Server resetiran. Vidit ću sa supportom do čega je.
Aj upali loging u server.properties (logging=true), pa mi pošalji server.log file da ga pregledam, vjerojatno je do RAM-a
Aj upali loging u server.properties (logging=true), pa mi pošalji server.log file da ga pregledam, vjerojatno je do RAM-a
Hmm zadnji log mi ne obuhvaca to vrijeme. POsaljem ti kad bude dostupan. djdomi je rekao da je u to vrijeme upisao krivi broj za neku komandu. Možda je do toga bilo
Hmm zadnji log mi ne obuhvaca to vrijeme. POsaljem ti kad bude dostupan.
djdomi je rekao da je u to vrijeme upisao krivi broj za neku komandu.
Možda je do toga bilo
OK....javi ako trebaš pomoć oko ičega vezano za canary i plugine
Nah...nemože od krive naredbe overload-at server i prestat radit....isprobao sam već to
Kad će onaj tut :) Prelazimo sljedeči mjesec na hrvatski hosting pa da se ne pogubim. Bilo bi dobro da obuhvatiš instaliranje canarija i pluginova za njega, kao i neke korisne fore itd.
Hvala ;)
Kad će onaj tut :) Prelazimo sljedeči mjesec na hrvatski hosting pa da se ne pogubim. Bilo bi dobro da obuhvatiš instaliranje canarija i pluginova za njega, kao i neke korisne fore itd.
Hvala ;)
Mislim prije update-a Canary-ja napravit jedan live stream tutorial i obuhvatit instaliranje na hrvatski-hosting.
Bi će, samo da uhvatim slobodnog vremena (čitaj: kad nema nikog kod kuće xD)
odakle mogu skinuti minecraft?EDIT :) nasao
APaz vidim da si stavio PvP,ali je na peacefull pa ne oduzima nis hp-a...
Evo doso ja na server i super je sve..spleef arena mi je uzela najvise paznje i vremena...napravili smo krov zbog kise i sad ima mjesta i za gledatelje....napravili smo i kladionicu pa ako bude funkiconiralo bit ce super....jos se treba poraditi na PAYPAL areni da se sve sredi ali inace server je super i samo tako dalje..ako bude para obavezno uplacujem
Dobra vijest, već danas očekujem upgrade slotova!
Ae neko van sa servera :P :P
Stvarno su neki igraci...
Stvarno su neki igraci...
ono sa paintballom ne funkcionira nikako ali bas nikako....to se treba bas sve pripremiti prije a ne da cekam u svojoj bazi 10min da neko dode
a sta ces kad ima samo 8 slotova...
ej ljudi jel oce vama na server? meni pise da mi je outdated :/
ej ljudi jel oce vama na server? meni pise da mi je outdated :/
imas 1-6 verziju, u temi je neko napiso kako rješit problem
moze netko dati link zsa minecraft. do maloprije sam ga mogao igrati sad odjedanput ne mogu.. molim vas. Hvala!
moze netko dati link zsa minecraft. do maloprije sam ga mogao igrati sad odjedanput ne mogu.. molim vas. Hvala!
Zato jer ti je bio vjerojatno uključen force update i on ti je sam updateo.
Evo link za skinut čisti minecraft.jar 1.5_01 dakle downgrade
SAMO ZA WINDOWS
Instalacija:
Evo ti krešo je napiso kako downgradeat!
Hvala i tebi. uspio sam. evo me sada dolazim :)
ono sa paintballom ne funkcionira nikako ali bas nikako....to se treba bas sve pripremiti prije a ne da cekam u svojoj bazi 10min da neko dode
Pa kad se svi namecu,pricaju,skakucu naokolo...
Ja kazem obucite oklope,a njih pola skakuce u areni...
Treba ih sve u vrstu postrojit,pozoves nekog da dode do tebe,das mu opremu i nek ode u jednu bazu.
Tko se bude glupirao kick.
U izradi je forum ;)
Disconnected by server, flying not enabled?
rijesio, ali sad mi "lagga", nemogu se micat, vraca me.
Imaš kakve modove instalirane?
Imaš kakve modove instalirane?
Nemam, tek sam instalirao igru
Moras se registrirat,objasnjeno ti je u prvom postu.
Jesam.
ovo što se ne možeš micat moraš se "registrirat" upiši: /register password pod password stavi neki password
rocker me prestigao
Imao sam malu stanku u reađenju foruma, moao sam pogledati još par epizoda izvrsne serije The Big Bang Theory. Još jedna pa završavam forum, a onda vam se pridružujem ;) Od povečanja slotova izgleda ništa danas, nadam se iako sumnjam sutra, a ako ne, u ponedjeljak. Uživajte!