Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.276.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
h51ph kaže...
M0by kaže...

A kad se auto nabrijava jel se može i nešto drugo ugraditi osim boljeg handlinga.

Mislim na bolji motor i to, znam da se novi kotači, boja i tablice mogu staviti.

Pa kad tuniraš, prvi tier ti piše da ugradi bolji motor, a drugi je za bolji handling.

Malo prije sam primjetio da ako opljačkate benzinsku il tak nešto a ostavite blagajnika živog i vratite se za par minuta, bit će policija tamo i uzimat izjave, a blagajnik će vas prepoznat ako se previše približite. Sviđa mi se i što se auto prlja u vožnji, pogotovo na onom dijelu sa zemljanom cestom.

Kad te policija naganja, vidi se odsjaj "sirene" na tvom autu.

http://boards.4chan.org/b/
16 godina
M_dipl. kaže...

Odigrao demo na preporuku pirata i Horagia i moram reći da sam jako razočaran. Atmosfera je odlična, ali gameplay mi je jednostavno loš. Jako je spor i monoton, fizika vožnje i općenito vožnja mi nikako nije legla, a i bojim se da je neoptimizirana. Meni radi isto, benchmark mi pokazuje 25-30 fps-ova i na low i na medium i na high detaljima!? WTF! Sve u svemu, razočaran sam ovim demom...

Izgleda da si ti jedini koji je razočaran igrom na forumu :)

Meni je  igra vrlo dobra čak mi je mogu reći i bolja od gta iv kojega igram stalno.

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera :)
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brzonogi kaže...

Kako si to uspio meni je i dalje dostupna samo za te + korisnike?

Moraš napravit US PSN account i preko njihovog storea skinut. Kod nas su napravili da 10. mogu samo Plus korisnici, ali ne i u Americi Namigiva

Slavonija u ♥
16 godina
RE: Mafia II-Demo [REVIEW] by luckyluke
Jack Sparrow kaže...

Čemu recenzija dema?Iznenađen Trebao si nešto sačuvati za potpunu , pa onda ocjeniti priču, misjije i dati sveukupnu ocjenu. Ovo više ispada kao nekakva najava za full verziju.

Moram te pohvaliti na dobrim opisivanju dema, ali neke stvari si napisao za koje čemo saznati tek u cjeloj igriIzlanuo se. Sve u svemu dobra najava.

btw. kako znaš da čemo moći u full verziji kao god želimo, iako se ja isto nadam da hočemo jer ako se sječaš u prvim djelu u pojedinim misijama nisi mogao ići u druge djelove grada?

Napisao sam demo recenziju pošto ću od 25.8 - 1.9  imati nekih privatnih obaveza pa neću stići mnogo na forum a kamoli pisati recenziju za full verziju igre.

Prije nego sam počeo pisati ovu recenziju,imao sam u planu još napisati recenziju o F1 2010 kad izađe pa da ne bi imao dvostruki posao,odlučio sam napisati ovu demo recenziju tako da ću imati vremena(valjda) za F1 2010 kad dođe.

Što se tiče ovih dijelova grada,bio sam siguran da sam to negdje pročitao,ili možda čak krivo razumio,nisam više siguran pošto je to bilo prije kojih 2-3 mjeseca.

Uostalom,ako sam u krivu budem to već editirao ali čekam neku potvrdu u vezi toga.

Death has a thousand faces,evil only one.
15 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
APazinjan kaže...
tony THE Noob kaže...

A sta je s beta verzijom ?
Koliko prostora zauzima demo ?

Jedan gigabajt ;)

ja ski*am beta verziju 4.8gb pa cu vidit =)

To sam ja skinuo prije par mjeseci i to ti je fake nema veze sa igrom.

ma da
16 godina
Mafia 2

"There is a mafia 2 beta circling the internet and being downloaded from popular torrent websites. I fell victim to this, so I’m just letting you guys know that it’s a fake. It’s in the form of a .zix file which is a major hassle to open. After opening the file you are presented with over 4gb of errors and useless content, none of which works.

Just a heads up, if you want the beta wait a little longer for czech to release it."

http://newspier.com/mafia-2-beta-is-fake/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Demo je odličan.... i da evo par sličica Cool

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ajmo jedno natjecanje, tko ce se najbrze propeljat po graduCool

Evo moje brzine(cca 103mph)

Full HD Addict :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 15:56 (benko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

malo zezancije po gradu..:)

nakon 8 viskia....hahah nakon 8 viskia....hahah
Vito u ulozi auto-mehanicara Vito u ulozi auto-mehanicara
moj prelijepi auto..uređen... moj prelijepi auto..uređen...
heheh..drugi dio.. heheh..drugi dio..
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
benko kaže...

Evo moje brzine(cca 103km/h) 

Mislim da to nisu kilometri na sat nego milje na sat, sad ako sam pogriješio nemojte me odma napadat, evo i slike...

mph mph

Mafia 2 - world best game
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 15:54 (legend).
17 godina
neaktivan
legend kaže...
benko kaže...

Evo moje brzine(cca 103km/h)

Mislim da to nisu kilometri na sat nego milje na sat, sad ako sam pogriješio nemojte me odma napadat, evo i slike...

Ovisi kako si namjestio Unit system u Game Settings postavkama, metric ili imperial.

EDIT: Ispričavam se, sad sam mijenjao mjerni sistem i brzinomjer ostaje isti, pretpostavljam da brzinomjer ostaje u miljama na sat, a u metričkom sustavu budu samo karakteristike auta u garaži.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 16:29 (h51ph).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Demo je super. prešo sam ga tri put. Al imam problem. Skinuo sam onaj patch za neogramičeno vrijeme i ne radi! stavio sam ga u mapu igre , pokrenuo kao admin i napiše mi :"Cannot find the file. search for the file?" i onda mi se otvori onaj prozor ko kad stavljam slu+ike v word. označim datoteku   (nađem je) i napiše mi u okviru patchera;

"---START PATCHING---

[OFFSET PATCH]
nothing patched!
...done!

---PATCHING DONE---"

a kad upalim igru javim se na telefon (ne mogu izać ako se ne javim) i izađem iz kuće još uvjek mi se pojavljuje timer u desnom kutu.

Što da napravim?

Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa timer ti je tamo stalno, ali vrijeme ne curi, stalno je na 09:59.

Ne brini, sve ti dobro radi.

potpisujem se
15 godina
protjeran
BORG kaže...
M_dipl. kaže...

Odigrao demo na preporuku pirata i Horagia i moram reći da sam jako razočaran. Atmosfera je odlična, ali gameplay mi je jednostavno loš. Jako je spor i monoton, fizika vožnje i općenito vožnja mi nikako nije legla, a i bojim se da je neoptimizirana. Meni radi isto, benchmark mi pokazuje 25-30 fps-ova i na low i na medium i na high detaljima!? WTF! Sve u svemu, razočaran sam ovim demom...

Izgleda da si ti jedini koji je razočaran igrom na forumu :)

Meni je  igra vrlo dobra čak mi je mogu reći i bolja od gta iv kojega igram stalno.

Istina malo je monotoran, ali ja mogu prijeći preko toga. Super mi je igra, a i gušt mi je nabijati ljude po gradu i maltretirati :D

Samo me nervira murija, nemoš ni 5 ljudi smaknut u miru :S

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan
sovac_ri kaže...

Demo je super. prešo sam ga tri put. Al imam problem. Skinuo sam onaj patch za neogramičeno vrijeme i ne radi! stavio sam ga u mapu igre , pokrenuo kao admin i napiše mi :"Cannot find the file. search for the file?" i onda mi se otvori onaj prozor ko kad stavljam slu+ike v word. označim datoteku   (nađem je) i napiše mi u okviru patchera;

"---START PATCHING---

[OFFSET PATCH]
nothing patched!
...done!

---PATCHING DONE---"

a kad upalim igru javim se na telefon (ne mogu izać ako se ne javim) i izađem iz kuće još uvjek mi se pojavljuje timer u desnom kutu.

Što da napravim?

Pročitaj par poruka u nazad...i ima objašnjeno gdje se stavlja...

15 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
sovac_ri kaže...

"---START PATCHING---

[OFFSET PATCH]
nothing patched!
...done!

---PATCHING DONE---"

Što da napravim?

Pročitaj par poruka u nazad...i ima objašnjeno gdje se stavlja...

Ugl evo ti:

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo

tu idi..

14 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Svatko ima pravo na svoje mišljenje no ipak u to vrijeme auti su imali drugačiju fiziku nego danas i nisu bili baš lagani za voziti osim što su bili sporiji inače igra je optimizirana savršeno po mojem mišljenju, a sustav napucavanja je na trenutke fotorealističan.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2
Ne, nije sve u redu. Dok dođem do auta na drugoj strani ulice timer mi je već na 9:54. šta da napravim?!?
Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skini patch...pokreni ga..odi tu

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo

I onda pc i stisni mafia 2...ako neznaš dođi na pm...

17 godina
neaktivan
Mafia 2

E ovo me bas nasmijalo kada sam procitao :D

hehehehehehe PhysX rules XD hehehehehehe PhysX rules XD
Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

E ovo me bas nasmijalo kada sam procitao :D

hahahaahahaha

koji lik!!  :D

14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
ZDS kaže...

Di ima za skinuti taj patch za neograničeno vrijeme.

Daj malo gledaj..prije nego što pitaš..jel smo postirali link vec 100 puta

http://filebeam.com/16c96e23916bdc64067360d199dcc3c5

Avast mi javlja virus na stranici.

15 godina
neaktivan
Mafia 2

dajte plizzzz pomognite, dok pokrenem patch za neograničeno vrijeme baca mi error "windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions to acces the item"

zna tko kako riješiti problem???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...

Evo moje brzine(cca 103mph)

Evo mojih brzina.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 17:19 (h51ph).
15 godina
neaktivan

User fic1994 - Probaj otić u safemode i tamo patch lupit...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 17:19 (blackchoco).
17 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

dajte plizzzz pomognite, dok pokrenem patch za neograničeno vrijeme baca mi error "windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions to acces the item"

Evo, ovdje imaš 2 time freeze hacka. Jedan ti mora radit.

EDIT: Onaj +6 trainer za demo ti ima time freeze funkciju, probaj njega.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 17:22 (h51ph).
15 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

Moraš "pokrenut kao administrator". Ako već jesi onda neznam u čemu bi mogao biti problem.

Slavonija u ♥
16 godina
neaktivan
Mafia 2

JBT Danas sam punih 2h igrao demo ove igre...(Ima nazalost samo 1 misia...ali ok),igra je premocna,realna,grafika SUPER Nemam rijeci...et po meni IGRA GODINE!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Trenutno me smeta sto nema speed limitera, svjetla, zmigavaca i pucanja iz auta, mozda sto ubace u full verziji mada sumnjam

Model fashion guru.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...

Trenutno me smeta sto nema speed limitera, svjetla, zmigavaca i pucanja iz auta, mozda sto ubace u full verziji mada sumnjam

Speed limitera ima,stisni "L" i ograničenje ti je na 40.

Death has a thousand faces,evil only one.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice