Jos 3 sata i 40 minuta i gasi se creative!
moze world save?
moze world save?
evo ti u poruke
se mozes spojiti?
puno dobro :D
al daj ti meni nest na medieval temu, posto je to trenutno tema nasega servera!
igrao sam minecraft malo za vikend, not bad. samo treba vremena da se napravi nešto lijepo hehe
Imas i crative mod :D
survival the best
Ko če igrati ajde, nema nas!
jucer se nesto cudno dogodilo dok smo ja kuky90_HR bili u podrumu poceli su nestajati blokovi oko nas takodjer nestalo je i pola kukyeve kuce,pustali smo onu glazbu s jukeboxa.Bili su tu jos excite i Fermibro.Kuky je morao popravljati cijelu kucu.Sto bi to moglo biti?
jucer se nesto cudno dogodilo dok smo ja kuky90_HR bili u podrumu poceli su nestajati blokovi oko nas takodjer nestalo je i pola kukyeve kuce,pustali smo onu glazbu s jukeboxa.Bili su tu jos excite i Fermibro.Kuky je morao popravljati cijelu kucu.Sto bi to moglo biti?
Jedino sto mi pada napamet je da je neko sa modom nekim igrao i da je iskoristio u stvar iz moda.
Tako se meni jednom dogodilo.
Gradili smo grad pod zemljm i ja sam si spawnao jednu stvar iz moda i poćela je padati kiša pod zemljom
Neznam, vjerovatno neko koristi neki mod....stvarno neznam....trebali ste to odma postati...pročitao bih i došao rješiti problem
ili pogledati ko je online i skužiti sami :D
IGN: UltraZero
Dali imate forum?
Nemamo forum a i prijava nedovoljna
napravi ti meni medieval kucu
to ak napravis upadas!
vajkreme poceli su opet nestajati blokovi po serveru nestale su dvije zastave !
Žao mi je zbog zastava, probajte vidjeto ko je online i ko je aktivan u chatu
kvragu pokušavam se spojiti na minecraft mp servere ali nikako ne ide. ima netko (ne)originalni minecraft pa da mi na private poruku pošalje kako se uspije spojiti?
a ovisi :D
imaš na planet minecraft servere
Odeš na planet minecraft i ujdes u tab servers
tamo si nađeš nekog bez white list i tamo igraj :D
Evo nove ankete
Server od sutra postaje :
14 | Survival |
---|---|
5 | Creative |
aleluja, upravo sam se spojio na jedan mp server bez whitelist i sve radi hehe. divno. hvala nul-3
Nema na čemu
Obavjest:
Sutra ide nova mapa i počinje čisti survival....ako ima zainteresiranih može sada prijava :D
NMC
oproštajna slikica, na žalost samo nas par =(
a nebi me zvao.. cc xD
nakupio sam 3 puna chest stone i sad sam ih sve pretvorio u stone bricks i idem radit neki dvorček hehe. survival je definitivno najbolji, nema do početka iz nule pa sagradiš malo carstvo uz puno uloženog vremena i truda. ekipa se podijeli po mapi i ajmo. skupljaš sve kaj trebaš, loviš/farmaš hranu, kopaš tunele u zemlji i držiš fige da naletiš na pun k.. rude hehe.. ako krećete baš od starta bez cilja na gradnju nečega ogromnoga (tipa grada koji imaš kaj gledat 1 dan) u roku par minuta (), rado bih se pridružio
skini sliku, ubaci se u photoshopu i stavi se u nju
Evo par slikica sa servera
he he he vidi se moj toranj na predzadnjoj