Nemojte mi skroz slati PM da niste modovi!
znam da niste i kada budem imo vremena, tj kada fermi bude imo vremena dodat ce vas!
znam da niste i kada budem imo vremena, tj kada fermi bude imo vremena dodat ce vas!
ovakvo je stanje:
danas sam uredio permission file, i uploadao sam ga.
dakle, postavio sam i ekonomiju da radi i sve.
naravno, nije 100% sigurno da će raditi, ali vrijedi probati.
kad sam išao restartat server da se učitaju postavke, izbacilo mi je neki error pri restartu..
nul-3 probaj restartat, možda je nekim čudom tebi sve ok.
brzo ću provjeriti jer imam sad zadaće i učenja.
izasao je minecraft 1.9 prerelease 4 PM me ako je zelite isprobati u singleplayeru
izaslo je minecraft 1.9 prerelease 4 PM me ako je zelite isprobati u singleplayeru
odavno je to izašlo.
Down je server, barem meni neće uć.
To su sve čari hrvatskog hostinga :P
restartam server oko 30 x, još uvijek je down.
najbolji hosting, nema šta.
onaj 1. hosting od minecrafta, multiplay, on je bio zakon.
server sve izdrži.
Radje nemati server nego hrvatski hosting. Ako itko onda sam ih ja isprobao mnogo
restartam server oko 30 x, još uvijek je down.
najbolji hosting, nema šta.
onaj 1. hosting od minecrafta, multiplay, on je bio zakon.
server sve izdrži.
Jesi probao ugasiti na 10ak min pa onda upaliti? Možda si i zabunom obrisao neki file?
Franjo sve ponovno stavlja, ak onda nebude radilo..otvaram paypal i uzimam njemački hosting
Što njemac napravi, ni crnogorac ne rastavi
na ovim hrvatskim hostingzima docim se natrpa malo plugina odma ode server na vjecna lovista.Odakle je bio onaj prvi server sta ga je Apazinjanin iznajmio?Ono je bio kvalitetan server mogao je dosta doga podnijeti.
A ja sam maloljetan i nemrem u drugu državu slat pare jer nemam svoj račun, a ni paypal =(
Jedino da odem kod stare u firmu i zamolim šefa da mi on plati hosting na kojem hosta web
Još ne radi, pa kvragu,pošaljite im mail, ili ih nazovite, treba ih ispi*karat i reć da vrate pare.
ja sam došao na kompjuter oko pola 10 danas i server je radio ali su svi plug-inovi bili isključeni i primijetio sam da je pola kuća izgriefano uključujući i moju, sve farme su zgriefane, moji chestovi su pokradeni i tako dalje....
pola 11 server opet ne radi, ako ništa drugo bar sam si kuću stigo popravit i dio farme!
Neće niti raditi, predlažem da se ode na drugi hosting i nek se srede plugini i zaštita kako spada. Ovako je rasulo, malo radi, malo ne.
Vajkrem, jeste li ih kontaktirali? Tražite povrat novca i najbolje vam je ugasiti server, s ovakvim hostingom trebati će vam hrpa vremena zamo da ga držite online(pogodi kako znam :D).
Vajkrem, jeste li ih kontaktirali? Tražite povrat novca i najbolje vam je ugasiti server, s ovakvim hostingom trebati će vam hrpa vremena zamo da ga držite online(pogodi kako znam :D).
bugcraft je propatio za vrijeme njih. na multiplayu se držo ko mrcina, to je hosting :D
carli je imao cod4 servere, isto negativna iskustva.
od stranaca je najbolje uzet, švabe, britanci..
Ima li itko iskustva s ovima: http://treepuncher.com/
Relativno su jeftini(5 slotova s bukkitom za $7.50, $6.80 za 3 mjeseca), razmišljam da uzmem ako nađem način kako platiti
BTW: fermi, da im pokušamo poslati onaj tekst?
Relativno su jeftini(5 slotova s bukkitom za $7.50, $6.80 za 3 mjeseca), razmišljam da uzmem ako nađem način kako platiti
ak ga malo sredimo, da..ipak je nidjo odbio.
ak ga malo sredimo, da..ipak je nidjo odbio.
mislio sam da se to podrazumijeva
da ali nemam paypal
ak neko od vas ima da mu saljem pare da placa server
dobiti ce 10kn poreza :D
jer ja sam maloljetan i nemrem placat u inozemstvo =(
kontaktirat cu ih sada i traziti proklete pesose nazad
pošto ja mislim da smo ja i nitro jedini punoljetni na ovom serveru možeš nekom od nas poslat pare pa ćemo mi to rješit ja bih to definitivno mogao rješit!
da ali nemam paypal
Ako sta treba, kontaktiraj mene. Placanje i te didje midje mgu vam ja rijesiti, djdomi (fermi) vam garantira da vas necu zeznut. Ipak smo rodaci :)
nitro punoljetan wtf? ...
da ali nemam paypal
Ako sta treba, kontaktiraj mene. Placanje i te didje midje mgu vam ja rijesiti, djdomi (fermi) vam garantira da vas necu zeznut. Ipak smo rodaci :)
nitro punoljetan wtf? ...
h3h3 to sam i ja reko filipe...ne ponasa se tako :P ugl daj napravite nes sa serverom jer sam se taman poceo zabavljat na mc...naso odlican server nakon duzeg vremena i sad k**ac...stari kocka vam je pouzdan sto se tice placanja stvarno tako da necete imat problem ni s njim a ni s filipom a pogotovo s fermijem to je jedan ozbiljan mladic koji je slucajno moj rodjak...filipe on je meni blizi rodjak neg tebi :PP haha ugl do sth!! uzmite svabe...ffs pa jel vas hitler ikad zaje... ili koji auto cete uzet ak imate para? pa svabu normalno tak da ono svabe <3(i svedjani) h3h3y0
Pa nije punoljetan covjece xD
Dobro nek ti je blizi rod, priznajem, jest
haha a dodje lik kao mogu ti bit tata ovo ono haha koji ljakse ugl kak to da ti nisi igro na serveru?
Zato kaj tvoj blizi rod nije me stavio na wl
zato što tvoj dalji rod i njegov bliži rod ne može dodati na whitelistu jer ne radi server -.-