radi samo sa onim obicnim minecartom, onaj na gorivo(ugljen) neradi,kliknem i nece uci....
U taj ni nemozes uc mozes samo u obicni a ovaj ga gura po tracnicama kad stavis ugljen...
Edit:prestigo me dado :)
radi samo sa onim obicnim minecartom, onaj na gorivo(ugljen) neradi,kliknem i nece uci....
U taj ni nemozes uc mozes samo u obicni a ovaj ga gura po tracnicama kad stavis ugljen...
Edit:prestigo me dado :)
hahah...nikad to nebi skuzio
Edit: znam da sam dosadan,ali gdje mogu naci čelik?
Evo nešto što sam danas napravio.
Rađeno je prema ovom . Nije teško za napravit. Trebat će vam minetracks, par minecartova i redstone, redstone torces i wood ili stone pressure plate. Staza će ići dalje ovo je samo početak :DBTW ako se vidjeli onu staklenu kuću preko puta kuće gdje je ovaj sistem(to je bio stari vrt), imate kakvu ideju šta da napravim s tim?
Ljudi imam problem sa painterly packom.Naime ja ga ubacim sve po postupku,cak sam gledao i youtube videe.I kad pokrenem igru bude mi sve po defaultu zašto?!
sad sam vidio u winraru izbaci ovaj error,kako sredit?
! Cannot rename __rzi_03.529 to C:\Users\Triple Sneeze\AppData\Roaming\.minecraft\bin\minecraft.jar
! Cannot create C:\Users\Triple Sneeze\AppData\Roaming\.minecraft\bin\minecraft.jar
! The process cannot access the file because it is being used by another process.
Ljudi imam problem sa painterly packom.Naime ja ga ubacim sve po postupku,cak sam gledao i youtube videe.I kad pokrenem igru bude mi sve po defaultu zašto?!
sad sam vidio u winraru izbaci ovaj error,kako sredit?
! Cannot rename __rzi_03.529 to C:\Users\Triple Sneeze\AppData\Roaming\.minecraft\bin\minecraft.jar
! Cannot create C:\Users\Triple Sneeze\AppData\Roaming\.minecraft\bin\minecraft.jar
! The process cannot access the file because it is being used by another process.
Jeli ti minecraft ugašen i proces minecrafta ugašen. Proces JAVAW
Proslo je winrar error al sad se minecraft crasha i javlja ovaj error.
Minecraft has crashed!
----------------------
Minecraft has stopped running because it encountered a problem.
If you wish to report this, please copy this entire text and email it to support@mojang.com.
Please include a description of what you did when the error occured.
--- BEGIN ERROR REPORT a1dce528 --------
Generated 16.10.10. 16:32
Minecraft: Minecraft Alpha v1.1.2
Java: 1.6.0_20, Sun Microsystems Inc.
VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
LWJGL: 2.3
OpenGL: ATI Radeon HD 5700 Series version 3.2.9756 Compatibility Profile Context, ATI Technologies Inc.
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Coordinate out of bounds!
at sun.awt.image.ByteInterleavedRaster.getDataElements(Unknown Source)
at java.awt.image.BufferedImage.getRGB(Unknown Source)
at aa.<init>(SourceFile:28)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:251)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:554)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT d415bff5 ----------
Također bilo koji drugi texture pack javlja ovaj error
Minecraft has crashed!
----------------------
If you wish to report this, please copy this entire text and email it to support@mojang.com.
OpenGL: ATI Radeon HD 5700 Series version 3.2.9756 Compatibility Profile Context, ATI Technologies Inc.
Skini one moje postavke, unzip, otvori unzipani folder i kopiraj sve u tom folderu i zalijepi u folder .minecraft koji se nalazi u folderu Appdata.....upiši %appdata% u adresnu traku i dobit ćeš taj folder
Minecraft has crashed!
----------------------
Također bilo koji drugi texture pack javlja ovaj error
Neznam :(, nikad nisam imao takav problem a probao sam 5 ili 6 packova. Probaj se registrirat na minecraft forum i pitaj tamo.
@Krešo91 kako da pokrenem to sad :S?
HVALA KREŠO RADI!
Mogu reci da radi cak za kojih 4 fps-a brže
Postoji koji mod ili tak nešto da bi igra brže radila?
Mislim da nema, pogledaj po raznim forumima...Google is your friend in most cases
neznam dali igras full screen,ali ja kada igram u windowed imam 10 fps-a vise...ali to mi nije potrebno zato jer mi u fullscreenu sve ide glatko...
neznam dali igras full screen,ali ja kada igram u windowed imam 10 fps-a vise...ali to mi nije potrebno zato jer mi u fullscreenu sve ide glatko...
Meni ide odlično na full screen, a igram na high render distance...jedino zašteka kad iscrtava nasumično generirani svijet...ali samo na sekundu...samo se par puta okrenem da vidim najdalji teren oko sebe i onda radi perfektno
Ja igram na full jer nema opce nikakve razlike kod mene
Rađeno je prema ovom . Nije teško za napravit. Trebat će vam minetracks, par minecartova i redstone, redstone torces i wood ili stone pressure plate. Staza će ići dalje ovo je samo početak :DBTW ako se vidjeli onu staklenu kuću preko puta kuće gdje je ovaj sistem(to je bio stari vrt), imate kakvu ideju šta da napravim s tim?
Imam mali problem oko ovoga. Naime složio sam da ako slučajno stanem na pressure plate da sa minecart vrati u zgradu(Priložit ću slike). To sam složio tako da kada prolazim moram stisnuti gumb, i tu nastaje problem. Gumb je malen i često ga fulam i vrati i mene i minecart u zgradu, a kada stavim pressure plate umjesto jedne staze na njemu se cart zaustavi. Dali netko zna kako ovo sada složiti?
Nadam se da razumijete problem...
Imam mali problem oko ovoga. Naime složio sam da ako slučajno stanem na pressure plate da sa minecart vrati u zgradu(Priložit ću slike). To sam složio tako da kada prolazim moram stisnuti gumb, i tu nastaje problem. Gumb je malen i često ga fulam i vrati i mene i minecart u zgradu, a kada stavim pressure plate umjesto jedne staze na njemu se cart zaustavi. Dali netko zna kako ovo sada složiti?
Nadam se da razumijete problem...
Skuzio sam... Trebalo je samo staviti stone pressure plate u buster ne prije njega.
Ili napravit visok toranj od toga, skočit(biti kod vode ili slozit toranj od dirta sastrane) i najdoljni block maknut i brzo stavit torch... Ista stvar samo ide brze.
Jeli se netko do sad igrao TNT-om? :D
Evo i ja završio svoj projekt, zvan Slapovi Niagare.
za par dana uzimam preko eplati majnkraft :D ja i prijatelj smo se vec dogovrili da cemo imati mali server za nas dvoje (max 4-5 ljudi )
Dolaze i lanterne koje zauvijek gore ko baklje
Napokon ce uvesti sat, bilo je i "vrijeme" :D
opet se igra crashala
Generated 18.10.10. 18:43
Minecraft: Minecraft Alpha v1.1.2_01
Java: 1.6.0_22, Sun Microsystems Inc.
VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode, sharing), Sun Microsystems Inc.
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: GeForce GT 240/PCI/SSE2 version 3.3.0, NVIDIA Corporation
java.lang.NullPointerException
at fz.b(SourceFile:58)
at fz.a(SourceFile:54)
at bn.a(SourceFile:152)
at e.a(SourceFile:942)
at iq.c(SourceFile:342)
at iq.b(SourceFile:284)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:608)
--- END ERROR REPORT 1b9d4b20 ----------
opet se igra crashala
Generated 18.10.10. 18:43
Minecraft: Minecraft Alpha v1.1.2_01
Java: 1.6.0_22, Sun Microsystems Inc.
VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode, sharing), Sun Microsystems Inc.
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: GeForce GT 240/PCI/SSE2 version 3.3.0, NVIDIA Corporation
java.lang.NullPointerException
at fz.b(SourceFile:58)
at fz.a(SourceFile:54)
at bn.a(SourceFile:152)
at e.a(SourceFile:942)
at iq.c(SourceFile:342)
at iq.b(SourceFile:284)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:608)
--- END ERROR REPORT 1b9d4b20 ----------
Skini postavke iz mog TUTORIAL-a
Otvori Run i upiši %appdata%....u tom folder-u naći ćeš folder .minecraft...otvori ga, da ne izgubiš save-ove, kopiraj ih i negdje arhiviraj...(npr. u My Documents) i onda iz skinutih postavki raspakiraj i C/P to što dobiješ (raspakirano) u %appdata% folder (tamo di je .minecraft folder)
I trebalo bi radit
Sad sam poslao onom liku X-u poruku (onaj lik sa zakon Minecraft videima...tj. njegove avanture)...njegov kanal
U biti pitao sam ga jeli mi može poslat kopiju svojih save-ova...nadam se da će mi poslat
Sad sam poslao onom liku X-u poruku (onaj lik sa zakon Minecraft videima...tj. njegove avanture)...njegov kanal
U biti pitao sam ga jeli mi može poslat kopiju svojih save-ova...nadam se da će mi poslat
baš je kraljina taj lik, predobre vide-e pravi (pogledao sam mu cijelu minecraft avanturu :))
rekao je da će poslije hallowen updatea radit nove vide-e
WTF??? ja sam još prije posto njegove videe i nikog nije zanimalo ugl lik je car teži aj moš uploadate saveove krešo pls ja sam pito X-a pa nije odgovoril
EDIT: sry ak nisi pročito žurio sam se u pisanju...(facepalm on me)
WTF??? ja sam još prije posto njegove videe i nikog nije zanimalo ugl like je car teži aj mos upat saveove pls ak ih dobijes ja sam ga pito u 1 videu pa nije odg.
Ej se mozes ti naucit pisati hrvatski? Nevjerojatno, ali od od rijeci "zanimalo" pa nadalje, citao sam pet puta ispocetka dok sam dekodirao sta zelis reci...