- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ništa od boljih animacija s day one patchom.
Neznam da li se to uopce moze popravit.pa za to treba puno vremena..(tj dal im se isplati cjelu igru prepravljat).. dam se kladit da to nece ni taknut. Da su mislili napravili bi od pocetka kako valja

Negdje procitao da uopce nisu koristili motion capture.ako je to istina nije ni cudo da su im likovi ispali retardirani..
TBH nisu ni prva tri ME-a koristili motion capture.
Al ipak su uspjeli unazadovat sa Andromedom, nekim čudom.
Taman dođem do najzanimljivijeg dijela price, a kad tamo poruka "Thanks for playing. Get the full version." Nice
Taman dođem do najzanimljivijeg dijela price, a kad tamo poruka "Thanks for playing. Get the full version." Nice
Pa receno je da ce prica do tu doc. Ti bu usa u rupu, a maca neda. Plati i cekaj jos 6 dana.
Kako bi rekli.Za sve ostalo tu je PB ili privatni trackeri ne?
Pa receno je da ce prica do tu doc. Ti bu usa u rupu, a maca neda. Plati i cekaj jos 6 dana.
Jos mi ostalo par sati pa isprobavam multi i mogu reci da je poprilicno zabavno. Naravno, ako imas dobar tim.
Najbolji komentar koji sam čuo:
"Da se igra zove space exploration i da ima sve elemente koje ima sada, 99% ljudi bi je popljuvali i nikad je nebi zaigrali, ali samo zato što se zove mass effect ljudi će kupovati, a ocjene portala: 9/10, GOTY, best game ever, must play...jedino što valja u toj igri je ime"
"Da se igra zove space exploration i da ima sve elemente koje ima sada, 99% ljudi bi je popljuvali i nikad je nebi zaigrali, ali samo zato što se zove mass effect ljudi će kupovati, a ocjene portala: 9/10, GOTY, best game ever, must play...jedino što valja u toj igri je ime"
Kako hardcore.
Kako hardcore.
Skoro kao tvoj meme komentar. Imaš neko vlastito mišljenje ili ćeš mi odgovoriti sa još jednim generic reddit komentarom?
Mack je i moj omiljeni reviewer.
Mack je zakon
Skoro kao tvoj meme komentar. Imaš neko vlastito mišljenje ili ćeš mi odgovoriti sa još jednim generic reddit komentarom?
Kako hardcore.
Pričekati ću da igra izađe, da odigram malo više od introa, pa ću onda dati mišljenje o igri, ne mogu ga dati na neviđeno, nisam vjernik :)
Mack je zakon
Nije da branim ME:A,
Lik je posrao Witchera 3,80% recenzija je samo udaranje po zvonu i kenja po svemu što je novo.Dokaz da svaka šuša napravi YT kanal i postane recenzent igara.Nekad zna biti zabavan ali na dulje relacije postaje naporan.
Nije da branim ME:A,
Lik je posrao Witchera 3,80% recenzija je samo udaranje po zvonu i kenja po svemu što je novo.Dokaz da svaka šuša napravi YT kanal i postane recenzent igara.Nekad zna biti zabavan ali na dulje relacije postaje naporan.
Posrao Witchera 3? Opa, svidja mi se, iako ne gledam video recenzije (sta ne bi nove generacije trebale brze konzumirat sadrzaj, gledat video mi je jebeno sporo) mogao bi napravit iznimku :)
i što radit sada? sve upućuje na to da će igra biti loša, a igrao sam sve mass effecte i uživao sam, baš sam fan serijala, kako da sad promašim ovo? jel moguće da su toliko zasrali, a vremena su imali koliko su htjeli
Posrao Witchera 3? Opa, svidja mi se, iako ne gledam video recenzije (sta ne bi nove generacije trebale brze konzumirat sadrzaj, gledat video mi je jebeno sporo) mogao bi napravit iznimku :)
Nije ti dosta TD u onoj temi pa si ih i ovdje došao brati trolanjem
Nisam mogao vjerovati kad sam vidio onaj plavi vrtlog/portal na nebu koji je identičan i u Dragon Age Inquisition gdje je u zelenoj boji.
Uopće ne sumnjam da će cijela igra podsjećati na DA:I koji je teška žalost tako da nemam namjeru davati novce za to.
ionako me samo Mp interesira ,sacekati da padne cijena pa uzivancija u NPC napucavanju
Nije ti dosta TD u onoj temi pa si ih i ovdje došao brati trolanjem
A je, srce me boli kad my Witcher fangirls daju TD-ove ..
A je, srce me boli kad my Witcher fangirls daju TD-ove ..
Pa nešto te sigurno kopka kad se ne miriš s tim...
ne razumijem zasto se previse referirate na te reviewe. zar vam nije bolje probati sami i donijeti odluku hocete li ili necete kupiti igru? pa ima nacina da se to napravi bezbolno. zasto davati 60€+ zamo zato jer je to bioware?
onda kad igru prijedete serite koliko valja, odnosno koliko vam ne valja. ovako samo glumite neke babe vange i padate pod utjecaj ko zna kakvih redikula.
pazi molim te, lik je napravi review na nekih odigranih 6 sati igre (sto je premalo vremena za ''review'', prije nekakav 1st impression) i sad se napravio pametan ka da je pokupija svu pamet svita i soli drugima pamet. a jos je gori nacin na koji je to odradija. mogla je moja baba od 90 godina napravit tako nesto. da je kojim slucajem to odradeno na jednog profesionalnoj razini ne bi mu covik nista reka. medutim, ovo je dno dna i ne znam ko ga pametan moze slusat.
strpite se ako treba i misec dana pa donesite odluku ili kao sto rekoh, probajte igru na jedan drugi, alternativni nacin pa tek onda kupujte.
Pa čemu reviewi služe nego da ti prenesu doživljaj igre? A 6 sati je sigurno dovoljno da stvoriš neki generalni dojam, nije da će nakon 6 sati animacije magično postati bolje ili da će se game play nekako čudesno promjeniti. A ako se referiraš na Macka, lijepo piše da je to preview a ne review.
Pa čemu reviewi služe nego da ti prenesu doživljaj igre? A 6 sati je sigurno dovoljno da stvoriš neki generalni dojam, nije da će nakon 6 sati animacije magično postati bolje ili da će se game play nekako čudesno promjeniti. A ako se referiraš na Macka, lijepo piše da je to preview a ne review.
ma referiram se ja na sve koji to rade. meni osobno ne moze nitko sugerirati hoce li se meni nesto svidjet ili ne. primjerice za igru tehnomancer, svi su pljuvali po njoj al eto zbog nekog divljeg razloga meni je bila ok. istina da je bilo dosta lose izvedenih stvari u toj igri je i to stoji ali po toj logici nikada je ne bih probao da sam slusao reviewe.
Ovaj video usporedbe animacija Witchera 3 s ME:A je samo takav šamar Biowareu. Još jedan dokaz da je W3 jedna od najboljih igara desetljeća...
Mislim da imaju dovoljno love da su mogli uzeti nekoga iz LA Noire tima da im pomogne hihihi
Nažalost da, niti jedna igra do danas ne može se pohvaliti da je nadmašila LA Noire.