Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.276.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mafia 2

mnogo ljudi iskusuju ovaj bug, ukljucujuci i mene, nisam nasao rijesenje nego sam samo loadao checkpoint ponovno, ako netko sazna, neka posta ovdje ili na PM !

recimo vozite se cestom, onak, jimmy govori " boy this thing is fast !! " i najednom OP ! propali ste kroz cestu, nemozete izaci iz auta.

to je recimo slicno kao u cod2 ako je netko mozda igrao kad se ode iza mape i propadas dolje a mapa ostala gore, tako i to.

citao sam na komentarima da ljudi govore da se to dogada jer nemamo onu drugu verziju igre ( klik ) no to zapravo i nije istina jer skoro svi koji imaju taj problem, zapravo i imaju navedenu! ja imam onu prvu pustenu u javnost i evo igram presao sam par misija, tunirao Roller-a 300, sad mu je max speed 257 km/h Smijeh

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

mnogo ljudi iskusuju ovaj bug, ukljucujuci i mene, nisam nasao rijesenje nego sam samo loadao checkpoint ponovno, ako netko sazna, neka posta ovdje ili na PM !

recimo vozite se cestom, onak, jimmy govori " boy this thing is fast !! " i najednom OP ! propali ste kroz cestu, nemozete izaci iz auta.

to je recimo slicno kao u cod2 ako je netko mozda igrao kad se ode iza mape i propadas dolje a mapa ostala gore, tako i to.

citao sam na komentarima da ljudi govore da se to dogada jer nemamo onu drugu verziju igre ( klik ) no to zapravo i nije istina jer skoro svi koji imaju taj problem, zapravo i imaju navedenu! ja imam onu prvu pustenu u javnost i evo igram presao sam par misija, tunirao Roller-a 300, sad mu je max speed 257 km/h Smijeh

Ja presao vec 36% ni jednom mi se nije desilo :D

15 godina
neaktivan

Napokon sam i ja uhvatio nešto vremena, pa prešao igru. Od te igre očekivao sam ipak više nego što sam vidio, pogotovo kraj, ono 5-6 godina rada za sp kampanju ???...

Inače prednosti igri dajem za simulation driving što mi se jako sviđa, alternativne radnje u igri sa drugim likovima ( prodaja novina, psi, beskućnici, murjaci kako ostalima naplaćuju kaznu Cool ), dobro napravljeni auti iz krajem 40, poč 50., samo nisu prave marke zbog licence, oružja su me isto malo iznenadila jer sam mislio da će od automata biti thompson, kad ono ima mp40 i još jedno nemrem se sjetit, onda vožnja po raznim uvjetima jer je realno napravljeno handling, kočenje po snijegu recimo...

Ono što mi se nije svidjelo što su misije nekako linearne, odeš do nekog mjesta i vraćaš se nazad, onda opet obaviš misiju i moraš se vratit "home". To me tako nerviralo da sam htio odustat od igre. Grad mi se nekako čini manjim zato kaj nema countryside, tj cesta koja vodi prema selu kao u 1. dijelu mafie. AI je ponekad malo retardiran, al dobro to mi ne smeta toliko, ...

Malo mi se čini prelagano jer sam prelazio na hard, mogli su to teže napraviti, tj bolje AI sredit...

Također nema mp, čak niti free ride nema što je žalosno ( ima, al moraš mijenjat mod,tj. prije postavit )...

I naravno razočarajući kraj, no comment.

Moje mišljenje o igri je da su oni to presporo radili, igra mi nije bila ko prvi dio da je bilo ono "Wow, moći ću to igrat danima...". Grafički mi se jako sviđa, teksture veoma dobre, napravljeno sve dobro što se grafički tiče, ali jednostavno nemaš što radit u igri osim prelazit story.... Jedino zabave što sam uspio imati je par sati uživati u tuningu, pljačkanju dućana, obaranja rekorde brzinama, neplaćanje kazne, ali i to s vremenom dosadi.

Eto, ja nažalost zbog nerazrađenosti dodatnih sadržaja u igri ( osim traženje magazina, pljačke dućana i ostalo navedeno gore) nemam što radit, tako da sumnjam da ću je igrat više od 50 sati, jedino ako se odlučim ponovo prelazit ili radit neki challenge u igri, barem da ima mp, pa bih imao volju za igrom i zabavu s drugima, ali ovako teško...

Zato je ocjena na metacriticu 78, al moja ocjena za tu igru je 80 / 100 jer ipak imam poštovanja prema mafiji, očekivao sam jako napet kraj, ili izdaju, ali ovakav kraj ne, zato je moja ocjena ovakva kakva je...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 18:17 (Dompa).
14 godina
neaktivan
Mafia 2

e nek mi neko objasni sta predstavlja onaj benchmark u onom extra meniju . Interesuje me stvarno jer mi je bas u tom djelu  najvise stopala igra , a neda mi se sad lomiti oko toga i mudrovat.... moja ocjena je bila D sto je predpostavljam slabo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to ti je test za fps..znaci tam vidis kolko imas fpsa i jel ti je prosjecan broj il ispodprosjecan pa nest promjenis u postavkama

15 godina
protjeran
Mafia 2

Nabavio sam si:

-Free Ride Mode

-Free Ride Mode Update:  Opened all houses (mom's house, hunter's point, vito's house, marty's apt)
                         Fixed clothes changing from follow/wait
                         All blips appear on map
                       Added a few suits to wardrobe
                         Start with 5k and a few weapons

-Jimmy`s Vendetta

-Car Destruction: Makes your car destruction more realistic

-Police Package:  This mod improves the uniforms of the policemen and makes them look like in the 50's. It also makes the cars look like the New York Police Department ones

-Dirt Mod:  This mod makes your car dirty especially if you are driving on a dirty surface. The more you are driving on this surface the more your car is getting dirty.

-Full Tuning Mod:  With this Mod you are able to tune your cars in the garage completely

-Texture Mod: Improves about 150 textures.

Smijeh

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Nabavio sam si:

-Free Ride Mode

-Free Ride Mode Update:  Opened all houses (mom's house, hunter's point, vito's house, marty's apt)
                                                All blips appear on map

-Jimmy`s Vendetta

-Police Package:    This mod improves the uniforms of the policemen and makes them look like in the 50's. It also makes the cars look like the New York Police Department ones

-Dirt Mod:  This mod makes your car dirty especially if you are driving on a dirty surface. The more you are driving on this surface the more your car is getting dirty.

-Full Tuning Mod:  With this Mod you are able to tune your cars in the garage completely

Smijeh

i jel radi..ak da aj jel mos molim te dat   link il sam rec gdje si nabavio

15 godina
neaktivan
chutac kaže...
Kora kaže...

Nabavio sam si:

-Free Ride Mode

All blips appear on map

-Jimmy`s Vendetta

-Police Package:   This mod improves the uniforms of the policemen and makes them look like in the 50's. It also makes the cars look like the New York Police Department ones

Smijeh

i jel radi..ak da aj jel mos molim te dat   link il sam rec gdje si nabavio

takodeđ u pm ako mi možeš poslat.!!.:DD

15 godina
protjeran
Mafia 2

Super odlično radi! I Jimmys Vendetta je odličan! :)

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Kad vas policija uvati jel platite kaznu ili ih sve poubijate? Bogataš

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
misko28 kaže...

Ja ih sve porokam haha

edit-evo malo SSova, PAŽNJA SPOILER

pogledajte teksture nakon implementiranja Textures Moda, prelijepo pogledajte teksture nakon implementiranja Textures Moda, prelijepo
aha, al sam ga okričavio haha aha, al sam ga okričavio haha
Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 20:00 (Kora).
16 godina
Kora kaže...

Nabavio sam si:

Smijeh

Daj neke linkove za te modove da isprobam prije tekme.

EDIT: Nevermind,našo sam sve na mafiascene.com/forum

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 19:50 (Xbox360 Modder).
16 godina
Kora kaže...
misko28 kaže...

Ja ih sve porokam haha

Sad nakon tog Texture Patcha sporije radi?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina

Vjerovatno zato jer je to texture patch pa vjerovatno naglasava i pojacava teksture i samim time zahtjeva vise preformansa :)

15 godina
neaktivan
Mafia 2

e a kad se instalira jimmy's vendetta jel ja onda mogu opet nekad igrat s vitom il ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da imas zasebne kampanje tj. mozes birat kaj bus igral.

16 godina
RE: Mafia 2?

Kako žele izmusti još love.KLIK

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
protjeran
emerik kaže...
Kora kaže...
misko28 kaže...

Ja ih sve porokam haha

Sad nakon tog Texture Patcha sporije radi?

Ne. Nema nikakve razlike. Osim naravno u teksturama

Dinamo živi vječno
17 godina
emerik kaže...

lol dlc dode skoro ko igra(istina da je igra jeftina al opet)

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ljudi prodaju Mafiu 1, najnormalnija stvar. Ja ne vidim tko tu muze lovu.

a.k.a. Z[C]onv1ct
15 godina
Mafia 2

prijatelj iz klupe kaze da je presao u 7h i 14min , koliko je rekord , ako je najbrzi rec cu mu da uploda ss haha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

prijatelj iz klupe kaze da je presao u 7h i 14min , koliko je rekord , ako je najbrzi rec cu mu da uploda ss haha.

svaka mu čast ali na kojoj je težini igro :)

bc2: SaPPhir3
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
athlon64 kaže...

svaka mu čast ali na kojoj je težini igro :)

pitat cu ga , vjerojatno medium , ali on je to samo proletio po misijama sto ej prije mogao.

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Igra se može završiti u tom vremenu, čak i prije. Glavno je da se preskaču među sekvence i to je to..Bez toga, igra je doista kratka..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
emerik kaže...

Ne kužim u čemu je fora?

Ljudi traže lovu za svoju staru igru, 8 godina star naslov pa je i razumna cijena za njega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 0:14 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran
Mafia 2

Ovo je nevjerojatno, igram Jimmys Vendetta, i ispočetka i prvih  jedno 10 ak misija normalno, a onda kreće trzanje. Namjestio sam sve na low i poisključivao sve, uključio gamebooster i iskljčuio nepotrebne programe, ventilator na 100 %, i opet trza kako igra ide dalje sve više i sve češće trza. Nije bitno jesu li postavke na highest ili lowest. Neizdrživo je! Viče

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 0:12 (Kora).

0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2
R4zOR229 kaže...

lol dlc dode skoro ko igra(istina da je igra jeftina al opet)

Da dlc košta kao igra stara 8 godina.

Bolje da su više vremena utrošili na igru pa bi duže trajala, a ne radili su nekakve dlc pakete da što više zarade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

može mi neko dati link za neki patch jer mi igra šteka, stalno se čuju otkucaji srca i nemogu ustati nakon šaketanja

EDIT:

rješeno :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 3:35 (bradonja_85).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ovo je nevjerojatno, igram Jimmys Vendetta, i ispočetka i prvih  jedno 10 ak misija normalno, a onda kreće trzanje. Namjestio sam sve na low i poisključivao sve, uključio gamebooster i iskljčuio nepotrebne programe, ventilator na 100 %, i opet trza kako igra ide dalje sve više i sve češće trza. Nije bitno jesu li postavke na highest ili lowest. Neizdrživo je! Viče

meni isto igra pocne breakat nakogn jedno 2-3 sata samo resitiraj trebalo bi sljakat opet normalno

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Neću puno pametovati, budući da je sve što treba reći o Mafiji 2 već sigurno rečeno u ovome postu, ali moram podijeliti svoje oduševljenje što se tiče igre. Trenutno sam na nekih 50-tak posto gameplaya i igrom sam doista zadovoljan u svim segmentima. Inače, u posljednje vrijeme najviše igram avanture, a tek poneki naslov izvan tog žanra me istinski zaintrigira, prvenstveno TPS-ovi u kojima prevladava stealth ili ovakvi, poput Mafije, koji vješto barataju između više načina igre.

P.S. Moram još spomenuti da sam svojedobno igrao demo originalne Mafije i nije mi se svidio, tako da dosad uopće nisam igrao tu igru! Nakon dvojke, razmišljam da konačno odigram i jedinicu. Doduše, čisto sumnjam da će se to i ostvariti, budući će teško biti gledati demode grafiku nakon ovoga. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 8:24 (terhardp).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice