Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.396.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Minecraft
Krešo91 kaže...
entertainer kaže...

I Krešo jesi dobio save file?

Lik se nikao ne javlja se...svaki dan provjeravam inbox na Youtube-u i nema ništa....probat ću ga mail-om kontaktirat...valjda je zauzet pa nemože sve stić....ipak on radi za Machinimu Namigiva

Istina lik sigurno(ko i većina koja radi za machinimu) prima 1000 pma dnevno a 900 ih je beskorisno.

15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
entertainer kaže...

I Krešo jesi dobio save file?

Lik se nikao ne javlja se...svaki dan provjeravam inbox na Youtube-u i nema ništa....probat ću ga mail-om kontaktirat...valjda je zauzet pa nemože sve stić....ipak on radi za Machinimu Namigiva

Ako je popularan na dan dobije 20-ak mailova toga tipa :)

Toliko sam očajan da moram u potpis stavit oglas da prodajem fotoaparat... http://www.bug.hr/forum/topic/fotoaparati-kamere-tv-hi-fi/prodaja-sony-dsc-650-hitno/72240.aspx
15 godina
neaktivan

evo igro ja malo multiplay(uskoro kupujem pa zasad mogu sam piratski :() i ja i neki poljak kopali duboko i dosli do lave i vode i spojili to dvoje i nastale neke crne kocke,jer mi može neko reči za što sliže?

15 godina
neaktivan

To ti je Obsidian. Zasad ne služi ničemu, ali u budućim verzijama će vjerojatno biti jedini element koji će moći lebdjeti, pa će se izgradnja letećih otoka temeljiti na njemu.

hmda
16 godina
Minecraft

Ljudi ima li kakav način da se teleportiram na spawn point bez da umrem i izgubim resurse iz inventorija?

Problem je taj jer sam išao tražiti glinu i potpuno sam se izgubio, a kod sebe imam dijamantni kramp, lopatu, mač, sve strjele su kod mene, kojih 400komada gline...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xxxxx kaže...

Ljudi ima li kakav način da se teleportiram na spawn point bez da umrem i izgubim resurse iz inventorija?

Problem je taj jer sam išao tražiti glinu i potpuno sam se izgubio, a kod sebe imam dijamantni kramp, lopatu, mač, sve strjele su kod mene, kojih 400komada gline...

napravi kompas, on ti u svakom trenutku pokazuje na spawn

0_o
16 godina
Minecraft

Nemam redstonea kod sebe, a trebalo bi puuuuno kopat da dođem do njega.

A uostalom mislim da imam stariju verziju od one s kompasom.

Kako mogu provjeriti verziju?

To će mi biti zadnja opcija ako ništ drugo ne upali, evo uletio sam u neku rupetinu da se sakrijem od zombosa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minecraft

Ja imam verziju 1.0.17 i nemogu uopče stvoriti kompas.Koju verziju igre moram imati za kompas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Znam da se od 1.1.2. sigurno može.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...

Znam da se od 1.1.2. sigurno može.

Evo slike Evo slike
15 godina
neaktivan

Eh. Formacija je pravilna sudeći po ovom.

Jesi ikako označio spawn point?

hmda
15 godina
Slash 666 kaže...

Eh. Formacija je pravilna sudeći po ovom.

Jesi ikako označio spawn point?

Kako da ga oznaćim?

15 godina
neaktivan

Trebo si nekakav stup visoki napravit ili tako nešto, i postavit baklje po njemu, tako da se vidi iz velikih daljina.

hmda
16 godina
Minecraft

Baš sm probao napraviti kompas ali neradi :(

Može li se kako updateati igra, a da mi save ostane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...

Trebo si nekakav stup visoki napravit ili tako nešto, i postavit baklje po njemu, tako da se vidi iz velikih daljina.

I dalje se neće napraviti

15 godina
neaktivan
Minecraft

jel netko hosta alphu??

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

@Gremlin, mislim da si krivo shvatio.

Označavanje spawn pointa nikako ne utječe na mogućnost izrade kompasa. Ali služi kao sredstvo snalaženja ako daleko zalutaš.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Minecraft

Igra uspješno updateana i kompas napravljen, hvala svima na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xxxxx kaže...

Igra uspješno updateana i kompas napravljen, hvala svima na pomoći.

Kako si update napravio??

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 16:26 (Gremlin144).
15 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...

jel netko hosta alphu??

Našo sam super server američki svi su newb friendly itd gradimo svoj grad i nema nikakvih debila ako hoćeš ip pošalji mi pp

15 godina
protjeran
Slash 666 kaže...

To ti je Obsidian. Zasad ne služi ničemu, ali u budućim verzijama će vjerojatno biti jedini element koji će moći lebdjeti, pa će se izgradnja letećih otoka temeljiti na njemu.

Obsidian će služiti da se napravi portal za hell dimenziju..

15 godina
neaktivan

hmmm....sad ste mi bacili bubu u uho obojica :D znaci zasad je beskoristan

15 godina
protjeran
Hojs kaže...

hmmm....sad ste mi bacili bubu u uho obojica :D znaci zasad je beskoristan

Da 31.10. dolazi Haloween update, sa tim portalom, duhovima, novim kamenjem itd.

A nešto se šuška da će izaći i update s portalom između servera, ali to ne još sada.

16 godina
neaktivan

Znate što bi bilo zgodno? Da svi svjetovi na jednom računalu (world1, 2, 3, 4 ...) budu povezani, na istom planetu ili tako nešto, to bi bilo zgodno. Ja npr. imam na svom računalu svjetove moje sestre, prijatelja i naravno moj svijet, e sada bi bilo zgodno da ja dođem na prijateljev svijet i tamo mu nezz.... pokradem resurse ili tako nešto Namigiva

Life taker and heart breaker
15 godina
protjeran
The Geek kaže...

Znate što bi bilo zgodno? Da svi svjetovi na jednom računalu (world1, 2, 3, 4 ...) budu povezani, na istom planetu ili tako nešto, to bi bilo zgodno. Ja npr. imam na svom računalu svjetove moje sestre, prijatelja i naravno moj svijet, e sada bi bilo zgodno da ja dođem na prijateljev svijet i tamo mu nezz.... pokradem resurse ili tako nešto Namigiva

Hmm, to će biti na serverima, znaći svjetovi sa više servera povezani. A sad možda će radit i tako :D

15 godina
neaktivan
entertainer kaže...
JokeKralj kaže...

jel netko hosta alphu??

Našo sam super server američki svi su newb friendly itd gradimo svoj grad i nema nikakvih debila ako hoćeš ip pošalji mi pp

aj PP mi IP :)

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
15 godina

Ajd i meni ak nije problem. :P

17 godina
neaktivan
Minecraft

U slučaju da se izgubite bez kompasa i mogućmosti izrade istoga, možete isprobati ovaj program Cartograph za izradu mape istraženog (generiranog terena u svijetu).

EDIT, program daje van velike PNG slike, pa će možda i potrajati koju minutu da sve obavi.

Osnovno sučelje Osnovno sučelje
Standardni pogled Standardni pogled
Isometric pogled Isometric pogled
Sir Lord Baron Von Vaderham
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 21:08 (D4RKL1NG).

10 0 hvala 5
15 godina
Minecraft
Avatar...ready....clear a path!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Krešo91 kaže...

Sve si to napravio i još uvjek koristiš kameni alat?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice