Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 360.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Post od executive prducera Caseya Hudsona http://social.bioware.com/forum/1/topic/324/index/10089946

"So where do we go from here? Throughout the next year, we will support Mass Effect 3 by working on new content. And we’ll keep listening, because your insights and constructive feedback will help determine what that content should be.

This is not the last you’ll hear of Commander Shepard.We look forward to your continued support and involvement as we work together to shape the remaining experiences in the story of the Mass Effect trilogy.Thanks for taking this journey with us"

kako neocekivano...:)

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Mass Effect 3
Bukva kaže...
Obi Wan kaže...

da ali to nisu bili neki veliki vremenski periodi.

Huskovi na Eden Primeu su bili u najviše nekoliko sati preobraćeni.

ne moze samo tako nesto postat husk... za to treba ono sta su zvali dragon's teeth.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
lmutak kaže...
Obi Wan kaže...

ova teza sa indoktrinacijom je jako labava...

evo primjer. vidjeli smo kako su se benezia i saren uspjeli oduprijeti indoktrinaciji. benezia posto je asari mogla je napraviti ka ''backup'' u svojoj glavi, međutim ona nije izdrzala, i na kraju metak u celo i prijatelji ko sto smo i bili. kod sarena je drugacija situacija. on je vjerovao da se reaperima moze postici savez pa je i bio uvjeren u tu ideju. na kraju, bar kod mene jer sam igrao kao paragon, saren se ajmo rec pokusao oduprijeti reaperima, ali na taj nacin da je sebi zivot oduzeo jer je valjda shvatio da je bolje umrijeti nego zivjeti tako. također istaknuo bih da se pojedinac moze indoktrinirati samo u slucaju ozbiljnog izlaganja reaperima, moguce i reaper tech-u), npr kao znanstvenici u onom derelict reaperu. a koliko ja znam shepard nije bio izlozen tom utjecaju. 

ne znam kakve veze imaju ova 3 clipa sa ovim boldanim...

15 godina
Mass Effect 3

We are indoctrinated.

Koje je to pranje mozga,napravis nedoreceni kraj igre pa ljudi pisu peticije za novi kraj,a onda kao popustis i masno naplatis nesto sto je trebalo biti u igri koju si platio.

U ovom trenutku mi je drago da nisam lipe dao a odigro full paket i sa Prothean DLC-om i extra armorima i puskama itd...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 19:43 (lmutak).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ne bih se začudio da izađe DLC za "pravi" kraj igre.

Pohlepna gamad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

ne moze samo tako nesto postat husk... za to treba ono sta su zvali dragon's teeth.

Uf, jesi ti uopće igrao ME2?

I sam Shepard kada dođe na Horizon i susretne se s Huskovima kaže da to nisu isti Huskovi i da na Eden Primeu je bilo Dragon's teetha, a ovdje ih nema.

Dragon's teeth -> geth's huskovi.

Collector / reaper -> big glowing ball of something s kojim je Shepard, btw, bio direktno u doticaju...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Bukva kaže...
Obi Wan kaže...

I sam Shepard kada dođe na Horizon i susretne se s Huskovima kaže da to nisu isti Huskovi i da na Eden Primeu je bilo Dragon's teetha, a ovdje ih nema.

Collector / reaper -> big glowing ball of something s kojim je Shepard, btw, bio direktno u doticaju...

da to je tocno. ali opet treba nekakav reaper tech da ih se napravi. u me1 to su bili dragons teeth, reaper tech. u duji ko zna kako su collectori ih radili. na derelict reaperu imas custsceen sa masu dragon's teeth, sto je i pretvorilo cerberusove znanstvenike u husks.

ipak smatram da se indoktrinirati nekoga ne moze u kratkom vremenskom razdoblju. ako vec tako gledamo onda bi svi companioni trebali biti indoktrinirani. evo i izvor sa me wiki:

Over days, perhaps a week of exposure to Sovereign's signal, the subject stops thinking for themselves and just obeys, eventually becoming a mindless servant.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 23:18 (Obi Wan).
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Bukva kaže...
Obi Wan kaže...

da to je tocno. ali opet treba nekakav reaper tech da ih se napravi. u me1 to su bili dragons teeth, reaper tech. u duji ko zna kako su collectori ih radili. na derelict reaperu imas custsceen sa masu dragon's teeth, sto je i pretvorilo cerberusove znanstvenike u husks.

ipak smatram da se indoktrinirati nekoga ne moze u kratkom vremenskom razdoblju. ako vec tako gledamo onda bi svi companioni trebali biti indoktrinirani. evo i izvor sa me wiki:

Over days, perhaps a week of exposure to Sovereign's signal, the subject stops thinking for themselves and just obeys, eventually becoming a mindless servant.

Nakon DUGOTRAJNOG izlaganja se postaje husk, preteča huska je indoktrinirani idiot...poput Sarena.

Nitko od ekipe nije bio na ispravnom Reaperu...izlaganje reaperu...tj. biti u blizini ništa ne znači, jer da znači nebi oni morali ratovati, samo bi se sparkirali, a svi bi postali indoktrinirani.

Allianz osiguranje
16 godina
Sve o huskovima ste mogli saznat ako ste skupljali datapade i slušali vrpce u sanctuaryu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

znate sto meni najvise fali? biotic i engineer protivnici ko u 1.

u 2. i 3. su te klase svedene na biotic i tech stitove. a u 1. je bilo gamadi koja te je mogla opako ownat s tim mocima. em ti pregrije oruzje, em te digne/srusi/stasis itd... punoooo tezi protivnici su bili. 1. je po gameplayu kralj! i jos jedna stvar, svemirski rpg, razni planeti na koje mozemo sletiti a zasto? da bi se vucarali po nekim hodnicima! koliko god mako bio naporan meni je bio itekakav gust vozikat se po planetu, pa napast bazu, pa se opet dovest do sljedece i tako redom, ovdje samo hodnici, ni ne znam da sam ne nekom drugom planetu.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

u 2. i 3. su te klase svedene na biotic i tech stitove. a u 1. je bilo gamadi koja te je mogla opako ownat s tim mocima. em ti pregrije oruzje, em te digne/srusi/stasis itd... punoooo tezi protivnici su bili. 1. je po gameplayu kralj! i jos jedna stvar, svemirski rpg, razni planeti na koje mozemo sletiti a zasto? da bi se vucarali po nekim hodnicima! koliko god mako bio naporan meni je bio itekakav gust vozikat se po planetu, pa napast bazu, pa se opet dovest do sljedece i tako redom, ovdje samo hodnici, ni ne znam da sam ne nekom drugom planetu.

konzolitis... nema sta drugo bit. jos kad su rekli da ce normal bili kao veteran tezina, smijesno

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 13:03 (Obi Wan).
14 godina
odjavljen
skank666 kaže...

točno to u jedinici je bio diverzititet akcije i zato mi je ona najbolja a duja i trica idu na ruku masovnoj publici

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

svemirski rpg, razni planeti na koje mozemo sletiti a zasto? da bi se vucarali po nekim hodnicima! koliko god mako bio naporan meni je bio itekakav gust vozikat se po planetu, pa napast bazu, pa se opet dovest do sljedece i tako redom, ovdje samo hodnici, ni ne znam da sam ne nekom drugom planetu.

Meni je to jedini razlog zašto nebih opet radio 100%-tni prelazak jedinice - očajni mako. A prešao sam je 3 puta - 2 puta kompletno, a 1 većinu ali opet pošto je bio prvi put nisam sve otkrio i napravio kako treba.

Onaj ME2 dlc s hamerheadom je dobar tako da nemam ništa protiv vozila - mako mi je odličan dok se vozim na ravnici ili malim brdima. Ali ona očajna fizika i 10 minuta držanja naprijed dok se on penje po planini visokoj 5km s nagibom  uspravnog zida zbog nekih turian ili asari relikvija nikad više.

Sada sam počeo igrati isponova ME2 pa da kasnije pređem kompletno ME3 - i moram reći da čim sam počeo opet spajati one tiskane pločice i tražiti kod nije mi bilo svejedno, a ni ono rudarenje planeta.

Tu je ME3 bolji jer miče to umjetno produljivanje radnje (makar i on ima onu bezvezariju s skeniranjem i natjeravanjem s reaperima po sustavima), ali opet je (meni) manja tlaka od tiskanih pločica/rudarenja i onih ogromnih planina i ponašanju mako-a na njima

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 16:39 (Paolo2612).
13 godina
neaktivan
lmutak kaže...

We are indoctrinated.

Koje je to pranje mozga,napravis nedoreceni kraj igre pa ljudi pisu peticije za novi kraj,a onda kao popustis i masno naplatis nesto sto je trebalo biti u igri koju si platio.

U ovom trenutku mi je drago da nisam lipe dao a odigro full paket i sa Prothean DLC-om i extra armorima i puskama itd...

potpis.. bas su stoka..

xfact
17 godina

Iz cijelog tvog posta se da istaknuti nekoliko veoma bitnih pitanja koja bacaju etiketu šlampavosti, bezidejnosti i nedosljednosti prema Biowareu.

Prvo, skupljanje različitih stvari po galaksiji je prikladan side mission u svemirskom rpg-u, ali zašto onda pobogu svi planeti izgledaju isto? Netko je samo mjenjao paletu boja. Kako u igri gotovo i nema otvorenog prostora, a hodnici su sasvim sigrno reciklirani i drugačije oblijepljeni teksturama, pitam se kako u jednom Skyrimu (cijelom E. Scrolls serijalu) ili čak lošem Two worldu game designeri uspiju napraviti toliki svijet. Kronična lijenost Biwareovaca.

Drugo, u dvojci postajemo članovi elitne postojbe Cerebrus, koja potroši ogromne resurse na oživljavanje Sheparda te mu u ruke daje SR2 - najmoderniji brod Alliancea. Zašto ond pobogu trebam rudariti minerale? Ne postoji li u toj organizaciji timovi koji bi to radili za nas? Nama dajte mini misije osvajanja Solarnih sustava, bilo borbom, bilo diplomacijom, pa bi poslali određenu skupinu da pokupe vrijedne stvari.

Treće, razmak između dvojke i trojke je oko 6 mjeseci, u to vrijeme Cerberus toliko ojača (bez Sheparda) da se ponekad teško zapitati zašto smo mi sve morali raditi sami u dvojci. Gdje su tada bili Phantomi i Nemesisi? Ili njihova tehnologija? Ok, Illusive Man nas je pustio da sve radimo po svome, ali opet koliko sam vremena proveo rudareći proljevaniume (legndarni HCL), da bi me sada  Nemesis nabio na mač ako mu se previše približim.

Kako ste do sada već pokrili neke goleme rupe u zapletu, osvrnuo sam se na gameplay, mehaniku, i općenitosti koje nisu dosljedne u sva tri nastavka, zbog kojih me se nikako ne isplati odigrati igre ponovo.

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

...

Zato ja sam nakon 2 skeniranog planeta za rude u ME2 skinuo trainer i nabio si ruda za 30 života{#} I tako u svakom slijedećem prelasku

Ali da ima nedosljednosti - tali može biti prognana i proglašena izdajicom quariana, a opet u ME3 dijeli savjete i sudjeluje u top secret misijama ili u Arrivalu pobiješ 300 000 batarijanaca a nitko ti ni riječ progovori o tome u ME3

Baš me zanima što slijedeće slijedi - nisu se baš proslavili s DA2 i ME3 tj. nekim stvarima u njima

15 godina

Ja sam isto tako u 3 prelasku upalio trainer i nabio resurse. Jednostavno nije mi se dalo ici svaki planet sad skenirat. A ovo u vezi da nitko ni rijeci ne progovori o Arrivalu tj. o smrti 300 000 batarijanaca bas i nije tocno skroz. Neznam koja je to misija u ME3(znam da je nesta na Citadelu za skupljanje nekih terminala - onih med terminala?). U zadnjem stadiju misije  dosao mi je batarijanac kojeg sam pustio da prezivi u ME tijekom one misije kada trebam sprijeciti meteor da se zabije u neku planetu. Lik me zelio ubiti ali koristenjem pravog nacina govora, odustaje i daje mi dio flote ako se ne varam.

For everything you gain, You lose something else.
17 godina

Da, trainer je jedino rješenje.

Nego za Batarijance, odležiš neko vrijeme u 3-ci, a i pojavi se neki njihov general pa dobiješ njihovu flotu.

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
17 godina
Strider-X kaže...

Ja sam isto tako u 3 prelasku upalio trainer i nabio resurse. Jednostavno nije mi se dalo ici svaki planet sad skenirat. A ovo u vezi da nitko ni rijeci ne progovori o Arrivalu tj. o smrti 300 000 batarijanaca bas i nije tocno skroz. Neznam koja je to misija u ME3(znam da je nesta na Citadelu za skupljanje nekih terminala - onih med terminala?). U zadnjem stadiju misije  dosao mi je batarijanac kojeg sam pustio da prezivi u ME tijekom one misije kada trebam sprijeciti meteor da se zabije u neku planetu. Lik me zelio ubiti ali koristenjem pravog nacina govora, odustaje i daje mi dio flote ako se ne varam.

tocno, ali spominje se u tragovima na nekim mjestima o sadrzaju iz arrivala, mislim na pocetku igre

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Onda ja sam nepotpunim prolaskom kroz ME3 nisam vidio te razgovore 

Mislio sam da bi to moglo napraviti ogromnu razliku i biti velika stvar jer ipak 300000 života i dizanje par sunčevih sustava nije mala stvar

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam imao ideju da ce me3 pocet suđenjem shepardu pa ce oni njega pokusat osudit i taman napadnu reaperi... al ajd, necemo pretjerivat pocetak m3 je sasvim dobar.

17 godina
wyks kaže...

Iz cijelog tvog posta se da istaknuti nekoliko veoma bitnih pitanja koja bacaju etiketu šlampavosti, bezidejnosti i nedosljednosti prema Biowareu.

Prvo, skupljanje različitih stvari po galaksiji je prikladan side mission u svemirskom rpg-u, ali zašto onda pobogu svi planeti izgledaju isto? Netko je samo mjenjao paletu boja. Kako u igri gotovo i nema otvorenog prostora, a hodnici su sasvim sigrno reciklirani i drugačije oblijepljeni teksturama, pitam se kako u jednom Skyrimu (cijelom E. Scrolls serijalu) ili čak lošem Two worldu game designeri uspiju napraviti toliki svijet. Kronična lijenost Biwareovaca.

A tek da vidiš Dragon Age 2...mislim da sve skupa ima 2 različita dungeona u čitavoj igri...a 8 GB na disku zauzima

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

A tek da vidiš Dragon Age 2...mislim da sve skupa ima 2 različita dungeona u čitavoj igri...a 8 GB na disku zauzima

To je zato što su ti svi dosadašnji i budući DLC-ovi upakirani unutra{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 18:27 (Paolo2612).
15 godina
Paolo2612 kaže...
wyks kaže...

...

Zato ja sam nakon 2 skeniranog planeta za rude u ME2 skinuo trainer i nabio si ruda za 30 života{#} I tako u svakom slijedećem prelasku

Ali da ima nedosljednosti - tali može biti prognana i proglašena izdajicom quariana, a opet u ME3 dijeli savjete i sudjeluje u top secret misijama ili u Arrivalu pobiješ 300 000 batarijanaca a nitko ti ni riječ progovori o tome u ME3

Baš me zanima što slijedeće slijedi - nisu se baš proslavili s DA2 i ME3 tj. nekim stvarima u njima

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
14 godina
neaktivan

Završio sam jučer igru i nisam namjerno htio ništa da komentarišem odmah nakon kraja jer sam htio hladne glave da iznesem svoje viđenje i ono je prosto da prostije ne može biti - kraj je živo sranje i ovako nešto nisam ni u snu očekivao od BioWare. Pokavrili su mi igru totalno, kraj nema nikakve veze sa svim onim što smo radili kroz čitav serijal.

Ovakvo remek djelo od igre upropastiti sa ovakvim krajem jednostavno nema smisla.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

evo prešao sam igru po drugi put mislim sve ukupno igra je dobra (osim kraja), no čini mi se da bi ona teorija indoktrinacije mogla bit vrlo vjerovatna, pa da će bioware izbacit dlc u kojem ćemo se probudit iz onog sna i pobjedit reapere.JEbo im pas mater ako to naplate!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo malo vijesti za rubriku "vjerovali ili ne". Tip je predao tužbu (američkoj) državnoj komisiji za trgovinu (tamo gdje i se apple, samsung, motorola i ostala ekipa naganjaju za neke patente) zbog lažnog oglašavanja proizvoda{#}

Ako nekog zanima neke izjave su skupljene u best-of na Bioware forumima:

http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/10056886

4 0 hvala 4
17 godina
Paolo2612 kaže...

Evo malo vijesti za rubriku "vjerovali ili ne". Tip je predao tužbu (američkoj) državnoj komisiji za trgovinu (tamo gdje i se apple, samsung, motorola i ostala ekipa naganjaju za neke patente) zbog lažnog oglašavanja proizvoda{#}

pa ima pravo. sve sto je tu napisano su obicne lazi i obmane koje je biware izrekao. 

15 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Lik je TREBIL na entu. On troši dragocjeno vrijeme, novac, živce koje ima u životu da tuži kompaniju u svezi videoigre zbog nekog tamo nedovršenog kraja i to sve u svrhu čega? Da bi nahranio svoj ego? DObio nekakav kraj koji će ga zadovoljiti u nekom jednosatnom dlcu? Isuse na šta ljudi gube dane majko isusova.......vidi se da mu fali pola mozga, možda i cijeli

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice