Mass effect problem

poruka: 11
|
čitano: 1.736
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mass effect problem

Jel znate ondaj dio u exogeni na ferosu kada imate pet kompjutera koja morate pravilno upaliti da bi onaj geth brod otpao....

nekakva psi puzla gdje se treba dobiti broj 33

nakon toga i cutscene neznam kuda dalje... na karti mi je žuti x i dalje na tom compu, a iako bih trebao "izaći iz exogeni" ne mogu jer su putevi zavareni...... je li to bug ili sam glup pa ne vidim izlaz.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mass effect problem

Je li ti se javio Joker nakon sto je brod Getha pao (kad si zatvorio vrata)?

Vrati se natrag u jednu od vecih soba i tamo ces vidjeti da sada postoji prolaz gdje je ranije bilo energetsko polje, iza njega te ceka Lizbeth

17 godina

da, joker mi se javio i rekao da mu ljudi grebu po normandyji...eh sada bi ja trebao tamo, ali mislim da me zeza bug jer sam totalno ograđen od svega.... 2 moguća izlaza na početku te veće prostorije je sada zid, čak i tamo odakle sam došao...

ono što me najviše zabrinjava je da mi je onaj žuti x što označava idući korak prema čemu moram ići još uvijek na kompjuteru gdje sam sređivao dotok struje, ali se sada tamo ništa više ne može stisnuti...

slijedeći zadatak je da izađem iz exogeni prema toj vrsti koja upravlja ljudskim umovima, ali ali nema izlaza... mislim da je bug, pa sam se nadao da je već netko to bio riješio.

17 godina
neaktivan
Mass effect problem

Pogledaj slike ispod. Računalo za kontrolu vrata se nalazi na točki 3 mape FER8. Nakon što otkačiš brod Getha, trebaš ići na stepenište A na mapi FER8, a zatim prema točki 2 (polje sila) na mapi FER7, i izaći kroz točku A na FER7.

FER7 FER7
FER8 FER8

0 0 hvala 0
17 godina
Mass effect problem

bed je što ne mogu do točke A zato što je zid tamo ?!!?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass effect problem

Pokušavaš li izaći preko blokiranog stepeništa koje je uz kontrole vrata? Na donjim slikama sam ucrtao put kojim se moraš vratiti. Usput, skokni do stepeništa E (na FER7), te se popni (B oznaka na FER8) - na kraju hodnika se nalazi računalo sa podacima (4 na FER8) za onog znanstvenika koji traži da mu spasiš podatke.

FER8 put FER8 put
FER7 put FER7 put

0 0 hvala 0
17 godina
Mass effect problem

skužio sam sam prije par sati..... toliko se žurim da nisam shvatio da kada siđem sa mosta ne vidim direktno na izlaz već moram okolo:-)

inače nisam našao podatke kada sam prešao misiju, pa zahvaljujem na updateu :-)) HVALA :-)))

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass effect problem

ma ne  vidim NIŠTA na galaktičkoj mapi, ne mogu odlijepit Normandiju od docka...kad kliknem desnim za zumout samo mi se prebaci na drugu mapu a slika i dalje crna,,kako da shebem taj bug???

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass effect problem

rješeno...hvala ako je tko pokušao pomoći

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mass effect problem

Ponekad mi se desi da mi se oruzja pregriju i uopce se nece ohladit dok ne prodem jedan dio igre.

Jel to neki bug ili?

Sad kad sam se borio sa Sarenom na kraju igre zajebavao sam se 25 min da ga ubijem jer mi oruja nisu radila, 

ali niti mojim suborcima takoder.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

Ponekad mi se desi da mi se oruzja pregriju i uopce se nece ohladit dok ne prodem jedan dio igre.

Jel to neki bug ili?

Sad kad sam se borio sa Sarenom na kraju igre zajebavao sam se 25 min da ga ubijem jer mi oruja nisu radila, 

ali niti mojim suborcima takoder.

Anyone?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice