No Man's Sky

poruka: 90
|
čitano: 20.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: No Man's Sky
pqweasdyxc kaže...
Večina toga je zvuk.

Odnosno, 5gb je zvuk :)

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 21:39 (Et_Tu_Brute?).
11 godina
protjeran
No Man's Sky

Izgleda mi kao nekakav "casual space simulator". A bo, mislim meni je to OK jer volim jednostavnije igre, ali većina bi možda mogla biti razočarana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
No Man's Sky

Mislim da će bit ok igra za razbibrigu, dobrog soundtracka i gimicky grafike, ali se bojim da je sve skupa malo overhypeana za vlastito dobro.

Pričekat ću da izađe da vidim kakav je uopće gameplay, ali vjerojatno je uzimam tek kad padne cijena. Po onome što sam vidio nisam pretjerano zagrijan. Osim ako ne skrivaju dobrih 90% gameplay mehanika, ovo što je unutra me pretjerano ne oduševljava.

E sad kad bi se maknuo taj "korice SF romana iz 60ih" look s planeta i te iste planete ugurati u fiziku i svemir Elite Dangerous... :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 20:32 (Moloch).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
No Man's Sky

Ako već niste čuli, jedan lik je nabavio ilegalnu kopiju NMSa preko ebaya za 1200$... samo da je može igrat 2 tjedna prije svih. :)

Dao je kratki osvrt na igru (ima spoilera), ali tko želi znat više: https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4va7ve/the_spoilersleaks_megathread/d5yg3u9

Gameplay isječke tko želi - može naći na netu, već ih ima posvuda.

Jedino što ću napomenut je da je u roku od par dana došao do centra galaksije, odnosno (de facto) kraja igre. Uglavnom - lik kroz raspravu piše da je igra vjerovatno overhypeana, odnosno da će mnogi očekivati da je igra nešto više nego što uistinu je... doduše evidentno je da je lik bio maksimalno nabrijan na NMS.

ali 1200$... da prvi igraš bugfest 1.0 verziju bez day1 patcha... pih i to je amerika  :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2016 13:39 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
No Man's Sky

pa rekli su da nema šanse doći do centra galaksije, ono da je vrlo vrlo teško i traje stvarno dugo, pa jel moguće da je on to uspio bez nekog cheatanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cansee kaže...

pa rekli su da nema šanse doći do centra galaksije, ono da je vrlo vrlo teško i traje stvarno dugo, pa jel moguće da je on to uspio bez nekog cheatanja?

Koliko sam vidio negdje, on je otkrio neki bug koji mu je to omogućio, navodno je isti i prijavio razvojnom timu...

12 godina
Cansee kaže...

Ne. Sean Murray je rekao da se do centra može doći za 40-100 sati (ako je igraču to jedini cilj).

PSN - DeniZg80
11 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2016 18:14 (Moloch).
12 godina
No Man's Sky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
No Man's Sky
Igra se vec na Twichu. Izgleda dobro i zanimljivo, ali mislim da ipak nije za mene, jer lik je dosao na jedan planet i na njemu se bez brige zadrzao nekoliko sati i nije sve istrazio, a ja koji volim sve detaljno istraziti i pokupiti valjda bi potrosio jedan dan samo na jednom planetu. Izbjegavam takve preotvorene igre, sjecam se kad sam poceo Elder Scrols 3 Morowind pa sam istrazio svaki piksel mape i sve moguce iteme skupljao u jednu kucu, bilo puno do krova. Kasnije sam vidio da nema smisla i odustao.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
No Man's Sky

Pazite šta kupujete

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 2:23 (Roko567).

1 0 hvala 1
11 godina
Po user reviewina na metacriticu (http://www.metacritic.com/game/playstation-4/no-mans-sky/user-reviews) igra je otprilike sto sam i ocekivao. Uzet cu tek kad padne cijena, taj survival zanr mi dosta ide na jetra.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Moloch kaže...
Po user reviewina na metacriticu (http://www.metacritic.com/game/playstation-4/no-mans-sky/user-reviews) igra je otprilike sto sam i ocekivao. Uzet cu tek kad padne cijena, taj survival zanr mi dosta ide na jetra.

Ili je jako loše, ili jako dobro.

Meni se sviđa, uzet ću za otprilike mj. dana kad se malo patcha za PS4.

13 godina

A šta sam ja reko. Nakon 5-6 sati svima ce dojadit jer je te jedno te isto...Đabe random generacija kad se nema šta za radit sa svim tim random generiranim...

12 godina

Malo mi je smiješno kad developer ide objašnjavati kako treba igrati igru, što je Sean Murray počeo raditi na Twitteru i drugim društvenim mrežama.

Odmah znam da nešto ne štima s igrom.

PSN - DeniZg80
17 godina
No Man's Sky

Ova igra je sakupila puno hejtera, makar neznam zašto? 

Sigurno ne zaslužuje ocjenu 4.9 koju trenutno ima od usera.

Nekoliko puta sam već gledao na streamu i ne vidim ništa posebno loše u njoj, ko voli takav tip igri mislim da će se dugo zabavljati u njoj.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gledam malo streamove i igra se čini ultra dosadnom. Jednostavno mi igra izgleda kao dosadan grind, bez ikakvog smisla.
13 godina
walentkane kaže...

Ova igra je sakupila puno hejtera, makar neznam zašto? 

Sigurno ne zaslužuje ocjenu 4.9 koju trenutno ima od usera.

Nekoliko puta sam već gledao na streamu i ne vidim ništa posebno loše u njoj, ko voli takav tip igri mislim da će se dugo zabavljati u njoj.

o tome se radi. nemaš što radit za zabavu,barem ne dugo.

13 godina

Koncept igre jako podsjeća na one planetarne izlete sa Mako-om u prvom Mass effect-u. Drugim riječima, dopyzdi nakon tri planete.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
17 godina
neaktivan
Perki kaže...

Koncept igre jako podsjeća na one planetarne izlete sa Mako-om u prvom Mass effect-u. Drugim riječima, dopyzdi nakon tri planete.

Baš ovo, kaj ti znači ako imaš potencijalno bezbroj različitih planeta, kad su oni svi u svojoj srži isti, prazni i dosadni za poludit.

Barem ja takav osjećaj imam sa streamova, volio bi biti u krivu, ali nekako sumnjam.

16 godina
neaktivan
No Man's Sky

mislim da ce dosadit brzo siroj publici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Otpočetka je bilo jasno da je riječ o igri za manju nišu igrača. Vjerujem da je igra dobra, ali definitivno je Sony previše imao prste u marketinškom pristupu. Overhype i kriva očekivanja su prodali igru punoj većoj skupini igrača od ciljne publike.
Po meni solidna indie igra. Cijena je svakako previsoka.
Nisam siguran hocu li je uopce uzimati. Survival je na petu potenciju, a ja nikako ne volim takav gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
No Man's Sky

Ako je netko mislio uzeti PC verziju; pričekajte još malo... navodno puno ljudi ima problema sa igrom; od pokretanja, rušenja, pa do problema sa performansama...

http://www.dd3d-studio.com/
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
No Man's Sky

Igra me podsjeca na minecraft u ranoj fazi, napravljena je vrlo dobra baza i sada se cekaju updejtovi koji ce produbit gameplay. No opet minecraft nije trazio suludih 400-500 kna za nedovrseni proizvod... da igra kosta nekih 10-20 eura jos bi i razmislio o beckanju jer stvarno postoji miljun stvari koje jos mogu dodati, plus modovi itd itd. i igra bi za godinu dve mogla biti solidni indie naslov ali ovako su sami sebi nastetili sa hypom na tripleA naslov a donjeli su ovaj poluproizvod...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 0:34 (haydara).

4 0 hvala 0
12 godina
No Man's Sky

Skinuo potato verziju igre pred 2 sata i već me uspjela isfrustrirat. Prvi planet na kojem me spawnala je valjda najgore mjesto za početak igre. 10 minuta mi je trebalo da dođem do mjesta gdje se nalazi neki element potreban za craftanje ključne komponente za popravak broda i na povratku do njega sam upao u spilju iz koje nisam mogao izaći oko pola sata. Ako ništa drugo spilja je bar izgledala jako lijepo i ono što me definitivno očaralo je raznolikost i detalji unutra. Stvarno, ali stvarno nitko živ ne bi rekao da je tako nešto izmislilo računalo 5 minuta prije. Nakon kojih sat i pol lutanja po planetu našao sam nekakve dvije baze s ne baš puno korisnih stvari i susreo se oko 50 puta s porukom Inventory Full. Mislim da na ovom saveu nikad neću moći napredovat dalje jer mi još uvijek treba zinc na koji nisam naišao ni jedan jedini put niti vjerojatno neću. To vjerojatno i jesu stvari koje su za očekivati kod igre koja sama generira skoro svaku stvar koju vidite pred sobom. Možda je hoću pokrenuti isponova pa da vidimo kakva će me sreća čekati, ali zaboga igro ne možeš me staviti na planet gdje nema elementa koji me tražiš u prvih par minuta igranja.

BTW instalirana igra ima 2.81 GB na disku. Takvo što se ne viđa svaki dan.

samo nešto struže..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
baso533 kaže...

BTW instalirana igra ima 2.81 GB na disku. Takvo što se ne viđa svaki dan.

A ni nemora imati puno više pošto se večina toga proceduralno generira. Recimo za usporedbu Elite: Dangerous koja koristi isti sustav proceduralne generacije je imala u startu instalaciju od nekih 4-5 giga; sad je to naraslo, sa raznim update-ovima, na nekih 8 giga.

http://www.dd3d-studio.com/
9 godina
Berko kaže...

Ako je netko mislio uzeti PC verziju; pričekajte još malo... navodno puno ljudi ima problema sa igrom; od pokretanja, rušenja, pa do problema sa performansama...

to sam i planirao,sacekati da cijena padne 50-80% i nadati se da ce se do tada rijesiti problemi , ... jbga , jos uvijek mi ova igra djeluje interesantno 

waaagh
17 godina
neaktivan
No Man's Sky

Od jako zanimljivog koncepta do osrednje realizacije i repetitivne igretine..  očekivao sam više od ovog naslova, šteta. 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
No Man's Sky

dobar dan

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
No Man's Sky

Ja sam jedan od onih koje ova igra zabavlja i koji nije naišao na neke veće tehničke probleme na PC-u.

Za sada sam imao jedan cilj, a to je nabaviti v1 AtlasPass. Sad sam ga nabavio i vidjet ću dalje koliko će me igra držati. Svakako bi pomoglo da se s vremenom dodaju novi sadržaji.

Jedna stvar koja me je oduševila: na jednoj planeti sam sreo neke dvonožne ježeve. Pošto su mi bili simpatični, približio sam se jednome i skužio da ga mogu nahraniti (valjda se sve životinje mogu hraniti ali sa drugima nisam pokušavao). Uglavnom, nakon što sam ga nahranio, Jezurka Jezic (tako sam nazvao vrstu) me je počeo pratiti i pokazivati gdje ima korisnih izotopa i ostalih elemenata. Na žalost, zaboravio sam napraviti Screenshot.

Najgluplje u igri mi je da svaka akcija zahtjeva da neku tipku držiš dvije sekunde. Ne kužim zašto to mora biti tako.

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice