Kako set-upate Minecraft za LAN?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto se tice tekkita hosting nas zeza,svako malo nam stvaraju probleme rjesicemo mi to
Sto se tice tekkita hosting nas zeza,svako malo nam stvaraju probleme rjesicemo mi to
Opet vas hosting zeza :P
Probajte to što prije rješiti jer nije fora kad se stalno ruši :D
Inače, pohvale za server :P
Ali svejedno, ako ste platili taj host onda on mora obavit svoj posao il trazite povrat novca, kako ovako od 1 do 18 je offline i onda ga upale od 18 do 1 -.-
Ko da ste kucni host platili xD
http://www.vanquishvps.com/minecraft.html
There's your problem solver.
http://www.vanquishvps.com/minecraft.html
There's your problem solver.
Hvala PUNOOO ovo je extra od septembra se najvjerovatnije prebacujemo ovdje sa 2.5 GB rama Naspram Sadasnjih 1.5GB,jer smo vec uplatili sto bi trebalo biti punooo brze,samo moramo PayPal viditi jer kod nas U BiH nema paypala Pa moramo nekako traziti.
Može neko predložit kakav dobar shop plugin tipa Showcase. trenutno koristimo na serveru Chest Shop al to mi je nekak zbugano i generalno fugly. osim tog izgleda sad kak smo updateali na 1.3.1 svi signovi se moraju ponovo postavit kako bi chest shopovi funkcionirali pa eto tražim nešto novo. Koristio bi showcase ali pošto je zadnja podržana verzija ako se dobro sjećam 1.1 ..tolko o tome
Može neko predložit kakav dobar shop plugin tipa Showcase. trenutno koristimo na serveru Chest Shop al to mi je nekak zbugano i generalno fugly. osim tog izgleda sad kak smo updateali na 1.3.1 svi signovi se moraju ponovo postavit kako bi chest shopovi funkcionirali pa eto tražim nešto novo. Koristio bi showcase ali pošto je zadnja podržana verzija ako se dobro sjećam 1.1 ..tolko o tome
E može mi neko objasniti kako zaključati neko područje na serveru ? Danas sam napravio kuću, našao resurse i stavio u kutiju i onda mi neko to sve locka. A ja neznam kako da ja lockam. I još nešto, kad uzmem posao, što onda trebam napraviti da bi radio ?
znaš kakav sličniji Showcaseu možda?
Znaš kakav sličniji Showcaseu
ShowCaseStandalone
Ja ovaj multiplayer niš ne kužim, prvo mi netko zaključa cijelo područje s mojim vrtom i kućom, onda svi negdje rade ja nemam blage, svi su na nekoj tržnici/gradu ja ništ ne kužim, a i lagg ogroman...
Ja ovaj multiplayer niš ne kužim, prvo mi netko zaključa cijelo područje s mojim vrtom i kućom, onda svi negdje rade ja nemam blage, svi su na nekoj tržnici/gradu ja ništ ne kužim, a i lagg ogroman...
Sigurno je bukkit server jer često ljudi otvore bukkit server i onda neznaju objasnit igračima kako se šta radi i onda su neki zbunjeni i na kraju ne igraju :/
Upravo tako, frend i ja si složimo hamachi server i igramo ko da je singleplayer, nikakve komande i to...
Jeli tko za da dernemo jedan survival preko hamachija? :)
ja :)
Koji water shader preporučate, pošto ih ima više? Koristite li još koje modove za bolje performanse i izgled? Recimo kao OptiFine
Koristite li još koje modove za bolje performanse i izgled? Recimo kao OptiFine
Koristim CobbleCraft Texture Pack, a OptiFine ne koristim.
ShowCaseStandalone
to funkcionira sa bukkitom 1.3.1?
Mogao bih se i ja prikljuciti ako niste poceli...
mogu i ja ?
Mogao bih se i ja prikljuciti ako niste poceli...
I ja bih ako nije problem? :))
Moze li tko preporucit plugin slican Townyu, posto imam problema s njim na 1.3.1
Vi koji imate server koji se oslanjaju na mnogo plugina, bolje nemojte updatat još tjedan dva dok se ne updataju svi plugini za 1.3.
Evo skuzio sam komande sad mi je zabavno, sam ne kužim kak oni shopovi funkcioniraju, jel tamo mogu sam kupovat ? Jel vama radi server 37.59.209.192:25577 ? Tamo sam igrao do sad i odjednom ga nema - "cant reach server"
EDIT: Jel može neko probat pa javit dal radi ?
Ovako ljudi, hostao sam bukkit server za bug igrače.. Za sada igramo samo oko 3 sata i igramo Diplomirani Pješak, Donator_Bubrega i ja.. Server ima oko 20 slotova a za lag neznam jer ja hostam (nama trojici ni l od laga)... Pa akko želite dođeite.. Server još nema nikakvih plugina a za hamachi i za ip meni u pp se javite :))