Napoleon: Total War

poruka: 335
|
čitano: 107.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

jos malo slika....jos jedna borba...opet rusi

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Napoleon: Total War
LukaMagnus kaže...

Imam problem. Igram Napoleon total war.Sve je u redu kada igram bitke,medjutim kada se vratim na campaning map slika mi stalno steka i frustrirajuce je za igrati.Igrao sam Shogun 2 total war bez problema.Znaci da nije do performansi od kompa...Isti slucaj je bio i sa Empire total warom. Moze pomoc molim vas???

A znam da su se i Empire i Napoleon "pokvarili" nakon zadnjih updeata. Korisnici koji imaju višejezgrene procesore (ne svi, ali ima ih, kao npr ja) imaju problem sa igrom. Igra koristi samo jednu jezgru umjesti 3 ili 4 te zato lagga čak i na low postavkama.

Neznam dali se to nekako može popraviti, probaj malo guglat, možda je netko našao rješenje.

12 godina
neaktivan

igra obe igre, uvjeren sam da igre koriste vise od jedne jezgre, barem 2..

rome i medieval su koristile jednu, mislim stvarno glupo izbacit strategiju koja se oslanja na graficku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Napoleon: Total War
fanaticni gejmer kaže...

igra obe igre, uvjeren sam da igre koriste vise od jedne jezgre, barem 2..

rome i medieval su koristile jednu, mislim stvarno glupo izbacit strategiju koja se oslanja na graficku.

Krivo, čak i shogun 2 koristi 1 jezgru. Za Rome 2 nisam siguran.

15 godina
neaktivan

Shogun meni koristi sve 4, a ETW i NTW su koristili dvije i radilo je dobro, ali su syebali nekaj s updateom i sad koristi jednu, zato jako lagga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice