Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
311008 kaže...

Igram Mass effect do sad nikada prije nisam igrao, i moje impresije su wow, sad bas mi krivo sta sam propustio u predhodna 2 serijala.Igra je fensi, pomalo vuce na Star Wars, al u drugacijem svijetlu.Dijalozi, napucavanje, puce, extra zaista svaka pohvala, prizori na igri su ono..da se shebes {#}

čekaj da dodjes do kraja igre promjenit češ mišljenje {#}

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
17 godina

Ja sam dosao i nisam promjenio misljenje.

Fakat sam ocekivao los kraj na osnovu toliko pljuvanja, ali meni je kraj apsolutno zadovoljavajuc.

A da ne pricam o situaciji kada bi cak i meni bio los, nece mi to bacit sjenu na 225 sati odigranih iz sve tri igre. Bitan je put, bitno je iskustvo i taj gust koji su mi sve tri igre pruzile.

15 godina
protjeran
Dachande kaže...

Fakat sam ocekivao los kraj na osnovu toliko pljuvanja, ali meni je kraj apsolutno zadovoljavajuc.

A da ne pricam o situaciji kada bi cak i meni bio los, nece mi to bacit sjenu na 225 sati odigranih iz sve tri igre. Bitan je put, bitno je iskustvo i taj gust koji su mi sve tri igre pruzile.

Apsolutno se slažem, to ja govorim cijelo vrijeme, nemože meni nekakav kraj od 15-ak minuta sjebat cijelu igru, to je nemoguće pa koliko god bio loš (a nije). Čak znam jednog svog kolegu koji mi je rekao da mu je kraj shebao sva 3 nastavka (??!!), reko wtf

Dinamo živi vječno
17 godina
Nitro233 kaže...

kupio sam wacomov tablet prije 7 mjeseci i od tada vjezbam u photoshopu ali nisam na toliko velikom nivou da napravim tako dobre skice koje bi ti pomogle,od forumaša koji se bave concept art-om znam jos za overhaula

Ma, znam Iveka; aka Overhaul... Mislio sam samo da možda netko od fanova ME ima kakvog grafičkog iskustva, jer bi to bila idealna kombinacija... Budem se još malo raspitao okolo...

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
17 godina
Dachande kaže...

Pa, osobno je i meni bilo tak... ispočetka mi nije bio kraj nešto problematičan... A onda sam počeo malo razmišljati i skužio da taj kraj nije ni blizu kvalitete i doživljaja koji je prižio ostatak igre.

... a NAJGORE od svega: radi tog kraja uopće nemam želju ni motivaciju igrati ME3 ispočetka, a ni ME1 ni ME2.... Apsolutno nemam ništa u tom završetku što bi me ponukalo da ponovno igram sve ispočetka... A razlog tome je to što ako odigrate OK, automatski ste dobili 3 najbolja moguća kraja... I da bi "isprobali" sva tri, treba samo učitat zadnji save i odigat zadnjih 10 min igre...

Nema apsolutno nikakve potrebe da igrate ME1 i ME2 i ostatak ME3 da bi vidjeli neku drugu varijantu kraja. I u TOME je jedan od problema... A najgore mi je to kaj znam da su mogli bolje i znam da ekipa koja je radila na ME3 nije zadovoljna sa njime... al jbg...

17 godina

Gle, mislim da je stvarno previse halabuke oko tog kraja.

Ne razumijem te teorije da nemas volje za igranjem ponovo svih igara ako znas kraj. Pa ok, zadnjih 10 minuta ce bit isto, ali ostalih 150 sati ce biti razlicito.

To je kao da vise nikad ne pogledas ni jedan film koji si vec gledao jer znas ne samo kako zavrsava, nego znas cijelu radnju. Pa i dalje postoje ljudi koji po 30 puta gledaju isti film i uvijek uzivaju. A ponavljam, film je uvijek identican!

Dok Mass Effect nece bit nikad identican (osim kraja)

Doduse, ziher ce mijenjat kraj u novom DLCu, tako da i taj argument pada u vodu.

16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Jos jedno pitanje za Zuru, imas original?

Zelis nabacit koji multi?

Skrušeno priznajem da još uvijek nemam original. Razlog tome je što uvijek čekam prvi popust za nabavku. Posjedujem oba "stara" Mass effecta i definitivno uzimam i ME3 bez obzira da li se razočarao ili ne. Žao mi je samo što zbog nove EA politike neću imati sva tri nastavka na jednom mjestu (Steam), već ću treći dio morati imati na novom klijentu ( Origin).

Definitivno ću je prelaziti još jednom, a ako bude volje (i vremena) htio bih odraditi sve od početka sa renegade Sheperdicom.

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
16 godina
protjeran

Nisam dosao do kraja, ali jedno cime se mogu sloziti, nevazno koliko los kraj bio, igra se igra da bi se zabavilo i traje dok traje, za neki mozda fals i da se oprostit ME s obzirom kad se sabere da je igra jako duga, da je igra zabavna i napucavanje  i interakcija igre su mrak, niti jedna misija nije ista.Kad se sabere optimiziranost igre igra ko podmazana, malo bugova, jaka kolicina napucavanja, dosta puca, grafika je mrak kad se sabere da i neka prosjecna low price grafa moze ovo fino da prikaze i pristojno da se igra.

http://game.desert-operations.ba/?recruiter=36e8&world=d29ybGQx
17 godina

Pogledao video o indoktrinaciji. Zanimljivo stivo.

Meni bi fakat bilo ok da na ovom sve stane, ali sam tolki sucker na Mass Effect da mogu progutat i novi sadrzaj :D

Btw, slusam sva tri soundtracka danas cijeli dan. PRE PRE PRE dobro.

Mjuza u trojci je odlicna. Stvari na pocetku i na kraju od Clinta su za smrznut se!

I opet Faunts na creditsima!! Obozavam ih jos od prvog dijela!

Btw, jedna od nezaboravnih stvari u trojci je Tali i Emergency Induction Port! :D ROFL

It's a straw Tali! No, it's an emergency induction port!

16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Btw, jedna od nezaboravnih stvari u trojci je Tali i Emergency Induction Port! :D ROFL

:) zakon.. Tali je pijana.

I vidim da mi je do Zemlje trebalo 41h igre. A sad .. Shepard mora spavati prije zadnje bitke..

Asseti prije odlaska na Zemlju Asseti prije odlaska na Zemlju
Vrijeme igre do trenutka prije odlaska na Zemlju Vrijeme igre do trenutka prije odlaska na Zemlju
Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan

Ja ne znam ljudi u sta vi potrosite toliko vremena.. Ja sam sa 17h imao oko 6300-6400 military strength. Sa svim side missionsima koji su se pojavili sem nasumicnog skeniranja planeta koje je uber dosadno.

16 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Ja ne znam ljudi u sta vi potrosite toliko vremena..

u to da ne lupam space kad krenu cut-scene i čitam sve što mi padne šaka i poslušam što likovi govore kad se šećem pokraj njih i prelistavam codex i pronjuškam svaki kutić da mi ne promakne neki item..

ne igram cod.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Zura kaže...

u to da ne lupam space kad krenu cut-scene i čitam sve što mi padne šaka i poslušam što likovi govore kad se šećem pokraj njih i prelistavam codex i pronjuškam svaki kutić da mi ne promakne neki item..

ne igram cod.

Potpis :)

Nema sanse da sam to sve prosao u 16 sati. :)

Nikud mi se ne zuri, ova igra je za uzivanje, ne za rushanje.

15 godina
protjeran
Mass Effect 3

Prošao za ovoliko, sve side misije, nikud se nisam žurio kod puškaranja, sve lijepo lagano na kvadrat

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
Dachande kaže...

Jos jedno pitanje za Zuru, imas original?

Zelis nabacit koji multi?

Očito smo nas dvojica jedini mulci na ovom forumu :)))

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
17 godina

Ak su ti "mulci" u navodnicima. :)

Ja se ne smatram mulcem zbog toga kaj imam original. Dapace, ponosan sam na svoju kolekcionarsku verziju :D

13 godina
neaktivan
Zura kaže...
anabolicaa kaže...

ne igram cod.

igra bez cut scena i opseznih dijaloga nije mass effect.. gledati reakcije, emocije je nesto sto cini me serijal (to je jedina igra u kojoj ti je zbilja stalo do svega)

xfact
17 godina
Dachande kaže...

Ak su ti "mulci" u navodnicima. :)

Ja se ne smatram mulcem zbog toga kaj imam original. Dapace, ponosan sam na svoju kolekcionarsku verziju :D

Nadam se da ne moram crtati baš svaki put... :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Niste jedini imam i ja collectors edition(pc).Trebalo mi je 38 sati do kraja,igra je odlična i sigurno je prelazim još 3 puta prijašnje sam isto prelazio 4-5 puta.A kaj se tiće kraja velik sam ME fan al moram priznat da su ga zeznuli,ali to je samo 15 min. a ostalih 38 sati je čista uživancija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 17:48 (logi7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3
ovako kupio sam igru u algoritmu danas i fino dođem doma da ju instaliram kad ono traži Origin acc!ajd ok napravim ja acc i registriram igru al finta je u cijeloj prići da ja sa 2 dvd-a sta sam kupio ne mogu instalirat igru nego ju moram skinut s origin acc-a!e sad mene zanima dal netko ko je kupio battlefield 3 ili mass effect 3 mogao s dvd-a sta je kupio normalno instalirat igru ili je isto tako morao skinut i potratit cijeli dan čekajuči da odigra bar 1-2sata!

hvala!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Mozda si nesto pogresno kliknuo.

Sigurno ne moras skidat sa Origina.

Instalira se sa DVDa.

Jedino sto je mozda situacija je da ti se cini da skidas, jer ima progress u postostcima, al to se odnosi na instalaciju, a ne na skidanje.

Kasnije ce ti skidat eventualno patch i dodatke (ako se radi o N7 verziji)

14 godina
neaktivan
Zura kaže...
anabolicaa kaže...

ne igram cod.

Pregledao sam sve cut-scene. Prelistao codex za stvari koje nisam znao, dosta ih je ostalo isto kao i u prethodnim ME. 

Ista mi se stvar desila i sa Kingdoms of Amalur: Reckoning gdje sam postigao za 30ak h ono za sta je ljudima trebalo 50+ pa su me prozivali sa nevjericom dok nisam postavio SS-ove.

17 godina

A cuj, kaj da ti velimo :)

Mozda ti je interni sat na kompu pokvaren? :)

Ili nama?

Ja nisam umirao, nisam reloadao, nisam par puta prelazio. Jednostavno sam nakon svake misije isao pricat sa svakim likom, kliktao i po par puta dok ne dodjem do generickih odgovora, i barem desetak puta otisao na Citadel isto to napravit da vidim jel ima koji novi quest ili zanimljiv i saljiv dijalog. I trajalo mi je 42 sata 17 minuta :D

13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

iskreno, nisam neki gamer i nisam bas u tome svijetu ali sam vidio kako izgleda igra dok je frend igrao i jako me privukla

puno pricaju u igrici, kao da gledam neki film hehehe i uvukao sam se totalno u cijelu spiku

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
Dachande kaže...

:) zakon.. Tali je pijana.

I vidim da mi je do Zemlje trebalo 41h igre. A sad .. Shepard mora spavati prije zadnje bitke..

Kako si uspio skupiti 42 h?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
neaktivan
WItcher kaže... 

Šta je tu čudno, uživao je u igri nije sam preletio preko misija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 23:10 (Praetorian1).
17 godina
Praetorian1 kaže...
WItcher kaže... 

Šta je tu čudno, uživao je u igri nije sam preletio preko misija.

bice pc ostavija upaljen i osa negdi...{#}

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo da i ja kazem par dojmova nakon sva tri odigrana serijala. ovaj zadnji trajao je todno 82h! Kako? Ne znam, svako toliko sam obilazio cijeli brod i sve poznate lokacije u potrazi za jos kojim side q da rijesim sto vise stvari itd...

Skupio sam samo 4400 military power iako sam sve imao na svojoj strani osim salariana  i quariana ne znam gdje skupiti jos kad sam odigrao sve moguce side questove. 

No dobro, serijal je ODLICAN i ne zalim ni minute za vrijeme potroseno  u njegovo prelazenje

Ali, da ima ali i to veliki.

Kraj je najvece sranje koje sam vidio u zadnjih 15 god igranja igara na pc-u. Sto se desilo sa onim "svaki vas odabir utjecat ce na ishod  i tijek radnje.... Sto je sa Rachnima? Kroganima? Eksplozije mass relaya koje sve ostavljaju u sistemu u kojem su se trenutno nasli? Da ne nabrajam silne momente u igri di smo morali birati izmedju odluka koje ce utjecati na kraj sage. 

Sto god mi  radili i koje odluke donosili kraj donosi gotovo jednaka 3 djela. Nazvati to razlicitim krajevima je u najmanju ruku podcjenjivanje igraca. Toliko nemastovit  i nelogican kraj ne bi ocekivao ni da moj stariji sin od 5 godina pise scenari. Mislim da nije potrebno nabrajati nelogicnosti i gluposti jer su vidljive iz aviona.

Sve u svemu kraj je totalno sranje, a cjelokupni serijal  odlican. 

3 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

e, ljudi može molba? Tu gledam kak spominjete nekih 40+ sati igranja; u attachemntu je popis svih misija koje sam prošao na ME3, pa ako nebi bio problem, da usporedite i pogledate kaj mi fali (osim ove 3 koje su označene ko nezavršene)..... Jer meni je trebalo 25h da zavišim igru i definitivno nisam ništa preskakao (ovo mi je prvo igranje; ništa nisam preskakao ni na 4 igranju ME1, bome neću na prvom ME3) niti nemam dojam da sam nešto preskočio... Pa čisto da znam; Jer trenutno nemam volje ponovno igrat ME3, pa ako sam preskočio nešto, možda dobijem natrag volju :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 0:20 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je čak i manje oko 23 sata. Također mislim da sam sve prešao, jer sam imao skoro 7k Asseta.

Skupio sam još oko 130 prije zadnje borbe, skeniranjem planeta i obavljanjem misija na Citadelu (ovo je save kad kažeš Hackettu da još nisi spreman)

Mislim da ovisi o duljini pojedine borbe jer ako igraš npr. Soldiera s dobrim combom tima, te odgovarajućom opremom, borbe znaju biti lagane.

Zura kaže...
anabolicaa kaže...

ne igram cod.

Ok, shvaćam da treba ovakve igre grati pažljivo ali puno stvari mi jednostavno nije imalo zanimljivu pozadinsku priču (izuzev Krogana i Genophagea, te naravno Geta i Quariana), pod time ne mislim da je bilo dosadno već da sam ogroman dio toga već pročitao u prvome i drugome dijelu.

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 1:23 (wyks).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice