Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.276.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mafia 2

E ljudi jel Mafia I kreće sa nekim likom kao u II WW ono nekog upucaš i utrčiš za njima u neku zgradu ?

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo, jučer sam baš završio Mafiu II. Općenito, igra mi se izuzezno svidjela, premda vrhunac djeluje pomalo isforsirano a kraj nedorečeno. No, ako je to priprema terena za nastavak, nemam ništa protiv!

P.S. Na službenoj stranici sam pročitao o nekom addonu pod nazivom "Jimmy's Vendetta", koji ću vjerojatno ubrzo nabaviti. Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
terhardp kaže...

Evo, jučer sam baš završio Mafiu II. Općenito, igra mi se izuzezno svidjela, premda vrhunac djeluje pomalo isforsirano a kraj nedorečeno. No, ako je to priprema terena za nastavak, nemam ništa protiv!

P.S. Na službenoj stranici sam pročitao o nekom addonu pod nazivom "Jimmy's Vendetta", koji ću vjerojatno ubrzo nabaviti. Osmijeh

'Nekom addonu' ? Pa pričamo o tom DLC-u već prethodnih 5-6 stranica...

17 godina
neaktivan
Riker kaže...
terhardp kaže...

samo je banuo u temu izgleda...

btw, mi moze tko objasnit kako stavit spoiler? XD

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 10:45 (Hacker-ri).
15 godina
Mafia 2

evo na 55% jimmy vendette,jako jako zabavno,nema priče no misije su zakon Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

btw, mi moze tko objasnit kako stavit spoiler? XD

Evo ovako...

Označiš željeni tekst i napraviš ovo na slici. Označiš željeni tekst i napraviš ovo na slici.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 11:05 (Danny_HR).
15 godina
protjeran
Isplati li se kupovat DLC. Sto sve donosi dlc?
Udri brigu na veselje
17 godina
Daniman123 kaže...
Isplati li se kupovat DLC. Sto sve donosi dlc?

Donosi ti "side misije" s potpuno novim likom, ali to je bas ono sto bi trebalo bit s core igrom da nemoras uopste placat, ako ocekujes nastavak price nemoj jer izmedju misija ce ti jedino biti jedna slicica koja ce ti objasnjavat zasto ubijas xy ljudi ili raznosis xy automobila etc, animacije imas samo na pocetku i na kraju. ., po mom misljenju nista posebno ali . . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Ispričavam se... nisam baš stigao dublje zagledati u ovu temu, s obzirom na popriličan broj postova.

Inače, pročitao sam malo više o "Jimmy's Vendetta", i zaključio da baš i nije vrijedno nabavljanja. Ionako ću u budućnosti još prelaziti "Mafiu II" budući da sam u ovom prvom igranju propustio većinu detalja, a i igra je sama po sebi više no dovoljno zabavna za replay. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 14:01 (terhardp).
14 godina
Mafia 2

Alo ekipa

Jedno pitanje vezano za Mafiu 2. Imam (kantu) od laptopa: Intel Dual Core 2,26 GHz, 4 GB rama, ATI Radeon 3430 256MB (512 Hyper)....

Znam da je to minimum minimuma za igrat,,, ali jel li normalno da na najmanjoj rezi 640x480 imam samo 15-ak FPS

Jel to ne može bolje malo ,,,mislim zbog phys-a i ati-a i te spike,,,,zadnji su driveri za graf, treba li neki bugfix ili slično

Hvala,,,sorry zbog  glupih pitanja

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Moči će.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel mi netko moze poslati Mafia 2 Jimmy Vendetta savegame, da je presaoSmijeh

(C:\Users\USER(tvoj naziv računa)\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\76561201696194287\sav2.dat)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 9:26 (TŠRB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sljedeci dlc bi trebao biti joes adventures. ne znam kada izlazi

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Mozel neko da opise samo pocetak igre tj. prvu misiju jer sam mozda "dobio" pogresnu igru !! Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RimSo kaže...

Mozel neko da opise samo pocetak igre tj. prvu misiju jer sam mozda "dobio" pogresnu igru !! Šutim

Počinje u WW2.

15 godina
neaktivan
xxCROsainTxx kaže...
RimSo kaže...

Počinje u WW2.

HVala al uspio sam naći neki gameplay prve misije..sad sam skonto da je to to..

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel bude ko koji benchmark izvrtio u mafiji2? Samo da usporedim -.-

FAIL

0 0 hvala 0
17 godina
Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan
RimSo kaže...
xxCROsainTxx kaže...
RimSo kaže...

Počinje u WW2.

HVala al uspio sam naći neki gameplay prve misije..sad sam skonto da je to to..

Haha, i ja bi se zbunio da nisam pogledo početak igre kad je bio onaj službeni gameplay Smijeh

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
14 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Jel bude ko koji benchmark izvrtio u mafiji2? Samo da usporedim -.-

Prosječno 57 fps na 1680x1050, sve na max.

I7 930, 6GB Ram, HD 5870

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Prelazim ovaj novi DLC i ono, zabavno je, ali opet moram spomenuti da mi strašno, strašno smeta AI policije i prometa..to je doslovno strašno. Ne sijećam se kad sam zadnji put i prije koliko godina vidio takvu 'tupost'.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel zna netko rijesit ovaj problem: zasto mi se, kad pokrecem Mafiu 2 pozadina win 7 promijeni na win 7 basic. Pozadina ostaje na win 7 basic sve dok ne izadjem iz Mafie 2. I kada ulazim u Mafiu treba biti ona nvidina i 2k games reklama, a meni to nema, bude crno, i u main menu nema one pozadine (neke četvrti) pozadina mi bude crna samo se riječi vide, one su bijele. Sve ostalo ide onako kako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TŠRB kaže...

Jel zna netko rijesit ovaj problem: zasto mi se, kad pokrecem Mafiu 2 pozadina win 7 promijeni na win 7 basic. Pozadina ostaje na win 7 basic sve dok ne izadjem iz Mafie 2. I kada ulazim u Mafiu treba biti ona nvidina i 2k games reklama, a meni to nema, bude crno, i u main menu nema one pozadine (neke četvrti) pozadina mi bude crna samo se riječi vide, one su bijele. Sve ostalo ide onako kako treba.

meni smrdi na pokvaren "jogurt" Smijeh

██████████████████████████████████████████████████████████████████
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

I meni je muka već od pokvarenih jogurta... Neznam kako vama, al ja otkad sam prešo mafiu nisam ju više ni pogledo.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Istina, instalirao Free Ride, vozao se 10 min, dosadilo mi i uninstall.Neodlučan

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
nidjo123 kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

I meni je muka već od pokvarenih jogurta... Neznam kako vama, al ja otkad sam prešo mafiu nisam ju više ni pogledo.

tako i ja, " stavio sam " vendettu i evo stoji, odigrao sam 2 misije i toe to, takoreci dopiz*ilo mi Neodlučan

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina
neaktivan
Mafia 2

prevelika rupa izmedu misija, misije se ponavljaju i svaka je ista, ne postoji akcija jer protivnici nemaju mozga nikakvog, itd itd...

igra je prekratka i prelagana, a nakon 20 minuta i dosadna, jedino sta me drzalo je prica

potpis :D
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
nidjo123 kaže...
 Neznam kako vama, al ja otkad sam prešo mafiu nisam ju više ni pogledo.

Ista stvar i kod mene, a "Jimmy's Vendetta" nisam ni presao....nemam volje. Odigrao jednu ili dvije misije te je sve ostalo na tome.

Iskreno, malo sam razocaran no nadam se da ce doci neki "posteni" DLC koji ce se nadovezati na pricu ili nesto sl. te ce trajati par sati gameplaya.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
nidjo123 kaže...
 Neznam kako vama, al ja otkad sam prešo mafiu nisam ju više ni pogledo.

Ista stvar i kod mene, a "Jimmy's Vendetta" nisam ni presao....nemam volje. Odigrao jednu ili dvije misije te je sve ostalo na tome.

Iskreno, malo sam razocaran no nadam se da ce doci neki "posteni" DLC koji ce se nadovezati na pricu ili nesto sl. te ce trajati par sati gameplaya.

također.. 

http://gtabalkan.com
15 godina

šta je s tom igrom jel izašla više ? pa to se godinama najavljuje!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice