ima kakvih naznaka za nastavak ili dlc neki?(osim ovog ukljucenog vec) jel ti doktore znas kaj?kaj dalje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima kakvih naznaka za nastavak ili dlc neki?(osim ovog ukljucenog vec) jel ti doktore znas kaj?kaj dalje?
Bit ce jos jedan character sigurno
kud sam sa sobom.. privatni zivot zanemario za visi cilj tjedan dana?kaj sad?ima li uopce smisla dalje?idem se bacit kroz prozor.. lol
http://www.reddit.com/r/masseffect/comments/qu55r/why_i_think_the_ending_of_me3_is_far_more_than_it/
Ovo je jedna od zanimljivijih teorija koje kruže redditom. Zadnja sekvenca je kao pokušaj reapera da "indoktriniraju"(tj. kontroliraju) Sheparda.
Vrlo zanimljiv tekst, preporučam svima koji nisu zadovoljni krajem (barem onim što se na prvi pogled čini).
IF you think about it i ovako je kako kazu tu. Onda je kraj odlican, lol, toliko hejta na bioware, a kad ono tko zna sta ce bit :D
I ovo da je djete od pocetka ME3 pokusaj indoktrinacije od strane Reapera mi isto zvuci moguce. To bi cak imalo smisla. Uglavnom kraj je previše cudan, kad se bolje razmisli, da bude "pravi" kraj. Barem se iskreno nadam.
Najvjerojatnije prvo neki MP dlc a poslije Omega.
Evo za DLC
http://xbox360.ign.com/articles/122/1220617p1.html
A Omega DLC je samo pretpostavka.
Evo nešto što mi je uspjelo uljepšati kraj.
ovo gore sve drži vodu,mislim da nas bioware trola kraljevski...
Jedno pitanje za one koji su vec jednom zavrsili igru :
sinoc sam zavrsio pa me sad zanima posto sam citao tu da se u War Map moze nastaviti sa resursima,opremom,sakupljenom vojskom itd.
da ti ostane sve od prvog prelaza posto sad namjeravam ponovo igrati naravno sa karakterom iz prvog prelaza.
Koju od ovih 3 opcije trebam izabrat da mi ostanu svi resursi u War Map naravno ako je to moguce.
1 ) Accept Imported Face
2 ) Custom Appearance - za ovu znam da nije naravno
3 ) Default Appearance
bune me 1 i 3 opcija,koju izabrat,molim brz odgovor posto mi se zuri da ponovo uzivam u ovom biseru od igre ,
i ja sam malo zbunjen i razocaran krajem ali ruku na srce Mass Effect je jedna od rijetkih igra koja ti moze ostat
dugo u glavi i koje ces se sjecat i nakon 10-tak godina.
Evo za DLC
Primjetio sam da ima opcija da se ponovno odigra zadnja misija, te po ovom videu, trebao bih, jer sam ustvari odabrao loš izbor, što savjetujete ?
Može netko malo pojasniti, meni nije ostala treća opcija na kraju, već samo za kontroliranje reapera (lijevo) i ona za uništavanje (desno). E sad lijeva je paragon a desna renegade jel tako? Zašto onda meni opcija za uskakanje u beam nije posotjala iako sam viđao na jutubu da i to ima?
Zato sto nisi imao dovoljan MS.
Pa koliko bih trebao imati? Imao sam 4700, obavio sve sidekvestove osim 2, a čitao sam da ti Šepard preživi treba minimum 5 K bodova, no to nema veze sa ovom opcijom za skok u beam, zapravo neznam ni što ta opcija nosi, kakve posljedice.
Pa koliko bih trebao imati? Imao sam 4700, obavio sve sidekvestove osim 2, a čitao sam da ti Šepard preživi treba minimum 5 K bodova, no to nema veze sa ovom opcijom za skok u beam, zapravo neznam ni što ta opcija nosi, kakve posljedice.
Ako nisi igrao mp onda tu brojku moras prepoliti i treba 3k za "Green space magic " ^^
Ako nisi igrao mp onda tu brojku moras prepoliti i treba 3k za "Green space magic " ^^
Šta treba za čega?!
Jos jedna sitnica koju sam upravo primjetio. Odmah na pocetku igre kada izadjete iz sastanka sa vijecem za obranu i krenete sa andersenom trcat. U jednom trenutku on vikne "husks" i dodju 4 huska ali dodje i dijete koje ode u prostoriju gdje ce mo ga srest u ventu. Malo cudno huskovi protrce pokraj djeteta.
Krivo si razumio, ti si imao 4700 Total MS što znači da ti je effective MS bio negdje oko 2350. 2800 ti je potrebno da imaš sve tri mogućnosti, oko 5000 tj. 10000 Total MS na 50% koji ti je defoult množitelj ako nisi igrao multiplayer ti je potrebno da Shepard preživi, i to samo ako odabereš odgovarajući kraj.
Jos jedna sitnica koju sam upravo primjetio. Odmah na pocetku igre kada izadjete iz sastanka sa vijecem za obranu i krenete sa andersenom trcat. U jednom trenutku on vikne "husks" i dodju 4 huska ali dodje i dijete koje ode u prostoriju gdje ce mo ga srest u ventu. Malo cudno huskovi protrce pokraj djeteta.
Nisam to primijetio. Očito da nisam obraćao previše pažnje, ali mi zvuči zanimljivo. Šta su oni to sve spremili do kraja igre?
Evo za DLC
bacam se na posao.. krecem ponovo .. jes jes jes...
ovo sa kontroliranjem fakat ima smisla, i ako je to istina, onda su ovi iz bioware-a veći bogovi nego li sam ikada mislio. sada stvarno ne mogu dočekati konačni rasplet igre. niš idem ispočetka da skupim prek 5k EMS da mi shep preživi
ovo sa kontroliranjem fakat ima smisla, i ako je to istina, onda su ovi iz bioware-a veći bogovi nego li sam ikada mislio. sada stvarno ne mogu dočekati konačni rasplet igre. niš idem ispočetka da skupim prek 5k EMS da mi shep preživi
Ne nego su pohlepne lažljive kretenčine koje su obećale završetak trilogije a dobio si govno, a pravi kraj ćeš dobiti tek kada iskeširaš pare za dlc ili novu igru.
Ne nego su pohlepne lažljive kretenčine koje su obećale završetak trilogije a dobio si govno, a pravi kraj ćeš dobiti tek kada iskeširaš pare za dlc ili novu igru.
tko zna kako je krenulo mozda i nece biti kraja,mozda ce dobijati nastavke kao final fantasy serijal...
Ocigledno su raskomadali tu trojku na par djelova jel mi jednino to ima smisla. S kurvinske strane gledano genijalno su to napravili, ekipa rejga cak i moli da im daju DLC koji sadrzi kraj sa objasnjenjima a oni ce ga sa gustom "napravit" i omugcit to igracima. Genijalno.
Sa strane igraca i kupca totalni su supci.
Kak izgleda, ova trojka nije cijela igra i ne završava. Najvjerojatnije nas u nekom DLC-u očekuje završetak ME3, jer kak sad izgleda sve kaj se dogodi poslije Harbringera je najvjerojatnije u Shepardovim mislima, pa se zato on dok uništimo Reapere budi u ruševinama u kojima se našao nakon napada Reapera. U nekom od DLC-a ćemo najvjerojatnije pokupiti neku od tehnologija koja će nas zaštititi od napada Reapera na kraju i tako uspijeti doći do Citadela gdje ćemo napokon moći birati da li ćemo uništiti Reapere ili ne. Zato se i Normandy odjedanput nađe na putu od jednog Relaya u drugi dok se vrši napad na Zemlju i sve idilično završi. Odnosno tako ga Reaperi pokušavaju kontrolirati.
Po mom sjecanju je ta prostorija zatvorena vec i Husksi se samo "zalijepe" za zid da bi ti testirao melee na njima.
@Separdinjo
Ti pricas o ukupnom broju trupa, a za zeleni kraj ti treba 2800 "efektnih" trupa odnosno otprilike 50% od tog broja. Ja sam imao preko 5k trupa sa obavljenim svim side questovima ali mi je "effective readiness" bio oko 2400 tako da nisam dobio "zeleni" kraj.
Kak izgleda, ova trojka nije cijela igra i ne završava. Najvjerojatnije nas u nekom DLC-u očekuje završetak ME3, jer kak sad izgleda sve kaj se dogodi poslije Harbringera je najvjerojatnije u Shepardovim mislima, pa se zato on dok uništimo Reapere budi u ruševinama u kojima se našao nakon napada Reapera. U nekom od DLC-a ćemo najvjerojatnije pokupiti neku od tehnologija koja će nas zaštititi od napada Reapera na kraju i tako uspijeti doći do Citadela gdje ćemo napokon moći birati da li ćemo uništiti Reapere ili ne. Zato se i Normandy odjedanput nađe na putu od jednog Relaya u drugi dok se vrši napad na Zemlju i sve idilično završi. Odnosno tako ga Reaperi pokušavaju kontrolirati.
Da ali on se u ruševinama budi samo ako preživi napad, tj ako imaš dovoljan broj, odnosno najmanje 5 K, ali svejedno ja ne vjerujem u te priče da je sve to gore u svemiru na citadelu halucinjacija, već stvarnost, jedino što je možda halucinacija je taj klinac ali sve ostalo je realnost. To bi jednostavno bio rekord po retardiranom kraju u povijseti videoigara da je tako
Evo za DLC
bacam se na posao.. krecem ponovo .. jes jes jes...
Ako bi ovo i bila istina( uostalo lik zbilja ima mozak za razmišljanje, divim mu se) trebali su to malo u igri bolje predočiti a ne igrati se Sherlock Holmesa.
Da ali on se u ruševinama budi samo ako preživi napad, tj ako imaš dovoljan broj, odnosno najmanje 5 K, ali svejedno ja ne vjerujem u te priče da je sve to gore u svemiru na citadelu halucinjacija, već stvarnost, jedino što je možda halucinacija je taj klinac ali sve ostalo je realnost. To bi jednostavno bio rekord po retardiranom kraju u povijseti videoigara da je tako
Edit: evo kolega je stavio i gore link gdje ima i drugih ljudi koji ovako razmišljaju
Ja upravo dosao do njega bez da sam znao (mislio sam da je onaj zeleni jedini), ali prije sam presao i dobio drukcije rezultate.
Prema tom secret endingu (gdje moras pucat power-e na kraju), ja ocekujem nastavak. (dakako nije moguće). Ali ja ga očekujem.