Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 212.723
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Metro 2033

Da, tako su mi rekli na njihovom štandu na Interliberu.

14 godina
Metro 2033

Ekipa ima možda neko viška key za udjeliti? Do jučer su se dijelili free keyevi, nisam stigao ubosti jednog  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Metro 2033

Evo jedan ključ od Metro-a ko nije uspio skinut.

JR5AE-T3NDW-82ELQ

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Metro 2033

Evo prije Last Lighta odlucio jos jednom preci 2033...

Ali sada umjesto izbjegavanja, odlucio sam potamaniti sve librariane...s hellsingom peace of cake, cak i na hard..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
AlienWare1 kaže...
Rodić kaže...

E molim vas treba mi 2034 knjiga zna netko gdje ima za kupiti?

Amazon jer koliko znam, Fraktura (izdavač Metroa 2033) nije još izbacio hrvatski prijevod 2034, tek iduće godine.

Ja jučer kupio, srpsko izdanje, latinica. (mogu vidjeti kasnije koja je izdavačka kuća, ako nekoga zanima)

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
AlienWare1 kaže...
Rodić kaže...

Amazon jer koliko znam, Fraktura (izdavač Metroa 2033) nije još izbacio hrvatski prijevod 2034, tek iduće godine.

Ja jučer kupio, srpsko izdanje, latinica. (mogu vidjeti kasnije koja je izdavačka kuća, ako nekoga zanima)

Mene zanima!... Knjige nisam citao ali jednom hocu sigurno, naravno na Srpskom jeziku kad budu dostupne, a trebalo bi kod nas u Crnoj Gori negdje da ih ima. Izgleda da taj mladi pisac Dimitrij stvarno ima nesvakidasnji dar maste, a zahvaljujuci njegovom radu na knjizi, rodilo se nesto zaista lijepo, a sposobno da nas uvuce u taj njegov svijet apokalipse i mukotrpni zivot u metroima. Metro 2033 je primjer kako treba da se kotira knjizevnost/igracka industrija. Ova igra ima nesto... Sta, ja ne znam objasniti, ali je u tom segmentu ispred svih ostalih.

13 godina
Comi123 kaže...
Soldier977 kaže...
AlienWare1 kaže...
Rodić kaže...

Mene zanima!... Knjige nisam citao ali jednom hocu sigurno, naravno na Srpskom jeziku kad budu dostupne, a trebalo bi kod nas u Crnoj Gori negdje da ih ima. Izgleda da taj mladi pisac Dimitrij stvarno ima nesvakidasnji dar maste, a zahvaljujuci njegovom radu na knjizi, rodilo se nesto zaista lijepo, a sposobno da nas uvuce u taj njegov svijet apokalipse i mukotrpni zivot u metroima. Metro 2033 je primjer kako treba da se kotira knjizevnost/igracka industrija. Ova igra ima nesto... Sta, ja ne znam objasniti, ali je u tom segmentu ispred svih ostalih.

Izdavacka kuca je Dereta. (www.dereta.rs)

http://www.dereta.rs/rezultati-pretrage.aspx?&query=metro

edit: kvaliteta knjige je odlična, tvrde korice.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 16:22 (Soldier977).
17 godina
neaktivan

I cijena je super. Budem je probao naći kad odem u BG.

13 godina
odjavljen
Metro 2033

Kako promjeniti FOV u igri (Field Of View), nekako mi je previse udubljeno, trazim svuda po netu, a ne mogu da nadjem resenje.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
13 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...

Da li je ovo moguce odraditi, sa piratskom verzijom igre, moja je Razor1911?

17 godina
neaktivan

Probaj, u tom slučaju imaš samo jedan cfg, onaj u AppData. Možda se i koji sakriva u samom installu igre.

13 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...

Probaj, u tom slučaju imaš samo jedan cfg, onaj u AppData. Možda se i koji sakriva u samom installu igre.

Hvala, pokusacu.

16 godina
neaktivan
Metro 2033

samo da se poklonim u ovoj temi.

Nakon više od godinu dana koliko mi igra čami na kompu (a da je nisam ni pokrenuo) konačno je pokrenuo i završio.

Imam samo jednu riječ: Fenomenalno. Atmosfera i priča kroz igru (pogotovo dijalozi likova pokraj kojih prolaziš) su me stvarno oduševili.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Metro 2033

Igretina je to, baš mi je drago što sam uspio doći do originala odna kad se djelilo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

kupio i knjigu, pa me opet hvata da prođem još jednom igru. Tko nije čitao knjigu, preporučujem :) 500 stranica (digitalno izdanje) i mislim da nebi škodilo da ima još koju stotinu više da još dublje dočara depresivnu situaciju u kojoj se čovječanstvo našlo u zamišljenoj budućnosti. Ili to, ili sam se navikao na djela od 1000 i kusur stranica, po mogućnosti u trilogijama.

{#}

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Metro 2033

Također,pridružujem se preporuci.{#}

Igra je uzivancija,a kniga pogotovo.

Inace,jedino sto citam je 24sata,bug,lektira(ponekad,ovisi o cemu se radi).

Knjigu(od oko 478 str.) sam procitao za 2 dana.Steta sto nema na hrv prevedenu Metro 2034. {#}

Dream team.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

Vidim da svi hvalite igru pa da se bacim ja na nju onda kad su tak dobri komentari. Skuplja prašinu tamo an steamu, a nikako da nađem vremena da odigram.

EDIT;

Problem

Instalirao igru prek steam-a i kad ju pokrenem igra se crasha odma na početku. Neko rješenje ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 11:31 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preko steama sam je i ja igrao, nista nisam morao dirati sve je uredno radilo iz prve.
Da li je steam odradio svoj visualc++, directx update? Driveri uptodate, antivirus ne radi probleme i sl? Nista nije overclockano? (Metro radi pod iskljucenim vsyncom tako da ti je graficka uvijek na 95+ %)
16 godina

Sve normalno. Neklokano, update-ano. Danas skinio igru i sve je povuko (c++, direct i nvidia), tražio mal po netu i vidim da imaju neki slične probleme, al rješenja nema. Dođe mi do onog loga A napočetku igre i samo crash.

16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Sve normalno. Neklokano, update-ano. Danas skinio igru i sve je povuko (c++, direct i nvidia), tražio mal po netu i vidim da imaju neki slične probleme, al rješenja nema. Dođe mi do onog loga A napočetku igre i samo crash.

Ako nisi probao, probaj deinstalirati physx i pusti steam da instalira verziju koju misli da treba. (ako neće ništa instalirati, imaš u game folderu physx instalaciju pa pokreni).

16 godina

Svaka čast radi !

Hvala kolega.

{#}

12 godina
Metro 2033

Kako mogu napraviti dva profila u igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Kako mogu napraviti dva profila u igri?

tu imaš objašnjeno, u principu ne može se, ali uz malo petljanja možeš zaobići taj problem (jedino što moraš prije pokretanja igre opet prtljati)

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1826319

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 13:37 (Zura).
13 godina
neaktivan
Metro 2033

decki sta da radim s ovim ? http://prntscr.com/163dxk

imam 6870windforce oc
i7
14gb rama -.-

nez koji k

sve sam instaliro tamo sto je trebalo 

[url=http://valid.canardpc.com/2756487][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2756487.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 13:58 (pranja_dakovo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

Da ne trazim imam jedno pitanje ako netko zna odgovor. Imam oko 80 fps-a ali imam dosta zatrzivanja u igri. Kvari gameplay strasno. Nema veze koji settings koristim, cak i na normal ima trzanja.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Također,pridružujem se preporuci.{#}

Igra je uzivancija,a kniga pogotovo.

Inace,jedino sto citam je 24sata,bug,lektira(ponekad,ovisi o cemu se radi).

Knjigu(od oko 478 str.) sam procitao za 2 dana.Steta sto nema na hrv prevedenu Metro 2034. {#}

ali zato je ima na srpskom a slova su latinična,metro 2033 je stvarno dobra ,atmosferična,horoljac...

16 godina
neaktivan
pranja_dakovo kaže...

decki sta da radim s ovim ? http://prntscr.com/163dxk

imam 6870windforce oc
i7
14gb rama -.-

nez koji k

sve sam instaliro tamo sto je trebalo 

Ja također danas instalirao i imam isti problem...Zna netko rješenje?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Jesi probao physix reinstalirati?
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Riješio sam problem tako što sam reinstalirao igru...Btw,nemogu nikako skužiti kako se bacaju noževi,zna netko?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice