenera u ovom NBA-u, imamo masu PG-a u rosteru (3 + mene) i naravano svi moraju zaigrat sto znaci da se mene gura na SG poziciju tijekom utakmice, to dovodi do losije igre jer nemogu zvat akcije a igraci mi pare retardirani da sami izvedu neku akciju. I sad nasmjesnije od svega, u trecoj cetvrtini me trener gura na poziciju SF-a, i sad pazi ja sa svojih 6'0'' (183 cm) protiv Roy-a koji je visok oko 2m, komedija samo takva momak me ubija. Jos nekih 20tak utakmica do playoffa i onda ako uspijemo izborit finale, ali kako Miami igra tesko je to izvedivo.

Jos jedna stvar neznam jeste li primjetili, posto su moji suigraci nesposobni da pogadaju trice ja sam veliku vecinu skill point-sa trosijo na 3pt shooting i diga ga do maksimalnih 90, tu mi je bilo crveno i nisam vise mogao trosit skill point-ove na to. Stvar je u tome sto mi se u meduvremenu 3pt shooting digao na 99 (bez nosnje Air Jordan patike za 3pt) nije mi jasno kako i zasto. Pretpostavija sam da je 90 zato jer sam nizak ili PG. Jel se vama to dogada ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

I kakav je novi NBA? Mene je 2K10 razočarao, pa pitam sada, u usporedbi sa prošlim, kakav je 2K11? Isplati li mi se to uzimati?

isplati

dosta je bolji od 2k10

mene ja napokon krenulo sa celticsima i moram priznati da je sa njima najzbavnije igrati.

kad igraš sa orlandom igraš preko howarda,kad igraš sa lakersima igraš preko kobea dok u celticsima imam pierca,allena i garnetta te svaku utakmicu nekog drugoga krene

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

I kakav je novi NBA? Mene je 2K10 razočarao, pa pitam sada, u usporedbi sa prošlim, kakav je 2K11? Isplati li mi se to uzimati?

Ma bolja je od proslog NBA sigurno, sami dodatak Jordan Challenge je vrhunski. Neznam sta te to tocno smetalo na proslom izdanju ?

U My Player modu su dodali razne tezine igranja sto cini taj mod puno tezim nego prije. Igranje sa Chicago Bulls-ima/Celtics-ima iz 90-ih vrh. Assosiation mode jos nisam pokusao, od samog gameplaya igra je realnija nego prosle godine, dribbling je podosta tezi jer se sad sve izvodi preko L1,L2/R1,R2 tipki + gljivice, treba vremena da se nauci i to. Nema vise da ti se akcije zovu same od sebe vec ih sam trebas zvat (ovisno na kojoj razini igras, na pro nepotrebno - dok na HoF nemozes bez njih). Eventualno negativno je dosta ponavljanja istih akcija protivnika, cudni potezi trenera (u my player modu).

Sve u svemu meni je odlicna i stvarno je zabavna.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

PREDNOSTI:

Odličan gameplay

Mnoštvo modova (My player,Jordan challenge,Association,Season...)

Dobra grafika

Odlične animacije

MANE:

Protivnici (AI) previše ponavljaju akcije

U igri kao da ne postoji faul u napadu

Modovi bi mogli biti potpuniji(sa više opcija i detalja)

MOJA OCJENA: 9,5/10

Jako me nervira to što se u igrici gotovo nikada ne sudi faul u napadu bez obzira na slidere.

Postavim se izvan onog polukruga u reketu,lik natrči na mene i svira mi blocking faul umjesto da CPU dobije charging faul.

To je jedini dio igre koji je slabiji nego u NBA 2K10.

Volio bih kada bi uveli malo dinamičniji napad protivnika,cijelu utakmicu ponavljaju nekoliko akcija te se nakon nekog vremena čovjek nauči na njih te prije CPU-a znaš kome će i kada lopta ići.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 20:32 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11
jbt kad ostavim game style na default  lako mi je u napadu al obranu je teško igrat jer igrači stalno "izljeću" s pozicija a kad stavim na simulation nema teorije da dođem blizu, jedino sam s miamiem skoro dobio najjadniju minnesotu, a sve na istoj težini, na simulation je puno lakše igrat obranu al u napadu nemoš da ga jebeš
jel vi ostavite game style na default ili ga mijenjate jer po ovome što sam vidio u igri ispada da mi je bitnije to namjestit nego težinu jer na  default mi je dosta lakše igrat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
arthas369 kaže...
jbt kad ostavim game style na default  lako mi je u napadu al obranu je teško igrat jer igrači stalno "izljeću" s pozicija a kad stavim na simulation nema teorije da dođem blizu, jedino sam s miamiem skoro dobio najjadniju minnesotu, a sve na istoj težini, na simulation je puno lakše igrat obranu al u napadu nemoš da ga jebeš
jel vi ostavite game style na default ili ga mijenjate jer po ovome što sam vidio u igri ispada da mi je bitnije to namjestit nego težinu jer na  default mi je dosta lakše igrat

ja igram na simulation jer je tako najrealnije.

Jest teško ali se može pobjediti.

15 godina
protjeran
Nba 2k11

Na kojoj težini vi igrate My Player? Btw meni jedino što smeta je što svima, AI previše ponavlja akcije i što James  i Wade idu sami u trojicu na layup. To na Pro i prolazi nekad ali na ostalim težinama nema teorije, nikad neće proći. Ponekad me zna živcirati što zaista malo skokova imam po utakmici, često niti jedan, al to je zato što sam PG a i relativno sam nizak, pokraj Žilgauskasa nema šanse da rebound napravim pokoji

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Na kojoj težini vi igrate My Player? Btw meni jedino što smeta je što svima, AI previše ponavlja akcije i što James  i Wade idu sami u trojicu na layup. To na Pro i prolazi nekad ali na ostalim težinama nema teorije, nikad neće proći. Ponekad me zna živcirati što zaista malo skokova imam po utakmici, često niti jedan, al to je zato što sam PG a i relativno sam nizak, pokraj Žilgauskasa nema šanse da rebound napravim pokoji

Na Hall of Fame, ali to samo ako volis samog sebe kaznjavat, izgubija sam 10 godina zivota koliko se zivciram. Boldano, to meni Carter radi pa zatuka bi ga, ja zaostanem a oni svi odrade brzu tranziciju i zabiju se u nekog bace loptu pa di puklo da puklo. Meni je Howard u momcadi 17+ rebound-ova ove sezone, ja imam prosjek izmedu 2-3 rebounda po utakmici.

15 godina
protjeran
Nba 2k11

Igram, pobjeđujem, postalo dosadno pobjeđivat, prebacim na all-star, e onda kreće jebada. Wade i James čiste šuteve fulaju kad nikog 2 metra oko njih nema, obranu neznaju igrat, kasne na svaki šut a i ako dobro čuvaju igrača oni skaču u blok kad je lopta već na pola puta do koša, idu u šuteve koji sigurno neće ući, Žilgauskas puca trice (omfg), suigrači su generalno spori, AI-u ulazi nemoguće. A ja nemogu ništa da pripomognem, kako da ja sad svojim tupanima "kažem" da to morra brže i bolje se obrana igrati? Pa nemogu ja svakome protivničkom igraču skakati u blok. To je nešto nevjerojatno. I tu sam bespomoćan.

Ja obranu po svom mišljenju sasvim solidno igram, međutim suigrači kao da su na posudbi iz Cibone, još jednom, obrana je luđački loša.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 2:20 (Kora).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11
Imam jedan problem nadam se da mi netko moze pomoci...igram otprilike 20 utakmicu u my playeru i kad zavrsim utakmicu stisnem quiet i izbaci me iz igre...kad god se vratim na my player i zavrsim tu istu utakmicu opet me izbaci...i tako sam pocea novi my player i opet nakon nekog vrimena me izbaci iz igre...cuja sam da se to jos nekim ljudima desavalo al neznaju koji je razlog tome...neznam sta da radim jel bi mi bilo najbolje da ponovo instaliram nba ili skinem neki drugi download nba ili je problem u necem drugom ???
Joso

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Igram, pobjeđujem, postalo dosadno pobjeđivat, prebacim na all-star, e onda kreće jebada. Wade i James čiste šuteve fulaju kad nikog 2 metra oko njih nema, obranu neznaju igrat, kasne na svaki šut a i ako dobro čuvaju igrača oni skaču u blok kad je lopta već na pola puta do koša, idu u šuteve koji sigurno neće ući, Žilgauskas puca trice (omfg), suigrači su generalno spori, AI-u ulazi nemoguće. A ja nemogu ništa da pripomognem, kako da ja sad svojim tupanima "kažem" da to morra brže i bolje se obrana igrati? Pa nemogu ja svakome protivničkom igraču skakati u blok. To je nešto nevjerojatno. I tu sam bespomoćan.

Ja obranu po svom mišljenju sasvim solidno igram, međutim suigrači kao da su na posudbi iz Cibone, još jednom, obrana je luđački loša.

Hm cudno, evo odigra sam bas protiv Miamia jednu i isprasili su me totalno, obrana zna bit cudna to se slazem, nekako mi se cini da su oni malo falili sa ovim Hall of Fame-om, AI ubacuje sve i ima odlicnu obrano dok moji znaju falit dunk i dvojica cuvaju jednog. Ma neznem triba pogledat na official forumima jel se to samo nama desava :). Moguce da stave koji patch da malo izjednace sve to.

15 godina
protjeran
Nba 2k11
Ma ne zelim ni pomisliti kako je na najtezem igrati, da bar postoji neka tezina izmedju pro i all-star
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Ma ne zelim ni pomisliti kako je na najtezem igrati, da bar postoji neka tezina izmedju pro i all-star

ja igram na hall of fame

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

ja igram na hall of fame

Mogu mislit kako ti je, ja se živciram kao konj na all-star. Suigrači mi fulaju zicere od šuta, očajno igraju obranu, pucaju nemoguće šuteve, usporeni su a dotle suparničkom AI-u ulazi sve.........ma milijun problema, kao da igram u KK Radnički

edit- nemogu naći kad igram My Player nigdje slidere namještati, znači ni nemože se? Ili slidere ako namjestiš u glavnom meniju prije odabira koji mod hoćeš igrat da li tad ti namješteni slideri vrijede i za My Player?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 19:54 (Kora).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice