NBA 2k10

poruka: 494
|
čitano: 147.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: NBA 2k10
jajaisamoja kaže...

eto..i ja si instalirao igricu..igrao sam do sada samo 2k9 iz 2k serije..i bila mi je odlicna..a za 2k10 samo rijeci hvale..realna igrica,rituali prije utakmica i sve super..

sad igram ono sa svojim igracem,pa bi pitao kako da sto bolje pratim igraca kojeg moram cuvat..jer mi je dost tesko pratit ga stalno ic sa strelicama oko njega..ima li neka tipka za to ili ne..

http://www.gamebox.hr/recenzije-igara/5232-recenzija-nba-2k10-amerika-koarka-u-punom-sjaju.html ovde imas objasnjeno ukratko kako cuvat igraca kako igrat napad i ostalo.

bron
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

Pozz

Da li je Nba 2K10 bolji od Nba Live 2010?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

Pa nba live 2010 nema za pc. NBA2K10 win:D

bron

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lbj23 Mvp kaže...

Pa nba live 2010 nema za pc. NBA2K10 win:D

a na ps3?

15 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ima . Bolja je Nba2k10 bar tako mislim kolko sam citao.Ali nije ni losa Nba live 2010 moze se igrat.

bron

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ludak kaže...

Pozz

Da li je Nba 2K10 bolji od Nba Live 2010?

Hvala

2k10 ostala najbolja košarkaška simulacija

live 10 je više arkada nego simulacija,uglavnom 2k10 je najbolja košarkaška igrica za bilo koju konzolu

live 10 se popravila ali opet ne dovoljno da bude bolja od 2k10

15 godina
neaktivan
NBA 2k10

El ima koji patch za Nba 2K10 NLB liga ii euroliga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ludak kaže...

naravno da ima

samo proguglaj malo

15 godina
neaktivan
Ludak kaže...

mislim da ne ipak je igra NBA

EDIT ipak ima

http://www.moddingway.com/news/657.html

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfar
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 18:54 (Marsel007).
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
Ludak kaže...

mislim da ne ipak je igra NBA

EDIT ipak ima

http://www.moddingway.com/news/657.html

Hmm to instaliras i kolko ima klubova na tom patchu tolko ti izbace iz nba naprimer partizan mjesto orlanda stave ne valja to nista probo vec.

bron
15 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Pitanje za ove koji su uspili upasti u NBA momčadi u modu My player,koliki vam je OVR bio kada ste ušli u NBA?

Ja sam prošao u NBA u Orlando sa OVR 45.Al moras trening kamp odradit barem B+, ako ne i bolje

15 godina
neaktivan
vikipros kaže...
ridikul kaže...

Pitanje za ove koji su uspili upasti u NBA momčadi u modu My player,koliki vam je OVR bio kada ste ušli u NBA?

Ja sam prošao u NBA u Orlando sa OVR 45.Al moras trening kamp odradit barem B+, ako ne i bolje

ja sam u trećoj sezoni,overall 99,odmah direktno ušao u nba,igrao 2 sezone u utahu i sa njima osvojio naslov NBA prvaka,sada sam u clevelandu ali me lom ruke sprječava da igram

15 godina
neaktivan
vikipros kaže...
ridikul kaže...

a kaj npr,ako je prosjek B ili C+..kamp ide ispocetka ili sve propada?

15 godina
neaktivan
jajaisamoja kaže...
vikipros kaže...
ridikul kaže...

Kada udješ prvo u igricu igras treninge sa ekipom koja te pozove.ako se tamo pokažeš kao dobar dobit češ više ponuda.Onda ideš u ljetnu ligu sa ekipom koju odaberes i tamo moras igrat dobro da bi te pozvali u NBA.Ako tamo ne prođeš ideš u D-ligu.Prvi dio igre služi samo za privlačenje ekipa i dobivanje više ponuda.Ja sam npr. taj početni dio odradio dost dobro i dobio ponude od svih 30 ekipa, nakon čega sam izabro Orlando

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
vikipros kaže...
ridikul kaže...

ja sam u trećoj sezoni,overall 99,odmah direktno ušao u nba,igrao 2 sezone u utahu i sa njima osvojio naslov NBA prvaka,sada sam u clevelandu ali me lom ruke sprječava da igram

Znaco OVR nema veze sa ulaskom u nba nego ocjene dovoljno je sa B+ uci.Ma ti sto kazes da ti je ovr 99 mora da si samo to pravio ja sam osvio sve u prvoj sezoni samo sto nijem bio deff player i neam 90 ovr jes da je ostalo vrlo dobro.cao

bron
15 godina
neaktivan
vikipros kaže...
jajaisamoja kaže...
vikipros kaže...
ridikul kaže...

Kada udješ prvo u igricu igras treninge sa ekipom koja te pozove.ako se tamo pokažeš kao dobar dobit češ više ponuda.Onda ideš u ljetnu ligu sa ekipom koju odaberes i tamo moras igrat dobro da bi te pozvali u NBA.Ako tamo ne prođeš ideš u D-ligu.Prvi dio igre služi samo za privlačenje ekipa i dobivanje više ponuda.Ja sam npr. taj početni dio odradio dost dobro i dobio ponude od svih 30 ekipa, nakon čega sam izabro Orlando

aha..sad mi je jasno..hvala ;)

15 godina
neaktivan
NBA 2k10

pozdrav ljudi!evo novi sam na forumu...ali imam velikih problema s instalacijom nba 2k10 ...skinuo sam igru....za instalaciju me prvo trazio onaj netframework....ok!instalirati cu ga!ali javlja mi nekkave errore i uopce mi nece nastaviti instalaciju...zatim sam procitao negdje da mi za inst.treba virtual cd 9 skinem ga i naepomaze nista...MOLIM VAS pomoc...sta da radim da uopce instaliram igru....HVALA unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
daggy12 kaže...

pozdrav ljudi!evo novi sam na forumu...ali imam velikih problema s instalacijom nba 2k10 ...skinuo sam igru....za instalaciju me prvo trazio onaj netframework....ok!instalirati cu ga!ali javlja mi nekkave errore i uopce mi nece nastaviti instalaciju...zatim sam procitao negdje da mi za inst.treba virtual cd 9 skinem ga i naepomaze nista...MOLIM VAS pomoc...sta da radim da uopce instaliram igru....HVALA unaprijed

Original ili cr*ack?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

nije original... :-S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
daggy12 kaže...

Original ili cr*ack?

Pročitaj što je napisao prije nego postaš...

@daggy12, tamo gdje si ju skinuo možda se i drugima događao sličan problem, pročitaj komentare i vidi što bi moglo biti, ako se javljaju greške tijekom instalacije onda možda, možda nema spasa

Q
15 godina
protjeran
zero cool kaže...
DombaCoD kaže...
daggy12 kaže...

Original ili cr*ack?

@daggy12, tamo gdje si ju skinuo možda se i drugima događao sličan problem, pročitaj komentare i vidi što bi moglo biti, ako se javljaju greške tijekom instalacije onda možda, možda nema spasa

Oh, my badBelji se

Kupi oriđiđi, preporodit ces se...

15 godina
neaktivan
NBA 2k10

ok hvala momci...valjda cu uspijeti nesto! :-D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

hm?uspio sam instalirati igru....crackirao sam ju ...i kada moram uci u igru javi mi onaj sen/dont send error report ??????????jel zna netko gdje je problem

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DombaCoD kaže...
zero cool kaže...
DombaCoD kaže...
daggy12 kaže...

Original ili cr*ack?

Oh, my badBelji se

Kupi oriđiđi, preporodit ces se...

daggy12 kaže...

hm?uspio sam instalirati igru....crackirao sam ju ...i kada moram uci u igru javi mi onaj sen/dont send error report ??????????jel zna netko gdje je problem

trntrnt

15 godina
neaktivan
daggy12 kaže...

nisi dobro crackirao

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

ok!!a kako da onda krekiram...i jeli izasao taj patch koji bi mozda popravio stvar??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

jel mi moze netko u poruke poslatki link za crack...ili objasniti sto sam krivo krekiraooo :.... tnx

0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
daggy12 kaže...

jel mi moze netko u poruke poslatki link za crack...ili objasniti sto sam krivo krekiraooo :.... tnx

Kad popijes suspenziju pa ce ti slat linkove :P

15 godina
neaktivan
daggy12 kaže...

De ubaci kakvu sliku da vidim o cemu je tacno rijec pa cemo onda da kakv odgovor.

bron
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice