i dalje je down ?
Sutra će bit online ponovo.
i dalje je down ?
Sutra će bit online ponovo.
Mozes da mi napises komande u igri i kad si u klanu ..
Factions se mice, jer zbog toga nastaje kaos....
od sada je to obican "vanilia" server....samo par vaznih plugina i to je to
lzgr, šta da ja radim....ja bi ih bano i kicko al nemogu....ovi modovi a ovaj admin...a nemos mu nista dokazat
Factions se mice, jer zbog toga nastaje kaos....
od sada je to obican "vanilia" server....samo par vaznih plugina i to je to
lzgr, šta da ja radim....ja bi ih bano i kicko al nemogu....ovi modovi a ovaj admin...a nemos mu nista dokazat
Ne, kaos nastaje zbog ljudi. Svi su factions vidili kao instant-dozvolu za griefanje i krađu.
Factions je izvrstan plugin ako je ekipa kako treba.
Neznam šta da radiš, pusti samo sebe, fermija i njofru kao vlast,svi ostali su obični builderi.
Stranicu sam već rekao, što bih ju đabe radio ako server opet propadne.
Server neče propasti....samo da se izbaci taj glupi factions.
Eto neka fermi i njofra naprave kako je bilo na bugu...
Meni nesmeta....ja ču plačati samo da igram! Pare nisu problem....sam nek naprave da server radi
Moja preporuka je da ti budeš sam admin i mod:)
To je jedini naćin da budeš siguran.
Nego dal ce i dalje biti onaj economy plugin?
To če ostati
Bio bi ja sam....al nebi imo para bez franje
factions je vrlo kvalitetan plugin. može održat server jer stvara dinamiku igre. na bugcraftu v3 će biti. igrao sam dugo na serveru s factionsom, bilo je genijalno.
ovo je trenutno bilo dosta loše, trebamo to bolje uredit.
također trebamo dosta arena, jer je to prezabavno.
factions je vrlo kvalitetan plugin. može održat server jer stvara dinamiku igre. na bugcraftu v3 će biti. igrao sam dugo na serveru s factionsom, bilo je genijalno.
Da, i arena više vrsta.
Mob, spleef i PVP
Factions obavezno nek ostane, samo nek se ekipi kaže kako da se ponaša, a ne sad free play-no rules.
Da, i arena više vrsta.
Mob, spleef i PVP
Factions obavezno nek ostane, samo nek se ekipi kaže kako da se ponaša, a ne sad free play-no rules.
na ovom serveru di sam igrao su postojala pravila. bila su dosta jasna, ali jako dobro složena da nema nekih exploitova. također je tu bila "time zaštita" na tp komande kao npr spawn, home...dakle, trebalo je 3 sec da se tp-a.
back komanda nije mogla na mjesto smrti, samo ako si koristio neku komandu. dakle ako sam upisao /spawn, malo šetao i upisao /back dolazim na spawn.
btw, pvp arena obavezno, gladijatorska haha (da, taman sam gledo film :D ) i bilo bi dobro da idu i mobovi i playeri. di ćeš bolje, mobovi na playere, a playeri na playere i mobove.
I jesam ja primljen ili ne?
Fermi lzgr....radite kako ocete....dobit ce te admin na serveru i pravite ga kako vi hočete
Ja bi samo da igramo i da bude zabavno.....čemu sada kupovina novog servera kad imaš potpuni pristup ovome....
Sređivajte, radite šta hočete.....ja i franjo če mo vam plačati
Fermi lzgr....radite kako ocete....dobit ce te admin na serveru i pravite ga kako vi hočete
Ja bi samo da igramo i da bude zabavno.....čemu sada kupovina novog servera kad imaš potpuni pristup ovome....
Sređivajte, radite šta hočete.....ja i franjo če mo vam plačati
Odlično, ja i fermi ćemo srediti server kako treba, bar kako smo zamislili Bugcraft v3 :)
sredite :D stavi op fermija ja idem :D
sredite :D stavi op fermija ja idem :D
Nemam ovdje mc, u školi sam.
Može podatci za cpanel?
U pm su ti
Jel radi server?
Jel radi server?
Ne, sad sam ušao u gpanel i restartao server i samo stoji na starting server.
Već 10 min stoji i nikako da bude online.
Hrvatski Hosting
Jel radi server?
Ne, sad sam ušao u gpanel i restartao server i samo stoji na starting server.
Već 10 min stoji i nikako da bude online.
Hrvatski Hosting
i dalje ste? o m g
ocu reci onda pocinjemo novi server
Kopiraj WL i hard reset :D sve pobrisi s sve ponovno stavi gore...mapu novu i ti.....najdi neki seed dobar :D
i kad ce radit ?
hey momci...vidim poznata imena slazu server...ajd me zapišite i ja bi igro...
@lzgr - e stari nema me na CroCraft-u a i ne trudim se više jer mi previše treba da bi upal na server...ja previše posla imam s kafičom i samo tu i tamo mogu malo igrat pa zato i tražim neki server di nije sad tak važno kolko si dobar i to...znaš da imam smisla za gradnju i da nisam loš igrač još sa Bugcrafta v1 i v2(šta mi fali ona ekipa, Židovi!! Židovi!!! Židovi!!!) hehe...aj me ubacite pa da se mogu zabavljat s vama... ;)
sad ću pokušat dodat plugina što više mogu jer u 6 idem offline.
permissione ak stignem, ak ne, nek lzgr proba.
koja ce biti mapa ?
problem je što je server down pa ne mogu testirat plugine.
hrvatski hosting.
jbga, nemam jedne slike jer sam formatiro sve...imam slike malo prije nego što se raspo server v2, ona žuta kuča od sandstonea, ali na frendovom laptopu di sam si back up svega napravil...aj budem probal se toga domoči...
hey momci...vidim poznata imena slazu server...ajd me zapišite i ja bi igro...
@lzgr - e stari nema me na CroCraft-u a i ne trudim se više jer mi previše treba da bi upal na server...ja previše posla imam s kafičom i samo tu i tamo mogu malo igrat pa zato i tražim neki server di nije sad tak važno kolko si dobar i to...znaš da imam smisla za gradnju i da nisam loš igrač još sa Bugcrafta v1 i v2(šta mi fali ona ekipa, Židovi!! Židovi!!! Židovi!!!) hehe...aj me ubacite pa da se mogu zabavljat s vama... ;)
AAAAAA da ziher...zidov?? to majstore mozda me se sjecas, Carli :D glavni zidov haha :D
Dečki hvala vam na pomoči oko servera. i da franjo je reko da on od danas (tj od kada server proradi) surviva i radi sam za sebe :D