evo pala je noc a ja jos nista nisam skoro uspio prikupiti ni sagraditi .. dolaze ''zombiji'' sto mi je ciniti?
u postavkama stavi na peaceful, tamo nema zombija, i onda kada si nesto sagradis vrati na koju hoces tezinu
evo pala je noc a ja jos nista nisam skoro uspio prikupiti ni sagraditi .. dolaze ''zombiji'' sto mi je ciniti?
u postavkama stavi na peaceful, tamo nema zombija, i onda kada si nesto sagradis vrati na koju hoces tezinu
Pa ubi ih za boga miloga
Pa ubi ih za boga miloga
ne preporučam sukobljavanje s njima dok ne napraviš malo bolje oružje i oklop
Pa ubi ih za boga miloga
ne preporučam sukobljavanje s njima dok ne napraviš malo bolje oružje i oklop
ma jeli , aaa?
Ja navali na njih porazbiva im zube , satra ih uf...
J/k
Napravi rupu od 3 bloka i upadni te zatvori gornji blok i čekaj dan xD
Ovo je najbolja igra koju sam ja igrao u ŽIVOTU! Tako inovativna, super realizirana, jednostavno MASTERPIECE!
Ovo je najbolja igra koju sam ja igrao u ŽIVOTU! Tako inovativna, super realizirana, jednostavno MASTERPIECE!
treba jos puno raditi na njoj, ali i sada je odlicna
ma ovo je glupost od igre , ovo sam igra u 2. razredu..
/sarkazam
drago mi je vidjeti da se još nekom sviđa ...
/sarkazam
Count me na serveru kao 24/7 kad ga osposobiš ( IGRAT ĆU I U ŠKOLI AKO TREBA )! :D
Probao sam igru igrati u 3D, sa 3D naočalima naravno. Sve što mogu reči je da igra izgleda dosta bolje, vidi se da je jako kompetabilna sa 3D. Jedina je zamjerka što se malo gubi na boji pa one svijetlijee boje npr, diamant i željezo izgledaju identično, odnosno sivo.
Neznam sad dal je to do mojih naočala koje su govno za 10kn ili igre. Ali i ovako izgleda dosta dobro, nemogu si uopče zamisliti što bi bilo da su sve boje na mjestu.
Probao sam igru igrati u 3D, sa 3D naočalima naravno. Sve što mogu reči je da igra izgleda dosta bolje, vidi se da je jako kompetabilna sa 3D. Jedina je zamjerka što se malo gubi na boji pa one svijetlijee boje npr, diamant i željezo izgledaju identično, odnosno sivo.
Neznam sad dal je to do mojih naočala koje su govno za 10kn ili igre. Ali i ovako izgleda dosta dobro, nemogu si uopče zamisliti što bi bilo da su sve boje na mjestu.
probao sam i ja, isto je tako i nema uopce crvene nego je nekako siva
/sarkazam
Count me na serveru kao 24/7 kad ga osposobiš ( IGRAT ĆU I U ŠKOLI AKO TREBA )! :D
xCode ima server dodaj ga na xfire-u :)
oni su jaaaako duboko u zemlji :)
treba kopat duboko
El' to fercera na linuxu?
da, začudo
da, začudo
ništa idem to probati, da vidim to remek djelo
napravi alate od željeza :D ili dijamanta
A što da uradim da mi kako ja to zovem mjesto za ubacivanje itema za craftanje ne bude 3x3 nego 2x2?
A što da uradim da mi kako ja to zovem mjesto za ubacivanje itema za craftanje ne bude 3x3 nego 2x2?
imas 2x2 u inventory, za cega ce ti to uopce sve mozes i u 3x3
A sto ce ti to? Upres 'I' na tastaturi i imas pored lika....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala na igri care :D
Pogledajte malo seanannersov lets play puno toga objasnjava,a i zabavno je za gledat.
https://www.youtube.com/user/seananners?blend=1&ob=4#p/c/33B2523A0F571466
Ali recimo za napraviti oruzje mi treba 3x3.
aha, trebas si napravit workshop box znaci one drvene kutije stavi 4 da ga dobijes, a kutije valjda znas dobit
aha, trebas si napravit workshop box znaci one drvene kutije stavi 4 da ga dobijes, a kutije valjda znas dobit
Haha znam :D HVALA!
Od drvenog bloka dobiješ 4 daske, od 4 daske dobiješ 4 štapa (složi daske kao štap....postavi daske u dvije kocke u jednom stupcu u obliku slova I)
A Work Bench iliti radna površina se dobije tako da u iventaru postaviš daske kao kocku, stavi dobiveno u onaj hotbar i postavi (desni klik) negdje na zemlju, desni klik na to i imaš veći crafting space