Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mass Effect 3

Jel netko isprobao gold ligu multiplayera? Do sada sam igrao Bronze, pa sam sinoć kreirao Silver vs. Cerberus, pričekao da dođe par igrača sa barem 100 odigranih partija... odigrali smo 6, nismo niti jednu dovršili, najdalje do 9. vala. Gledao sam multiplayer Gold lige, majko isusova...

Ovo se čini jako jednostavno, no u pitanju su četiri nabildana Krogan ratnika... :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Father_Dougal kaže...

Jel netko isprobao gold ligu multiplayera? Do sada sam igrao Bronze, pa sam sinoć kreirao Silver vs. Cerberus, pričekao da dođe par igrača sa barem 100 odigranih partija... odigrali smo 6, nismo niti jednu dovršili, najdalje do 9. vala. Gledao sam multiplayer Gold lige, majko isusova...

Ovo se čini jako jednostavno, no u pitanju su četiri nabildana Krogan ratnika... :)

To je pvp ili pve?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina

Ja sam 3 silvera zavrsio. (Zavrsio bi i onu s tobom da me nije izbacilo na 9. valu van)

Gold nisam ni probao, treba bit bas lvl 20 i treba koristiti dodatke za weapon i armor.

17 godina
MegaMass 2000 kaže...

To je pvp ili pve?

4pve :) vrlo zabavan način za ubiti 20tak minuta vremena.

Dachande kaže...

Ja sam 3 silvera zavrsio. (Zavrsio bi i onu s tobom da me nije izbacilo na 9. valu van)

Gold nisam ni probao, treba bit bas lvl 20 i treba koristiti dodatke za weapon i armor.

Jest, shvatio sam to :) završio sam i ja dva silvera davno davno, sa prvim likom nabildanim do lvl20, no skikali su me jer sam jako ginuo, bio sam im cannon fodder :)))
Jučer sam zamalo dovršio silver, uspjeli smo doći do 10tog vala, dva krogan warriora, jedan infiltrator i sentinel, čini mi se... :) vrlo zabavno. Warrior naprijed, snajper iza i peri.
No na žalost, rijetko naletim na ekipu koja zna timski igrati, često su balonje koji se svaki razleti na svoju stranu i onda ginu kao muhe... :)

17 godina

Da, cesto su neki papci koji zele ili ispast heroji ili skupljat poene (koji btw nicem ne pridonose, razlika u exp je minorna).

No svejedno mi je multi jako zabavam. Jedva cekam sad dva lika promoteat i vidjet sta cu dobit :D

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

ja sam igrao silver u demo-u i trebaš imati team sa levelom preko 15 da to ide laganini.

Probao sam Gold sa levelom 18, ali tad nisu svi bili preko 15 (mislim da su dvojica bila oko 10tke) i nije nikako išlo. Jedva do 6 vala. Čim bi jedan pao, bilo je gotovo po kratkom postupku.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo igram Mass Effect 2 da bi mogo kako treba igrat Mass Effect 3. 

No da pitam nesto:

Ovde se na mapi traze misije kako vidim, evo ja sam naso neke dvije uradio, druga je bila ova kad sam naso ovu Jack i sad radim onu kad idem po ovog doktora na Omegi (Mureders, il kako se vec zove), no zanima kako dalje to ide sa misijama i koje su glavne a koje sporedne to se ne vidi ovde mescini ?

Sry na pitanju, nemam iskustva sa ovakim tipom igara :D

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dzelo kaže...

No da pitam nesto:

Ovde se na mapi traze misije kako vidim, evo ja sam naso neke dvije uradio, druga je bila ova kad sam naso ovu Jack i sad radim onu kad idem po ovog doktora na Omegi (Mureders, il kako se vec zove), no zanima kako dalje to ide sa misijama i koje su glavne a koje sporedne to se ne vidi ovde mescini ?

Lupiš J ili esc pa odeš u ingame izborniku na Journal

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
dzelo kaže...

No da pitam nesto:

Lupiš J ili esc pa odeš u ingame izborniku na Journal

J je bio shortcut za Journal u jedinici a kasnije su to iz nekog razloga izbacili pa se može ući samo priko Esc izbornika. U dvici su izbacili crouch a u trici holster weapons. Sve od reda nelogično i neobjašnjivo...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

http://www.masseffect2saves.info/male/john-shepard-30-soldier-spacer-war-hero-5/

Ljudi jel mi može skinut neko ovaj save i stavi negdje da ga ja skinem? Imam svojeg, ali nisam potpuno zadovoljan.

Skinuo bi i ja, ali piše da nema surveya za moju zemlju, a proxy mi ne funkcionira.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 22:18 (bobo rastur).

0 0 hvala 0
17 godina
bobo rastur kaže...

http://www.masseffect2saves.info/male/john-shepard-30-soldier-spacer-war-hero-5/

Ljudi jel mi može skinut neko ovaj save i stavi negdje da ga ja skinem? Imam svojeg, ali nisam potpuno zadovoljan.

Skinuo bi i ja, ali piše da nema surveya za moju zemlju, a proxy mi ne funkcionira.

Izvoli:

https://docs.google.com/open?id=0B2m_VkhyLX0Ea1FzbzNfcGRRUUNIN3N5REtKUjlIQQ

16 godina
Mass Effect 3

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

8 0 hvala 1
15 godina
Znači igram tricu nakon 1 i 2, i sad mi nije jasno baš nešto (možda sam retardinjo).

Zašto je Shepard bio "grounded" na Zemlji na početku? I gdje/kada je Miranda prekinula raditi za Cerberus?

Tek danas počeo igrati trojku, pa sori ak su neka pitanja debilna
Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Znači igram tricu nakon 1 i 2, i sad mi nije jasno baš nešto (možda sam retardinjo).

Zašto je Shepard bio "grounded" na Zemlji na početku? I gdje/kada je Miranda prekinula raditi za Cerberus?

Tek danas počeo igrati trojku, pa sori ak su neka pitanja debilna

Zbog toga što je dignuo Mass relay i 300 000 batarijanaca zajedno s njim u sunčevom sustavu (Arrival DLC)

Ako uzmeš Mirandu za borbu protiv Human Reapera na kraju ME2 javlja ti se IM i kaže da postoji opcija da spasiš collector bazu. Ako ga otpiliš on kaže mirandi da zaustavi sheparda i sačuva bazu. Miranda mu kaže da otpili i da daje otkaz{#} Koji je razlog ako ju ne povedeš i/ili ne digneš bazu u zrak nemam pojma

15 godina

Hvala. Ja idiot sačuvao bazu(što se za sada ne čini tako dobrim izborom)

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 15:06 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Puno veći utjecaj imaju neke sporedne misije iz ME2 nego ova glavna.

Za ovu se ne moraš uopće brinuti ako kvalitetno pređeš ME2 (znači ne preskakat pola misija i ne skenirat planete).

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 15:17 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Kakav uopce efekt na radnju u me3 ima kad sacuvas collector bazu u me2? Jel zna netko? Ja sam je s oba lika do sada sacuvao
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
Paolo2612 kaže...
The Unforgiven kaže...

Puno veći utjecaj imaju neke sporedne misije iz ME2 nego ova glavna.

Za ovu se ne moraš uopće brinuti ako kvalitetno pređeš ME2 (znači ne preskakat pola misija i ne skenirat planete).

A moram priznat da nisam baš detaljno prelazio dvojku i jedinicu, htio sam vidjet what's the fuss sa završetkom trojke čim prije, vidiš da nisam čak ni DLC-ove odigrao.

Bit će vremena i za to.

Pričam i serem bezveze
17 godina
protjeran
Zura kaže...
Kakav uopce efekt na radnju u me3 ima kad sacuvas collector bazu u me2? Jel zna netko? Ja sam je s oba lika do sada sacuvao

Ako sačuvaš bazu kao war asset imaš mozak ljudskog reapera, a u suprotnom srce, razlika u war assets bodovima je minorna. (jedan nosi 100 a drugi mali više ili tako nekako)

During the raid on Cerberus Headquarters, it is revealed that the Human-Reaper was salvaged from the Collector Base by the Illusive man, regardless of whether the Base was saved or destroyed. Cerberus is revealed to be actively using the Human-Reaper remains to augment Cronos Station's functionality; either by utilising its brain for increased processing power if the Collector Base was saved, or using its heart to power the base if the Base was destroyed.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 16:53 (Prince-Artas).
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
Zura kaže...

Ako sačuvaš bazu kao war asset imaš mozak ljudskog reapera, a u suprotnom srce, razlika u war assets bodovima je minorna. (jedan nosi 100 a drugi mali više ili tako nekako)

During the raid on Cerberus Headquarters, it is revealed that the Human-Reaper was salvaged from the Collector Base by the Illusive man, regardless of whether the Base was saved or destroyed. Cerberus is revealed to be actively using the Human-Reaper remains to augment Cronos Station's functionality; either by utilising its brain for increased processing power if the Collector Base was saved, or using its heart to power the base if the Base was destroyed.

+ ako imaš najgori mogući kraj u ME3 automatski ti se odabire ono što si odabrao u ME2 (control/sačuvao bazu ili destroy baza/reaperi). Također ako sačuvaš (navodno) ti je potreban manji war asset za najbolju control opciju i ako uništiš lakše je ostvariti bolji destroy reapers kraj

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Blizzard se je našalio sa BioWareom i ME3.

Nova igra iz Blizzarda se zove Supply Depot i između ostalog ima:

Multiple endings, each influenced by your choices and color-coded for your convenience! (Further epic endings planned for post release as downloadable content.) 

http://us.blizzard.com/en-us/games/supplydepot/ 

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

13 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Markus Persson aka Notch, kreator Minecrafta, najavio je svoju novu igru: Mars Effect. Još uvijek nije poznato da li je ovaj naziv odabrao kao provokaciju (nedavno su mu zabranili da jednu drugu igru nazove Scrolls zbog sličnosti sa TES-om)

Igra je još uvijek rano u razvoju, a izlazak se očekuje na zimu sljedeće godine.

Platforme su naravno XBOX360 i PS3, a PC port se očekuje nedugo zatim. U pitanju je Sci-Fi RPG, a sadržavati će svemirske bitke, napredni ekonomski sistem, mogućnost pristupanju i manualnom upravljanju brodskim računalima i još mnogo toga.

Koristiti će novi engine koji Mojang razvija već duže vrijeme, a glavni im je cilj stvoriti što napredniji AI, koji će svojim nepredvidivim reakcijama igrača stalno dovoditi u nove situacije.

Igra je već izazvala kontroverze zbog svog naziva, ali tako će samo još više ljudi saznati za nju. Nadajmo se samo da Notch neće opet završiti na sudu :)

Službena stranica

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 20:55 (Alex Mercer).

2 0 hvala 0
15 godina
aprilililili
Pričam i serem bezveze
17 godina
Alex Mercer kaže...

Još uvijek nije poznato da li je ovaj naziv odabrao kao provokaciju (nedavno su mu zabranili da jednu drugu igru nazove Scrolls zbog sličnosti sa TES-om)

Koliko ja znam, na kraju su se ipak nagodili i igra je u razvoju. Ali, to je offtopic.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina
Mass Effect 3

Nda, vec sam negdje komentirao, vidim vas koji ste odusevljeni ovim krajem, ali drago mi je da i ovdje ima ljudi koji se slazu samnom da igra djeluje pomelo neispolirano, da ima stvari koje su ocito htjeli ubacit (poput warmapa), ali naprosto nisu stigli, no nisu ih ni izbacili, vec su naprosto "ostale" za neke bolje dane. Ne mogu se oteti dojmu da je sve jako pozureno, da je bila stiska sa parama, da su menadjeri ludili i da je team bio stjeran u kut i prisiljen izbaciti poluproizvod.

Kraj je mozda ovako bio i zamisljen, ali je los. Tkogod je kao ja trcao svuda i obavljao sve questove, pazio na svaku odluku jer, poucen iskustvom iz dvojke, svaka odluka ima veliku tezinu na kraju, moze u potpunosti odrediti uspjeh ili neuspjeh misije, ali i broj prezivljelih itd. mora da su dozivjeli hladan tus kad su shvatili da absolutno nema veze koje rase su upletene u zadnju misiju (u smislu koga ste spasili ili ne, ciju ste pomoc pribaili, imate li max asset i spremnost, ili ste tek na minimumu itd.), kakve odluke ste radili itd... Uostalom vodite samo 2 clana teama, oni (valjda) prezive, vi se zaletite ko kreten prema beamu i tu sve odlazi u honduras (barem meni).

Necu spoilat, iako vidim da mnogi jesu, ako netko nije procitao prethodne postove, ali silom prilika 8na vlastitu srecu ili zalost) cita moj.

Cijela igra me podsjeca na veliko savrsenstvo (uz pojedine zamjerke na neispeglani 3. dio, gdje "fali" ponesto planeta... vidi se da su tamo, skokovi se rade preko njih, reaperi ih napadaju, ali opet, ne znate da postoje i ne mozete skocit na njih - DLC-ovi? barem dio njih, vec spomenuti war map, da ne nabrajam dalje.), serija je savrsena, ali kraj mi je stvarno hladan tus... I koliko god je to tragedija, koliko god ljudi pricaju nije bitan kraj, bitan je put... Istina, put je bio savrsen, ali poznavajuci ovako los kraj, znajuci cemu taj put vodi, nemam ga nazalost potrebu ponovo pocinjat...

Podsjeca me na jedan djecacki projekt kad smo programirali igru za natjecanje Igra je bila RPG, dobro razradjen, na poteze, zanimljive mape, oruzja, armori, fakat igriv. Zvao se "Seecret of the deep hole". Ideja je bila doci do duboke jame i saznat njenu tajnu. Jedini problem je bio sto se tajna saznavala na nacin da se u rupu skoci, rupa je duboka i bili biste obavijesteni da je vas lik poginuo.... Idijot, sta je iso skakat u duboku jamu. Eto tako mi i ova igra djeluje... sve je dobro dok se zadnja misija ne pokrene, zadnja misija je doduse skoro savrsena (zanimljiva je, ali kao sto sam rekao, nista sto ste radili prije nje nema utjecaja na samu misiju), ali onda taj idijot krene trcati na beam iako reaper sve dere... Iako prezivi, mozda bi (barem meni) bolji kraj bio da je krepo i da su naprosto rekli nema spasa od reapera... alternativa mi je sto puta gora.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Lijepo sroceno i argumentirano. Svidja mi se.

Nazalost, ja se ne slazem :)

Meni je odlicna, ne djeluje mi neispolirano. Jedino mogu rec da je kraj losiji od ocekivanog, ali je meni i ovakav dobar. A vjerujem da ce DLCovi dodatno obogatiti.

Nemam nista protiv DLCa. Dapace, radje bi jos 3 dijela Mass Effecta. Ali moze i DLC ako nista drugo.

Da je kraj sasvim gotov do u zadnjeg detalja, nebi vise kaj imali staviti u DLC :D

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Lol, ban za modanje singleplayera? WTF...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Razlog zašto je ME3 zbrljan jest SWTOR..

SWTOR je izašao u prosincu u ne najboljem stanju i umjesto da top programeri pročešljaju ME3 i ispoliraju ga, morali su danonočno raditi na SWTOR-u..

Da ne govorim da je ME3 izašao kasnije nego što je planirano također iz ovog razloga..

Logično je da bi bilo kakav manager koji vrijedi zadužio najbolje ljude za najskuplji projekt dok je na ME3 ostavio "skeleton crew"..

Statusu ME3 nije pomoglo niti to što je najavljen kao "kraj" pa mu je automatski "pala vrijednost"

Slična se situacija vidi sa Diablo 3, gdje se dijelovi Diabla rezuckaju dnevno..

17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Lol, ban za modanje singleplayera? WTF...

Ništa čudno. Blizzard trenira to već dulje vrijeme

Problem je što nedopuštenim modovima možeš lako pobrat achievmentse i/ili nabiti statistiku koja se bilježi na nekoj online top listi i tako biti bolji od nekog koji je za to se trudio

Koliko loše toliko i dobro

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice