bolje cu pricekat pa u komadu skinit prek torre*ta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas idem pokrenut demo i počne steam skidat nešt i neradi mi više trainer, jel netko ima istih problema, a baš sam jučer ljeo ubijao sve što se micalo nekih pola sata.
a i ako budes skidao s torenta skinut ces za 2-3 dana sigurno, igra ovak ima 14,5 gb i jos plus sto ce je tisuce ljudi skidati pa ce ti brzina biti 30kb/s :)
a i ako budes skidao s torenta skinut ces za 2-3 dana sigurno, igra ovak ima 14,5 gb i jos plus sto ce je tisuce ljudi skidati pa ce ti brzina biti 30kb/s :)
kaj bude bude,nadajmo se najboljem
Danas idem pokrenut demo i počne steam skidat nešt i neradi mi više trainer, jel netko ima istih problema, a baš sam jučer ljeo ubijao sve što se micalo nekih pola sata.
a i meni je steam nešto skinuo...nisam uopće primijetio
sad mi je vratio folder clothe,time više ne radi...uglavnom sve mi vratilo na default
Idem i ja probat.

ja sam skidao demo sa steama i pičio je na 550kb/s a imam vezu od 4mb/s...kad bilo šta drugo skidam ide mi maksimalno 480kb/s...
A ja ću morat čekat poštara da mi donese primjerak za PS3. Neznam jel mi se isplati čekat ili da malo počnem na kompu "onu" verziju
A ja ću morat čekat poštara da mi donese primjerak za PS3. Neznam jel mi se isplati čekat ili da malo počnem na kompu "onu" verziju
pocni i predi onu pa onda picis na ps3 :D
Kako se koristi truba na autu?
EDIT: Nasao sam "E"
ja sam skidao demo sa steama i pičio je na 550kb/s a imam vezu od 4mb/s...kad bilo šta drugo skidam ide mi maksimalno 480kb/s...
Čudno mi je to,meni je sa steama skido 750kb/s,a isto imam 4mb vezu i inače na torrentima ne ide preko 480kb/s.
Meni je isto skidalo 750kb/s sa steama demo, a imam 4mbit

Još 3 dana do izlaska preko bare, a samo 6 do izlaska po prčijama diljem svijeta, a ja u češkoj od 26, možda tamo bude jeftinije pa je uzmem tamo negdi ;)
Pa prvih sat vremena igre, dakle - da
Ako koga šta zanima neka pita. Evo jedna zanimljivost - tamo koriste žmigavce.
Necu gledati, znam da ne smijem.
Ja sam pogledo malo početak i dosta mi je. Da lakše spavam
Pogledao prvih 5 sekundi.
Dalje se bojim
daj se smirite i pricekajte jbnu igru jos par dana
izadete malo van na sunce itd.
stici ce ubrzo i nemojte si spoilat glupim streamovima
Ovo moram reć, tko hoće nek pogleda, tko neće, nemora. Nema veze sa pričom nego sa gameplayom.
Kad prijeđete igru nema freeroama nego morate odabrat misiju i freeroamat tijekom misije. Malo razočaravajuće, ali što se može...
Kad prijeđete igru nema freeroama nego morate odabrat misiju i freeroamat tijekom misije. Malo razočaravajuće, ali što se može...
To je bezveze!
Da su barem stavili da se može ko u jedinici.
Ono free ride.
Da kako je bilo ono super na kraju mafije 1 kad si imao one misije za zezanciju, onda si osvajao one autice sa cvjeticima, formulice i sl. to je bilo SUPER!