- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni ne zeli pokrenit igru kako treba. Samo crni ekran. I repair sam proba i resetirat komp i origin. Nista ne pomaze
Jel tebi iz prve pokrenilo ?
Meni ne zeli pokrenit igru kako treba. Samo crni ekran. I repair sam proba i resetirat komp i origin. Nista ne pomaze
Da, ali nemam zadnje drivere od nvidie mozda je u tome problem.
Edit: ovo mi iskoci, ignoriram i sve je u redu
Da, ali nemam zadnje drivere od nvidie mozda je u tome problem.
Edit: ovo mi iskoci, ignoriram i sve je u redu
Provea 2 sata s customer serviceom. S 3 lika sam prica. Prvi mi daju obicne gluposti ka ccliner i cache. Spojim se sa trecim i on odma, da znaju za problem. Da rade na tome i da ce u sljedecih par sati bit rijeseno.
Uglavnom izgubija uru i nesto vremena od igre, a nisam se maka s black screena.
Provea 2 sata s customer serviceom. S 3 lika sam prica. Prvi mi daju obicne gluposti ka ccliner i cache. Spojim se sa trecim i on odma, da znaju za problem. Da rade na tome i da ce u sljedecih par sati bit rijeseno.
Imaš Corsair Utility Engine instaliran?
Navodno da on prouzročuje taj black screen i mora ga se izbrisati (gašenje ne pomaže) da bi ti igra proradila.
Imaš Corsair Utility Engine instaliran?
Navodno da on prouzročuje taj black screen i mora ga se izbrisati (gašenje ne pomaže) da bi ti igra proradila.
Imam, ugasija san ga, ali izbrisa nisam.
Iden bas probat.
Radi
Iden bas probat.
Vele da ga baš moraš izbrisati...gašenje navodno ne pomaže
Iden bas probat.
Vele da ga baš moraš izbrisati...gašenje navodno ne pomaže
Vec sam gore uredija, ali svejedno.
Izbrisa i igra radi.
Vec sam gore uredija, ali svejedno.
Izbrisa i igra radi.
Sad kad si je pokrenio bilo bi šteta da prekineš
Javi sutra (danas :D) kako ti se igra dopala.
Mjesani dojmovi. Ovo je nakon 2 sata igre.
Za: grafika odlicna, exploracija, borba je dobra (iako mi je iz me3 draza)
Protiv: Animacije lica, dosta bugova, citaj dole.
Sadrzi lagane spojlere
Netko nas napada brodom. Brod se pojavi u jednom pravcu, teleportira bocno, vojnici iskacu iz broda, izgledaju kao lutke rasirenih ruku.
AI glup, veoma glup. Neprijatelj trci s jednog kamena na drugi. Kompanjoni također. Za kover se popnu na kutiju. Baca granatu na neprijatelja, mi smo u zgradi neprijatelj vanka, kroz zid sebi u facu.
Netko umre, ljudi se zaluju, a faca na licu osmjeh. Rupe u odjelima, kosa viri iz kaciga, rupe u kosi.
Treba ode jos dosta radit. A tek sam 2 sata odradio.
Nemam slika jer mi is program nije napravia, sve je slika crni ekran.
Nije li rečeno da će igra, nakon releasea, imati day1 patch? XBOX navodno već ima patch od oko 2 GB, ne znam za PC korisnike, nisam našao nikakve informacije.
Kako ti se vrti igra?
Sve maxano, resolution scale 100% , 1080p oko 60 fps-a vecinom 55-65 , zna dipnut u 45 tu i tamo. Znaci ista prica kao i za bf1, precjenili/podcjenili su se zavisi kako se uzme sto se tice preporucenih konfiguracija. Mislim da bi masseffect mogao igrati i na "masheru" (q6600, gtx750). Probam pa javim rezultat.
Dali zna netko jel trail igriv sa ovih skinutih 20gb dok dode do playable ili moram skidat cjelu igru.
Dali zna netko jel trail igriv sa ovih skinutih 20gb dok dode do playable ili moram skidat cjelu igru.
Igriv je sa tih 46 % valjda, samo se meni jako dugo loadala igra.
Možeš li uslikati grafičke postavke igre? Thx
Ima li postavka za dx12?

Neznam, učinilo mi se da sam zamijetio Chromatic Aberration na slikama, ono što nikako nebi htio da su ubacili u igru ali vidim da ga nema u postavkama.(btw ima toga za odabir).
Jesi probao OC grafičku da vidiš kako to utječe na FPS?
Hoćeš probati Res Scale na 150% bar dal ima značaja i SS nabaciti?
SLI za sada ne radi.
Igram znaci na 3440x1440 rezi, jedna 1070 sve na ultra osim shadow, rez scale je na 100%. Dok pricaju je oko 40 fpsa, trckaranje po bazi je 45 -55 fps. Nisan ukljucija fps dok san bija na planeti.
Mislim da bi vama treba jedan vremeplov i poslat vas sve u 95tu.
Vremena se mjenjaju, preference ljudi se mjenjaju, igre, skilovi .. sve se mjenja. Tako bi se i mi trebali mjenjat.
Tj, tjelesno ste se promjenili, ali u glavama su i dalje prosla vremena. Kao klincu nesto sta ste tada igrali je "asti ludila dobro", kao odraslom ta ista igra moze bit bezveze i zapitas se kako si nesto tako glupo moga igrat. Zaboravite vise tu nostalgiju i prihvatite nove igre ili ne igrajte nove igre i budite nostalgicni bez jadikovki.
Gle, to je dvosjekli mač. Sa jedne strane gotovo sam uvjeren da sam u godinama kad će mi puno stvari davat manji osjećaj užitka nego prije i lakše ću pronalazit mane, sa druge strane ovaj tvoj argument nikako ne valja, dat ću ti i poveznicu zašto.
, nisu zahtjevne za proizvest, privlače široke mase i možeš ih
Ljudi vole pratit trendove, večina, da ne kažem nekih 70-80% su ljene spodobe kojima se neda koristit mozak već će prihvatit sve što im se servira pod nos kao činjenicu. Ljudi vole pratit trendove, vole biti dio svijeta popularnih, pratit tuđe sustave vrednovanja jer na taj način zasluže odobravanje drugih.
Na žalost sve veći trend je ljude zasipavati smećem, gurat im jedne te iste "zabavne" sadržaje ko kojih se ne treba previše mučit, venije ih skupo proizvest, i lako ih je izreklamirat kao savršenu stvar bez koje ne možeš. Sa druge strane večinu ćeš uvjerit.
Pogledaj tv program... MTV je glazbeni program kojem se 90% vremena vrte emisije gdje cura bira dečka između 3 kandidata, dečko curu, ga, starije osobe, mlađe.... reality emisije. Sapunice, reality emisije i flashy scene su ono što se danas prodaje. 1 d 50 filmova je u prosjeku vrijedan uključivanja mozga, a i onda požalim kad svakih 5 minuta naletim na nedosljednost ili nešto što naprosto nema smisla.... često izmisle novi svemir sa novim pravilima i onda u njemo krše vlastita pravila. Jedan od 500 je u stvari dobar, dubok i dobro promišljen. Filmovi ve više kopiraju jedni druge, uz to imamo još goru perverziju gdje jednu te istu franšizu koja se u svega nekoliko godina snimi po nekoliko puta (fantastična četvorka, spiderman...) i to nikoga ne smeta i svaka verzija je hit.
Igre su iz godine u godinu sve lošije, priče manje maštovite, koriste se gotovi enginei gdje se mijenjaju vizualne stvari, muzika i voiceover, sklepa se neka poluigra i proda ko hit
Pogledajte samo assassins creed serijal, uz nekoliko iznimki, svake godine izađe novi model koji je u biti identičan u 90% bitnih stvari svim prethodnicima, nalijepi se nova priča, koja čini 5% naslova, premjesti se u novi setting i proda kao hit.
Battleground, call of duty, sve skoro isto, svaki put se nalijepi 60€ i proda ko hit.
Ne bi reko da mi toliko starimo koliko se sadržaj srozava svake godine, a to postaje sve prihvačenije jer je naprosto lakše prihvatit nešto što je hit nego otvoreno reć da je smeće ako ti 8 od 10 frendova tvrde da je najbolje što su ikad vidli jer je popularno.
Rhodine ostavljas dojam kao da te netko sili da igras call of duty modern black ops 10 (ili koji je vec izasao) po cijele dane dok ti se u pozadini na TV-u vrti MTV 16&pregnant. Stvarima koje si naveo nije ciljana publika srednjovjecni muskarci i logicno da ti se ne svidaju. TV sam prestao gledat odavno, kao vecina poznanika zato jer je ovo 21 stoljece i nisi vise prisiljen gledat na HRTU film koji kasni 10-20 godina za kinom izlaskom. Imam doma TV ali si ne uzimam za pravo da serem po ljudima koji imaju drugacije misljenje od mene, te mozda bas uzivaju u sapunicama, reality programu i pitaj boga cemu jos ne. 100 ljudi 100 cudi.
Isto tako tebe nitko ne tjera da igras video igre ako si dosao do nekog zasicenja sto je najnormalnija stvar. Kada imas viska vremena pocinju te smetat raznorazne stvari koji uopce nemaju veze sa tobom, probaj nesto drugo raditi sto nema veze sa multimedijom.
Ja ti preporucam da nades novi hobi u kojem ces moc ukljucit mozak te ce tvoja genijalnost bolje doci do izrazaja umjesto da se non stop zalis na stvari koje u prvotnom nisu ni bile namjenjene tebi.
Natrag na ME:A
http://www.pcgamer.com/we-have-mixed-feelings-about-the-first-few-hours-of-mass-effect-andromeda/
Izgleda da igra ima problema, sve se vise cini da ce biti kao malo bolji DA:I...
Neznam, učinilo mi se da sam zamijetio Chromatic Aberration na slikama, ono što nikako nebi htio da su ubacili u igru ali vidim da ga nema u postavkama.(btw ima toga za odabir).
Jesi probao OC grafičku da vidiš kako to utječe na FPS?
Hoćeš probati Res Scale na 150% bar dal ima značaja i SS nabaciti?
Oc-o sam sam msi gaming appom, na 150% 27 FPs-a u zatvorenom prostoru.
Edit: postam dojmove sa mashera za one sa slabijim konfiguracijama i necu vise gubit vrijeme na te stvari, hocu iskoristiti preostalih 7h za uzivanciju ;D
Hm, meni je DA:I bio sasvim dobar, i sad ga prolazim u iščekivanju ME:A. Ako je ME:A još bolji od toga, ja sretan
Nakon odigranih 2 sata mogu reci da je igra ispunila sva moja ocekivanja i da definitivno kupujem. Na mojem kompu radi odlicno na high detaljima! Animacije likova bi i mogle biti bolje, ali je zato borba bolja od svih nastavaka.
Te animacije lica su naprosto smiješne.
Dajte ljudi, Dann3r ima 500+ sati ME serijala, kako andromeda može biti loše ispolirana? O čemu vi pričate?!?!