Mass Effect (PC)

poruka: 300
|
čitano: 59.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mass Effect za PC u 5 mjesec!!!

Još ništa.

Tek koji zrikavac se čuje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upravo sam saznao da sutra dolazi. Smijeh

About effin' time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mass Effect za PC u 5 mjesec!!!

Nego jesi li siguram,od koga si saznao?

Failure is never an option
17 godina
neaktivan

Siguran sam, javili su mi iz Algoritma.

Sutra dolazi u trgovine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2008 13:30 (Zabushant).
17 godina

Evo taman sam zva crovortex i igra dolazi sutra do 12h. I onda je isti dan šalju svima koji su se predbilježili...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A jesmo li ga zaredali sa reklamama. Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina

Ma samo da igra dođe u subotu i ja zadovoljan...Cool

Prijatelj mi je već preša igru i nije ima nikakvih problema sa stabilnošću same igre...

...samo da mene ne posere neki usrani bug ili nešto slično...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo baš sam potvrdio preorder iz crovortexa..dolazi u srijedu..jedva čekamSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Znači ipak će doći prije početka ljeta? :)
Al vas fino vuku za nos...
17 godina
neaktivan

Ja sam ju jučer kupio i moram reći da je igrao fenomenalna,ima dosta grafičkih bugova i zna jako pasti FPS (moje računalo daleko premašuje preporučenu konfiguraciju),kad nema tih povremenih FPS padova igra radi fenomenalno.Uglavnom nisam naletio ni na jedan problem kao sa onog linka kojeg sam dao.Inače igra me nije gnjavila za aktivaciju tj.mora da se je ona odvijala tjekom instalacije ili par sekundi nakon instalacije jer nisam vidio nikakvu naznaku da igra vrši aktivaciju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2008 10:50 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

igra je FENOMENALNA, jedva čekam dvojku argh... Smijeh

na listi najboljih rpg-a mi dolazi odma iza fallout serijala, baldurs gate serijala i final fantasy serijala (sve puno serijala rofl).

pređena na normal, počel ponovno na hardcore s sasvim drukčijim likom, predobro nekaj! znači ima i pošten replay value! Cool

Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dajte screenshotove !!!

0 0 hvala 0
17 godina

Imaš na prvoj stranici screenshotove - a na službenoj imaš mali miljun gameplay trailera...

A ništa čekam iduću sedmicu - tako je i pametnije, ipak imam ispit u ponediljak...Nevinašce

0 0 hvala 0
17 godina

...proša ispit ali igra još nije stigla... Valjda će doći u sridu...

...je li ko igra original verziju...? Dojmovi?, koliko igra traje, koja je procedura u skidanju "bring down the sky"?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Odlicna igra ,ali sto se tice kupovine originala za sada je prerano i  ne isplati se;

Evo zasto;

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moram reći da sam malo razočaran sa side questovima (jako monotono, da nema tih side questova igra bi bila jako,jako kratka).U biti ti side questivu su razbacani okolo po galaksiji što dosta pridonosi razvodnjavanju priče,s druge pak strane kad čovjek rješava glavne zadatke vidi se puni sjaj igre.Jedino dio igre gdje side questovi nisu monotoni je Citadel (valjda zato jer su glavni questovi i sporedni na jednom mjestu Citadel).Inače monotoniji tih side questova pridonose i generički planeti (razumljivo- tko zna kad bi igru završili da su se autori odlučili drugačije) i način na koji se tih questovi rješavaju (animacija dolaska do planeta,animacija spuštanja vozila i onda odlazak do označenih mjest na karti,plus lutanje okolo po mapi ako se hoće naći još nešto i tako u nedogled).Moram reći da mi The Witcher djeluje puno konkretnije nego Mass Effect.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 19:24 (MegaMass 2000).
17 godina

Još mi igra nije stigla... ali ne možeš reći da Witcher nije monotona igra... U svakom Rpg-eu imaš side-questove koji su manje-više dosadni ili ne toliko zanimljivi kao glavni questovi... Ja znam dosta ljudi koji su odustali od Witchera u samom početku jer im je igra bila predosadna...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tek sam ga večeras instalirao i po prvi puta došao do Citadele.

So far so good.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
J-man kaže...

Još mi igra nije stigla... ali ne možeš reći da Witcher nije monotona igra... U svakom Rpg-eu imaš side-questove koji su manje-više dosadni ili ne toliko zanimljivi kao glavni questovi... Ja znam dosta ljudi koji su odustali od Witchera u samom početku jer im je igra bila predosadna...

Vidjet ćeš, većina side questova je ko jaje-jajetu.Evo po meni "poštene ocjene" za Mass Effect,posebno obratiti pozornost na dobre strane i loše strane.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   http://www.actiontrip.com/reviews/masseffect.phtml                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Problem sa side questovima u ovoj igri je u tome (napisao i u prijašnjem postu) da dosta razvodnjavaju igru i priču.
17 godina

Jučer sam dobia igru... instalira je... i igra cili dan...Smijeh

@mega: Šta se tiče monotonosti questova, ne mislim ja da ti umišljaš nego ti samo želim reći da je to nužno zlo svakoga RPG-ea, od tamo BG, Fallout-a pa sve do Kotor-a... Uvijek će postojati questovi koji nisu nešto, ali to je zato šta je priča igre toliko jaka i questovi vezani uz priču su toliko dobri da questovi "ajde otiđi do planeta i istraži je li ima getha" nisu uopće interesantni... Ali ja sam se na to navika, i gušt mi je igrat ovako dobru igru, pa makar izvršava "prazne questove"...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ja imam isti problem sa sjenama na licima, nekad se cudno prikazu.

Ako je do ATIa vjerovatno ce sredit u sljedecem driveru, ali prije vjerujem da je do igre i da ce se sredit sa sljedecim patchem.

I meni je tako ali imam nvidiu...to je opcenito takav ajmo rec glitch u igri, u biti meni manje vise izgleda ok pa niti ne primjecujem to toliko...osim ako je na atiju puno gore onda je to druga prica.
...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina

Je li pričate o onim facijalnim sjenama: ispod brade, vrat, kraj nosa i slično.... Meni se također to pojavljuje, ali minimalno... Imam nVidiu 8800GTX

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo napomena.Postoji bug kod dizala tj. zna se nekad desiti da dizalo ne krene,a lik kojeg kontrolirate ne može se pomaknuti (izgleda da se bug pojavljuje tu i tamo),pa bi moja preporuka bila da uvjek prije nego uđete u dizalo napravite quick save.

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Malo napomena.Postoji bug kod dizala tj. zna se nekad desiti da dizalo ne krene,a lik kojeg kontrolirate ne može se pomaknuti (izgleda da se bug pojavljuje tu i tamo),pa bi moja preporuka bila da uvjek prije nego uđete u dizalo napravite quick save.

Ima puno dizala...da sad ne spojlam bezveze. Vidim u nekim recenzijama, npr. gamer ali i opcenito, bune se na kontrole mako rovera...pa nije mi jasno zasto, w-a-s-d i okreci kameru misem i pucaj, nemoze bit lakse od toga.
...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina
neaktivan

Uvjek kad si kod dizala tj. kad se spremaš ući napravi quick save (ne traje dugo).Što se tiče ovog buga sa dizalima:

http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=635691&forum=125&highlight=ELEVATOR%20BUG

Inače malo prije sam došao sa posla i probao nabaciti igru i za vrijeme dijaloga mi se pojavio onaj error da ne može naći nekakvog lika itd.......

Samo se nadam da ovo neće postati za stalno,jer ću svakih par minuta morati quick saveti.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2008 16:16 (MegaMass 2000).
17 godina

ja tu nemam nikakvih problema - fala bogu...

šta se tiče gamera - ljudi postanu razmaženi pa nekad traže i dlaku u jajetu...

@moderatori: bilo bi lijepo sada staviti Mass Effect na GM listu za glasanje... tnx

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2008 20:23 (J-man).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
J-man kaže...

@moderatori: bilo bi lijepo sada staviti Mass Effect na GM listu za glasanje... tnx

Sorry majstore zna da je Mass Effect tvoja igra,ali ti si tražio par postova iza mišljenja i komentare u vezi igre i dobio si ih.EH sad što ti nisi dobio odgovore koje si htjeo čuti to je druga priča.Što se ti problema nisam ih ni ja imao do pred kraj igre.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2008 21:28 (MegaMass 2000).
17 godina
J-man kaže...

Je li pričate o onim facijalnim sjenama: ispod brade, vrat, kraj nosa i slično.... Meni se također to pojavljuje, ali minimalno... Imam nVidiu 8800GTX

Da to mislim. Nekad jako cudno izgledaju.
Cini se da je problem u samoj igri, no to nije nista strasno.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
MegaMass 2000 kaže...
J-man kaže...

Sorry majstore zna da je Mass Effect tvoja igra,ali ti si tražio par postova iza mišljenja i komentare u vezi igre i dobio si ih.EH sad što ti nisi dobio odgovore koje si htjeo čuti to je druga priča.Što se ti problema nisam ih ni ja imao do pred kraj igre.
 Ma gledaj stari, ispada sada da sam ja nešto neobjektivan ali stvarno nisam. Ja sam igru tek počea igrat tako da još nemam pojma ništa o side-questovima u samoj igri i kako oni stvarno izgledaju. Tako da si ti vjerovatno u pravu, ALI ja sam samo tia napomeniti da side-questovi nikad nisu zanimljivi kao šta su glavni questovi. Zato ih i nazivamo takvima. To sam više govoria općenito za sve RPG-eove, a nisam baš specifično mislia za Mass Effect, jer ka šta sam reka igru sam tek počea, i igrat ću je stvarno polako, više radi obaveza, a i da bude gušt veći.
Sićam se davno kad sam igra Baldur's Gate, svaki put kad bi uletia neki side-quest, rješava bi ga, ali bi mi non-stop misli bile na onim glavnim questovima. To je skroz normalno.
Naravno sve ovo pada u vodu ako Mass Effect sadrži side-questove tipične za retardaciju u MMO-igrama, tipa: ubi 30 tigrova i donesi mi njihova krzna...
17 godina
neaktivan

Koliko se sjećam iz nekih recenzija za Xbox, sjene na licima su i tamo bile problematične.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice