Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.397.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Minecraft

78.47.203.133:25565

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minecraft

kako pisati u igri?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

"t" pa pišeš.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: Minecraft
djdomi kaže...

kako pisati u igri?

alt+f4 otvara chat :D

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

radim sad neboder od drva, budem stavio slike kad završim...

EDIT: 12 katova računajući krov i prizemlje.

trenutno uređujem iznutra, možda vani nešto dodam i to će biti to.

krenuo sam s bazenom, oko njega ću napraviti zid od stakla. imate kakve ideje šta bi mogao još u sklopu hotela?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Minecraft

78.47.203.133:25565 Dođite ljudi, ima nas dosta. Dođite dok ima mjesta {#}  Server je survival, možete gradit što hoćete. Ne lagga. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

78.47.203.133:25565 Dođite ljudi, ima nas dosta. Dođite dok ima mjesta {#}  Server je survival, možete gradit što hoćete. Ne lagga. {#}

meni zna katkad zalagat. inače nisam nikog vidio na serveru, jedini znakovi civilizacije su neki stup i DISI natpis na ledu :D

15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
nidjo123 kaže...

meni zna katkad zalagat. inače nisam nikog vidio na serveru, jedini znakovi civilizacije su neki stup i DISI natpis na ledu :D

Sad nas ima jedno 5 na serveru =D

17 godina
neaktivan
Minecraft

ekipa i ja bi igro sa vama!

koju verziju moram imat i jel mora bii orginal?

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Ako ćeš na javnom 78.47.203.133:25565 trebao bi imati samo najnoviju betu 1.2_02, a ako hoćeš na privatnom, moraš se prijaviti ovdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

@Nidjo ovaj server je preedobar :D super nam je ;) bar meni :D

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Minecraft

Eto da izvjestim ljude da dođu na server jako nam je zabavno, nadam se da je ekipa slikala i da će staviti slike ovdje :)

Pozdrav i sry na DP ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minecraft

a jesmo mutavi, ste vidili kolki su to temelji i jos planiramo da to bude neboder. pa nema tolko resursa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Minecraft

Ima resursa...

Moj rudnik neće presušit!

NIKAD!

Ja sam toliko zakon da mi potpis opće ne treba. I ako komentirate moj potpis (kojeg nemam) bacit ću nuklearku na Vas bez da je aktiviram!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Anketa za zatvaranje privatnog servera.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
beno101 kaže...

Ima resursa...

Moj rudnik neće presušit!

NIKAD!

vadit ćemo što više..al treba nam drva, dolje nam treba baklji i oruđa.

15 godina
protjeran
Minecraft

Eto!

Obavijest za danas.

Fermi, Nidjo i ja izgradili smo dovoljno velike zidine koje bi trebale zadržati ove ružne i eksplodirajuće.

Sve je osvjetljeno kao što bi Nidjo rekao: "Ko Las Vegas!"

Još puno malih ali ne i nebitnih stvari.

PRIJEDLOG:

Sutra moramo polje napravit.

Za kruh i vin... za kruh.... hehe....

NA SERVERU JE LUDNICA!

Ako dosad niste bili šta čekate!

Ja u svojoj kući/rudniku imam 2 stanara, Hrga i nenadwolf.

Još jedno mjesto je slobodno pa ako netko želi neka javi...

Laku noć!

Ja sam toliko zakon da mi potpis opće ne treba. I ako komentirate moj potpis (kojeg nemam) bacit ću nuklearku na Vas bez da je aktiviram!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Da i ja kažem :) ja i moj cimer - englez kojem zaboravljam ime konstantko :P imamo lijepu vilu na 3 kata u centru naselja + bazen u podrumu ;)

na serveru je super :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xDinichx kaže...

Da i ja kažem :) ja i moj cimer - englez kojem zaboravljam ime konstantko :P imamo lijepu vilu na 3 kata u centru naselja + bazen u podrumu ;)

Ovo što je podebljano: potpisujem!

Ovo što je ukošeno: ZechsComes ili tako nešto... hehe

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 21:43 (beno101).
15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

ZechsComes {#}

14 godina
neaktivan
Minecraft

igran i ja nick mi je chaos

zasto mi ne ulazi u server

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 22:51 (Cro_Gunner).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minecraft

imamo i crkvu hahha

inače dino, krov od kuće vam je super :D

a super nam je, bolje nego na prošloj mapi. ja i danf imamo leteću drvenu kuću, slobodan je drugi kat, ko oće nek useli, ako treba možemo nabrzinu izgradit još jedan kat.

zapamtite, napravimo križni put do crkve i svaki dan molimo :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

imamo i crkvu hahha

a super nam je, bolje nego na prošloj mapi. ja i danf imamo leteću drvenu kuću, slobodan je drugi kat, ko oće nek useli, ako treba možemo nabrzinu izgradit još jedan kat.

ja sam održao prvu misu {#}

sutra ću up-at video...ima nekih sat vremena snimka {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
15 godina
neaktivan
Minecraft

loool :D a na kucu smo nadogradili par katova s balkonima vidimo cjelo naselje :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minecraft

spalio nam netko kuću, sumnjamo da je neki omnomnom(nešto...).

sve je otišlo, moramo se sad skrivat ispod zemlje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
djdomi kaže...

imamo i crkvu hahha

ja sam održao prvu misu {#}

sutra ću up-at video...ima nekih sat vremena snimka {#}

Baš me interesuje {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan

E ljudovi {#}, kako se postavi neki mod na smp server... ja i prijatelj smo napravili jedan mali server čisto za test i zanima ma kako da postavim modove na server. Googlao sam, ali nije bas pomoglo, moze malo uputa?

GENERATION 19: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment
16 godina
neaktivan
The Geek kaže...

E ljudovi {#}, kako se postavi neki mod na smp server... ja i prijatelj smo napravili jedan mali server čisto za test i zanima ma kako da postavim modove na server. Googlao sam, ali nije bas pomoglo, moze malo uputa?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
The Geek kaže...

Hvala, znači nema to kao sp modova, tipa mo'animals i slično? 

GENERATION 19: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment
14 godina
neaktivan
Minecraft

Molim igrače sa dracovog privatnog servera koji nisu vidili poruku na Crocraft forumu da odgovore

http://crocraft.com/index.php/topic,109.msg646/boardseen.html#new

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice