Napoleon: Total War

poruka: 335
|
čitano: 107.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Napoleon: Total War

Ja sam većinu igre prešao na very hard Smijeh, moram još samo odigrati tu bitku kod Waterlooa. Aj drago mi je da su je malo zapaprili

People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care
17 godina
moderator

Waterloo, u igri kao i u stvarnosti, svodi se na borbu oko one tri farme. Koga zanima, imena su gledano s francuskog položaja slijeva nadesno Huguemont, La Haye Sainte i Papelotte.

Vjerojatno nema mape u igri gdje je bitnija kontrola zgrada (jer ih ima tako malo, i jer iz svake od njih kontroliraš dosta terena okolo). To se osobito dobro vidi u multiplayeru...

Na mapi u igri Papelotte je vjerojatno najvažnija od tri, još nisam vidio da strana koja drži tu farmu izgubi bitku.

Heroj a ne zločinac

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja imam drugaciji pristup
pustim ih da drze sve tri farme, onda im topovia svima spustim moral, i zatim usredotocim vatru na samo jednu, dvije jedinica, zbog cega ih 5-6 dezertira...
taj pristup koristim jos od medievala 2 i nikad nije iznevjerio...
naravno prije topova se koriste strijelci...
također, sto se te tri farme tice (imena im neznam) ako krecete u napad na samo jednu odjednom, npr na papelotte, znaci idete nadesno ako se dobro sijecam (prezirem engleze pa igram uvijek sa francuzima) uvijek na LIJEVI bok postevite jedinice koje biste prve zrtvovali, ali da nisu najslabije, tako da mogu dovoljno dugo izdrzati dok vi ne uspostavite kontrolu nad farmom, a za to vrijeme, vecina ljudi zaboravi na topnistvo, koje bi za to vrijeme trebalo gađati ostale neprijateljske jedinice...
u bitkama u kojima ste brojcano, tehnoloski ili spremnosti slabiji uvijek pauzirajte i razmislite, pokusajte osmisliti taktiku koja ce brzo i efikasno udariti protvnicku vojsku, ako igrate u kampanji, razmislite, dali ce, ako i pobijedite, ostaci neprijateljske vojske uzrokovati vise stete nego sto cete vi platiti nadomjestak vase vojske, ako je tako, smislite taktiku s kojom cete UNISTITI sto veci dio njegove vojske, kada u to dodatekamikaza nacin ratovanja, plus ako vi napadate na protivnickom teritoriju mozete primjeniti i taktiku sprzene zemlje (unistiti i građevine, unistiti skuplje jedinice, a ostaviti jeftinu paravojsku netaknutu...)
a uvijek postoji i dobro staro gerilsko ratovanje... :)

50Niggas
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 5:22 (1337Code_breaker).
14 godina
neaktivan

E hvala ti na ovome danas ču opet pokušati,nego reci mi kada pošalješ neke jedinice koje očeš žrtvovati na ljevi bok,dali ti one koje su ostale gdje su automatski postavljene budu izgađane od strane neprijateljskih topova,jer i ja sam isto slao nekoliko jedinica na ljevi bok i dok bi tamo uništavao vojsku i topovima farme,britanci bi sa svojim topovima uništili moje topove i ljude,i onda dođu prusi iza leđa,ovo mi se čini kao nemoguća misija.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tesko, ne nemoguce
ovisi, dali su ti topovi prioritet, kako igras...
ako su ti topovi vazni, odmah osalji neke svoje brze jedinice da stede topove, ako uspijes doci do njih, ako nemozes, sa svojim topovima gađaj nihove...
50Niggas
14 godina
neaktivan

Evo uspio sam pobijediti...:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imali neko piratski Napoleon TW..trebaju mi neka pojašnjenja kod instalacije..ne mogu se snaci i uspjeti instalirati ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ak imas 300kn, imas u algoritmu gold edition (etw i ntw + svi dlc-ovi), za 300kn, jako povoljno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ehh nisam ja u hrvatskoj :))..da sam kupio bi..ali dobar je ovaj forum pa sam zato na ovom forumu..koliko je 300 kn- eura??

15 godina
neaktivan

Negdje oko 40€.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo tek sam poceo igrati igru i super je,samo neznam kako trading point u genovi prebacit u dockyard.Nema nigdje tih opcija da prebacim zgradu.Ako moze neko pomoci bio bih veoma zahvalan

EDIT: I imao sam i vlast nad Parizom i odjednom nemogu vise ni mapom doci do Pariza,a kamoli nesto izgraditi

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 17:03 (NesQuiK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nekako nerazumijem što hoćeš reći. Jel možeš malo bolje objasnit?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trazi da "trgovacku luku" promjenim u nesto potrebno za ratovanje,ali meni opcije te nema za promjenit.Pa samo neznam kako to uraditi?

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

prvo ju sruši pa onda možeš ponovo ići na "ratnu"

Prodajem N95 8gb- http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-n95-8gb-oglas-1931860
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NesQuiK kaže...

Trazi da "trgovacku luku" promjenim u nesto potrebno za ratovanje,ali meni opcije te nema za promjenit.Pa samo neznam kako to uraditi?

Kad klikneš na tu luku, sa strane imaš opciju zamjene, pa pošto postoje samo dvije vrste luka (ratna i trgovačka), ako imaš trgovačku, tamo će ti biti mogućnost da ju zamijeniš za ratnu.

16 godina
neaktivan

imali neki tutorijal i malo upoznavanje kako igrati total war-napoleon jel se prvi put susrecem sa ovimom strategijom(a i uopste) po mogućstvu na hrvastkom jeziku :)) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ako tek pocinjes, prvo odigaj medieval 2: total war, ima sjajan tutorial
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan
hare mn kaže...

imali neki tutorijal i malo upoznavanje kako igrati total war-napoleon jel se prvi put susrecem sa ovimom strategijom(a i uopste) po mogućstvu na hrvastkom jeziku :)) ?

Imas od etw-a tutorial u menu-u, i kampanja road to independence (isto je jako dobar tutorial)

Kod ntw-a imas tutorial u menu-u, a možda ti i napoleonova kampanja na easy posluži kao tutorial.

Medieval 2 nemoj igrat jer nije ni sličan etw-u i ntw-u, pa ti neće bit od koristi!

14 godina
neaktivan

imam problem sa NTW-om

udem u igru preko steama(imam org igru) i stoji mi ona prva slika oko 15 sekundi i onda mi dode Napoleon:Total War has stopped working

imam:

windows 7 ultimate

Intel core 2 duo cpu 2,53 ghz

2gb rama

32-bit os i 300gb hd(ako vam ista znaci)

igra mi je do danas radila bez problema i onda mi je odjednom blokala

molim pomoc sto prije

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dajte pomazite molim vas

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa reci koju grafu imas
i reinstaliraj drivere
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
15 godina
neaktivan
evo da se malo pohvalim, (u empireu) rusi trenutno napadaju brazil, sa cjelom europom pod njima ;)
moj savjet, ako napadate engleze, i ako imate vremena, napadnite im flotu, tek kad je gotova, blokirajte SVE morske puteve, to ce im potpuno unistiti prihode od trgovine, u roku od 5 poteza vojska ce im biti raspolovljena, zatim napadnita prvo irsku, od tamo posaljite vojsku na mars prema edinburgu, a sa mora iskrcajte nekoliko manjih vojski i napadajte im farme i obrte, dok padnu skoti englezi ce biti skrseni iznutra, a vasa ce glavna vojska proci bez vecih gubitaka
cjeli me rat (sa englezima) kostao tocno 207 vojnika i 2 broda, nasprram kad sam ih napadao sa prusima i isao na direktan frontalni triple wave napad izgubio sam 2134 ljudi i 27 brodova
(iskusavam taktike i pisem kolko imam mrtvih, koristi za druge napade, napisati cu dugi post sa mojim strategijama uskoro :)
15 godina
neaktivan
pero0801 kaže...

dajte pomazite molim vas

Verify your files trough steam, to će ti popraviti ako ima neka greška u igri.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan

ej molimte možeš mi reći cd key nemogu ga nać

jurajpešut
15 godina
neaktivan

Ako si kupio igru u kutiji moraš imat cd key na manualu, tak je kod mene, a ako imap preko steama onda neznam nisam tako kupovo.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ak si kupovao preko steama, vjerovatno se to dobije mailom, taj cdkey, a ak imas u kutiji, onda pise u manualu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da je KUPIO igru nebi pitao takve gluposti...
14 godina
neaktivan

Ljudi jeste li uspjeli preći igru na Hard kampanju,meni je dosta teško i ne uspijem niti oporaviti jednu vojsku a već mi napadaju sve druge ili ovu koja je skoro uništena,mislim,lagano je kad imaš pola europe osvojeno,puno para i vojske,ona ti nije bitno jesi li izgubio jednu regiju ili više njih,lakše ih vratiš,ali meni je sada francuska država se svela na svega par regija i naravno da mi dokrajče državu.Kako vi uspijevate igrati na H/H ili još bolje na VH/VH,probao sam već 5 puta i uvijek izgubim.Na normal mi je prelagano.

0 0 hvala 0
15 godina

Naravno da je na hard teško kad komp chita:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam sa svim igrivim nacijama prešao igru na VH/Vh, to je definitivno najzanimljivije, ali i najteže. Trebaš puno unaprijed razmišljati i raditi strategiju.

Moraš dosta razmišljati o načinima kako da nabaviš što više novca, i da imaš što više vojske a da neodeš u minust.

Trebaš slagati dobre strategije u bitkama, jer AI znam biti jako dobar, a njihova vojska je dosta jača.

Trebaš puno diplomacije, da se npr, ogradiš od nekih država...

Probaj na H/H ako tek počinješ na toj težini, igraj prvo s Englezima, s njima je prelako, jaki su i izolirani.

S Austrijancima je najteže i njih si ostavi za kraj, kad malo bolje skužiš igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice