Mass Effect: Andromeda

poruka: 1.032
|
čitano: 117.645
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Sve open world igre imaju te fetch questove, ne treba oko toga raditi famu.

Tko ih ne voli raditi, treba ih zaobići i držati se glavne priče i to je to. Bar tako ja radim u većini igara. Tu i tamo odradim neki side quest ako miriši na dobru priču ili mi treba za level up.

Doduše, Bioware za Andromedu kaže da nije open world, vjerojatno zato jer ima putovanja između planeta popraćenih učitavanjem (slično kao Inquisition)

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Mass Effect: Andromeda
DeniZg kaže...

DA:I to potencira značajno više nego drugi RPGovi. Mislio sam da su kovčezi iz Assassins Creed serijala vrhunac umjetnog produžavanja igre ali to je ništa naspram sakupljanja shardsa, land marksa, boca, pjesama, zastava, regija....a vjerojatno toga ima još. Odigrat ću igru čisto iz poštovanja prema Dragon Age Originsu, a ako vidim po recenzijama da je Andromeda na isti kalup neću je odigrati.

My pleasure darlin
12 godina
Jim Raynor kaže...
DeniZg kaže...

DA:I to potencira značajno više nego drugi RPGovi. Mislio sam da su kovčezi iz Assassins Creed serijala vrhunac umjetnog produžavanja igre ali to je ništa naspram sakupljanja shardsa, land marksa, boca, pjesama, zastava, regija....a vjerojatno toga ima još. Odigrat ću igru čisto iz poštovanja prema Dragon Age Originsu, a ako vidim po recenzijama da je Andromeda na isti kalup neću je odigrati.

Ja sam u DA:I sve to preskočio i svejedno sam imao negdje 70-ak sati odigranih kad sam završio igru.

To je zamka u koju ljudi često upadnu i onda ni ne završe igru.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
13 godina

Zasto onda ta zamka uopce postoji? Stvar je sto ako ne radis te stvari si underleveled/ slab/ osjecas se kao da nesto propustas... A ako ih radis, onda poludis i igra je najgore smece :) Meni je to jednostavno glupo jer je kinda lose-lose situacija...

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Jim Raynor kaže...
DeniZg kaže...

Ja sam u DA:I sve to preskočio i svejedno sam imao negdje 70-ak sati odigranih kad sam završio igru.

To je zamka u koju ljudi često upadnu i onda ni ne završe igru.

ja imam 200 sati u dai i nezavrsenu igru.. a tako ce vjerovatno i ostati..

xfact
13 godina
neaktivan

ima li ikakvih znakova dali je dx12 podrzan?vec vidim da cu morat pogasit hrpu nvidia ficera da bi igra radila pristojno..  ionako nista korisno nema od njih tako da mi nece bit zao.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ovo je strašno, još uvijek.. 

SkorvY
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
skorvy kaže...

Stvarno strasno, kuzim te totalno frende... sada cu morat alt-tabat kada cu ga ici flaksat umjesto da je sve spontano... UZAS!!!! 

13 godina
neaktivan

bas ima dobre pusacke usne..  bitno da nisu silikoni ajde..

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
protjeran

Neznam jel do mene ali meni je dobra

Nakon gadljivih generičnih likova iz DA:I pozdravljam unaprijed konstruirane likove

My pleasure darlin
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 13:35 (Jim Raynor).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skorvy kaže...

Jel su te to doma naucili da se rugas hendikepiranima?

12 godina
Jim Raynor kaže...

Neznam jel do mene ali meni je dobra

Nakon gadljivih generičnih likova iz DA:I pozdravljam unaprijed konstruirane likove

pozdravi i ovu (da, ovo je lik iz andromede)

https://www.rockpapershotgun.com/images/17/mar/07mea.jpg

btw AI je retardiran do bola

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 13:56 (Fanu).
12 godina

Preload bi trebao početi danas u 22:30 po našem vremenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ai sam primjetio jos dosta ranije da je poprilicno nazadan.. jos u ranim gamplay trailerima se vidi kako stoje na otvorenom , nekoriste zaklon i slicno.. ima jedna situacija gdje cora stoji doslovno pored bossa u fajtu.. lel

maki: preload za sto? early access?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 14:32 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Multiplayer info

"At launch, there are more than 25 characters to master, over 40 weapons to collect, and five maps to explore in the multiplayer mode according to the latest gameplay series on the official website."

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

tko nezna mape za mp poslje izlaska igre dolaze sve besplatno.. 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ai sam primjetio jos dosta ranije da je poprilicno nazadan.. jos u ranim gamplay trailerima se vidi kako stoje na otvorenom , nekoriste zaklon i slicno.. ima jedna situacija gdje cora stoji doslovno pored bossa u fajtu.. lel

Da.

15 godina
neaktivan

Suvi ajvar je samo za lezbejke romance 

Sarma
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zajeb kaže...

Mislim da bi vama treba jedan vremeplov i poslat vas sve u 95tu.

Vremena se mjenjaju, preference ljudi se mjenjaju, igre, skilovi .. sve se mjenja. Tako bi se i mi trebali mjenjat.

Tj, tjelesno ste se promjenili, ali u glavama su i dalje prosla vremena. Kao klincu nesto sta ste tada igrali je "asti ludila dobro", kao odraslom ta ista igra moze bit bezveze i zapitas se kako si nesto tako glupo moga igrat. Zaboravite vise tu nostalgiju i prihvatite nove igre ili ne igrajte nove igre i budite nostalgicni bez jadikovki.

Gle, to je dvosjekli mač. Sa jedne strane gotovo sam uvjeren da sam u godinama kad će mi puno stvari davat manji osjećaj užitka nego prije i lakše ću pronalazit mane, sa druge strane ovaj tvoj argument nikako ne valja, dat ću ti i poveznicu zašto.

, nisu zahtjevne za proizvest, privlače široke mase i možeš ih

Ljudi vole pratit trendove, večina, da ne kažem nekih 70-80% su ljene spodobe kojima se neda koristit mozak već će prihvatit sve što im se servira pod nos kao činjenicu. Ljudi vole pratit trendove, vole biti dio svijeta popularnih, pratit tuđe sustave vrednovanja jer na taj način zasluže odobravanje drugih.

Na žalost sve veći trend je ljude zasipavati smećem, gurat im jedne te iste "zabavne" sadržaje ko kojih se ne treba previše mučit,  venije ih skupo proizvest, i lako ih je izreklamirat kao savršenu stvar bez koje ne možeš. Sa druge strane večinu ćeš uvjerit.

Pogledaj tv program... MTV je glazbeni program kojem se 90% vremena vrte emisije gdje cura bira dečka između 3 kandidata, dečko curu, ga, starije osobe, mlađe.... reality emisije. Sapunice, reality emisije i flashy scene su ono što se danas prodaje. 1 d 50 filmova je u prosjeku vrijedan uključivanja mozga, a i onda požalim kad svakih 5 minuta naletim na nedosljednost ili nešto što naprosto nema smisla.... često izmisle novi svemir sa novim pravilima i onda u njemo krše vlastita pravila. Jedan od 500 je u stvari dobar, dubok i dobro promišljen. Filmovi ve više kopiraju jedni druge, uz to imamo još goru perverziju gdje jednu te istu franšizu koja se u svega nekoliko godina snimi po nekoliko puta (fantastična četvorka, spiderman...) i to nikoga ne smeta i svaka verzija je hit.

Igre su iz godine u godinu sve lošije, priče manje maštovite, koriste se gotovi enginei gdje se mijenjaju vizualne stvari, muzika i voiceover, sklepa se neka poluigra i proda ko hit

Pogledajte samo assassins creed serijal, uz nekoliko iznimki, svake godine izađe novi model koji je u biti identičan u 90% bitnih stvari svim prethodnicima, nalijepi se nova priča, koja čini 5% naslova, premjesti se u novi setting i proda kao hit.

Battleground, call of duty, sve skoro isto, svaki put se nalijepi 60€ i proda ko hit.

Ne bi reko da mi toliko starimo koliko se sadržaj srozava svake godine, a to postaje sve prihvačenije jer je naprosto lakše prihvatit nešto što je hit nego otvoreno reć da je smeće ako ti 8 od 10 frendova tvrde da je najbolje što su ikad vidli jer je popularno.

13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Suvi ajvar je samo za lezbejke romance 

o majku joj j.. nista morat cemo sa lezbom onda igrat!

xfact
12 godina
=xfact= kaže...

Da, za early access to jest trial za one koji imaju origin access (netrebate imati preorderanu igru na Originu, ako se netko pita to).

Moja greska, trebao sam navesti za sto je tocno.
Za one koji su preorderali igru (i nemaju origin access) preload pocinje, ako se nevaram, 17.3. u 18 sati.

14 godina
neaktivan

Pa dobro naveo si sve stvari koje ja ne igram i ne koristim.

Niti gledam TV, niti igram gluposti tipa AC ili COD ili sta vec serijale. Kad igras nesto ne trebas sve odigrat. Biras, citas reviewe, yubito i twitch i ocjenist jeli neka glupost vrijedna novaca i vremena.

14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 22:35 (Zajeb).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Zajeb kaže...

I kod mene ide na full speed. 

Hvala bogu izdrzo sam da ne gledam nikakve gameplay-ove po yt. 

15 godina

Skida se, bas da vidim koliko vrijedi igra 

MadeInCroatia
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Šta je ovo, svi na 5-10Mb/sec download, a ja se borim za 2.4Mb/sec..

Ajde ujutro kad se probudim očekujem! neke dojmove itd za igru

SkorvY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dajte kratki feedback iz prve ruke (plis bez spoilera) vi koji budete probali :)

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

43 Gb download. Nista, stavljam da se skine preko noci, pa da sutra vidimo na sta to lici. Fingers crossed, vec se dugo veselim ovoj igri

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavit cu ja odma par skrinova. Taman sam na 38%, a na 42% mogu uc u igru.

Pokrene igru ali samo crni ekran.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 0:04 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice