Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Mass Effect 3
=xfact= kaže...

nemogu vjerovat da pored fenomenalne price, odlucivanja  i strepljenja za voljene vi gledate tamo neki fov? cccc{#}

vidi se koliko nemas blage veze, nego samo laprdas da bi laprdao

fov je izrazito bitan, pogotovo meni, jer ja ne mogu igrat igru na 70 fov zato sto mi to uzrokuje glavobolje...

direktno zbog toga svaka igra postanje sranje jer uopce ne mogu uzivat u njoj. pa onda moram cackat po internetu i traziti fix... 

moze igra bit ne znam kakav masterpiece kad je ja ne mogu igrat. samo zato so je bioware lijen

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

a jel se ručno može pomaknuti i položaj kamere (kao što radite sa FOV)?

Napravio bi jedan FemShepard lik i ako je moguće malo spustio položaj kamere. FOV u tom slučaju može ostati kakav je (70), možda i malo manji (50-60). {#}

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
15 godina
Mass Effect 3

Romance vodic za Mass Effect 3 Nema spoilera LINK

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 11:40 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
=xfact= kaže...

nemogu vjerovat da pored fenomenalne price, odlucivanja  i strepljenja za voljene vi gledate tamo neki fov? cccc{#}

vidi se koliko nemas blage veze, nego samo laprdas da bi laprdao

fov je izrazito bitan, pogotovo meni, jer ja ne mogu igrat igru na 70 fov zato sto mi to uzrokuje glavobolje...

direktno zbog toga svaka igra postanje sranje jer uopce ne mogu uzivat u njoj. pa onda moram cackat po internetu i traziti fix... 

moze igra bit ne znam kakav masterpiece kad je ja ne mogu igrat. samo zato so je bioware lijen

a i ti da procitas koji post jos iza bio bi pametniji..  ako ti je igra sranje zbog fov nemoj je igrat nitko te ne sili.. meni osobno nije smetao takav nacin prikaza.. doduse sa vecim fov vidim da je bolje.. (probat cu se poigrat sa tim sa novim likom)

xfact
17 godina

Postoji li način, koji ne uključuje multiplayer, da Shepard preživi na kraju?

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
17 godina
moderator

Ma i to skupljanje snage u mp je najveća glupost. Pa ako igram sp kampanju, koji k moram u mp skupljati dodatne bodove?

16 godina
odjavljen

da natjera ljude da se kupi igra... sretno im bilo, pogleedat cu happy end na jutubu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
moderator
skank666 kaže...

da natjera ljude da se kupi igra... sretno im bilo, pogleedat cu happy end na jutubu

Ja znam da ćeš se ti složiti sa mnom, da je bolje ići guziti humanke i alienke po galaksiji, nego skupljati nekakvu vojsku, jer se gine na kraju, bar da su lijepa sjećanja ;)

16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

pa naravno, kad vec moram umrijet nek umrem ko je8ac!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mass Effect 3

Pozz. Ja sam imao opciju za samo 2 kraja. Uništavanje Reapera i kontroliranje Reapera. Treća opcija za skok u beam nije ni postojala tj nije mi se kao onaj most otvorio ravno ispred da skočim. Ja sam izabrao uništavanje reapera i Shepard navodno nije preživio. Total military strenght mi je 4694 ali ispada da mora se imati  minimalno 5000 da bi Shepard preživio. Effective military strenght mi je na 2347 a readiness rating na 50 %. 

btw crko sam kad sam vidjeo ovo  zadnjih 30-ak sekundi videa pogledajte

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 12:57 (Šepardinjo).

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Ma i to skupljanje snage u mp je najveća glupost. Pa ako igram sp kampanju, koji k moram u mp skupljati dodatne bodove?

Znači, nemoguće je.

A to su stavili jer inače nitko ne bi igrao multiplayer.

13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Ako želite imati WarAssets skinite si neki od SaveGameEditora i tamo si podesite Assete na 5000+ i ne trebate igrati multiplayer. Neznam da li to funkcionira na samu igru i da li je kraj durgačiji, pa nek netko proba i javi ostalima.

0 0 hvala 0
16 godina
formula1live kaže...

Ako želite imati WarAssets skinite si neki od SaveGameEditora i tamo si podesite Assete na 5000+ i ne trebate igrati multiplayer. Neznam da li to funkcionira na samu igru i da li je kraj durgačiji, pa nek netko proba i javi ostalima.

sumnjam....

btw mislim da ništa od tih war asseta ne utječe na igru..., probao sam dosta stvari promijenit u drugom prelaženju ali ništa...

p.s. ne znam zašto, ali igra mi prikazuje loše boje, onako zeleno kroz piksele kao na 65k zaslonima...driveri ne pomazu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina

Skinuo sam neki editor, ali mi ne uspijeva ništa napraviti.

14 godina
neaktivan

Ima li igdje Mirande? Kako dobro izgleda Ashley {#}, koja promjena u samo šest mjeseci {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Linkosaan kaže...

Ima li igdje Mirande? Kako dobro izgleda Ashley {#}, koja promjena u samo šest mjeseci {#}

Ona ratuje protiv svog starog koji joj je oteo sestru. Moći ćeš je susrest na Citadelu. Ali nećeš moć imat odnosa sa njom zbog malo glupog kraja.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Linkosaan kaže...

Ona ratuje protiv svog starog koji joj je oteo sestru. Moći ćeš je susrest na Citadelu. Ali nećeš moć imat odnosa sa njom zbog malo glupog kraja.

Jest joj stari stoka! A ništa onda ću Ashley bubnut {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
moderator
Linkosaan kaže...

Ma možeš i nju, ako si imao vezu s njom u me2.

14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Linkosaan kaže...

Ma možeš i nju, ako si imao vezu s njom u me2.

Super, da se može kako obje opalit bilo bi najbolje. I vuk sit i ovce na broju {#}

17 godina
moderator
Linkosaan kaže...

Super, da se može kako obje opalit bilo bi najbolje. I vuk sit i ovce na broju {#}

Pa ja to pokušavam, javim uspjeh :D Objema sam napričao priče, pa ćemo vidjeti.

14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Linkosaan kaže...

Ako uspiješ obavezno javljaj.

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Linkosaan kaže...

nemožeš.. slično kao u me2, kad se odlučiš za jednu ostale postanu "zaključane".

Ali sa svima možeš započet romansu

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
17 godina
moderator
Zura kaže...

nemožeš.. slično kao u me2, kad se odlučiš za jednu ostale postanu "zaključane".

Majku im, malena galaksija, priča se po njoj ko po birtiji. Mislio sam da može, pošto je Miranda ovdje usputan lik, a ne član tima, da se može provući romansa sa obje. Niš, idem onda kako sam započeo, vidjeću koja prva naleti :D

16 godina
Linkosaan kaže...
Mitch kaže...
Linkosaan kaže...

Ne znam baš, meni je Ashley umrla :P

Ostale samo alienke, Eva (EDI) je Jokerova, mozda uspijem onu koja upravllja galaxy mapom, ali sumnjam da se moze sa usptnim clanovima Normandy.

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Zura kaže...

Majku im, malena galaksija, priča se po njoj ko po birtiji. Mislio sam da može, pošto je Miranda ovdje usputan lik, a ne član tima, da se može provući romansa sa obje. Niš, idem onda kako sam započeo, vidjeću koja prva naleti :D

m da. nije da imaš baš neki izbor: plava lignja, gabor reporterka, hipohondarska vanzemljakinja, gej meksikanac, lezba, našminkana muškarača (mogli su joj barem profil sredit kad je već ubacila silikone na strateška mjesta) i dopisni komad. .. kvragu, bolji izbor je imao witcher, i mogao je imat komada na "svakoj stanici".

A ne našŠepardinjo, čovjek bi rekao da je popularan, heroj i štoveć ne. A prirodno je da se oko takvih lijepe komadi ko pčele na med. Tja... 

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ostale samo alienke, Eva (EDI) je Jokerova, mozda uspijem onu koja upravllja galaxy mapom, ali sumnjam da se moze sa usptnim clanovima Normandy.

100%-tna lezbača{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Paolo2612 kaže...
Mitch kaže...

100%-tna lezbača{#}

Imam filing da će se ona preselit u kokpit kod EDI {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

A ništa, onda ćemo se odlučit za Mirandu. Možda bih i izabrao Ashley ali bi onda Obi-Wan došao na svoj (javi seeee) {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 16:36 (Linkosaan).
16 godina
Linkosaan kaže...
Mitch kaže...

A ništa, onda ćemo se odlučit za Mirandu. Možda bih i izabrao Ashley ali bi onda Obi-Wan došao na svoj (javi seeee) {#}

Miranda je u samoj priči već trebala umrijet.

Ashley može umrijet samo ako si odabrao na početku da je ona preživjela pa da je branila counc. Udinu i umrla.

Tako da moraš odabrat pažljivo što radiš s Ashley kroz igru.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Miranda je u samoj priči već trebala umrijet.

Ashley može umrijet samo ako si odabrao na početku da je ona preživjela pa da je branila counc. Udinu i umrla.

Tako da moraš odabrat pažljivo što radiš s Ashley kroz igru.

Biće Miranda, a u drugom prolazu ću izabrati Ashley. Tako mi nekako djeluje najbolje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice