Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3

Kako smijesno izgleda kad neko priglup i nezreo pokusava ispasti pametan omalovazavajuci druge.

17 godina
anabolicaa kaže...

Kako smijesno izgleda kad neko priglup i nezreo pokusava ispasti pametan omalovazavajuci druge.

sva sreca da ne vidim sta kora pise...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
protjeran
anabolicaa kaže...

LOL pa zar nije? Ajde ti meni reci kako to uopće može biti smisleno? Pogledaj na šta on gubi vrijeme, ako ćemo nekoga nazivati priglupim i nezrelim onda je to taj lik. A vidim da odmah vrijeđaš čim se ne slažeš s nečime što je netko rekao. I onda govorimo od prigluposti i nezrelosti. FAIL

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Ako je decko izdvojio 50-60 eura na igru sto nije malo, slijepo vjerujuci u price developera ima potpuno pravo da se zali i da ih tuzi. Ti koji si igru dobio za 0 eura nemas to pravo, kao ni ja i masa ostalih ljudi. U neku ruku to ispada geekovski ali to je isto kao da neko od ljudi iz Applea naprica za novi Iphone kako ce imati kameru od 10mpx, neki quad core procesor i ti napravis preorder i na kraju dobijes nesto potpuno deseto. Bi li se u tom slucaju i ti zalio ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 22:17 (anabolicaa).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Lik je TREBIL na entu. On troši dragocjeno vrijeme, novac, živce koje ima u životu da tuži kompaniju u svezi videoigre zbog nekog tamo nedovršenog kraja i to sve u svrhu čega?

Čitaj bolje - to je državna služba kojoj podnosiš žalbu, a ne dizanje civilne tužbe pred sudom.

Ne trebaš odvjetnika i novac da uputiš jedno pismo ili poziv udruzi za zaštitu potrošača (primjer kod nas), samo jedan lijepo objašnjeni prigovor i oni su dužni istražiti.

Jaka stvar napisati jedan prigovor i poslat ga mailom. 99% foruma potroši 10 puta više vremena dnevno ovdje pišući baljezgarije i kilometre teksta koji nemaju smisla pa im nitko ne kenja da troše dragocjeno vrijeme

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
protjeran
anabolicaa kaže...

Ako je decko izdvojio 50-60 eura na igru sto nije malo, slijepo vjerujuci u price developera ima potpuno pravo da se zali i da ih tuzi. Ti koji si igru dobio za 0 eura nemas to pravo, kao ni ja i masa ostalih ljudi. U neku ruku to ispada geekovski ali to je isto kao da neko od ljudi iz Applea naprica za novi Iphone kako ce imati kameru od 10mpx, neki quad core procesor i ti napravis preorder i na kraju dobijes nesto potpuno deseto. Bi li se u tom slucaju i ti zalio ?

Usporedba ti malo reći ne drži vodu. To dvoje uopće nije za usporediti, pa ni blizu

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Idi se igraj, postedi nas.

17 godina
anabolicaa kaže...

Idi se igraj, postedi nas.

+1

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan

Still a better ending than ME3:

http://9gag.com/gag/3412527

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:22 (NightShadow).
16 godina
Mass Effect 3

Evo jedan dobar review

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:45 (Alex Mercer).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...

Evo jedan dobar review

jojojojojoj, još debilanta koji pravi budaletinu od sebe sa onim trebilnim grimasama, na šta debilant baca vrijeme omfg...........meni su krajevi sasvim okej, nisu najbolji ali ne postoji perfektna igra

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...
Alex Mercer kaže...

Evo jedan dobar review

jojojojojoj, još debilanta koji pravi budaletinu od sebe sa onim trebilnim grimasama, na šta debilant baca vrijeme omfg...........meni su krajevi sasvim okej, nisu najbolji ali ne postoji perfektna igra

Ajde ti napravi bolju recenziju!

Zar moraš trollat u baš svakoj temi?!

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
15 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...
Kora kaže...
Alex Mercer kaže...

Evo jedan dobar review

Ajde ti napravi bolju recenziju!

Zar moraš trollat u baš svakoj temi?!

Pa ne trolam već dajem mišljenje kako lik ispada debilčina kosinusa i sinusa

Dinamo živi vječno
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

sto se tice one vojne snage... sad sam dosao do quariana na dogovor, svi questovi sto su se dali rijesit do tad, sam rijesio... svaki dostupan planet je istrazen. i vojna snaga mi je cca 4300. tako da do kraja igre mislim da cu sakupit jos bar 1000.

za readiness sam koristio onaj cheat. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Zato ti i je vojna staga tolika. Inače bi bila duplo manja :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 9:25 (Elles D.).
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ja sam baš jučer došao do misije "cure genophage" (još je nisam počeo). Završio sve sporedne, N7 i većinu donesi mi peglu misija. Efektivni mil strength mi je oko 1000.

Igra mi je poprilično zabavna, borba je dobro izvedena (malko mi je blesav wave after wave princip ubacivanja neprijateljskih trupa).

Nije mi jasno zašto se ljudi žale na corridor crawler, kad je isti vrag bio prisutan i u ME 2 (Žalim što su izbacili princip mapa iz ME 1, šmrc).

Cut scene mi ne smetaju, štoviše lijepo pripremaju teren za akciju i objašnjavaju cijelu situaciju koja je dovela do toga.

Jučer sam dopustio da me reperi dohvate na galaxy mapi i moram reći da im je realizacija bezveze. Mislim stvarno: game over / Load / Resume / main menu.

Nadao sam se ili cut sceni ili nekom mini game-u .

Ukupni dojam do sada je dosta dobar. Nažalost (da, pogledao sam spoiler krajeve, nisam mogao odoliti), vidim da je kraj poprilično razočaravajući.

Trenutno se ne zamaram prevelikim rupama u priči, na to ću obraćat pažnju u drugom prelazu.

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
16 godina
odjavljen
Elles D. kaže...

oO, al nije bilo da to ne mijenja vojnu snagu nego samo spremnost? ne znam jer nisam, osim u pocetku igre, obracao paznju na war assetse.

Zura kaže...

Nije mi jasno zašto se ljudi žale na corridor crawler, kad je isti vrag bio prisutan i u ME 2 (Žalim što su izbacili princip mapa iz ME 1, šmrc).

Cut scene mi ne smetaju, štoviše lijepo pripremaju teren za akciju i objašnjavaju cijelu situaciju koja je dovela do toga.

ne znam, meni je 2. najgori dio u serijalu za sada... u 3. su trebali ostavit nekakvo vozilo i par levela ko u 1. npr. bring down the sky najbolji i najljepsi level u ME igri. svega ima, i otvorenih prostora i hodnika i arena. a o osjecaju voznje po meteoru koji leti prema planetu dok se na horizonztu vrte razno razna kamenja i planet je neprocijenjiv!

onda npr. leveli noveria i onaj drugi gdje smo pokupili liaru prvi puta, isto odlicno. veliko i dugo, imao si sto za radit da zavrsis quest.

sad su story based questovi jako kratki i odvijaju se u jako malim prostorima (opet, noveria, ilos i onaj di smo nasli liaru). sranje je to. nemas osjecaj da si nesto napravio, sve je gotovo u max pol sata. nikako mi to nije jasno! onda, citadel u 3. je premali. ko da smo na nekoj svemirskoj autobusnoj stanici, mini bolnica, mini ovo mini ono, ajd u 2. mogu razumijet jer je naglasak na omegu ali sada??

i jos mi jako nedostaje overheating, je8ali ih sarzeri koji su potrebni da bi oruzje pustilo vrucinu?! zasto, al ne moze jednostavno prdnut to sranje vani, a ne u sarzer. glupo i nepotrebno! i ogroman utjecaj na gameplay ali na gore..

sto je je, zaje8ali su serijal! mogla je biti svemirska opera a ovako je postalo svemirska "bizuterija"...  

zakljucak, ne mislim ih nagradit tako da cu kupit orginalni primjerak igre.. 1. sam 2x kupovao (box i onda steam) a presao sam je barem 5 (slovima; pet) puta, dvojku sam presao 2 puta i to samo zbog DLC-a koje sam piratizirao (2. je bila preorder), 3. dio sam odlucio prvo isprobat, i bolje da jesam. prec cu je takodjer 2x. drugi puta ce biti kad izadju svi DLC-i.. 

ne znam jel tome kriv EA ili je ovu igru radio neki drugi bioware al cinjenica je da je mass effect samo jedan i to 1. bila je vise, kako da kazem, filmskija... 

hvala bogu da je serijal gotov, barem ovaj sa shepardom...

edit:

i ono malo planeta sto vidimo ima tako lose i isprane texture da je to katastrofa! ajmo se sjetit kako je to izgledalo u 1.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 10:01 (skank666).
17 godina
skank666 kaže...
Elles D. kaže...

oO, al nije bilo da to ne mijenja vojnu snagu nego samo spremnost? ne znam jer nisam, osim u pocetku igre, obracao paznju na war assetse.

Ne mijenja vojnu snagu - mijenja postotak spremnosti a time i efektivnu vojnu snagu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
16 godina
odjavljen

opa, nisam znao ali me nije ni briga.. thx.

17 godina
Mass Effect 3

Meni je igra dobra. Ima loših momenata, naravno, no sveukupni dojam je - dooobraaa...
Kaj je bilo, niste vidjeli Talino lice? :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Father_Dougal kaže...

Meni je igra dobra. Ima loših momenata, naravno, no sveukupni dojam je - dooobraaa...
Kaj je bilo, niste vidjeli Talino lice? :)

ma dobra je ali u tome je i problem. nije odlicna. ja je jos nisam vidio, u igri, mislim, vidio sam tu na forumu slike..

14 godina
neaktivan

Najdraži likovi u ME serijalu su mi Liara, Tali i Garrus bez obzira što sam muvao Ashley i Mirandu.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
protjeran
Mass Effect 3

Ja san vjerojatno jedina crna ovca u galaksiji koja je spasila Kaidana umisto Ashley...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Ja san vjerojatno jedina crna ovca u galaksiji koja je spasila Kaidana umisto Ashley...

nisi ne, i ja sam ga spasio. bolji mi je lik nego ashley. igram sa zenskim shepardom i ljubujem liaru.. nece u moju shepardicu pimpek!

17 godina
moderator
skank666 kaže...

nisi ne, i ja sam ga spasio. bolji mi je lik nego ashley. igram sa zenskim shepardom i ljubujem liaru.. nece u moju shepardicu pimpek! 

A nisi ganjao onu Traynor? Ja jesam, al samo igramo šah (jer ona voli picice) :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 11:19 (DrNasty).
16 godina
odjavljen

damn, vec sam se obvezao liari. steta, bas je dobra ta mala... iako je EDI sa onim svojim ogromnim sisama i camel toe-om, najbolji komad u igri! 

14 godina
odjavljen
skank666 kaže...

damn, vec sam se obvezao liari. steta, bas je dobra ta mala... iako je EDI sa onim svojim ogromnim sisama i camel toe-om, najbolji komad u igri! 

hahaha care

13 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Prince-Artas kaže...

{#} identican slucaj..

xfact
17 godina

nasao sam ovaj program widescreen fixer, pa je li moguce to koristit da se korigira fov u mass effect 3 bez ikakvih problema u cutsceens?

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nasao sam ovaj program widescreen fixer, pa je li moguce to koristit da se korigira fov u mass effect 3 bez ikakvih problema u cutsceens?

ja stavio na 85 i sasvim je ok i nema problema u medjuscenama..

xfact
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice