Paypal arena ahahha
Paypal arena ahahha
e pa to je cak i dobra ideja..napravimo kladionicu i fajt
evo neke slikice:
Ima neka dobra duša da mi prepusti mjesto na serveru?
Haha, sto bi paypal arena trebala biti? Gadate se novcima

Zašto sam izbačen (kickan)???
Žao mi je ali napomenuto je da ako ne bude mjesta, prednost imaju donatori. Izbacuje se random član koristeći random.org
Žao mi je ali napomenuto je da ako ne bude mjesta, prednost imaju donatori. Izbacuje se random član koristeći random.org
Unfair...
Unfair...
Ja ne mislim da je tako. Ako se već netko brine da server ostane 'živ', mislim da i zaslužuje mjesto na njemu.
Unfair...
Ja ne mislim da je tako. Ako se već netko brine da server ostane 'živ', mislim da i zaslužuje mjesto na njemu.
Sve to stoji, ali taj tko je dao novac neka onda i čeka ponedjeljak da se prošire mjesta... A ne ovako izbacit' nekoga... Ali nema veze, kužim situaciju... :)
Unfair...
Sve to stoji, ali taj tko je dao novac neka onda i čeka ponedjeljak da se prošire mjesta... A ne ovako izbacit' nekoga... Ali nema veze, kužim situaciju... :)
Ne nego će ponedjeljak čekati oni koji nisu donirali novac. Zašto bi netko tko plača server ne bio na njemu??? Bio sam danas fer i čekao sam sve dok netko nije izašao, nisam izbacivao nikoga, ali kad su drugi u pitanju koji daju novac, neću okolišati.
Unfair...
Ne nego će ponedjeljak čekati oni koji nisu donirali novac. Zašto bi netko tko plača server ne bio na njemu??? Bio sam danas fer i čekao sam sve dok netko nije izašao, nisam izbacivao nikoga, ali kad su drugi u pitanju koji daju novac, neću okolišati.
Got it boss!
Savljaj PvP!
Ona arena je too awesome
Ako me ovaj lag ne ubije ne znam sta ce
Ovoliko me nesto nije iznerviralo dugo vremena :@
Server inace napreduje odlicno, šoping centar je odlicno napravljen ^^
WTF?
Server pao?
Stoji mi na Loggining in...
Server pao?
Također...
najbolja ekipa s kojom sam igro mc. doda se neš novo i svi odu tamo. na crocraftu bilo šta novo, nitko ne dolazi. svaka čast, odlični ste!
btw, diži server. radimo utrke brodićima.
Server pao?
Da meni isto pao, sutra obavezno se moramo nac i igrat Painball preje*en je:D
Usput, ekipa, zakon ste!
Server resetiran. Vidit ću sa supportom do čega je.
Ekipa odlična, server odličan, nema čega nismo izgradili:D
Dosta meni za danas a i full je, nek se drugi malo naigraju:D
radimo utrke brodićima.
A tko se tog sjetio? Rocker...
A tko se sjetio spleefa? Rocker...
A tko se sjetio paintball arene? Rocker...
A tko se sjetio Mall-a? Mislim da je APazinjan...
P.S. APaz obavezno trebas ukljucit PvP.Sto prije.
Server pao?
Dođi rađe sura oko 4 na pravi, idemo vjerojatno u adrenalin park kod Omorike
Sutra uplačujem za još par slotova ;)
Server pao?
Dođi rađe sura oko 4 na pravi, idemo vjerojatno u adrenalin park kod Omorike
Hmm, mozda cu i doc, bas bi mogo.:D
dođem i ja sutra :D
sutra me možda neće bit dugo, preksutra cu non-stop :D
sutra navecer mozda dodjem..
radimo utrke brodićima.
A tko se tog sjetio? Rocker...
A tko se sjetio spleefa? Rocker...
A tko se sjetio paintball arene? Rocker...
Tko je taj Rocker? Čini mi se kao neki bistar momak.