Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.055
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mass Effect 3

Evo jedne slike koja nije iz Mass Effecta, ali nije loša za usporedbu s galaktičkom mapom iz igre.....

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Mass Effect 3

Evo novih slika :) LINK

I'm just sayin'
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nez, nekako mi se sve čini pre ME 2.

Prema izgleda grafički ( u smislu više poligona) puno bolje.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 19:52 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mass Effect 3

Malo sam... Oo

U dovjici Shepard može nositi Cerberus Assault Suite i Inferno Suite, a niti jedno od njih niti najmanje ne izgleda koji ovi Cerberus frajeri na slikama. BioWare je do sada jako pazio na takve detalje, tako da sam trenutno malo :/

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Mass Effect 3
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Točno sam znao da budu to napravili.

Osim toga ovogodišnja konkurencija je zbilja velika pa... bolje igrati sigurno :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
Mass Effect 3

bila bi fora da je u cryenginu 3 {#}

0_o
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Mass Effect 3

Odlično ovo za odgodu ako je istina.

Još vremena da ispoliraju, i još vremena za mene da napravim savršen rpelazak jedinice i dvojke da mogu importati save kakav bi htio u tricu.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Vidim da na jednoj od ovih slika lik "croucha", to u prijašnjim nastavcima nije bilo moguće, osim iza zakolona naravno. Budući da nisan upoznat sa svim informacijama o igri, jeli ovo kakav novi feature ( u smislu kretanja ), ili je samo na slici.

E i da, ove slike stvarno podsjećaju na ME2, no to i nije toliko loše, najgore što sada mogu napraviti jest promjeniti engine, totalno bi izmjenilo igru.

Samo nek' je malo ispoliraju još malo i sve 5, nema šanse da igra faila.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

Vidim da na jednoj od ovih slika lik "croucha", to u prijašnjim nastavcima nije bilo moguće, osim iza zakolona naravno. Budući da nisan upoznat sa svim informacijama o igri, jeli ovo kakav novi feature ( u smislu kretanja ), ili je samo na slici.

Je, novi "feature".

U ME3 bit će i stvari tipa da se bacaš iz zaklona u zaklon, proklizuješ i takve fore.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 11:53 (Bukva).
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...
thuglife kaže...

Je, novi "feature".

U ME3 bit će i stvari tipa da se bacaš iz zaklona u zaklon, proklizuješ i takve fore.

Super onda, biće to jedna extra igra tj. nastavak. ME3 rules {#}

May the Force be with you!!
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

bila bi fora da je u cryenginu 3 {#}

Ne nego u cryengine 2

Living in a world of dreams...
16 godina
odjavljen
Bukva kaže...

Je, novi "feature".

gears of war fore... bit ce to super

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Mass Effect 3

Meni nije toliko zanimljiv gameplay koliko priča, ona me drži prikovanim uz Mass Effect i samo zbog toga sam imao živaca rudarit par sati u ME2.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Meni nije toliko zanimljiv gameplay koliko priča, ona me drži prikovanim uz Mass Effect i samo zbog toga sam imao živaca rudarit par sati u ME2.

I povalit neko od zenski ^^ 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
Mass Effect 3

http://www.hcl.hr/vijesti-mass-effect-3-prebacen-na-iducu-godinu-5755-27.html

"Iako su prve informacije govorile drugačije, Electronic Artsov CEO, John Riccitielo, najavio je kako se Mass Effect franšiza postupno adaptira široj publici, a konačan rezultat toga trebali bismo vidjeti u trećem dijelu koji će biti premijerno šrikazan na E3 sajmu."{#}

Pa koji ku*ac? Zar im nije dovoljno što su shebali DA2 sa pojednostavljivanjem, sada isto žele učiniti i sa ME. Ne znam uopće kako bi se više mogao pojednostavniti nakon ME2. Jedino da potpuno izbace leveliranje i upgrade, ali u tom slučaju Bioware više ne postoji za mene.

Ali briga EA, glavno da se dobro proda. Kome je još stalo do igrača. Ali nadam se da sam u krivu, stvarno bih bio razočaran upropaštavanjem jednog od najboljih serijala zadnjih godina.

A life? Where can I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 14:01 (Alex Mercer).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ne, ne, ne ... nadam se bar jer su rekli da vracaju one rpg djelove iz jedince.. ko zna sto im to adaptiranje znaci, play station?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan

Uh što mrzim kad počnu da pričaju o pojednostavljenju i prilagođavanju igre širokom krugu igrača. Šta im ga to dođe, da ih komotno može igrati moj rođak od 5 god i baka od 80 god i da još i uživaju. Napravite vi ME3 kako treba i bez preseravanja života vam!

16 godina

Uh što mrzim kad ekipa počne s*ati na osnovu jedne rečenice.

Mehanike borbe između ME3 i ME2 će se daleko manje promjeniti nego što je bila između ME2 i ME1.

Pojednostavljivanje će se najviše osjetiti u 2 elementa:

• nema više grindanja resursa po planetima za upgradeove
  • sve klase mogu nositi sva oružja, ograničenje će biti na broj oružja koja će moći nositi s tima da će soldier moću nositi sva (drugim riječima, recimo, Adapt će moći nositi 2 oružja, jel će to biti pistol & assault ili SMG & sniper ili assault & SMG zavisiti će čisto o ukusima samog igrača).

Vratiti će se customization oružja iz ME1 -> ciljanici, stabilizatori, jača udarna moć, borbeni skeneri itd.

Sama težina igre će se pojačati. U ME3 Normal = ME2 Veteran

Ubrzati će se brzina borbe (15%)

Optimizacija manevriranja i pucanja iz zaklona.

Dosta novih pokreta u borbi (čučanj, proklizavanje, bacanje iz zaklona u zaklon, skok preko prepreke i sl.)

Melee će igrati puno veću ulogu sa time da svaka klasa dobiva svoj melee signature move.

Protivnički AI daleko usavršeniji s time da će se pojaviti koordinacija neprijateljskih trupa na bojištu (pr. Husk kombinirani sa tipom neprijatelja koji će omogućiti Huskovima da uđu u Shepardov melee range).

Mogućnost uzimanja oružja od palih neprijatelja.

Daleko veća sloboda u kreiranju lika (class tree više nalik na ME1 nego na ME2).

Višestruko evoluiranje moći (ono što u ME2 na rang 4 se dogodilo samo jednom).

Kretanje vozilom slično kao u Overloadu (smanjena linearnost naspram ostatka ME2).

Prenijet će se sve odluke iz ME1 i ME2 u ME3 (preko 1000 različitih varijabli). Neke stavke iz ME1 koje uopće nisu utjecale na ME2 u ME3 će nositi veliku težinu (pr. Rachni queen).

Potvrđeni članovi:

• Ash / Kaiden (zavisi tko je preživio Virmire u ME1)
  • Garrus (ukoliko je preživio suicide mission)
  • Liara
  • James Sanders (potpuno novi član)

Potvrđeni likovi koji će se pojaviti:

• Anderson
  • Udina
  • EDI
  • Illusive Man
  • Joker
  • Jack (ukoliko je preživjela suicide)
  • Legion (ukoliko je aktiviran i preživio suicide)
  • Solus (ukoliko je preživio suicide)
  • Tali (ukoliko je preživjela suicide)
  • Wrex (ukoliko nije ubijen)
  • Kai Leng (lik iz knjige ME: Retribution)

Potvrđene lokacije:

• Zemlja
  • Mars
  • Rannoch (quarian homeworld - Talijin narod)
  • Sur'Kesh (salarian homeworld, Solusova rasa)
  • Palaven (turian homeworld, Garrusova rasa)
  • Illium (tamo gdje je bila Liara prije LotSB)

Shepard se vratio u Allianceu, cilj mu je ujediniti narode i povesti ih u protuudar na Reapere, Cerberus ganja Sheparda.

Eto, ovo je do sada otkriveno o ME3ici.

EDIT: BioWare najavio Mass Effect MMO nakon što lansiraju SWTOR.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 14:57 (Bukva).
15 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Uh što mrzim kad ekipa počne s*ati na osnovu jedne rečenice.

Mehanike borbe između ME3 i ME2 će se daleko manje promjeniti nego što je bila između ME2 i ME1.

Pojednostavljivanje će se najviše osjetiti u 2 elementa:

• nema više grindanja resursa po planetima za upgradeove
  • sve klase mogu nositi sva oružja, ograničenje će biti na broj oružja koja će moći nositi s tima da će soldier moću nositi sva (drugim riječima, recimo, Adapt će moći nositi 2 oružja, jel će to biti pistol & assault ili SMG & sniper ili assault & SMG zavisiti će čisto o ukusima samog igrača).

Vratiti će se customization oružja iz ME1 -> ciljanici, stabilizatori, jača udarna moć, borbeni skeneri itd.

Sama težina igre će se pojačati. U ME3 Normal = ME2 Veteran

Ubrzati će se brzina borbe (15%)

Optimizacija manevriranja i pucanja iz zaklona.

Dosta novih pokreta u borbi (čučanj, proklizavanje, bacanje iz zaklona u zaklon, skok preko prepreke i sl.)

Melee će igrati puno veću ulogu sa time da svaka klasa dobiva svoj melee signature move.

Protivnički AI daleko usavršeniji s time da će se pojaviti koordinacija neprijateljskih trupa na bojištu (pr. Husk kombinirani sa tipom neprijatelja koji će omogućiti Huskovima da uđu u Shepardov melee range).

Mogućnost uzimanja oružja od palih neprijatelja.

Daleko veća sloboda u kreiranju lika (class tree više nalik na ME1 nego na ME2).

Višestruko evoluiranje moći (ono što u ME2 na rang 4 se dogodilo samo jednom).

Kretanje vozilom slično kao u Overloadu (smanjena linearnost naspram ostatka ME2).

Prenijet će se sve odluke iz ME1 i ME2 u ME3 (preko 1000 različitih varijabli). Neke stavke iz ME1 koje uopće nisu utjecale na ME2 u ME3 će nositi veliku težinu (pr. Rachni queen).

Potvrđeni članovi:

• Ash / Kaiden (zavisi tko je preživio Virmire u ME1)
  • Garrus (ukoliko je preživio suicide mission)
  • Liara
  • James Sanders (potpuno novi član)

Potvrđeni likovi koji će se pojaviti:

• Anderson
  • Udina
  • EDI
  • Illusive Man
  • Joker
  • Jack (ukoliko je preživjela suicide)
  • Legion (ukoliko je aktiviran i preživio suicide)
  • Solus (ukoliko je preživio suicide)
  • Tali (ukoliko je preživjela suicide)
  • Wrex (ukoliko nije ubijen)
  • Kai Leng (lik iz knjige ME: Retribution)

Potvrđene lokacije:

• Zemlja
  • Mars
  • Rannoch (quarian homeworld - Talijin narod)
  • Sur'Kesh (salarian homeworld, Solusova rasa)
  • Palaven (turian homeworld, Garrusova rasa)
  • Illium (tamo gdje je bila Liara prije LotSB)

Shepard se vratio u Allianceu, cilj mu je ujediniti narode i povesti ih u protuudar na Reapere, Cerberus ganja Sheparda.

Eto, ovo je do sada otkriveno o ME3ici.

EDIT: BioWare najavio Mass Effect MMO nakon što lansiraju SWTOR.

Sve predobro zvuci 

GOTY 2012   {#}

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
Mass Effect 3

Još informacija:

- igra će imati više loših, ali i dobrih završetaka

- bez obzira na prijašnje odluke,  Cerberus želi ubiti Sheparda iz zasad nepoznatih razloga

- Ash (Kaidan) je postala Spectre tijekom praznine između ME2 i ME3

- boriti ćemo se protiv Cerberusa, a njihova vojsak uključuje: Mecha, Assault odrede, Shock Troops - ninje

- Melee borba je zastupljenija, posebno spominju novu klasu: "Heavy Melee"

- novi skillovi: Engineer može graditi turrete

- modificiranje oružja (kao u ME1), po pet varijanti za svaku vrstu

- više "lootanja"

- Dinamično oštećivanje neprijatelja, naprimjer Cerberus Mecha, njega moramo gađati u slabu točku -  stakleni kokpit, kako bi ga porazili

- borba je dinamičnija, brža za 10 - 15%, prisiljavati će nas na više kretanja

- istraživanje: nećemo imati vozila iz prošlih igara, jer je gameplay dizajniran bez njih i takav će i ostati. Što ne znači da uopće neće biti vozila, ali više o tome ne mogu otkriti

- novi sistem skeniranja

- neke od lokacija: New York, London, Tuchankin mjesec, Mars

Intervju - http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/04/28/casey-hudson-interview-mass-effect-3.aspx

Nove slike:

A life? Where can I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 16:21 (Alex Mercer).

1 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Još ništa nsiu rekli o odabirima. Jel bude crno ili bijelo ili budu dodali i malo sivoga?

Kakvi budu ti konverzacijski razgovori?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

malo su mi cudne ove slike...

na prvoj, shepard, liara i onaj treci tenor (kojem nitko ne zna ime).. shepard drzi mattock heavy rifle iz jednog DLC za ME2.. taj treci ima crte lice Kaidana Alenka, Liara ima outfit iz lair of the bla bla.... ove ostale su kao fotosopirane, nekako mi oni objekti u prvom planu odskacu od ostatka slike... nadalje, nesto je uzeto iz zavrsne animacije ME2 (oni reaperi kako putuju prema nasoj galaksiji). onaj tip s puskom je, ako se dobro sjecam iz onog teaser trailera... a i one konceptualne su prelose kvalitete da bi se ista moglo raznaznat

vjerovatno grijesim ali eto...

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo još jedan val informacija o igri, uživjate.

Link

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo ME 3 predstavljen na E3-u jucer.

Ima dosta videa:

http://www.gametrailers.com/game/mass-effect-3/12960

Po ovome igleda bolje nego oba prijašnja zajedno .

Gdje ga mislite kupiti?

Kod EA :

Collectors Edition  je 70 eura a obicni 50 eura.

Ima gdje jeftinije{#}?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo i IGN preview, super izgleda.

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

- svaka klasa će imati melee instant kill opciju (soldier ima neki omni blade, adept bio napad)

- oružja je moguće prilagoditi dodacima na brodu ili na klupama tijekom misija (pri vizualno dulja cijev za 25% više ptete)

- skillovi su prošireni (ammo su preživjeli) i moguće ih je evoluirati na razne načine (pri soldier specializacija za više štete, jače par/ren bonuse...)

- dodani su novi skillovi (pri soldier ima grenade skill i fortitude)

- moguće je sletjeti na više lokacija na planetima

hrpa screenshotova

http://imageshack.us/g/687/screenshot20110608at216.jpg/

evo i full video (oružja i skillovi na 9:00)

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-mass-effect/715589

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 10:16 (NightShadow).
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Evo i IGN preview, super izgleda.

Link

Kako fenomenalno izgleda, definitivno za mene igra godine.

Jedva čekam!

16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

opet termalni klipovi?! joj....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Hoće biti miranda u Mass Effect 3???

Prevario sam Liaru s njom pa... XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: