Mass Effect (PC)

poruka: 300
|
čitano: 59.408
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mass Effect (PC)

Malo ću skrenuti s teme, ali Mass effect me jednostavno oduševio. Ono što me zanima je koje bi mi igre predložili, a da su SF, s atmosferom barem blizu Mass effectu. Ne moraju biti RPG-i, samo da nebudu RTS-ovi

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

ljudi znam da ce ovo izgledat stvarno glupo i bezveze ali me zanima kako da instaliram mass efect jer kad pokrenem dvd otvori mi ga i prikaze mi gomilu fajlova ali nigdje nema instalatera, probo sam preko alkohola i deamon toolsa al nista. cijenim svaku pomoc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mass Effect (PC)
Cooler kaže...

ljudi znam da ce ovo izgledat stvarno glupo i bezveze ali me zanima kako da instaliram mass efect jer kad pokrenem dvd otvori mi ga i prikaze mi gomilu fajlova ali nigdje nema instalatera, probo sam preko alkohola i deamon toolsa al nista. cijenim svaku pomoc

Ako imaš original odi sa računom do trgovine i zamjeni,a ako nemaš kupi original.
Failure is never an option
17 godina
Mass Effect (PC)

E imam pitanje za vas koji ste presli mass efect, koju vrstu glavnog lika ste uzeli(vanguard,sentinel i ostali)?ja sam krenuo sa adebtom i zasad mi se bas i ne svida,ima dosta slabe one biotics moci i neprecizno oruzje,znam da ne moze biti odmah na pocetku sve ful i da mora biti malo teze poceti. kakvi su vasi dojmovi?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
Cooler kaže...

Ako imaš original odi sa računom do trgovine i zamjeni,a ako nemaš kupi original.
 E ako imas original ,nemoze se instalirati ako na HDD imas Alkohol i Deamon Toolse.
Na nekim konfiguracijama se treba manuelno instalirati;vidi ovde
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

E imam pitanje za vas koji ste presli mass efect, koju vrstu glavnog lika ste uzeli(vanguard,sentinel i ostali)?ja sam krenuo sa adebtom i zasad mi se bas i ne svida,ima dosta slabe one biotics moci i neprecizno oruzje,znam da ne moze biti odmah na pocetku sve ful i da mora biti malo teze poceti. kakvi su vasi dojmovi?

Zavrsio sam sa Sentinelom. Jedna od rijetkih, ako ne i jedina koju mozes prijeci koristeci pretezno pistolj :)
Sad jedno glupo pitanje s obzirom da sam presao igru.
Sta da napravim kad mi se oruzje pregrije, tj. kako maknut pregrijavanje s oruzja.
Krenuo sam ispocetka s Infiltratorom (koristi pretezno sniper), a svi znamo da se on pregrije vrlo lako.
17 godina
moderator

Mislim da mozes sa cheatovima, nisam probao, frend jeste, pored mase drugih stvari, to je jedna koju mozes maknuti.

Ja sam igru presao 2 puta sa vanguardom (uradio replay), zavrsio na 52. levelu (nisam obavljao dodatne misije).

Gust je igrati kad imas najbolji oklop koji klasa moze da nosi, a oruzje Spectre X :), koga pogledam, taj je mrtav.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
neaktivan

Znaci bez varanja ne mogu maknuti overheating?

Mislio sam da bi se nakon nekog vremena trebao maknuti sam, ali se kod mene ne mice pa sam pomislio na bug.

Ali to bi bio prilicno velik bug.

17 godina
moderator

Znaci mislio si ono kad se zaglavi overheat pa nece da ohladi oruzje?

Da, prilicno iritantno pogotovo u duzem fajtu, kao sa sarenom npr. kad se pregrije pa sam primoran ucitati ponovo, grrr...

Ne znam jel to bug u igri ili problemi sa cr... khm, da draga dolazim, samo da posaljem poruku... :)))

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
neaktivan

:)

Vjerovatno si u pravu u vezi cr...

17 godina
Chaky kaže...

Mislio sam da bi se nakon nekog vremena trebao maknuti sam, ali se kod mene ne mice pa sam pomislio na bug.

To je bug isto kao onaj sa mapom galaksije. Rijesenje je bolji crack.
Ti vjerojatno imas stariji crack.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

Nedavno ga završio. Mass Effect mi je prvi RPG koji nisam bacio nakon 5 minuta igranja. Inače ne volim RPG-ove (čitaj - ne igram ih nikako) ali ova igra me oduševila. Igrao sam kao soldier i nisam se odvajao od PC-a dok je nisam završio, ponajprije radi fantastične priče i odličnih dijaloga. Dva palca gore za Bioware.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

Kupio oginala, jel mi je puko film, sa piratima (tri različite pirat ver. skino i ništa ne vozi )  i igra je stvarno super....SmijehNamigiva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko si platio original?

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Koliko si platio original?

A 350 kuna brdo love a, šta ćeš ako želiš igrat neki hit tog tipa mora se, algoritam ....
17 godina
neaktivan

Ti bar mozes prodati original kada ti dosadi.

17 godina
Chaky kaže...

O kojem overheat-u ti pričaš?  Pa promini oružje čoviče, i sakrij se u zaklon...
Majko moja pa nije to valjda toliki problem da se moraju cheatovi tražiti za igru..., ko danas cheatove uopće koristi?!
Ako si mlađi od 13 - unaprijed se ispričavam...
Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing
17 godina
neaktivan

Nisam trazio cheatove, nego sam samo pitao da li je to neki bug.

Ali mi je covjek lijepo odgovorio da je vjerovatno problem u cr....

Nije dovodio u pitanje koliko je netko star.

Promjenim ja oruzje i mlatim s drugim, ali mi se s ovog prvog ne mice overheat.

I potamanim neprijatelje i dalje se ne mice.

Budem se probao zaklonit iza necega, mozda je to triger za spustanje overheata.

Ali cini mi se da mi ni to nije pomagalo.

A ako sam stariji od 13? Onda se ne ispricavas :)

17 godina
moderator

Ja nisam dobio dojam da ce oruzje ohladiti kad sam iza zaklona, evo zasto:

Nakon sto mi se oruzje pregrijalo i overheat je zakucan i ne mice se, potamanim neprijatelje nekim drugim oruzjem, vratim se na ono, a ono i dalje na max overheatu i ne puca.

Sejvam poziciju, a overheat i dalje stoji na max.

Ucitam poziciju tu istu, a overheata nema nikako.

Znaci cr..., kao sto su i drugi potvrdili, pored onih problema s mapom i snimanjem pozicija (koje sam rijesio :))

17 godina
neaktivan

Budem probao tu foru sa loadanjem savea. Toga se nisam sjetio.

Ako povecam tezinu igre, da li mi se i poveca kolicina dobivenih exp bodova, kao u ostalim rpg-ovima?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 12:55 (Chaky).
17 godina
Mass Effect (PC)

Uff...my bad... - ja sam mislia da ti je problem pričekati onih par sekundi dok se oružje ohladi... Šutim

Šta se tiče xp - ne vjerujem - količina je uvijek ista...

Btw kupite original pa nećete s tim imati problema...Namigiva

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 15:10 (J-man).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

Evo konacno sam nasao 2 sata slobodnog vremena da probam ovu igru... i moram priznat da sam oduševljen.

Grafika je zakon, sve na max i ni trzaja...

A to nije ni najbolji dio, jer je prica OK, i a gameplay... sve u svemu jako sam zadovoljan igrom :)

Ali opet igrao sam ju samo nekih sat - dva, tako da dok dođem do kraja, tko zna :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

neću puno pisat...

igra je odlična!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

Jel to First Person RPG (kao Fallout 3) ili nesto drukcije?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Pazi sad ovog trika. Odeš na www.google.com upiše u ono prazno polje "mass effect" i klikneš na "Traži". Nakon toga odabereš slike ili odeš na službeni web stranice i vrlo lako ćeš doći do toga zaključka jeli ovo 3rd ili 1st person. 
Također imaš alternativnu opciju - Odeš na www.youtube.com i u ono prazno polje pri vrhu upišeš "Mass Effect gameplay" i klikneš na "Search" i VIDI ČUDA - pojavi se par gameplay trailer iz igre gdje se sasvim jasno vidi da je igra 3rd person.

Stvarno mi nije jasno ovakvo bezvezno nabijanje postova.......     
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
macgyver kaže...

Pazi sad ovog trika. Odeš na www.google.com upiše u ono prazno polje "mass effect" i klikneš na "Traži". Nakon toga odabereš slike ili odeš na službeni web stranice i vrlo lako ćeš doći do toga zaključka jeli ovo 3rd ili 1st person. 
Također imaš alternativnu opciju - Odeš na www.youtube.com i u ono prazno polje pri vrhu upišeš "Mass Effect gameplay" i klikneš na "Search" i VIDI ČUDA - pojavi se par gameplay trailer iz igre gdje se sasvim jasno vidi da je igra 3rd person.

Stvarno mi nije jasno ovakvo bezvezno nabijanje postova.......     
 Meni stvarno nije jasno ovakvo bezvezno preseravanje.

A kad si vec tak pametan, reci mi po ovim  slikama dal je to first ili third person (to mi je izbacio kad sam googlao "Mass Effect" i "Mass Effect Screenshot")
btw. vecina slika nisu bili screenshotovi

I da, moze biti i jedno i drugo (kao u Falloutu 3), moze biti da klikas i upravljas s misem (kao u starijim RPGovima) itd...
17 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

Mozda nije bilo potrebno, ali onaj prijedlog sa youtube-om mu je bio dobar... odi tamo i pogledaj par gameplay filmića...

A ja sam bas jucer zavrsio prvi put igru... i moram priznat, jedna od najboljih priča u dugo vremena, a i grafika je fenomenalna...

Drago mi je da će bit još 2 djela... i kako se priča treba sačuvate sejv fajlove jer će se moć nastavit sa likovima kojima smo stali... da bar.

Sve u svemu, kad budem imao vremena vjerojatno ću je završit još jednom, ali malo drugačije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

Svašta meni baš dobre slike izbaci gdje se sve jasno vidi. Mora da je u tebe taj google pokvaren.Smijeh

http://images.google.com/images?client=opera&rls=en&q=mass%20effect%20gameplay&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=utf-8&um=1&sa=N&tab=wi 

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

Dobra igra, ali kako da ih natjeram da se jeb..

Prešo igru ali NIŠTA.

Sve sam prevrtio na googleu ali NEMA nigdje tutuorijala gdje je objašnjeno kako do tog djela.

I navodno se može sa više likica (ne grupnjak nego zasebno ). Sa ono svemirkom, pa sa onom Ashley...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect (PC)

Igra je sranje!!!!Instalirao sam ju oko 9 navečer i krenuo igrati.Kad ono paf zvoni mobitel!!!!

Javljam se a šef me pita dal mislim danas doći na posao????Dižem roletnu a sunčeve zrake me

zasljepjuju.Kažem šefu da sam bolestan spuštam roletnu i nastavljam do podne:-)))))))))))

Ono što je mene najviše oduševilo je priča.Stvarno u zadnje vrijeme ne izlazi puno igara

sa pričom koja te prikuje za udobnu gamersku fotelju i ne možeš prestat dok ne zaspeš.

Tako me u posljednje vrijeme zaintrigirao jedino The Witcher.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice