Napoleon: Total War

poruka: 335
|
čitano: 107.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ja sam prešao talijansku,egipatsku i sad igram europsku kampanju (kampanja na normal bitke na hard)

pokorio sam austriju ostale im 2 regije

unistio prusiju totalno i dobio jedan zgodan filmic

s britancima se nisam sukobio ni jednom ni na moru ni na zemlji

ostali su mi rusi i marš na moskvu koji ce biti uspjesan nadam se :)

viva la france

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se neda prelazit jer znam da ću popušit kod waterlooa i na svim pomorskim bitkama protiv britanaca...

Igram skirmish samo. Grafika je super, vrti se sa svime na max (bez AA) na nekih 35-50fps-a što je ok makar sam očekivao više.

Mapa je ogromna, puno unita ima (za mene previše). Pošto je to za mene preveliko ja lijepo njih sve na hrpu okupim (vojnike,konjanike, topove...) i čekam da me comp napadne. Njemu maknem topove, a sebi stavim 5-6 topova pa ga iz daljine derem i plašim ga sa onim vatrometom.

Pomorske bitke su isto super, najčešće koristim španjolski flagship koji ima 140 topova.

Osvajanje utvrda ili branjenje od neprijatelja u utvrdi je isto zakon.

Preporučam svakome da proba barem.

9/10

Volio bih da naprave igricu sličnu ovoj,ali u modernom dobu. Ima iz 2007 world in conflict koja mi je isto jako dobro i nju sam prešao i uživao u svakoj misiji te je grafika bila awesome (jedna od prvih DX10 igara), tamo je radnja smještena u europi i americi u alternativnom vremenu gdje se sovjetski savez nije raspao i širi se svijetom te napada europu i iznenadno napadne i ameriku te osvaja skoro cijelu obalu i prodire u unutrašnjost. Ima tenkova, helića, airstrike, bazuka team i još puno toga i naravno atomske bombe koje predivno izgledaju.

Još bih napomenuo Company of heroes (WWII) kojeg nisam baš igrao tek par misija i par puta skirmish jer se jadno vrtila na 8500gt i athlonu x2.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako voliš strategije, Company Of Heroes i ekspanziju za istu (koja je duplo bolja od originala) moraš odigrat. To mi je najbolja strategija uz Total War serijal. Joj kada dođe COH2... ali dosta offtopica...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odigrao sam kampanju do kraja, tj do bitke kod waterlooa i nju nisam uspio dobiti. Da li se uopće i može dobiti, pokušao sam jedno tri puta i čini mi se da nema nikakve šanse. Još kolko tolko se uspijem obračunati s englezima, počnem ih dobivati na guz, al onda ulete prusi i doviđenja. Jel netko uspio, btw, bitke igram na hard.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Napoleon: Total War
A Hyperion, teško bi bilo napravit TW u modernom ''settingu'', campaign mapu da, ali bitke (kopnene) nikako.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Hrxxx kaže...

Odigrao sam kampanju do kraja, tj do bitke kod waterlooa i nju nisam uspio dobiti. Da li se uopće i može dobiti, pokušao sam jedno tri puta i čini mi se da nema nikakve šanse. Još kolko tolko se uspijem obračunati s englezima, počnem ih dobivati na guz, al onda ulete prusi i doviđenja. Jel netko uspio, btw, bitke igram na hard.

pa gle napoleon jest izgubio tu bitku tak da ak izgubis dobis sikak finalni filmic o njemu pa i nisi kao "ne prešao taj dio"

btw ak neko zna dali se moze bitka dobiti nek posta ovdje malo sam lijen da trazim po netuBelji se

15 godina
neaktivan

evo ga prešao sve tri kampanje

sad mi ostaje waterloo i koalicija te povijesne bitke(povijesne bitke sam prešo do borodina)

jedna slikica kako to izgleda u zadnjoj kampanji

moje regije su oznacene bijelo moje regije su oznacene bijelo
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

sad mi ostaje waterloo i koalicija te povijesne bitke(povijesne bitke sam prešo do borodina)

Kolko otprilike traje solo kampanja?

emerik
15 godina
neaktivan
emerik kaže...
TopForumaš kaže...

Kolko otprilike traje solo kampanja?

neznam meni je trebalo oko kakvih 40 turnova e sad tocno vremenski nemam pojma

al nije kratko ak te to zanima

btw igrao sam kao i sve 3 kampanje na medium(kampanja) i bitke na hard

15 godina
neaktivan

evo skidam i ovu igru, još nisam probao pa rekoh ajd da i to vidim Smijeh

@ BF BC 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

Igra je super, samo igraj na najtežem sve. Još uvijek AI nije doveden do savršenstva iliti glup je dosta.

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
16 godina
Maus kaže...
Gamer71 kaže...

Igra je super, samo igraj na najtežem sve. Još uvijek AI nije doveden do savršenstva iliti glup je dosta.

Glup je jako.

Npr kad igram kampanju u 90% slučajeva idem na autoresolve jer mi se neda 15-20 minuta gubit na bitku, a ima ih svako malo, ponekad i više po turnu. Međutim, ako vidim da nakon autosave/reloada ponovo gubim onda uđem u bitku i pojedem protivnika za dorućak sa vrlo jednostavnom taktikom - konjica flanka njihovo topništvo i pojede ih za dorućak, njihova rubna pješadija se okrene na moju konjicu, određene gubitke imam (ali ne cijela jedinica već im se spusti brojnost i moral, nekad pobjegnu) - tu je bitka već dobivena, naime njihova vojska koja je marširala sredinom pojedena je od mojeg topništva i pješadije (ipak sam sada u boljoj poziciji, gotovo trećina trupa im je zaostala i topništvo više nemaju, konjicu otom-potom) i spljaš, prije nego primjetim što se desilo sredina im bježi, dolazi zaostale trupe koje nailaze na žestoku kaznu sa moje strane i pewpew

O pomorskim bitkama sam malo skeptičan... mislim sve to lijepo zgleda, dizanje/spuštanje jedara, jarboli koji se daju oštetit, lijepo izgleda i bordanje broda, desilo mi se da sam boardao njihov brod i doleti topovska kugla koja ga raznese, na žalost skupa s njim je i moj brod ošo u vječna lovišta, sve se fino vidi i odlično zgleda, ali AI - katastrofa... formacije su fora, ali trpi igra radi njih, brodovi tj. AI se toliko trudi zadržat formaciju da ponekad znam izgubit brod-2 samo zato što su zadržavali formaciju, tj. vraćali se u nju umjesto da su pucali na protivnika koji eto, gotovo poražen uspije još povuć brod-2 za sobom

Nažalost nisam još isprobao napad na utvrdu, budući većinu rješavam autoresolveom, a na utvrdu neidem bez da saboter pobije generale i da dolazim sa shure-to-win količinom vojske... to planiram ostavit za kraj, to i povijesne bitke.

Jedina mana igre (koja možda i nije mana) je što se skirmish neda igrat sa Francuzima - tj. ona free to play/world domination igra je samo allies kampanja

Igro sam s Rusijom, razvijao sam ju do boli... sad kužim Francuzi su bili tehnološki ispred mene, kako i ne bi kad su zauzeli nekoliko glavnih gradova - ono gdje dobiješ comercial i intelligence town, pa su imali više sveučilišta, ali Prusi, koji imaju 1 sveučilište su imali više tehnologija nego ja sa 3 - mojim i 2 iz Otomanskog carstva. I Englezi zajedno sa njima... i nitko ne želi mijenjat :(

Znam da se može mijenjat namjena zgrada u gradovima i da sam teoretski mogao imaat od početka više sveučilišta, ali imam osjećaj da AI brže napreduje.

Opet Prusija ima valjda vojske ko ja, ja svoju sad mogu financirat, ali bilo je trenutaka kad sam se mučio sa time - oni imaju nekih 7 pokrajina, ja imam 28 trenutno, moje su također razvijene do kraja - nisam siguran kako ekonomija AI-a funkcionira, ali sumnjam da je ista kao kod igrača

15 godina
neaktivan

AI je bolji nego u ETW sto nije zanemarivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

rhodin sve sto si rekao je u potpunosti istina. ja sam igrao s englezima i komp me razočarao. bez problema sam harao francuskom jer je frajer slao na mene napolenona s pola jednog stacka vojske. napoelon dobi kuglu u glavu imiran sam par tjedana. uglavnom debil. također kompse nigdje ne iskrcava brodovima - to je bio problem i empireu. možeš igrat domination i s francuzima ali moraš proći prve dvije kampanje (italiju i egipat). dosad jedino što mi je bilo zanimljivo je borit protiv prusa. ako imaju dosta topova 4 ili 5 ( i to 12-ica) onda se on dobro postavi i ne zaletava se konjicom. treba ga izmanevrirat na mapi tj. svojom vojskom se probat postavit prema jednom njegovom krilu. stvar je da svi ostali se zaletavaju na tebe i onda popuše gadno kad dođu pred canister. i da vjerojatno AI vara. Imaju 12-ice topova a ja ih nemam. istina nisam izgradio samo najzadniju topničku zgradu u glavnom gradu i to tek mogu kad istraži zadnju tehnologiju za topništvo. Oni ih mogu stancat od pocetka.

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
15 godina
neaktivan

eto prešao sam i britansku kampanju na hard/hard

bilo je vrlo zanimljivo,AI nije bio jako los te sam zacudo imao i dosta navalnih bitaka

najbolja kampanja koju sam odigrao do sad u bilo kojem total waru

evo i ss sta sve posjedujem

moji teritoriji su oznaceni bijelom bojom moji teritoriji su oznaceni bijelom bojom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam skoro cijelu europu.ostale su samo još rusija i švedska. i kad najednom.....IznenađenIznenađenIznenađenIznenađen

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

E,je bolje kad pobijedim neku vojsku uništiti njihov grad ili ga ostaviti da postane moj?

Bioshock 2
16 godina

Kak je najlakše zaraditi novce?I,da vas pitam,koja je kampanja najzanimljivija?

Bioshock 2
16 godina

Kratkoročno ti je bolje razorit grad, ali na tipa 3-4 turna.... jer dobiješ dosta para pa ako ti treba hitno za nešto dokupit....

Inače je to po meni katastrofa  jer si cijeli grad sj*b*š, enormno puno te košta popravit i ponovo izgradit a da ne velim da puno manje zarađuješ jer si skršio grad

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Jedno pitanje,ako za kampanju Italije imam 40 turnova i ako do onda ne stignem do Klagenfurta,gotovo je?

Bioshock 2
16 godina

Pa igra ko uopće tu igru?

Bioshock 2
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Jedno pitanje,ako za kampanju Italije imam 40 turnova i ako do onda ne stignem do Klagenfurta,gotovo je?

Je, ako ne stigneš u 40 turnova do Klagenfurta i ne zauzmeš ga - gotovo je.

Ja sam taman u zadnjem turnu osvojio Klagenfurt

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina

Došel sam u 35. turnu pred Klagenfurt sa dvije vojske Napoleonova i još jedan ,svaka oko 1600 vojnika protiv 2000 protivničkih.Sutra me to čeka.Jedva čekam.Ova igra je zakon!

Bioshock 2
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem.Svaki puta kad idem igrati bitku mi sav HUD treperi i neda se igrati.Onda treba promijeniti postavke grafike(npr. AA s 2 na 4) i onda normalno radi.Znate možda ak ima kakav patch?Igra nije originalna i nemojte davati savjete :"Kupi original!".Hvala.

16 godina

Imam jedno pitanje,kad završim talijansku kampanju i krenem na egipatsku,oni posjedi ostaju moji?Kolko turnova smijem imat maksimalno u egipatskoj kampanji?

Bioshock 2
17 godina

Ne ostaju ti nikakvi posjedi... Krećeš iznova iz jednog grada i ima više turnova, sasvim dovoljno za odradit sve zadanao. Ja sam negdje na sredini egipatske kampanje, ali zbog nedostatka vremena presto igrat (do 9 mjeseca Plač)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Ne ostaju ti nikakvi posjedi... Krećeš iznova iz jednog grada i ima više turnova, sasvim dovoljno za odradit sve zadanao. Ja sam negdje na sredini egipatske kampanje, ali zbog nedostatka vremena presto igrat (do 9 mjeseca Plač)

Što do 9. mjeseca?

Bioshock 2
15 godina
neaktivan

U europskoj kampanji se treba osvojiti Klagenfurt za pobjedu, koji se grad treba osvojiti za pobjedu u egipatskoj kampanji?

Sad se smijes jer si shvatio da si idiot.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iMoljac kaže...

U europskoj kampanji se treba osvojiti Klagenfurt za pobjedu, koji se grad treba osvojiti za pobjedu u egipatskoj kampanji?

vise njih

tj trebas drzat odreden broj regija i odredene gradove

16 godina

Meni je ovdje ekonomija prekomplicirana.

Ostajem na rome total war-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice