78.47.203.133:25565
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako pisati u igri?
"t" pa pišeš.
kako pisati u igri?
alt+f4 otvara chat :D
radim sad neboder od drva, budem stavio slike kad završim...
EDIT: 12 katova računajući krov i prizemlje.
trenutno uređujem iznutra, možda vani nešto dodam i to će biti to.
krenuo sam s bazenom, oko njega ću napraviti zid od stakla. imate kakve ideje šta bi mogao još u sklopu hotela?
78.47.203.133:25565 Dođite ljudi, ima nas dosta. Dođite dok ima mjesta Server je survival, možete gradit što hoćete. Ne lagga.
78.47.203.133:25565 Dođite ljudi, ima nas dosta. Dođite dok ima mjesta Server je survival, možete gradit što hoćete. Ne lagga.
meni zna katkad zalagat. inače nisam nikog vidio na serveru, jedini znakovi civilizacije su neki stup i DISI natpis na ledu :D
meni zna katkad zalagat. inače nisam nikog vidio na serveru, jedini znakovi civilizacije su neki stup i DISI natpis na ledu :D
Sad nas ima jedno 5 na serveru =D
ekipa i ja bi igro sa vama!
koju verziju moram imat i jel mora bii orginal?
@Nidjo ovaj server je preedobar :D super nam je ;) bar meni :D
Eto da izvjestim ljude da dođu na server jako nam je zabavno, nadam se da je ekipa slikala i da će staviti slike ovdje :)
Pozdrav i sry na DP ;)
a jesmo mutavi, ste vidili kolki su to temelji i jos planiramo da to bude neboder. pa nema tolko resursa :D
Ima resursa...
Moj rudnik neće presušit!
NIKAD!
Ima resursa...
Moj rudnik neće presušit!
NIKAD!
vadit ćemo što više..al treba nam drva, dolje nam treba baklji i oruđa.
Eto!
Obavijest za danas.
Fermi, Nidjo i ja izgradili smo dovoljno velike zidine koje bi trebale zadržati ove ružne i eksplodirajuće.
Sve je osvjetljeno kao što bi Nidjo rekao: "Ko Las Vegas!"
Još puno malih ali ne i nebitnih stvari.
PRIJEDLOG:
Sutra moramo polje napravit.
Za kruh i vin... za kruh.... hehe....
NA SERVERU JE LUDNICA!
Ako dosad niste bili šta čekate!
Ja u svojoj kući/rudniku imam 2 stanara, Hrga i nenadwolf.
Još jedno mjesto je slobodno pa ako netko želi neka javi...
Laku noć!
Da i ja kažem :) ja i moj cimer - englez kojem zaboravljam ime konstantko :P imamo lijepu vilu na 3 kata u centru naselja + bazen u podrumu ;)
na serveru je super :D
Da i ja kažem :) ja i moj cimer - englez kojem zaboravljam ime konstantko :P imamo lijepu vilu na 3 kata u centru naselja + bazen u podrumu ;)
Ovo što je podebljano: potpisujem!
Ovo što je ukošeno: ZechsComes ili tako nešto... hehe
ZechsComes
igran i ja nick mi je chaos
zasto mi ne ulazi u server
imamo i crkvu hahha
inače dino, krov od kuće vam je super :D
a super nam je, bolje nego na prošloj mapi. ja i danf imamo leteću drvenu kuću, slobodan je drugi kat, ko oće nek useli, ako treba možemo nabrzinu izgradit još jedan kat.
zapamtite, napravimo križni put do crkve i svaki dan molimo :D
imamo i crkvu hahha
a super nam je, bolje nego na prošloj mapi. ja i danf imamo leteću drvenu kuću, slobodan je drugi kat, ko oće nek useli, ako treba možemo nabrzinu izgradit još jedan kat.
ja sam održao prvu misu
sutra ću up-at video...ima nekih sat vremena snimka
loool :D a na kucu smo nadogradili par katova s balkonima vidimo cjelo naselje :)
spalio nam netko kuću, sumnjamo da je neki omnomnom(nešto...).
sve je otišlo, moramo se sad skrivat ispod zemlje...
imamo i crkvu hahha
ja sam održao prvu misu
sutra ću up-at video...ima nekih sat vremena snimka
Baš me interesuje
E ljudovi , kako se postavi neki mod na smp server... ja i prijatelj smo napravili jedan mali server čisto za test i zanima ma kako da postavim modove na server. Googlao sam, ali nije bas pomoglo, moze malo uputa?
E ljudovi , kako se postavi neki mod na smp server... ja i prijatelj smo napravili jedan mali server čisto za test i zanima ma kako da postavim modove na server. Googlao sam, ali nije bas pomoglo, moze malo uputa?
Hvala, znači nema to kao sp modova, tipa mo'animals i slično?
Molim igrače sa dracovog privatnog servera koji nisu vidili poruku na Crocraft forumu da odgovore
http://crocraft.com/index.php/topic,109.msg646/boardseen.html#new