Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.256.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mafia 2?
GoZbAr94 kaže...

Interesuje me dal ja mogu mafiu 2 da pokrenem barem sa sledecom konfiguracijom ?

Processor : AMD Phenom II X4 Quad-Core 920 2.8 Ghz

Ram : 3.5 GB

Grafika :   ATI Radeon HD 5870 1GB DDR5

Windows xp sp3

Ne možeš.

Zašto?

Zato što nemaš šta pokrenut. Igra (još) nije izašla...

Jao pitanja...Mršti se

15 godina
GoZbAr94 kaže...

fala na podrsci al ti ne vjerujem

gle onda brzo u dućan po još jednu ati 5870 i novi amd phenom x4 965 be i da minimalno moraš imat 8gb bez tog ne ide.lol

daj si nabavi 64-bitni sustav pa da ti vidi svu memu.

bu ti klizilo kaj pričaš ti!

Never trust a computer you can't throw out a window.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 11:56 (BOGDO).
14 godina
neaktivan
Mafia 2?

OK OK .... ne razumjem se najbolje u te stvari sad je u redu hvala vam :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoZbAr94 kaže...

3.5 GB je minimalno za ovu igru druze ...

Ma cega 3,5? Rama? Z amafiju?

Hahahhahahaa

Koja igra ima zahtjev za 3,5 GB rama minimum?

14 godina
neaktivan

ma ja sam pobrkao recomended sa minimum :D

17 godina
neaktivan

To je puno i za recomnded ;)

Pa nece cijelu igru cashirati u ram ;)

15 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
GoZbAr94 kaže...

3.5 GB je minimalno za ovu igru druze ...

o cem ti pricas ni jedna igra ne koristi tolko pogotovo ne na xp

radit ce ti igra na najjace i gotovo

Ma danas je standard tj. 90% igri trazi za ugodno igranje 2gb za xp i starije i 3gb za vistu i sedmicu, naravno govorim o 1680" i vecim rezama.

Doduse radi i s manje rama samo sta onda strahovito swapa

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 13:02 (dado8).
15 godina
neaktivan
Mafia 2?

igra če raditi na 7. s 2gb

Neznam di se ide za to .

1 0 hvala 0
14 godina
Mafia 2?

-.- Kad čitam i gledam najave/trailere ovakvih igara, pa se sjetim koju kantu od PC-a imam najrađe bi si onu stvar odgrizao :D

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

-.- Kad čitam i gledam najave/trailere ovakvih igara, pa se sjetim koju kantu od PC-a imam najrađe bi si onu stvar odgrizao :D

Pogledaj moju kantu sta cu ja sa svojon.

BMW
15 godina
neaktivan
cappy kaže...
The Unforgiven kaže...

Pogledaj moju kantu sta cu ja sa svojon.

hah, očito moramo nadogradit kompove; neki više neki manje. a ja bum još 2 gige rama i grafu uzel pa bumo vidili ak če vrtit

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
15 godina
protjeran
RPG vs TENK kaže...

igra če raditi na 7. s 2gb

Zar imas kristalnu kuglu, da radit ce samo kako?

obicno sve te open world igre gutaju dosta rama

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Mafia 2?

Ma vjerojatno će biti 2 minimum, a 4 recomended

Q----e sad jel ovo zadnja ili predzadnja godina vidit ćemo uskoro...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2?

BTW,usprkos ocekivanjima najavljuju zbog gotovo sigurnih nestasica Ram chipova nova poskupljenja ddr2 i ddr3 memorija, pa ako planirate pozurite s kupnjom dok je cijena joskolko tolko "povoljna"

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2?

Mislim da ce sudeci po grafici trebati vise prostora nego GTA 4 - negdje oko 20-ak gb

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2?

Joj kaj sad svi tu pričate o sys req, a dok izađe igra sys req će biti totalna suprotnost. Zato nemojmo plašiti one sa slabijim kantama i nagađat kakav procesor i kolko rama će trebat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ako je ne mozes pokrenuti sa ovom konfiguracijom onda ne treba ni izalziti. Trebao bi imati preko 100 fps :)

P.S. Zasto 3,5 GB rama?

3,5 gb rama ima zato što ima XP i on ne prepoznaje više. da bi mu pisalo baš 4 trebao bi stavit vistu ili 7.

Steam account: OutOfSp4c3 EPIC FACEPALM:http://www.youtube.com/watch?v=wjLgekyOZA0#t=0m58s
15 godina
protjeran
Joe Cavallo kaže...
logic kaže...

Ako je ne mozes pokrenuti sa ovom konfiguracijom onda ne treba ni izalziti. Trebao bi imati preko 100 fps :)

P.S. Zasto 3,5 GB rama?

3,5 gb rama ima zato što ima XP i on ne prepoznaje više. da bi mu pisalo baš 4 trebao bi stavit vistu ili 7.

nije bitno ak je vista xp il 7 mora bit 64bitni os

http://www.razor1911.com/demo/ /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan
Mafia 2?

zadnja igra u kojoj sam istinski uzivao bila je prva mafia znaci prica,grafika(za to vrijeme),misije prejake kao ona npr kad treba ubiti mislim nekog politicara dok drzi govor sve zajedno igra koja je neponovljena a mislim da ce i drugi dio opravdati njeno ime

mozda i najbolja igra ikad onaj ko nije igro obavezno nabaviti i odigrat ovo REMEK DJELO gaming svijeta

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To i jeste bila poenta mog pitanja. Zasto 32-bitni os a 4 gb rama.

15 godina
neaktivan
Mafia 2?
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 11:35 (Nobles).

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Mafia 2?

http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=1589&pk=13587

Novi video! Malo vožnje i malo napucavanja.

0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2?

nadam se da nece razocarat ko "godfather 2" jer je "godfather 1" bio jedna od najboljih igra koje sam igrao (ps2) 

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2?

Mafia II promovira Playboy 

2K Games objavio je zanimljivu informaciju koja govori kako će njihov nadolazeći gangsterski naslov sadržavati naslovnice slavnog magazina za odrasle. Drugim riječima, u igri ćemo slučajno ili namjerno naletjeti na 50-ak najranijih izdanja časopisa koji između ostalog ističe… žensku ljepotu. „Mafia II smještena je u vrijeme kada je Playboy tek ušao u modu, te sadrži likove čiji je stil savršeno prikazan u prvim brojevima našeg magazina. Ponosni smo što možemo doprinijeti razvoju igre autentičnim elementom kakav je najpopularniji časopis za muškarce.“– izjavio je urednik Playboya, Jimmy Jellinek. Inače, nedavno odgođena Mafia II bila bi zanimljiva igra i bez ove vijesti, no kad je dogovor između dvaju kompanija već postignut, nećemo se buniti.

Eto tek tolko da vidite sto nas ocekuje.: prve tri naslovnice i jos njih par iz prvih 50 brojeva po mom osobnom izboruOsmijeh

prva i jedina - legendarna Marilynka 1953.12.01 prva i jedina - legendarna Marilynka 1953.12.01
vidi perla :) Margaret Scott - MISS FEBRUARY 1954 vidi perla :) Margaret Scott - MISS FEBRUARY 1954
ne nije lambasa Dolores Del Monte - MISS MARCH 1954 ne nije lambasa Dolores Del Monte - MISS MARCH 1954
ovu sam morao staviti zbog poze :) Jackie Rainbow - MISS SEPTEMBER 1954 ovu sam morao staviti zbog poze :) Jackie Rainbow - MISS SEPTEMBER 1954
OPREZ pazi noge Marguerite Empey - MISS MAY 1955 OPREZ pazi noge Marguerite Empey - MISS MAY 1955
decki crvena?  Jean Moorehead - MISS OCTOBER 1955 decki crvena? Jean Moorehead - MISS OCTOBER 1955
sa ili bez mljeka? Marguerite Empey - MISS FEBRUARY 1956 sa ili bez mljeka? Marguerite Empey - MISS FEBRUARY 1956
No1. Alice Denham - MISS JULY 1956 No1. Alice Denham - MISS JULY 1956
prva kopija legende: Lisa Winters - MISS DECEMBER 1956 prva kopija legende: Lisa Winters - MISS DECEMBER 1956
da naravno :) Marlene Callahan - MISS NOVEMBER 1957 da naravno :) Marlene Callahan - MISS NOVEMBER 1957
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 22:46 (dado8).
Moj PC  
12 0 hvala 3
15 godina
Mafia 2?

Evo neznam da li je video vec bio ali vidim da je nov.

je sa Game Developer Konferencije.

Keep this topic alive!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2?

Evo novopecena vijest vezana uz Mafiu 2.

Mafia 2 nece imati multiplayerSramim se

Keep this topic alive!
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Evo novopecena vijest vezana uz Mafiu 2.

Mafia 2 nece imati multiplayerSramim se

šteta, al opet mafia 1 nije imala multiplayer a niti takve igre u tom vremenu. mislim da je od takvog tipa igre prvi gta san andreas dao multiplayer. Al nema veze mislim da će bit dobar svejedno Osmijeh

EDIT: kažu 300 interaktivnih likova i 600 stranica tekstom. onda stvarno gameplay mora bit dobar

@ BF BC 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 17:04 (Gamer71).
16 godina
Mafia 2?

Ionako je kod GTA serijala multiplayer bezveze, tako da bi i ovdje bio beskoristan.

Samo da sistemski zahtjevi ne budu previsoki...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ionako je kod GTA serijala multiplayer bezveze, tako da bi i ovdje bio beskoristan.

Samo da sistemski zahtjevi ne budu previsoki...

Meni i nije baš.

BMW
15 godina
neaktivan
Mafia 2?

Vidim da nitko ne spominje pa ću ja. Igra podržava dva moda vožnje. Arkadan i realan, više o tome na http://gaming.hr/vijesti/2608-Mafia-II-ima-dva-moda-za-slobodnu-voznju.html

0 0 hvala 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice