Jel valja šta taj minecraft? svi razvikali a ja ni probao nisam :P
Nekome da, nekome ne. Možeš probat na minecraft.net, classic je besplatan.
U čemu je razlika između kupljene i besplatne verzije?
Odličan je probaj ga... ako ti se neda probavati bar pogledaj filmove s yt ove na prvom postu ... tako sam se ja zarazio
Classic verzija je stara verzija i ne updatea se. U kupljenoj imaš osigurane update sve do izlaska igre i ima JAKO puno novih stvari i dodataka.
jedva čekam jutro, idem naći min. 5 vukova
Jel mi može netko ukratko pojasniti kako se ovo čudo igra :P Krenuo igrat i nemam pojma, jedino što uspijevam je razbijati. Kako vi gradite i to? U kontrolama niš nema -.-
Jednog ništa ne razumiješ, a drugi je ko-fol hrvatski tutorial, ali nemere bez egleskog
"Sve stavite u čest, ali si ostavite pikeks i pola torčeva."
Zakon tutoriali kako god okreneš
Mogo bi i ja napravit tutorial, samo da me mater ne zove stalno za sve živo
- Kreeeešooo ajd jest
- Kreeeešooo ajd bacit smeće
- Kreeešooooo ajd izlazi van
Mogao mi ja kad mi traktori nebi odrzavali utrke po mikrofonu....
jedva čekam jutro, idem naći min. 5 vukova
ja jedva nasao 3 vuka na 1000 kilometara
u vrlo j*beno gustoj sumi nemrem izaci iz nje
E ljudi kako da nađem kost????
E ljudi kako da nađem kost????
Pa kosturi droppaju kost kada ih ubiješ
minecraft mi se crashao i izgubio sam 3 vuka D=
Jel mi može netko ukratko pojasniti kako se ovo čudo igra :P Krenuo igrat i nemam pojma, jedino što uspijevam je razbijati. Kako vi gradite i to? U kontrolama niš nema -.-
desni klik na misu je za graditi
Pozz ljudi!
Odlučio sam pronaći HEROBRINE.
Ali, kad god pokrenem staru alphu odma mi se updatea.
Pa ako netko ima staru alphu negdje.
Molim link na pm.
Hvala!
E ljudi jel bi ja mogao kada nšravim jukebox staviti SVOJE pjesme da mi sviraju?? :D
Pozz ljudi!
Odlučio sam pronaći HEROBRINE.
Ali, kad god pokrenem staru alphu odma mi se updatea.
Pa ako netko ima staru alphu negdje.
Molim link na pm.
Hvala!
Herobrine je izbrisan iz igre skroz i nema ga više.
A i da ga oćeš naći, trebat ćeš prastaru Alpha 1.0.x.x_x
Zato ti kažem kao "felow Minecrafter"....GIVE IT UP, DUDE
jel ko jos nasao vukove u mp?? ja i frend na nasem serveru nemozemo naci :(( 1 sat trazimo...
A zamisli, kada si staviš ime Herobrine bude njegov skin. Isto kao kada staviš ime Notch bude njegov skin.
Upravo to!
I zar stvarno misliš da je herobrine izbrisan?
A zamisli, kada si staviš ime Herobrine bude njegov skin. Isto kao kada staviš ime Notch bude njegov skin.
Upravo to!
gdje kad upises ime?
U ime mape ili kod onih creckovanih u polje za ime igraca?
Upravo to!
Skin je ostao...ali njegov AI više nema
ako ima ajd nađi u onim silnim file-ovima u minecraft.jar datoteci ako znaš radit u javi
Hvala puno na onim tutorialima, krenuo sam igrati igru, trebat će mi dok se ufuram u sve te fore :P Baš je zakon igra, treba nam više ovahvih
Upravo to!
Skin je ostao...ali njegov AI više nema
ako ima ajd nađi u onim silnim file-ovima u minecraft.jar datoteci ako znaš radit u javi
Znam ja radit u javi :)
brine.jar jel tako?
Hvala puno na onim tutorialima, krenuo sam igrati igru, trebat će mi dok se ufuram u sve te fore :P Baš je zakon igra, treba nam više ovahvih
samo pazi po noći na male zelene
I šta je najbolje, kod ovahvih igara uopće nije potrebna grafika :) Sad imam zanimaciju u školi :P Nego kako vi znate koje kombinacije craftinga daju koju stvar?
I šta je najbolje, kod ovahvih igara uopće nije potrebna grafika :) Sad imam zanimaciju u školi :P Nego kako vi znate koje kombinacije craftinga daju koju stvar?
Upravo to!
Sigurno je, što misliš koliko su puta modderi sav taj kod pregledali. Ništa im ne može promaknut.
Minepedia, link iznad. S vremenom jednostavno zapamtiš kombinacije.
Danas je bio Notch na serveru i jos neka 2 lika koja su poznata na youtubeu. Polako pocinjem misliti da je to bio Iwek jer sam probao napisati Notch kao moje ime i ubacilo me na server samo nisam znao koji je password...
Zakasnjela prvoaprilska sala...
P.S. password nije 1234