Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Nba 2k11

a šta bi ti patchirao ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11
Domido kaže...

a šta bi ti patchirao ?

što se tiče patcheva,službeni još nije izašao ali evo vam link gdje možete skinuti puno zanimljivih patcheva za NBA 2K11

http://downloads.moddingway.com/game/67.html

ja sam sebi skinuo veliki broj dvorana koje su dosta bolje napravljene nego u igri

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

nemogu otkriti kako da namjestim šut kada šutnem uvjek sam kratak i slobodna bacanja isto

koristim tastaturu

i ma li neko spisak komandi za tastaturu?

hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 15:04 (krema).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

zanima me kako da napravim u my player-u alley oop, znam kako pozvati ovak normalno drugog igraca da mi doda loptu, al nikako nemogu skuzit kako da mi doda za alley oop...???

0 0 hvala 0
16 godina

Hmmmm u nba 2k10 je dodavanje u alley oop bilo tako da si stisnuo tipku za lock player (ne znam kak se tocno zove, s njom si u defenseu lockao igrača da igra pressing na svog covjeka) i dodavanje

16 godina

Pa po defaultu trebas stisnut tipku za sut i držat, i onda pustit u pravom trenutku (kad je igrač u najvišoj točci skoka, odnosno, pri slobodnom bacanju kad mu ruke dodju negdje iznad glave).

Ali mislim da u ovom 2k11 imaš čak i opciju da ti on automatski šuta samo pritiskom na tipku (bez držanja) i onda ti uspješnost ovisi o statistici igrača.

15 godina
Unikat86 kaže...

[...]

I jos nesto, prvi puta kad sam igrao karjeru igrao sam na poziciji playmakera i nisam mogao zvati akcije, cak ni osnovne poput pika i sl. ( ne mogu ni sad ). Da li je to moja greska ili stvarno nije moguce, bar u pocetku karjere?

To je tvoja greška... ne mogu ti sad pisat zasto ...moram ucit

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
14 godina
neaktivan
pero82 kaže...

Hmmmm u nba 2k10 je dodavanje u alley oop bilo tako da si stisnuo tipku za lock player (ne znam kak se tocno zove, s njom si u defenseu lockao igrača da igra pressing na svog covjeka) i dodavanje

da na 2k10 mie sve bilo jasno oko toga... al sad na 2k11 nemogu skuzit.. trazim i po netu al nigdje nemogu nac.. pa ako neko zna nek pls napise..

15 godina
Unikat86 kaže...

[...]

I jos nesto, prvi puta kad sam igrao karjeru igrao sam na poziciji playmakera i nisam mogao zvati akcije, cak ni osnovne poput pika i sl. ( ne mogu ni sad ). Da li je to moja greska ili stvarno nije moguce, bar u pocetku karjere?

Ja isto igram PGa, i nedavno mi je Insider priopćio da vodstvo moje momčadi je dobilo potpuno povjerenje u mene i sada kao mogu voditi momčad na terenu odnosno zvati akcije.
Tako da mislim da moraš "zaslužiti" to zalaganjem na terenu pa ćeš kada doguraš do toga moći i ti zvati akcije :)

Doduše nisam još to stigao probati (taman mi bilo danas prije nego sam išao na posao) ali budem kasnije kada dođem kući i upalim komp.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 21:30 (Sprljo).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Mogu li ikako namjestiti da mi četvrtina traje 10 i po minuta (10.30) ?

U igrici se ne mož ali psotoji li neki file kojeg mogu modificirati da to napravim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

evo meni nakon milijun pg karijera u my player

uzeo sam manje intelektualno područje centra

napravio igrača od 220 cm

i sad fino odlično svaku odigram jer imam više off rebound nego def :D

jaffa, kal shree

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Tko želi dobiti pravo NBA iskustvo nek si igru postavi na simulation te slidere na simulation.

Četvrtina nek vam traje 11 ili 12 minuta a difficulty Hall of Fame.

Ja sam maloprije odigrao sa Orlandom protiv Memphisa,pobjedio sam 91-89 u dramatičnoj završnici.

Statistika je bila realna,rezultat je realana,kao i igra.

Fantastično

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 12:48 (patch123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

kad pokušavam ući online piše mi "2k online service isn't available at this time,try again later" (nešto tako)

kako to popraviti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Hoće tko napisati kako uključiti AA quality,već je par puta pitano pa nitko nije odgovorio....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Hoće tko napisati kako uključiti AA quality,već je par puta pitano pa nitko nije odgovorio....

Kako vidim to se može uključit ako imaš Nvidiinu karticu.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 17:14 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

hello ljubitelji 2k11

uglavnom već halam drugu sezonu tzv. asocijacije ali još uvijek igram na pro jačini, čim prebacim na all star deru me svi ko balavca.e sad, sigurno je to da ja baš ne igram nešto ekstra dobro, ali muče me te oscilacije.na pro sve pobjeđujem sa 20 koševa razlike a na all star gubim sa tolko :D neznam jel se i to vama događa.Možoda je problem u tome što igram sa New Orleans Hornetsima :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 23:44 (zolmajstor).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A pokusaj igrat na all star malo duze, pro je stvarno pre jednostavan nije potrebno ni akcije zvat. Pokusaj na quick game igrat all star pa se uci na tome, nisu problem hornetsi imaju dobar roster. Ja sam poceo sa all star pa se lagano dizao i sad igram na hall of fame-u, koji je *eben. Najbitnije ti je da znas igrat sa PG-om i zvat akcije onda to ide lakse.

15 godina
neaktivan

hehe ma nema bolje PG od CP3-a u igrici, morat ću malo ipak više akcije zvat. uglavnom zeznuto je to što je teško zabit koš

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

a najviše me zeza obrana, napad još ide, ali obranu mi prolaze i zabijaju pod košem uz faul svako malo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma Rondo je najbolji :)

A slusaj pazi da svak cuva svog, pokusaj predvidat akcije jer ti protivnik ponavlja 3-4 akcije. Eventualno dovedi jos nekog reboundera, pa ih melji u napadu.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Koliko često radite one zahtjevnije poteze ? (floater,reverse layup,spin,behind the back,alley oop,crossover,post moves...)

Ja sam ih sve naučio,neke radim često a neke rijetko.

Post tehniku sam u potpunosti savladao,imam veliki repertoar poteza.

Alley oop ne radim često,jedino kad sam u kontri i imam nekog igrača kojem mogu dodati(Josh Smith,LeBron,Wade,Carter..)

Pokušavam igrati što realnije,tako da za svaki potez nađem mjesto u svojoj igri.

KOLIKO ČESTO KORISTITE AKCIJE (PLAYS) ?

7 nikad ih ne koristim
6 rijetko ih koristim
3 često ih koristim
3 stalno ih koristim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Nevjerojatno. Draftaju me Bucksi, trejdaju me Miamiu i igram sasvim pristojno kao PG. 17 PPG, 7 APG. Igram na Pro, ide nam super, 6 sam igrač, imamo 21-4 omjer. Kad ja prebacio na malo teže, kreću 4 poraza za redom. Suigrači NEMAJU POJMA igrati obranu, dopuštaju prelagane koševe a ja nemogu pokrivati svakog igrača naravno. Dodaju mi svake prijestupne, al ajd nema veze, ali idu u nemoguće prodore i nemoguće šuteve, pogotovo ona prokletinja James, a i Wade. Ja na čistom šutu al nema, on ode sam u trojicu i naravno profula. Kažem opet, idu u nemoguće pokušaje i naravno redovito fulaju, npr James mi je imao  2/22 šut iz igre u jednoj tekmi! Razbili nas Wizardsi 42 razlike! Nevjerojatno su tupavi, mislim da i Cibona igra bolju obranu, neznam kako da to popravim.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Kak se uopće zovu akcije? Ajde barem one osnovne?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

stisneš tipku za desno i onda izabereš akciju (strelicu za desno,ne desno na gljivi)

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

stisneš tipku za desno i onda izabereš akciju (strelicu za desno,ne desno na gljivi)

Ali stani, ako i ja sudjelujem u toj akciji zar nemam i ja svoju ulogu tj nešto da li i ja trebam napraviti? Jer čisto sumnjam da je dovoljno samo stisnuti tipku i to je to

edit- ništa se ne događa kad stisnem na križu desno. Probao sam u svim smjerovima ali ništa se ne događa

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 15:03 (Kora).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Ali stani, ako i ja sudjelujem u toj akciji zar nemam i ja svoju ulogu tj nešto da li i ja trebam napraviti? Jer čisto sumnjam da je dovoljno samo stisnuti tipku i to je to

edit- ništa se ne događa kad stisnem na križu desno. Probao sam u svim smjerovima ali ništa se ne događa

naravno da ti imaš svoju ulogu.

ti se moraš micati i dodavati loptu

pogledaj u kontrolama kako se zovu akcije (mislim da piše play calling),mislim da je meni bilo default to na križu desno,nisam ništa mijenjao.

16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Akcije se zovu pomocu desne strelice na gamepadu, svaka pozicija ima 4 akcije + 4 'brze' akcije kako sto su Pick&Roll, samo PG moze zvat akcije. Ako slucajno igrate My Player treba vam neko vrijeme da vam trener dopusti da zovete akcije, otprlike nekih desetak utakmica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Ja sam PG, na križu sam probao zvati akcije u svim smjerovima ali ništa ne radi, odigrao sam 31 tekmu.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ja sam PG, na križu sam probao zvati akcije u svim smjerovima ali ništa ne radi, odigrao sam 31 tekmu.

probaj ih zvati u običnoj utakmici,ne u my player

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

I naravno opet se pojavio bug koji association čini neigrivom.. Ako odradite bilo kakav trening (scrimmage) unutar momčadi ili trenirate igrače, pojavit  će se glitch da više u igrici neće biti intentional faula.. Znači možete imati 2 razlike, 24 sekunde do kraja, CPU vas neće faulirati.. katastrofa!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice