Jel ovo problem sa mojim kompom općenito i bi li ponovno instaliravanje windowsa rijesilo stvar jer zaista ne vidim nijedan drugi izlaz a puno sam googlao i sve ali nista.Imam nove windowse koje su mi u ducanu stavili jer je komp bio na popravku.Prvi dan kad sam ga dobio sam instalirao PES demo i nisam mogao staviti patch jer je neka datoteka bila zasticena kao sto mi je bilo cudno jer niakd nisam imao takvih problema.Dalje,kada je izasao cijeli pes instalirao sam ga na d disk i skinuo sma patch i nisam mogo kopirat .exe od patcha jer me opet ta zastita zajebava.Izbrisao sam ga i instalirao na c i radi normalno.Ono,koji vrag.Znam to nema veze sa 2k11 ali dio koji dolazi ima.
Znaci instalirao sam NBA 2K11 i lijepo usao u igru i stekalo je uzasno.Ona prva utakmica Bulls-Lakers je uzasno stekala.Mislim da je bilo 10-15 fpsova.I tako sam riktao video settingse i jedino mi radi normalno na low detalje a stvar je u tome da sam 2k10 pokretao na high detalje i jedan lik na stranom forumu je rekao da bi u 2k11 trebao imati jos 1-2 % vise fpsova jer je 2k11 bolje optimizirana.Imam graficku nvidia geforce 8800gt 512 mb.Intel core duo e7200 procesor i 2gb rama.Mislim da je to dovoljno za vecinu postavki na high.I ako mislite da imam pregrst programa koje rade u backgroundu nije tocno.Koristenje pf ne prelazi 250 kada nista ne radim.Imam par programa i to je sve.
I sad pomislio sam da bih mogao izbrisati 2k11 i ponovo ga instalirati i kada sam ga htio izbrisati jednostavno je zastekalo i izbacilo error runn dll as app sto je znacilo da uopce ne mogu izbrisati igricu
Sad,je li problem u virusima,driverima,windowsima i imajte na umu da pes vrti na high detalje bez problema kao i fifu...
Ne znam je li prava tema za to ako nije prebacite ju a ako znate odgovor cijenio bi ga jer je ta igrica po meni najbolja simulacija i jednostavno je prezalosno gledati ikonu nba2k11 na desktopu a ne mozes ga igrati