el zna neko el ce riot davat free rp? sad za uskrs..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja neznam...al se iskreno nadam da budu...
Ja neznam...al se iskreno nadam da budu...
i ja ;)))
Ako i budu to ce biti mozda najvise 400
Ako i budu to ce biti mozda najvise 400
ajd daj mi 400 rpa,kad kazes tako kao da nije nista
Gdje ima kupit Riot pointse osim kreditnom? Mobom nemogu jer naša odlična država nije podržana. Neki su prodavali neke rp codove, ima tu čega još?
Igram maloprije match s još 4 balkanca, nije premade, i ovi protivnici napali baruna, a nas petorica cekamo iznad, steal-amo im kill baruna,
i za 10 sekundi izgubiše jer su im naši super minioni razvalili nexus.
Pravi balkanski match. xD
Uff ja također dns igrao, iako smo bili premade. Nas trojica frendovi iz Zgb i jos neka dvojica iz Osijeka ili sl., svi na Skype-u, jos se pridruzilo par nerd fat geek spectatora koji su komentirali meč. Bolje je bilo neg one snimke sa xbox live-a
EDIT. Sory na double postu, uživio sam se valjda, I BEG FOR MERCY
Mislim da nije sam UI nov nego i mapa izmjenjena. A što se tiče UI-a nije loš koncept ali je gornji tab malo prevelik.
hahah ja tu nis ne kuzim :P
Ma mogu ja i 4v5, il je to zbog rodendana
Je da su ovi moroni teski, al 4v5...
GG i sretan rodendan :)
Pa kad prije, na face je doslo prije minutu... To sam od Harisa ocekivo...
I hvala NoDiggity
Meni link ne radi, mozes ponovo stavit?
Sve ok što si pobijedio ali 2 Phantoma na vayne? Bolje da si whisper stavio.
Meni osobno nema smisla kupovati Last Whisper na Vayne zbog Silver Bolts-a. To ti kompenzira sav DMG koji si izgubio od ArPen-a pa i više.
Pa mislim da je za svakog ad carry-a LW 3-ći core item (osim urgota i možda Corkija) i puno ga je bolje iimati nego 2 PD-a. Ako treba att speed ili crit ima drugih boljih itema. A što se tiče MS-a vayne ima pasivnog skilla za brži MS. Eventualno je MF brža od nje. Više manje s dashom i pasivnim skillom sve uhvati.
ja tog hećima nikako nemogu da skontam,jel mu to gl0va,dosad zasigurno najgori sneak peek
ja tog hećima nikako nemogu da skontam,jel mu to gl0va,dosad zasigurno najgori sneak peek
Ma bit ce epic konjanik ^^
btw http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1976101
Skupilo se ip-a pa razmišljam kojeg Ap carrya uzeti za mid :D...
19 | Fizz |
---|---|
4 | Brand |
5 | Xerath |
3 | Orianna |
@ris uzmi orianu ili branda...rasturacina totalna...full zanimljivi champovi (barem meni)...fizza nemoj uzimat, ok je on, al svaki 3-4 match budes protiv njega na mid-u...
btw. svaka cast riotu na tome sto svaki drugi tjedan izbace novog champa, al zar vam se ne cini da rade malo pre kicaste champove i onda im skinovi izgledaju bezveze (npr. fizz, ahri, volibear, sejuani...) a kak mi se cini da i ovaj novi bude isto takav...
taj last whisper nebi ima svrhu tad , pogledaj protivnicki team jedino voliber ima armor , a vayne ima true dmg svaki 3 hit tako da nije triba ic na last whisper
taj last whisper nebi ima svrhu tad , pogledaj protivnicki team jedino voliber ima armor , a vayne ima true dmg svaki 3 hit tako da nije triba ic na last whisper
A istina da voly jedini ima armor ali mislim da je u teamfightu bolje da njihove carry-e 3-4 hitaš nego da ih 6-7 pa onda je još pitanje ako budeš stigao do tog 6-7 hita.
Svaki bi drugačije napravio ali iskreno mislim da nema potrebe za 2PD-a
@ris uzmi orianu ili branda...rasturacina totalna...full zanimljivi champovi (barem meni)...fizza nemoj uzimat, ok je on, al svaki 3-4 match budes protiv njega na mid-u...
btw. svaka cast riotu na tome sto svaki drugi tjedan izbace novog champa, al zar vam se ne cini da rade malo pre kicaste champove i onda im skinovi izgledaju bezveze (npr. fizz, ahri, volibear, sejuani...) a kak mi se cini da i ovaj novi bude isto takav...
Da, možda si upravu, Brand je dobar i Orianna range ap carry odlični su...Ali ako imaš meel ap carry uvjek ga mos kombinirati s protivničkim ap carryom na midu....Jer većinom Ap carry na midu su range pa...Svejedno mislim da cu uzeti Fizza...
Skupilo se ip-a pa razmišljam kojeg Ap carrya uzeti za mid :D...
Ipak ću Fizza hvala na savjetu :D
Mislim da će ovo biti prvi champ kojeg ću kupiti bez probe ako bude tako brutalno izgledao kako se sada čini. Do sada sam uvijek sve koje sam kupio do sada probao :D Btw idući tjedan treba izaći?