Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.276.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mafia 2

bolje cu pricekat pa u komadu skinit prek torre*ta

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 10:47 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mafia 2

Danas idem pokrenut demo i počne steam skidat nešt i neradi mi više trainer, jel netko ima istih problema, a baš sam jučer ljeo ubijao sve što se micalo nekih pola sata.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 11:34 (pinkskin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

a i ako budes skidao s torenta skinut ces za 2-3 dana sigurno, igra ovak ima 14,5 gb i jos plus sto ce je tisuce ljudi skidati pa ce ti brzina biti 30kb/s :)

Model fashion guru.
16 godina
luka_cro kaže...
marinn95 kaže...

a i ako budes skidao s torenta skinut ces za 2-3 dana sigurno, igra ovak ima 14,5 gb i jos plus sto ce je tisuce ljudi skidati pa ce ti brzina biti 30kb/s :)

kaj bude bude,nadajmo se najboljem Namigiva

17 godina
odjavljen
pinkskin kaže...

Danas idem pokrenut demo i počne steam skidat nešt i neradi mi više trainer, jel netko ima istih problema, a baš sam jučer ljeo ubijao sve što se micalo nekih pola sata.

a i meni je steam nešto skinuo...nisam uopće primijetio

sad mi je vratio folder clothe,time više ne radi...uglavnom sve mi vratilo na defaultViče

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Idem i ja probat.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2
Briga mene za torente, mene samo brine kako si je steam pripremio servere, al sigurno će bit veći download bandwith nego na torentima.
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
microman kaže...
Briga mene za torente, mene samo brine kako si je steam pripremio servere, al sigurno će bit veći download bandwith nego na torentima.

ja sam skidao demo sa steama i pičio je na 550kb/s a imam vezu od 4mb/s...kad bilo šta drugo skidam ide mi maksimalno 480kb/s...

15 godina
neaktivan
Mafia 2

A ja ću morat čekat poštara da mi donese primjerak za PS3. Neznam jel mi se isplati čekat ili da malo počnem na kompu "onu" verziju Izlanuo se

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nidjo123 kaže...

A ja ću morat čekat poštara da mi donese primjerak za PS3. Neznam jel mi se isplati čekat ili da malo počnem na kompu "onu" verziju Izlanuo se

pocni i predi onu pa onda picis na ps3 :D

16 godina
Mafia 2

Kako se koristi truba na autu?

EDIT: Nasao sam "E"

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 12:11 (legend).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...
microman kaže...

ja sam skidao demo sa steama i pičio je na 550kb/s a imam vezu od 4mb/s...kad bilo šta drugo skidam ide mi maksimalno 480kb/s...

Čudno mi je to,meni je sa steama skido 750kb/s,a isto imam 4mb vezu i inače na torrentima ne ide preko 480kb/s.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Meni je isto skidalo 750kb/s sa steama demo, a imam 4mbit

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
 Ni meni ne radi treiner vise, kad ga ukljucim javi mi erorr i baci me van igre..no, sto je tu je, jos malo ce stic full verzija pa cemo uzivati Cool
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2?
hehe meni radi sve normalno jer uvjek ulazim u igru sa steam offline
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Još 3 dana do izlaska preko bare, a samo 6 do izlaska po prčijama diljem svijeta, a ja u češkoj od 26, možda tamo bude jeftinije pa je uzmem tamo negdi ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Fnm3YbuPWfo
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo tko želi pogledat official gameplay prvih sat vremena sa Ustreama KLIK SPOILER ALERT Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Evo tko želi pogledat official gameplay prvih sat vremena sa Ustreama KLIK SPOILER ALERT Iznenađen

jel eben spoiler?

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Pa prvih sat vremena igre, dakle - da Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 6
16 godina
nidjo123 kaže...

jedan dio mene želi pogledat a drugi kaže nemoj, spoilat ces si dojam Plač

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ako koga šta zanima neka pita. Evo jedna zanimljivost - tamo koriste žmigavce. Namigiva

Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Necu gledati, znam da ne smijem.

Model fashion guru.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja sam pogledo malo početak i dosta mi je. Da lakše spavam Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Pogledao prvih 5 sekundi.

Dalje se bojim

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

daj se smirite i pricekajte jbnu igru jos par dana

izadete malo van na sunce itd.

stici ce ubrzo i nemojte si spoilat glupim streamovima

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 13:43 (TopForumaš).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ovo moram reć, tko hoće nek pogleda, tko neće, nemora. Nema veze sa pričom nego sa gameplayom.

Kad prijeđete igru nema freeroama nego morate odabrat misiju i freeroamat tijekom misije. Malo razočaravajuće, ali što se može...

Moj PC  
0 1 hvala 4
16 godina
neaktivan
nidjo123 kaže... 

Kad prijeđete igru nema freeroama nego morate odabrat misiju i freeroamat tijekom misije. Malo razočaravajuće, ali što se može...

To je bezveze!Mršti se

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Da su barem stavili da se može ko u jedinici.

Ono free ride.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo vam, da ne spamate po temi o crackovima i ostalim sranjima, pogledajte koji od ovih filmova da se uživite...Osmijeh

Click! 

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Da kako je bilo ono super na kraju mafije 1 kad si imao one misije za zezanciju, onda si osvajao one autice sa cvjeticima, formulice i sl. to je bilo SUPER!

Model fashion guru.
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice