Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.395.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Minecraft
ATI HD3870 kaže...

Jedno pitanje? jel uzima tko od vas minecraft preko kartice od pbza i postoji li mogućnost kupovine preko te kartice.... kakva je procedura kupovine...znači upišeš card number( ispuniš sve podatke) i što dalje... 

Mislim da je isplativije napraviti paypal. Sigurnije biti ne može, kasnije imaš račun pomoču kojega ćeš za par godina naručivati pice.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
15 godina
Tox2401 kaže...
nul-3 kaže...

Minecraft igram prvenstveno jer mi dopušta da radim sve. Ubijam, gradim, preživljavam....usput je igra i edukativna i mislim kada bi roditelji dopustili klincima da igraju MC da bi od njih  bilo puno više jer bi shvatili bit života...

Vraga je edukativna, može samo zatupit dijete, ko i svaka druga igra. Tako se ne uči, uči se radom i učenjem, a ne virtualnim radom...

Da, djecu ćeš tjerati da idu na +40 kopati po vrtu te da kose fertalj jutra trave. Nek se nafuraju u minecraftu rezanja drva, pečenja, farmanja....pa kad shvate da će jedino radom preživiti i opstati, imat će podlogu.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Tox2401 kaže...
nul-3 kaže...

Minecraft igram prvenstveno jer mi dopušta da radim sve. Ubijam, gradim, preživljavam....usput je igra i edukativna i mislim kada bi roditelji dopustili klincima da igraju MC da bi od njih  bilo puno više jer bi shvatili bit života...

Vraga je edukativna, može samo zatupit dijete, ko i svaka druga igra. Tako se ne uči, uči se radom i učenjem, a ne virtualnim radom...

Da, djecu ćeš tjerati da idu na +40 kopati po vrtu te da kose fertalj jutra trave. Nek se nafuraju u minecraftu rezanja drva, pečenja, farmanja....pa kad shvate da će jedino radom preživiti i opstati, imat će podlogu.

Nisam mislio na takav fizički rad

Ali imam osjećaj da ovo ne vodi ničemu, svatko ima svoje poglede na svijet i ja poštujem tuđe iako se razlikuju od mojih, tako da se povlačim u slučaju da se ovo nastavi da ne odlazimo sada off topic :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 1:01 (Tox2401).
15 godina
Minecraft

I ja sam već umoran i vjerovatno ću se sutra čuditi šta sam pisao.

Lako noć.

OnTopic: Minecraft je brija igra, probajte ju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft

moze odgovor na gore moje noob pitanje {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATI HD3870 kaže...

Ja sam ti ga dao. Otvaranje paypala traje kao i kreiranje profila na facebooku, možda i krače. Samo što je vikend pa ćeš morat pričekati ponedjeljak da ti banka potrvrdi račun i da ti da kod.

13 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Možeš kako je već rečeno preko paypala, za što i osobno mislim da je najbolja opcija jer danas većina toga podržava paypal i moći ćeš ga koristit skoro svugdje za online kupovinu.
Ali ako želiš preko kartice samo prati što te pitaju, vjerujem da je isto ko i svugdje.
Znači:
Napravi account, odi kupi premium, unesi sve podatke koje te pitaju obično su to broj kartice, ime, CCV i datum isteka kartice i čekaj potvrdu koja bi trebala ako se ne varam doći na email, zna bit odmah a zna bit unutar 24h, ja kad sam kupovo mi je odmah premium bio aktiviran, dok mi je frendu trebalo nekih 3 sata, ali mi smo kupovali kad su serveri bili krcati, znači kad je igra doživjela bigbang i prodavala se masivno pa je bilo zastoja, ali mislim da bi ti sada odmah trebala doći potvrda na mail.

12 godina
neaktivan

To, to, to, to :D vidi mi kuce :D prava pionirska :D{#}

Acer
15 godina
AcerVtc kaže...

To, to, to, to :D vidi mi kuce :D prava pionirska :D{#}

Je lijepa je, al je nevidim

12 godina
neaktivan

Ma donator bubrega ju je metnio...5 s pocetka :D

Acer
13 godina
neaktivan
Minecraft

Preporučam vam Sphax PureBDCraft texture pack.
Po meni osobno najbolji texture pack koji je ikada izašao, odličan je, ima ga u 64x pa sve do 512x.
Ponekad igram samo da mogu gledat u njega xD

Evo:

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 1:32 (Tox2401).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft

može li se kupovina obaviti preko maestro od pbz-a jer čitam da ne može... a pošto rijetkost kad što kupujem paypal mi nije potreban..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

može li se kupovina obaviti preko maestro od pbz-a jer čitam da ne može... a pošto rijetkost kad što kupujem paypal mi nije potreban..  

Ako piše da ne može onda ne može... Ne znam koje opcije primaju, sorry ali više od onoga ti ne mogu pomoć...

13 godina
neaktivan
Minecraft

hvala na pomoći valjda ću pronać način da upecam ovo čudo za online :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

hvala na pomoći valjda ću pronać način da upecam ovo čudo za online :) 

A da pogledaš malo po oglasima na njuškalu? Možda netko prodaje, jedino je problem šta onda ne možeš mjenjat nickname nego moraš koristit onaj kojeg su oni izabrali, mislim da ne postoji opcija za mjenjanje.

12 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...

Dali netko zna kako igrati Tekkit bez premium accounta tj. kako ga uopce instalirati?

Ovako...ja sam ti igro Tekkit (cracked), posto nemam premium :(
Moze se sve skinuti moze se i server hostati, imas servera crackanih...tekkit je pre dobar, trebalo bi napraviti private tekkit server...(cracked) da se zabavljamo malo :D 

Acer
13 godina
neaktivan
AcerVtc kaže...
FireMan97 kaže...

Dali netko zna kako igrati Tekkit bez premium accounta tj. kako ga uopce instalirati?

Moze se sve skinuti moze se i server hostati, imas servera crackanih...tekkit je pre dobar, trebalo bi napraviti private tekkit server...(cracked) da se zabavljamo malo :D 

Imam ja, ali nije cracked :)

12 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...
AcerVtc kaže...
FireMan97 kaže...

Imam ja, ali nije cracked :)

Tko god da treba Cracked Tekkit neka mi se javi, pa da mu dam to sve, ako nas se dosta skupi, mogli bi hostat svoj mali Tekkit Cracked Server :D
(Mogo bi napravit Tutorijal na YT kako napraviti Cracked Tekkit :D...)  {#}

Acer
15 godina

Nekoliko tu vas igra na hamachiju i htio bih vam se pridružiti ako nije problem? :)

Šalalallalalalalallalaa.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 2:00 (leobugi).
12 godina
neaktivan
leobugi kaže...
Pozz, vidio sam da vas nekoliko tu igra sa foruima minecraft i htio bih vam se pridružiti ako nije problem? :)

Yep...igramo na privatnom serveru kojeg Hosta Luxxxfromhell (moj susjed :D...)...server je crackan i igramo preko Hamachia (mali programcic)...ja hostam nas TS3 server, ako trebate mozete doci, mi smo na njemu kada igramo, skoro cijeli dan :D ako zelis igrati obrati se luxxu jer je on Host i Owner xD

Acer
13 godina
neaktivan
Minecraft

I ja imam privatni server za prijatelje ali ga ne hostam preko Hamachia vec sam otvorio portove.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

Po meni osobno najbolji texture pack koji je ikada izašao, odličan je, ima ga u 64x pa sve do 512x.

Evo:

Ukusi se razlikuju, meni je najbolji deafult sa glsl shaderima. Ali kad bi baš birao, okami.

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Tox2401 kaže...

Evo:

Ukusi se razlikuju, meni je najbolji deafult sa glsl shaderima. Ali kad bi baš birao, okami.

Istina, ukusi su drugaciji, meni je najbolji HD Photo Realism od 16x do 512x po meni odlican! ali o okusima se ne raspravlja!

Acer
14 godina
neaktivan
Minecraft

E ljudi danas igram MP s luxxom i ono odjednom me nešt nevidljivo počne gađati strelicama i postavi baklje i zemlju otkopa i napiše DIE

EDIT: I netko nevidljiv se BORI s kriperom i na kraju on explodira u kući. Uništava nam vrata !!!!

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 10:54 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

E ljudi danas igram MP s luxxom i ono odjednom me nešt nevidljivo počne gađati strelicama i postavi baklje i zemlju otkopa i napiše DIE

Herobrine {#}

Samo nevidljiv

Stručnjak za paranormalne pojave
15 godina

A prije tog men zatrpa ulaz od kuće i napiše: you can't escape, i onda: i am prince of darkness. 

Šalalallalalalalallalaa.
15 godina
Unix kaže...

Herobrine {#}

Samo nevidljiv

Slučajno sam ubacio plugin za herobrinea.. Ssad sam ga izbriso sve je opet ok :P..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
Unix kaže...

Herobrine {#}

Samo nevidljiv

Slučajno sam ubacio plugin za herobrinea.. Ssad sam ga izbriso sve je opet ok :P..

Znao sam ja da imas prste u tome {#}

Acer
15 godina
Minecraft

xD

Samo pokoka svoj server

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trazili ste onaj tekkit cracked...nemam vremena sad za tutorijal...evo vam link za skinuti http://www.mediafire.com/?gg9gx9p9k16ws7g 
Imam problema s cracked tekkitom zbog updatea tekkita :S neznam kad ce bit sredjeno...jos nije izio update za tekkit cracked 1.3.1 pa je problem...pokusat ce se sredit...:S 

Acer
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice