NBA 2k10

poruka: 494
|
čitano: 147.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: NBA 2k10
zero cool kaže...

Ja sam prošao summer circuit i otišao u LA Lakers camp, ali me tamo čuvao artest, jedan od najboljih obrambenjaka u ligi i sad sam u Energiu i ostalo mi je još nekih 7-8 utakmica pa ćemo vidjet što dalje, loše su odradili my player, igrači se ne kreću kako bi trebali, kontra je najgore odrađena...

Ja sam smanjio sa nekim multi trainerom vrijeme četvrtine na 3 min,jel možda zbog toga nemogu u nba?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 19:17 (big_guy).
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ma prestajem igrat my player mode,nakon 25 utakmica u d ligi ni znaka nema o prelasku u nba.PlačViče

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

Bogdaj...evo ja sam instalirao igricu i kad je pokrećem pojavi mi se ono send error report i dont send...pa evo ako mi mozete kako pomoci da rješim problem...hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
NBA 2k10

i ljudi, kakva su iskustva sa online igre?

razmišljam da si kupim igricu, zanima me kakav je gameplay u online MP, jeli stabilna igra, jeli teško/lako naći normalne partije, jeli netko možda igrao kakve online lige, dali se vidi omjer pobjeda i poraza protivnika i sl.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

igra ne radi online, nes zeza, ceka se patch koji ce valjda popravit , primjer netko me invita i pise connecting to host a njega izbaci nazad na loby, tako da ce taj patch valjda to popravit, koji je trebao izaci davnih dana ali valjda ce uskoro kroz koji dan,tjedan.....

16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Pitanje za ove koji su uspili upasti u NBA momčadi u modu My player,koliki vam je OVR bio kada ste ušli u NBA?

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Pitanje za ove koji su uspili upasti u NBA momčadi u modu My player,koliki vam je OVR bio kada ste ušli u NBA?

malo je takvih ja mislim...ja nikako nisam mogao do NBA doći pa sam izgubio volju bio..

16 godina
neaktivan

A ni ja nikako se probiti ali po komentrima od nekih ovdje oni su došli do NBA nakon nekoliko utakmica

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ja sam sad na trening campu NY Knicksa i imam jos jednu tekmu za odigrat.Igram na poziciji SG(shooting guard).Visok sam 2.01 i imam 90kg.Imam prosjek od 30p,11sk,10as i 3stl.Nadam se da ce me primit.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 14:47 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
besla kaže...

Imam prosjek od 30p,11sk,10as i 3stl.Nadam se da ce me primit.Smijeh

nerealno, lejm.

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
besla kaže...

Imam prosjek od 30p,11sk,10as i 3stl.Nadam se da ce me primit.Smijeh

nerealno, lejm.

Sta je tu nerealno????Ali uzmi u obzir da meni cetvrtina traje 8min!

16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Evo par SS-ova:

banana banana
stats stats
stats2 stats2
stats3 stats3
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

igra je dosta dobra

myplayer sam u trećoj sezoni,imam rating 99

igra ide glatko na oko 60 fps

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 0:41 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crash11 kaže...

igra ne radi online, nes zeza, ceka se patch koji ce valjda popravit , primjer netko me invita i pise connecting to host a njega izbaci nazad na loby, tako da ce taj patch valjda to popravit, koji je trebao izaci davnih dana ali valjda ce uskoro kroz koji dan,tjedan.....

i jeli izašao patch? Kakvo je sada stanje, dali rade normalne ranked games? Jesi li probao možda igrati online ligu neku?

Gdje si kupio igru, na steamu ili negdje u trgovini, vidim da je sad na steamu cijena 19,90€ pa razmišljam o kupnji samo zbog online playa

15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Pozdrav, imam jedno pitanje. Uzeo sam igru nedavno ali nisam imao vremena isprobati je do jučer nakratko i jedna me stvar smeta. Postoji li nekakva mogućnost da se u nekom od onih konfuznih menija namjesti da gameplay bude brži? Igra mi je jednostavno malo spora, u 2K9 se to moglo, ovdje mi se čini da nema, jedino što sam našao je da se quickness svih igrača stavi na 100, ali to gotovo ništa nije pomoglo. Nije mi sigurno do grafičkih postavka jer istom brzinom igra teče i kad stavim sve na high i kad je na minimumu...

imaaš u options to namjestiti

mislim pod gameplay ili game rules

Dino10 kaže...

Bogdaj...evo ja sam instalirao igricu i kad je pokrećem pojavi mi se ono send error report i dont send...pa evo ako mi mozete kako pomoci da rješim problem...hvala unaprijed

reinstaliraj

Sir Vidara the XVII kaže...

i ljudi, kakva su iskustva sa online igre?

razmišljam da si kupim igricu, zanima me kakav je gameplay u online MP, jeli stabilna igra, jeli teško/lako naći normalne partije, jeli netko možda igrao kakve online lige, dali se vidi omjer pobjeda i poraza protivnika i sl.?

Sir Vidara the XVII kaže...
crash11 kaže...

i jeli izašao patch? Kakvo je sada stanje, dali rade normalne ranked games? Jesi li probao možda igrati online ligu neku?

Gdje si kupio igru, na steamu ili negdje u trgovini, vidim da je sad na steamu cijena 19,90€ pa razmišljam o kupnji samo zbog online playa

ako mislite kupiti igru zbog onlinea,zaboravite

online neradi gotv pa nikako

ne bacajte pare uzalud

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 7:48 (patch123).
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

ey ljudi pozz,ja sam ga kupio nedavno za PS3 i tamo ima patch 1.2 i tak te neke stvari ispravljene,igra radi odlicno i sve,ali za PC nemojte uzimati zbog onlinea jer su patchevi primarno napravljeni za PS3 i X360 a PC je ostao 'tamo negdje' tak da je igra 100 puta bolja na konzolama :S tuzno ali istinito.Pozz

FAITH IS TO BELIVE WHAT YOU DON'T SEE,THE RESULT OF THAT FAITH IS TO SEE WHAT U BELIEVE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da,slazem se tu sa tobom...prelazim sezonu sa lejkersima.kobe je medu boljima u igri,nema sta ne zabija :)
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ima li kakvih naznaka o patch-u jer ovo nije dobro mislim na online totalno steka kaj god covjek radi nije dobroMršti se.

Inace jel tko dosao u nba u my player modu ja sam uspio prijeci summer circuit i dosao kod lakersa gdje me cuvao hebeni kobe i jasno kak je zavrsilo ccccc.

Inace igrica nije uopce lose optimizirana kako se prica recimo ja na svom prahistorijskom kompu pokrenem igru na 1024*768 Medium detaljima vise manje i ne steka lol. Inace da mi nebi stekala moram ju instalirati vise puta, kad sam je prvi put instalirao stekalo, ne ok update driveri itd.. opet steka naravno slijedi uninstall, vracam se za dva dana instaliram steka...opet uninstall i za dva tjedna probam opet i vidi ti vraga ne steka pa ti meni objasni???????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
YoungSlim kaže...

ey ljudi pozz,ja sam ga kupio nedavno za PS3 i tamo ima patch 1.2 i tak te neke stvari ispravljene,igra radi odlicno i sve,ali za PC nemojte uzimati zbog onlinea jer su patchevi primarno napravljeni za PS3 i X360 a PC je ostao 'tamo negdje' tak da je igra 100 puta bolja na konzolama :S tuzno ali istinito.Pozz

to nije istina

čuo sam da na konzolama centri pucaju barem5-6 trica po utakmici

shaq u sezoni zabije 70 trica LOOOOOL

ne može toliko ni slobodnih bacanja xD

a mi imamo mogućnost skidanja tnt scoreboarda,camere i ostalih patchevaa

16 godina
protjeran
NBA 2k10

Igram na pro sezonu s lakersima,slideri su svi na 50,bit je u tome da kompu sve trice ulaze!! Neznam viae ata da napravim ludim u kad igram! Ako netko zna neke na ine kako komp zeznuti kod auta ? Ili da slidere malo uatimam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/366609-nba-2k10-superstar-sliders-bizcanos.html evo prepisi sebi i nece ubacivat vise to ti je na superstar poz igra jos ko my player ja druga sezona mvp sam vec biu u prvo sve sam osvoio sto se moglo osvoit na 8 min igram:D dvujku igram sG eh tolko za sad poz.

bron

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmm dosadilo ti pa kad nisi odigrao dobro trening camp mozda su te pozvali na nekoliko utakmica pa si se vratio u D-LEAGUE kad procitas javi mi se na pm da ti dam link koje ocjene trebas dobit da ides u nba poz.:D

bron
16 godina
protjeran
A kako transfere raditi u Season???
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

u obicnoj sezoni?

bron

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

To ti je ne moguce nastimano je da se svako za svkoga moze Trade:S

bron

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lbj23 Mvp kaže...

To ti je ne moguce nastimano je da se svako za svkoga moze Trade:S

ma šta pričaš ti bre?

15 godina
neaktivan
NBA 2k10

ja nemam problem s centrima koji pucaju trice,to je mozda na X360 ali eto ti ti upali svoj 2k10 na pc a ja cu na sony braviu 107 cm pa cemo vidjeti gdje bolja grafika,ne kazem da je igra losa nego je na pc traljavo napravljena,odi malo pogledaj recenzije i ocjene konzolaskih verzija i pc verzije! to patch123

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

Robert momak pita kako moze trade u sezoni reko ne moze nikako.Ustvari je nastimano da se mo williams moze da ti za wade-a ili bilo koji deseti igrac za jaceg . punoglavac:D

bron

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

eto..i ja si instalirao igricu..igrao sam do sada samo 2k9 iz 2k serije..i bila mi je odlicna..a za 2k10 samo rijeci hvale..realna igrica,rituali prije utakmica i sve super..

sad igram ono sa svojim igracem,pa bi pitao kako da sto bolje pratim igraca kojeg moram cuvat..jer mi je dost tesko pratit ga stalno ic sa strelicama oko njega..ima li neka tipka za to ili ne..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Adje daj link ako imaš koje ocijene su potrebne za odlazak u NBa.JA sam već pri kraju 3. sezone D-league.Bio sam u prvoj sezoni pozvan na 10 utakmica Lakersa ali sam nakon togha vraćen i više ništa

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice