U potrazi sam za najrealnijom vozačkom igrom. Do sad sam igrao NASCAR Racing 2003 Season i Colin McRae serijal (oni prije Dirta jasno). Ima li još koja odlična simulacija, po mogućnosti cestovna?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U potrazi sam za najrealnijom vozačkom igrom. Do sad sam igrao NASCAR Racing 2003 Season i Colin McRae serijal (oni prije Dirta jasno). Ima li još koja odlična simulacija, po mogućnosti cestovna?
race07 imam ju na steamu MP je zakon(makar znaju se pojavit kreteni kaj se voze u suprotnom smjeru i zakucavaju u tebe ali ih kickaju brzo) a navodno je i LFS dobar.
GTR2 , rFACTOR ... !
Pitanje je da li tražiš baš pravu, što realniju simulaciju. U tom slučaju mi padaju na pamet LFS, Richard Burns Rally, rFactor, netKar pro, i meni nekako najdraža iRacing.
richard burns rally i f1/race wtcc serijal
colin mcrae nije prava simulacija
richard burns rally i f1/race wtcc serijal
colin mcrae nije prava simulacija
Hvala :)
Znam da nije, ali nema baš puno rally simulacija, pa mi se CMR činio kao dobar izbor.
rfactor ili shift 2.
te dvije su za PC najbolje i najbliže nekoj realnosti(moje mišljenje)
u rfactoru možeš ubacivat aute i staze kroz modove,čak je i naša ekipa napravila Grobnik tak da i tamo možeš koji krug odvozit 
GTR 2, tone modova, auti, staze. Uživao sam u toj igri 
šift 2 najrealnija vozačka igra !?? ajde molin te lipo da ne lupetaš.....uz rfactor se moze jedino stavit GTR2 - kakav crni šift !
samo za prave fanove; http://www.pilsbierbude.de/ - nakon toga ce vam igra imat oko 20gb i trebat ce joj 2 minute da starta xd